Cu Seminee Sibiu ai tot mai multe avantaje sa iti construiesti un semineu

Cu Seminee Sibiu ai tot mai multe avantaje sa iti construiesti un semineu
În serile ploioase, friguroase sau după zilele obositoare la birou, când ajungi acasă, singurul lucru la care visezi e să stai în fața șemineului, să bei un ceai fierbinte, să te relaxezi și să uiți de agitația urbană. Ca să-ți îndeplinești visul, răsfoiește oferta de șeminee a celor de la Șeminee Sibiu și comandă modelul care se potrivește în decorul locuinței tale.


Montarea unui șemineu în sufragerie este o alegere foarte bună! Încă te mai întrebi de ce? Am pregătit mai jos și câteva răspunsuri:

– reprezintă un element decorativ plăcut, care „ înseninează și îndulcește” aspectul oricărei camere;
– te ajută să economisești, întrucât asigură căldura doar în zonele în care ai nevoie;
– nu funcționează cu electricitate. Cu alte cuvinte, dacă se întrerupe alimentarea cu electricitate, confortul termic va fi același.

Primul pas în alegerea unui șemineu este alegerea focarului. Focarul, făcut, de regulă, din oțel sau fontă, este de două feluri: deschis sau închis. Șemineele cu focarul deschis permit utilizatorilor să profite din plin de bucuria adusă de foc. Șemineele cu focar închis sunt dotate cu o ușă, astfel preîntâmpinându-se riscul de împroșcare cu jar sau cu flăcări și obținându-se un randament bun de căldură, cu aproximativ 30% mai mare decât în cazul unui focar deschis. Pe lângă focar, un șemineu mai e compus din: elementele de decor (îmbrăcămintea și încadramentele), accesoriile de montaj (grilele de ventilație și de decompresie, racordurile) și coșul de fum, care are o foarte mare importanță.

Șemineele trebuie curățate în mod regulat și au nevoie de verificări constante, fie din partea unui specialist, fie din partea producătorului. Astfel, la șemineele pe lemn nu trebuie să uităm de nevoia de coșuri de fum bine montate, care trebuie curățate o dată sau de două ori pe an. În ceea ce privește șemineele pe combustibil gazos, este suficient un control periodic din partea persoanelor avizate în vederea verificării racordurilor și reglajelor. Și șemineele electrice necesită lucrări minime de curățire și întreținere, fiind recomandată doar o verificare anuală a reglajelor și treptelor de temperatură. Pentru prevenirea accidentelor cauzate de foc este recomandat să folosiți aparate care pot detecta riscul apariției incendiului: detectoare de fum, detectoare de căldură sau detectoare de flăcări. Pentru mai multa sigurață, este bine să aveți și un extinctor.

Pentru a-ți fi și mai drag să te întorci acasă și pentru a avea confort sporit, nu ezita să contactezi echipa Șeminee Sibiu. Cu cel mai mare magazin online de șeminee din România, având un stoc de peste 6000 de șeminee și accesorii, la cele mai bune prețuri: de la șeminee pe lemne, șeminee clasice sau moderne, la termoșeminee care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei, la sobe pe lemne, silicat de calciu, coșuri de fum profesionale, focare șemineu, burlane și multe alte accesorii pentru construcția șemineului dorit.

ADVERTORIAL

(767965)