tion.ro Web analytics

Verificare si promovare ca Firma de Incredere

Reactualizat la:

Verificare si promovare ca Firma de Incredere

Reactualizat la:
<strong>ADVERTORIAL.</strong> Conceptul de Sentiment Analysis (Analiza de Sentiment), până nu de mult cunoscut și utilizat doar de către directorii de marketing, devine accesibil oricărui administrator de afacere odată cu intrarea în România a proiectului Firmă de Încredere, desfășurat de <a href="http://www.ccoc.ro/" target="_blank">Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienților CBOK</a>.
Scris de Amalia Kui - <strong>ADVERTORIAL.</strong> Conceptul de Sentiment Analysis (Analiza de Sentiment), până nu de mult cunoscut și utilizat doar de către directorii de marketing, devine accesibil oricărui administrator de afacere odată cu intrarea în România a proiectului Firmă de Încredere, desfășurat de <a href="http://www.ccoc.ro/" target="_blank">Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienților CBOK</a>.

Proiectul a luat naștere în 2013, în Polonia, și s-a extins rapid, în acest moment fiind prezent în 7 țări, urmând alăturarea Ucrainei. Până în prezent are un portofoliu de peste 170.000 de clienți. Softul cu care se operează funcționează pe baza unui algoritm matematic ce analizează percepția consumatorilor după natura comentariilor. Astfel se creează un filtru prin care trec doar acei întreprinzători care nu figurează cu reacții negative în mediul online.

Firmelor intrate în proiect li se creează un cont pe platformă, de unde își pot edita și actualiza profilul sub forma unei cărți de vizită electronice. Pe o piață competitivă, unde corectitudinea și seriozitatea reprezintă principalele criterii de selecție, Firmă de Încredere dă posibilitatea membrilor existenți în baza de date să se folosească de logo-uri, de autocolante și de certificatul eliberat pe numele lor pentru a atrage noi clienți și parteneri de afaceri.

Untitled2

Pentru intrarea în proiect se percepe o taxă unică, iar membrii, pe lângă faptul că vor contribui la crearea unei baze de date ce intenționează să adune la un loc acele firme, companii sau persoane autorizate care au demonstrat că respectă standardele de calitate ale serviciului și etica profesională, vor beneficia de o nouă formă de promovare, prin recunoașterea meritelor.

 

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Rata de infectare cu coronavirus trece de 21 la mia de locuitori într-o localitate din Timiș. La Timișoara scade ușor

  Sănătate

  Incredibil! Un spital din Timișoara a cerut relocarea bolnavilor de Covid-19 pentru că nu are căldură și apă caldă

  Ştiri din Timiș

  Colterm repornește căldura. Dominic Fritz: Am reușit să găsim o soluție de avarie, pentru o săptămână

  Sănătate

  Centru de vaccinare anti-Covid într-un cămin din Complexul Studențesc, pentru studenți, cadre didactice și familiile lor

  Ştiri din Timiș

  Licitație Publică Deschisă pentru închirierea unui spațiu cu destinația “FLORĂRIE”, în Aeroportul Internațional Timișoara

  Eveniment

  Bolnav de Covid, oprit de polițiști înainte de a intra într-un magazin, în Timiș

  Ştiri din Timiș

  FOTO. Lucrări de reciclare in situ de la Vălcani spre frontiera cu Serbia

  Sănătate

  Coronavirus, 27 octombrie: aproape 15.000 de noi infectări și 512 decese

  Economic

  România, pe locul doi în UE la creșterea prețurilor la combustibili, în septembrie

  Sănătate

  Prima noapte fără căldură și apă caldă în spitalele din Timișoara: pături suplimentare și saci de dormit pentru bolnavi

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici