tion.ro Web analytics

Verificare si promovare ca Firma de Incredere

Reactualizat la:

Verificare si promovare ca Firma de Incredere

Reactualizat la:
<strong>ADVERTORIAL.</strong> Conceptul de Sentiment Analysis (Analiza de Sentiment), până nu de mult cunoscut și utilizat doar de către directorii de marketing, devine accesibil oricărui administrator de afacere odată cu intrarea în România a proiectului Firmă de Încredere, desfășurat de <a href="http://www.ccoc.ro/" target="_blank">Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienților CBOK</a>.
Scris de Amalia Kui - <strong>ADVERTORIAL.</strong> Conceptul de Sentiment Analysis (Analiza de Sentiment), până nu de mult cunoscut și utilizat doar de către directorii de marketing, devine accesibil oricărui administrator de afacere odată cu intrarea în România a proiectului Firmă de Încredere, desfășurat de <a href="http://www.ccoc.ro/" target="_blank">Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienților CBOK</a>.

Proiectul a luat naștere în 2013, în Polonia, și s-a extins rapid, în acest moment fiind prezent în 7 țări, urmând alăturarea Ucrainei. Până în prezent are un portofoliu de peste 170.000 de clienți. Softul cu care se operează funcționează pe baza unui algoritm matematic ce analizează percepția consumatorilor după natura comentariilor. Astfel se creează un filtru prin care trec doar acei întreprinzători care nu figurează cu reacții negative în mediul online.

Firmelor intrate în proiect li se creează un cont pe platformă, de unde își pot edita și actualiza profilul sub forma unei cărți de vizită electronice. Pe o piață competitivă, unde corectitudinea și seriozitatea reprezintă principalele criterii de selecție, Firmă de Încredere dă posibilitatea membrilor existenți în baza de date să se folosească de logo-uri, de autocolante și de certificatul eliberat pe numele lor pentru a atrage noi clienți și parteneri de afaceri.

Untitled2

Pentru intrarea în proiect se percepe o taxă unică, iar membrii, pe lângă faptul că vor contribui la crearea unei baze de date ce intenționează să adune la un loc acele firme, companii sau persoane autorizate care au demonstrat că respectă standardele de calitate ale serviciului și etica profesională, vor beneficia de o nouă formă de promovare, prin recunoașterea meritelor.

 

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  6 sfaturi esențiale privind siguranța la volan pe timpul iernii

  Eveniment

  Proprietari de câini periculoși chemați la poliție după o acțiune a Protecției Animalelor

  Ştiri din Timiș

  15 asociații sportive primesc finanțare de la Centrul de Proiecte, pe Apelul 4

  Ştiri din Timiș

  Trafic închis pe unele străzi din Timișoara

  Ştiri din Timiș

  CJSU: Masca obligatorie până la 50 de metri de unitățile de învățământ. Carantină de noapte pentru localități din Timiș

  Sănătate

  Coronavirus, 17 septembrie: Peste 4.000 de infectări în România. 316 cazuri în Timiș, dintre care 53 de minori

  Eveniment

  Restricții de trafic, sâmbătă, în zona lacului Surduc, între Surducul Mic și Fârdea

  Ştiri din Timiș

  Sistemul de emitere a rovinietelor s-ar putea întrerupe. Alte modalități de plată

  Ştiri din Timiș

  Caravana medicală ATI și Caravana cinematografică ROD, din nou în Timișoara, pe strada Polonă

  Ştiri din Timiș

  Intervenții pe inimă la copii, din noiembrie, la Timișoara. Managerul IBC: „Îmi doresc ca în viitor să ajungem la 200 de operații pe an”

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici