Aniversare RPC 100.000 mp construiți!

Aniversare RPC 100.000 mp construiți!
© foto: River Residence
ADVERTORIAL. Săptămâna aceasta, ”River Residence” a împlinit 11 luni de la prima cupă de pământ scoasă. Vorbim cu CIONCA ADRIAN, ceo la RPC GROUP, dezvoltatorul imobiliar al proiectului!

Cum se vede RIVER RESIDENCE la 11 luni de la demarare?

Se vede bine, adică avem deja corpul C finalizat în proporție de 85%, corpul B este cu structura și anveloparea finalizate, iar corpul A, este la etajul 5/8 cu structură.

Pe când se vor putea muta proprietarii?

În corpul C, cred că la jumătatea lunii februarie vor fi terminate lucrările integral, astfel se va putea locui. De asemenea și postul TRAFO este în curs de montare, iar apa, gazul și canalul sunt deja branșate. Iată că RPC și de data aceasta a reușit să finalizeze cu 3 luni înainte de termenul dat către clienți.

În corpul B avem speranțe ca la 1 mai să se poată face predarea, urmând ca în 15 iunie să fie finalizarea integrală a proiectului. Desigur, sperăm ca vremea să ne permită, și, așa cum am fost obișnuiți în Banat, iarnă să fie blândă.

Să înțeleg că RPC Group împlinește 12 ani și 100.000 mp construiți?

Da, sunt deja 12 ani; parcă ieri eram pe moped cărând găleata cu scule, iar acum suntem deja la 12 ani și 100.000 mp pătrați livrați către clienți care în marea lor majoritate au fost mulțumiți și ne-au și recomandat altor familii. Cu acest prilej, lansăm promoția ”100.000” pentru clienții care vin în luna aniversară să cumpere la RPC, și anume, cei care vin cu avans integral vor beneficia de 10% reducere și multe alte surprize, precum: boxe și locuri de parcare incluse.

Cum se predau totuși apartamentele?

Apartamentele se predau la cheie, iar prin cheie se înțelege: gresie și faianță import Italia montate, parchet special pentru încălzire în pardoseală, uși interioare coco&tinoli, uși de acces în apartament cu închidere în 5 puncte, centrală în condensare vaillant, aer condiționat de 12.000 btu. Iar pe casa scărilor avem câte 2 lifturi pe scară livrate de către KONE.

Am tot auzit tot oameni care se întreabă de ce RIVER RESIDENCE, când de fapt nu ai un râu care să se vadă?

Bună întrebare. River Residence este o idee venită în urma faptului că majoritatea oamenilor care vedeau proiectul îmi ziceau: ”zici că e un vapor uriaș, wow chiar seamănă”, iar când discutăm cu echipa de marketing a societății, am ales să fie numele de River, adică dacă nu ai un râu, când ajungi acasă și vezi ”vaporul” să te gândești că treci prin râu să ajungi acasă, unde te ”speli” de toate problemele pe care le-ai înfruntat de-a lungul zilei și intri fresh în casă pentru a face față rolului de tata, mamă, fiu, fiică.

Cum pot lua oamenii legătura cu voi?

Variantele sunt multiple, fie pe siteul firmei, rpcgroup.ro, fie direct cu reprezentanta de vânzări dedicată proiectului, doamna LIANA POPESCU: 0722-380-267, fie direct la biroul de vânzări de pe șantier, aflat pe strada FELIX NR. 2A.

(154084)
Regulament de plasare a anunturilor