Cum pot contribui la starea de sănătate a animalului meu de companie?

Reactualizat la:
Cum pot contribui la starea de sănătate a animalului meu de companie?
© foto: Husse
ADVERTORIAL. Iată o problemă care îi preocupă pe proprietarii de animale de companie care își doresc tot ceea ce este mai bun și mai sănătos pentru prietenii lor necuvântători. Putem contribui la buna stare de sănătate a câinilor sau pisicilor noastre asigurându-le o alimentație sănătoasă, bogată în vitamine, minerale și nutrienți, la care adăugăm și niște suplimente alimentare corect alese. Acesta este sfatul celor care se ocupă de consiliere nutrițională de la Husse Timiș, care recomandă aportul de nutraceutice în hrana animalelor.

Un animal de companie reprezintă, pentru majoritatea proprietarilor responsabili, un nou membru al familiei, pe care îl tratează la fel ca pe un copil căruia îi asigură tot ceea ce este mai bun. Aceasta înseamnă condiții corecte de trai, o alimentație sănătoasă și, dacă este cazul, un tratament adecvat, prescris de medicul veterinar curant.

Alimentația corect alcătuită, bogată în vitaminele, mineralele și nutrienții de care are nevoie organismul unui animal de companie îi asigură acestuia o stare generală bună, o bună dentiție, un aspect frumos al blănii, energia și afecțiunea cu care își înconjoară stăpânul. Prevenția este, la fel ca în cazul oamenilor, extrem de importantă și în cazul animalelor, pentru asigurarea unei vieți de calitate și de lungă durată.

Cercetările de specialitate, efectuate în laboratoare dedicate, și practica de zi cu zi i-au convins pe specialiști că nutraceuticele ca aport la hrana animalelor au un rol important în acest sens.

foto: Husse foto: Husse ©

Husse Timiș, firmă specializată în consiliere nutrițională pentru câini și pisici și în comercializarea acestui tip de produse, recomandă nutraceuticele pentru efectele lor asupra stării de sănătate.

Ce sunt nutraceuticele? După cum le sugerează și numele – nutraceuticals, termen format din alăturarea a două cuvinte, nutriție și farmaceutic – sunt ingrediente naturale care se adaugă pentru a suplimenta alimentația câinelui sau pisicii, fiind esențiale pentru buna funcționare a organismului. Cele mai eficiente nutraceutice sunt cele pe bază de pește gras.

Efectele pozitive pe care aceste suplimente le au asupra animalului de companie sunt dovedite științific. Astfel, au rol în: * consolidarea sistemului imunitar * facilitează digestia * ajută la întărirea articulațiilor * ajută la arderea grăsimilor * sprijină funcționarea inimii * ajută la consolidarea oaselor și a dentiției * ajută la menținerea unei blănițe strălucitoare și sănătoase.

Specialiștii de la Husse Timiș vă ajută să alegeți nutraceuticele care se potrivesc cel mai bine animalului dumneavoastră de companie, în funcție de criterii precum vârsta animalului, greutatea sa, eventualele alergii sau reacții la anumite alimente.

Astfel, oferta de nutraceutice este foarte largă, incluzând gamele: fără cereale; câine alergic/sensibil, câine sterilizat; supraponderal; câine activ; câine în vârstă.

foto: Husse foto: Husse

Descoperițiți gamele oferite de Husse Timiș și alegeți ceea ce este mai bun pentru animalul dumneavoastră de companie!

Husse Timis vă așteaptă!

Asset 1

(136604)
Regulament de plasare a anunturilor