Ateliere de graffiti, expoziții de pictură, concerte și party-uri, la prima ediție a evenimentului Embargo Hub!

De A. M. A.
Ateliere de graffiti, expoziții de pictură, concerte și party-uri, la prima ediție a evenimentului Embargo Hub!
© foto: Embargo Hub
Ideea de Embargo Hub a venit deodată cu cea de-a doua ediție a festivalului Embargo de la Dudeștii-Vechi, fiind dedicat tinerilor.

În perioada 19-20 iulie, comuna Dudeștii-Vechi va găzdui prima serie de evenimente Embargo Hub într-o fostă bază agricolă, lângă gară, la Electric Base, spaţiu special amenajat în cadrul Embargo Fest. Printre mulțimea de activități pregătite pentru participanți se află: atelierele de graffiti, expozițiile de pictură, concerte și party-uri, degustare de produse tradiționale și spectacolele de teatru pentru copii. Evenimentul a apărut din dorința de a crea evenimente culturale în zona rurală a județului Timiș. Embargo Hub se adresează tuturor categoriilor de vârstă, dar este special conceput pentru tineri.

„Unul din scopurile acestui eveniment este promovarea artiștilor locali, astfel încât întreaga comunitate să retrăiască emoția Embargo Fest sub umbrela noului proiect”, ne spun organizatorii.

Vineri, 19 iulie, de la ora 17:00 participanții vor putea descoperi o expoziție de pictură a copiilor din comună şi vor putea participa la atelier de graffiti, sub atenta îndrumare a artistului local Ivan Vasilcin. Apoi urmează prezentarea unui film documentar privind poluarea și influențele exploatării de hidrocarburi asupra mediului înconjurător, în contextul în care în Comuna Dudeştii-Vechi există deja 2 sonde de gaze şi urmează să se construiască un parc petrolier.

„Noi credem că viitorul acestei zone este agricultură și nu sondele de gaze și petrol”, spun organizatorii acțiunii.

Seara continuă, de la 23.00, pe ritmuri de drum and base, jungle, psy-trance şi beat box cu: Midiportal, McXWoodie, Kuky, Razy şi Synchro.

Sâmbătă, 20 iulie, vor avea loc expoziţii şi ateliere de graffiti și va fi proiectat un film documentar despre schimbările climatice, iar seara, participanții se vor bucura de set-ul artistului local Midiportal (Alexandru Pârvan), ritmurile artiştilor Donald, Damian, Karp, Water b2b Păţăşti urmând să fie acompaniate de o degustare de produse tradiționale din Banat.

Organizatorii vor pune la dispoziție o zonă de camping gratuit cu duşuri şi zonă de parcare.

Intrarea până la ora 21:00 este gratuită, iar apoi biletul pentru 1 zi va fi 15 lei, iar pentru 2 zile 25 de lei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor