Eugen Grigoroiu, cel mai tanar consilier judetean din Timis, a depus juramantul

De Adrian Panduru
Eugen Grigoroiu, cel mai tanar consilier judetean din Timis, a depus juramantul
© Foto: Tion
Eugen Grigoroiu este cel mai nou consilier județean al PNL Timiș, dar și cel mai tânăr. Acesta a depus joi dimineață jurământul. Eugen Grigoroiu vine în locul colegului său Adrian Pășcuță, care a ales să rămână director al unei instituții.

Eugen Grigoroiu a depus joi jurământul, în fața noilor săi colegi din Consiliul Județean Timiș. În luna august, Adrian Pășcuță a trebuit să aleagă între a fi consilier județean și a rămâne director la Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii. A ales cea de-a doua variantă, iar în ședința de consiliu județean din 28 septembrie, a fost validat Eugen Grigoroiu, în locul lui Pășcuță.

Eugen Grigoroiu devine astfel cel mai tânăr consilier județean din Timiș. Acesta are 28 de ani și este de meserie inginer, fiind absolvent al Universității Politehnica, unde a studiat Ingineria Transporturilor. În prezent, lucrează la o companie multinaţională, unde coordonează departamentul IT. Acesta a candidat la alegerile locale din postura de Preşedinte al Cluburilor Studenţeşti Liberale Timiş, în aceea perioadă fiind unul dintre cei mai activi preşedinţi de organizaţie studenţească a PNL din țară. În perioada 2014-2015, timp de patru luni, Eugen Grigoroiu a fost administratorul Incuboxx, al Primăriei Timișoara.

(889179)