tion.ro Web analytics

Timișorenii îngheață în case, Dominic Fritz așteaptă soluții naționale. „Timișoara nu se va putea proteja împotriva acestei furtuni perfecte în economia globală”

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:

Timișorenii îngheață în case, Dominic Fritz așteaptă soluții naționale. „Timișoara nu se va putea proteja împotriva acestei furtuni perfecte în economia globală”

Reactualizat la:
La trei zile de când Colterm a pornit robinetul de căldură, caloriferele timișorenilor abia s-au dezmorțit. În unele zone nu s-au încălzit deloc, în altele nu se poate furniza căldură din cauza șantierelor pentru retehnologizare. Colterm le transmite oamenilor doar să deschidă robineții din subsol, dar oricum livrează căldură la parametri reduși. Iar primarul Dominic Fritz vorbește despre politică și despre „o furtună perfectă în economia globală”.
Scris de Roxana Deaconescu - La trei zile de când Colterm a pornit robinetul de căldură, caloriferele timișorenilor abia s-au dezmorțit. În unele zone nu s-au încălzit deloc, în altele nu se poate furniza căldură din cauza șantierelor pentru retehnologizare. Colterm le transmite oamenilor doar să deschidă robineții din subsol, dar oricum livrează căldură la parametri reduși. Iar primarul Dominic Fritz vorbește despre politică și despre „o furtună perfectă în economia globală”.

Timișorenii primesc căldură „în parametri reduși”, până vineri. Colterm a început, în sfârșit, probele la cald.

„Într-o primă etapă, căldura se va livra la parametrii reduși, plecarea din punctele și centralele termice fiind reglată la 35 grade C. Pentru a se putea constata și remedia eventualele probleme ce pot să apară în sistemul de distribuție, până vineri, 15 octombrie, se va livra căldură în regim continuu, după care, în funcție de evoluția temperaturilor exterioare în următoarele zile, temperatura va crește sau, în cazul în care vremea se va încălzi, se va lua măsura livrării căldurii doar în timpul nopții ori chiar întreruperea încălzirii, dacă va fi cazul”, anunțau reprezentanții societății de termoficare în 8 octombrie.

Pe de altă parte, la 11 puncte termice din Timișoara, la care sunt legați mii de timișoreni, nu s-a pornit încă robinetul. Sunt zonele în care se lucrează pentru retehnologizarea Colterm, șantiere de care se ocupă Primăria Timișoara, dar reprezentanții primăriei tac mâlc. Singura informație furnizată este că lucrările s-ar încheia în 15 octombrie.

„Având în vedere lucrările care se desfășoară în cadrul proiectului «Retehnologizarea sistemului de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană», vor fi puncte termice la care nu se va putea porni, deocamdată, furnizarea încălzirii (total sau parțial): PT Păltiniș, PT 7C, PT 21, PT 6, PT 63, PT 41, PT 45A, PT 45, PT 84, PT 98, PT 86. Asigurăm clienții afectați de această situație că lucrările vor fi finalizate până vineri, 15 octombrie, astfel încât furnizarea încălzirii să fie posibilă și la aceste puncte termice”, mai spun cei de la Colterm.

Nu se știe încă dacă de vineri va fi pornită căldura în zonele afectate sau nu. Așadar, unii timișoreni nu au căldură deloc, iar la alții abia s-au dezmorțit caloriferele.

„Ne spălăm copiii la lighean, ca acum 30 de ani”

„De două zile, în zona Steaua ne încălzim apă și spălăm copiii la lighean, ca acum 30 de ani. În plină pandemie. De căldură nu mai vorbim, bine că avem primar neamț. Mă întreb dacă domnul primar are apă caldă să își spele copilul nou născut”, ne-a scris o cititoare Tion.

În afară de informația că a început probele la cald, nici Colterm nu are prea multe de spus, în condițiile în care temperaturile exterioare sunt sub 5 grade Celsius pe timpul nopții. Sute de timișoreni au sunat la dispeceratul societății de termoficare.

Societatea de termoficare a anunțat, în cursul zilei de marți, doar pe Facebook, că „în urma solicitărilor primite, s-a constatat că, la multe din locațiile semnalate, robineții din subsol erau închiși sau caloriferele nu erau aerisite”.

„În cazul în care caloriferele dvs. sunt încă reci, vă rugăm să le aerisiți și să luați legătura cu reprezentantul legal al asociației în vederea verificării robineților din subsol. În cazul în care s-au făcut aceste verificări și încă aveți caloriferele reci, vă rugăm să contactați Dispeceratul COLTERM, la numerele de telefon 0256 494 133, 0356909 (tasta 4) și 0756061468. De asemenea, ne puteți trimite mesaj privat cu adresa dvs și un număr de contact pentru a putea trimite o echipă în vederea depistării și soluționării problemei ivite. Echipele COLTERM vor asigura asistența tehnică 7/7 și 24/24 pe toată perioada probelor”, au transmis cei de la Colterm.

Mesajele timișorenilor

„Să vă fie rușine, de o săptămână folosesc caloriferul electric, iar cireașa de pe tort, de două zile nu am nici apă caldă (este de fapt mai rece ca apa rece!!), iar la sesizarea din prima zi doamna din dispecerat a spus că nu sunt intervenții în zonă ca apoi să fiu sunat și să îmi spună că din cauza lucrărilor de modernizare, dar urmează să vină apa caldă, ceea ce nu s-a întâmplat. Astăzi, același lucru: apa caldă este rece, am sunat la dispecerat, iar doamna a spus că nu știe cauză, dar anunță mai departe și «dusă a fost». Mă întreb care este dispeceratul/telefonul acela non-stop deoarece de două ore sun pe nr. de telefon 0256494133 și 0756061468 și nu răspunde nimeni. Chiar și la punctul termic din zonă nu este nimeni de găsit”, a comentat un timișorean pe Facebook.

„Ce nr. de tel? Că sunăm până amețim și nu răspunde nimeni… Bucovinei frigg… țevile sunt pe afară în spatele blocului… Muncitorii? Nici că s-ar grăbi să facă câte ceva… reparau un excavator.. De vreo câteva zile nici urmă de ei”, a fost un alt mesaj lăsat de o timișoreancă pe pagina de Facebook a Colterm.

„Robineții sunt deschiși și aerisiți, nu avem căldură, este cineva din Soarelui de pe str. Martir V. Balmuș și nu are căldură în case?”,

„Nu este nici pe Lidia, nici pe Orion”,

„Să vă fie rușine! Tremurăm de frig în case, în grădinițe și școli! De ce nu avem căldură în blocurile de pe str. Orșova sau din centrul orașului, pe Col. Enescu, General Grigorescu?”,

„Ieri au dezmorțit caloriferele timp de o oră, după care nu au mai dat căldură. Nu dau ei căldură, ăsta e motivul, nu robineții”, au fost alte mesaje lăsate de timișoreni.

Dominic Fritz, despre prețul gazului

În timp ce timișorenii îngheață în case, primarul Timișoarei vorbește despre politică și despre „o furtună perfectă în economia globală”. Dominic Fritz a transmis o declarație de presă în care enumeră datoriile Colterm, problema cu prețul gazului și cere ajutor de la București. Nu le transmite timișorenilor dacă și când nu vor mai îngheța în locuințe.

„Știu că nimeni nu vrea să audă vești proaste legate de Colterm, dar e important să înțelegem în ce situație suntem. Am pornit încălzirea în Timișoara la un cost total al gazului de 833 lei MW/oră. Într-o singură săptămână, prețul total al gazului (moleculă, transport, distribuție și acciză) a crescut de la 550 la 833 lei MW/oră, după ce, de la începutul anului, crescuse deja de 4 ori. Această explozie de prețuri este fără precedent și nimeni nu-i poate face față, singur. Consecințele pentru fiecare consumator sunt imediate, și din păcate Colterm nu face excepție. Astăzi costurile pe zi sunt în jur de 2 milioane de lei pe zi. Un milion de euro la două zile! În decembrie, ianuarie și februarie ne așteptăm la costuri de aproape peste 3,5 milioane de lei pe zi, în jur de 100 de milioane de lei pe lună. LUNAR! Și asta dacă prețurile rămân la nivelul de astăzi”, transmite Fritz.

Primarul Timișoarei trece apoi în revistă problemele cu furnizorul de gaz, cunoscute „de aproape doi ani” la nivelul primăriei.

„De aproape 2 ani, furnizorul de gaz EON încheie cu compania Colterm contracte pe o singură zi și cu plata în avans, din cauza celor 70 de milioane de lei acumulați ca datorie în ultimii ani. Am început sa plătim datoriile istorice și am ajuns să fim la zi și cu plata facturilor curente. În total 132 de milioane de lei a plătit municipiul către Colterm de la începutul anului, cât plătim pentru curățenie, reparația străzilor și întreținerea spațiilor verzi la un loc. Municipiul și-a asumat plata a 50 de milioane de lei datorii ale Colterm către furnizorul de gaz și 35 de milioane de lei datorii bancare ale Colterm, obligații parafate, dar niciodată onorate până acum. Dar acest lucru încă nu a restabilit încrederea furnizorului de gaz. Plata zilnică, în avans, înseamnă că societatea Colterm este direct branșată la bugetul local și Primăria este sub presiunea: dacă nu plătim, se oprește căldura în oraș, inclusiv în spitale și școli”, insistă edilul-șef.

Despre scenarii normale și o „furtună perfectă”

Primarul visează și la normalitate și ne informează că „într-un scenariu normal, Colterm era, anul acesta, pe o direcție de redresare”.

„În vara aceasta, am început intervenția pe 29 de km din rețeaua de conducte. Am restructurat activitățile Colterm, numărul de directori și numărul angajaților, care nu au legătură cu producția de agent termic, cu 100. Am organizat un concurs pentru selecția membrilor Consiliului de Administrație asistat de un expert independent. Am angajat o firmă de avocatură să protejeze patrimoniul orașului. Am încheiat un acord cu Banca Mondială de consultanță pentru un sistem local de termoficare viabil economic și ecologic. Problema este că prețul gazului a crescut atât de puternic încât se află la cote istorice, și nu există, nici măcar la primărie, banii necesari pentru aceste plăți. Și nu doar Primăria Timișoara este în această situație, ci multe dintre orașele care au un sistem public de termoficare. De aceea, pe lângă soluțiile locale, dintre care creșterea costului gigacaloriei în condițiile în care subvenția este la limita maximă permisă de lege și restructurarea profundă a companiei sunt inevitabile, este nevoie și de o soluție națională”, a continuat Dominic Fritz.

Prin urmare, toate „soluțiile” găsite de primărie, de la numirea unui director penal la Colterm, pus să demisioneze în cele din urmă, la contractarea unei firme de avocatură pe bani frumoși care să rezolve problemele societății, până la un contract pe alți bani frumoși cu Banca Mondială, nu le aduc mai nimic timișorenilor. Așa că primarul Timișoarei așteaptă ajutor de la București.

„Știu că în Parlament se discută, la inițiativa PSD, despre o plafonare a prețului, iar ieri USR, prin premierul desemnat Dacian Cioloș, a lansat și alte soluții: reducerea TVA la energie de la 19% la 5%, subvenționarea CET-urilor, credite fiscale pentru IMM-uri, ori exceptarea de la plata certificatelor verzi. Toate aceste propuneri sunt binevenite, oricine le-ar promova, pentru că sunt salvatoare pentru orașe, altfel nu ar mai avea niciun leu pentru investiții și pentru cetățeni. Fac un apel la partidele parlamentare să găsească un consens în jurul acestor soluții și să le promoveze de urgență prin Parlament. Fără soluții naționale, Timișoara nu se va putea proteja împotriva acestei furtuni perfecte în economia globală”, a conchis primarul Timișoarei.

Vă reamintim, în urmă cu o săptămână Dominic Fritz spunea că „încă nu știm cine și cum va plăti această factură de gaz ce așteaptă compania Colterm pentru a putea produce agentul termic pentru Timișoara”. El vorbea și despre o insolvență a societății de termoficare. Detalii, AICI!

Tion a cerut Primăriei Timișoara informații clare cu privire la șantierele pentru retehnologizare, când vor fi încheiate, când va fi pornită căldura în zonele aflate în lucru. Încă n-au venit aceste informații.

editor Amalia Kui

123 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. veturia says:

  Apartamentele vor fi transformate in cripte ?

  • Isus Kitchos says:

   Cripte verticale vrei sa spui…

   • gabi says:

    congelatoare pentru hastagii votanti de ioropa.
    referendum, demis, acasa la mamicuta merchelica.

    • Gabrian S says:

     Alogenii paraziti gen guvernul “meu” care au acaparat prin rapt toate institutiile statului ca lupii la oi prin minciuna si viclenie permit orice alogenilor, adica la ai lor…a se vedea fritza. iar noi santem asupriti ca o colonie bananiera…
     Si noi dormim….pana cand?

    • Aruna says:

     Cat tupeu are nemtaria de fritz ca poporul asta de plante fumate nici nu merita altceva.
     Foame si frig ne dau strainii bravo lor ca au pe cine jupui 🙁

    • visan says:

     Fritzule lasa-i pe cimiroseni si in turul gol si vineti de frig si foame!
     bravo nemticule ca stii tu de ce ai fost parasutat aicea!!!

  • Paul says:

   Nu, le vom lua cu japca, fiindcă românii sunt educați prost în spiritul proprietății private. Oamenii ar fi mai fericiți dacă ar trăi în triburi la marginea orașelor, fără nimic!

   • Arnici says:

    Stia el hastag usereistul danut Barna de ce cerea ca pe CI sa nu se mai inscrie adresa de rezidenta! Pana cand romanii nu vor termina cu strainii si nu vor intelege ca orice roman nu este precum un Fritz venit fara capatai si pus pe capatuiala sau precum o Clotilde poleita pe din afara cu gablonturi si goala in interior, persoane care nu au facut nimic pentru binele lor. … Pana atunci romanii vor tot vota fritzi, frantuzoaice, etc. doar straini jefuitori

   • Nica says:

    Copii romanilor sunt trimisi acasa de la scoli din cauza FRIGULUI ca un neamt ca frit nu e bun de nimic.
    Afara din oras cu asta.

  • Marcel says:

   Va jefuiesc strainii si isi bat joc de voi cum vor, doavda “vie” e primarul pocnitorilor cu hstag in fata.
   Spun asta cu durere, ca roman traitor de 14 ani in Nurnberg ….

  • sivu says:

   frigul + foamea + saracia lucie = romanika ieuropeana 🙂 🙂 🙂

  • Eneas says:

   oile drogate rezist nu simt nimic. nici frigul.

 2. gabriel văduva says:

  Vedeti cand nu iesiti la vot? Acum avem primarul pe care il meritam, adica un neadaptat, incompetent, intretinut, prost gospodar, etc. Ne meritam soarta. data viitoare faceti un minim de efort si mergeti la vot.

  • george vic says:

   Ne puteti spune pe cine sa punem stampila data viitoare? Multumesc.

   • Gianina says:

    exista si romani in tara asta, nimeni nu are nevoie de corporatiile strainilor si de drogatii #rezist care habar n-au ce voteaza.

   • Adi says:

    cata uie cu hastag de la striani baieti
    multumiti rezistului si cozilor de topor care ne conduc.

   • zoli says:

    Orice in afara de 😁😁😁usr..

   • marius says:

    NU !
    Asta e problema. Aici trebuie sa faci efortul de a vedea cine candideaza, ce a facut la viata lui, ce promite sa faca si cat de credibile sunt promisiunile lui, pe ce se bazeaza, din partea carui partid candideaza.
    Si mai ales ce te avantajeaza pe tine, care ar face ceva sa-ti fie tie mai bine, nu care minte mai frumos.
    Cam asta este democratia. Nu votezi ca si cum mergi la fotbal, cu echipa de suflet. Ce am avut pana acum a fost prosteala si ipocrizie dusa la extrem.
    Si, mai ales, nu lipsi de la vot. Prostie mai mare ca: “nu merg la vot ca nu ma reprezinta nimeni” nu exista. Cei care au spus asta sunt acum reprezentati de cei alesi de cine a fost totusi la vot, in speta Fritz.

   • sofer says:

    cand ne intalnim in fata primariei ? Azi la 19,00 e bine ?

  • Isus Kitchos says:

   Da ba, ai dreptate. Hai sa ne plangem pe internet, sigur ajuta :))))))))))))))))))))

  • Stefan says:

   Votul este furat gresit sa mearga cineva la vot la comisii alcatuite prin vointa sistemul!!

 3. Ism says:

  2 milioane / 50.000 abonati = 40 ron / zi = 1200 ron / luna pret real la un imobil cu instalatie veche, neizolat, unde necesarul termic real este 80 w / mc, pret comparabil cu o centrala proprie.. de ce unii sa plateasca subventionat ? Doar asa cu caracter politic..desfiintati mizeria de colterm odata si pt totdeauna. Cei care nu sunt parte a sistemului de ce trebuie sa suporte cheltuiala ? Pe ei cine i-a subventionat cand au scos miile de euro sa upgradeze sistemul ca sa fie mai eficienti iar voi nu imbunatatiti nimic.. ce e cu prostia asta de 50 mii de abonati ?

 4. Anubis says:

  Pai atunci renuntati voi politienii la salarii. Ca ati venit aici pentru binele cetatenilor, nu?

 5. Florin says:

  GATA!!! DE AJUNS!!! FRITZ demisia si acasa!
  Haideti sa ne organizam si sa iesim in strada!

  • Isus Kitchos says:

   Ba Florine eu cred ca tu nu prea cunosti functiile internetului … Sper sa te asculte si sa faca asa cum ai cerut, respectiv demisia. Pentru ca un oarecare Florin de mana a doua a zis “demisia si acasa” . Sigur asa lucreaza universul, pe internet.

 6. Baluba says:

  Azi in Bucuresti, maine’n Timisoara etc.

  • Isus Kitchos says:

   Eu zic sa sapi o groapa frumoasa pana vine caldura.

  • Cristi B. says:

   Pana nu demult, cand primeam oferte de joburi in Bucuresti raspundeam ca nu vreau sa ma mut intr-un oras cu asa trafic si fara caldura si apa calda. Ei bine, uite ca Fizz ne-a adus la nivelul miticilor.

   • Baluba says:

    Mereu i’am trimis la plimbare. N’am traba cu sudul Romaniei, nu ma relochez acolo.

   • Anonymous Coward says:

    Du-te linistit pe unde crezi matale ca-i mai bine. La cat de logic judeci, nu cre’ ca-i mare pierdere pentru Timisoara.

    Concret: datorii la Colterm mai mari decat tot bugetul anual al Timisoarei laolalta, cand a preluat Fritz primaria, si un pret al gazului de sase ori mai mare ca iarna trecuta (sau de sapte ori, depinde la ce te raportezi). Cam cum crezi tu ca se rezolva asa o problema intr-un an? Si cam ce parere ai, cine-i responsabil pentru situatie? Cine-a preluat Colterm-ul si-a reusit sa aduca preturile la zi, sau cine-a creeat gaura aia enorma in finantele Colterm-ului?

 7. lolescu victor says:

  Huston, we have a problem.

  Stau uneori si ma gandesc ca da, Robu era poate expirat si uneori o lua pe aratura, ca relatia lui cu presa era pe butuci, ca transmisiunile lui pe RobuTV erau “hazli”, dar Robu era altceva.
  El s-a implicat personal intr-o multitudine de probleme, a rezolvat problema Colterm (in sensul ca a fost caldura) am mers pe santiere sa vada ce se intampla, sa impinga lucrurile.

  Pai acum … e jale. Primarul nu exista. Sunt numai aghiotantii lui prezenti si aia dau din colt in colt.
  Frit parca e Primarul Vasile ( zis si primarul N-am ) de la TV. Nu are, nu se poate bla bla.
  El nu e in stare nici sa schimbe steagurile ridicare de Robu in cele 3-4 intersectii. SI alea arata ca dupa razboi, un razboi pe care din pacate l-am pierdut.

  Sunt de 20 de ani in Timisoara si niciodata nu s-a mai intamp;lat sa nu avem caldura cand afara erau 5 GRADE.

  Pacat si trist

  • Daniel says:

   Pacat si trist ce a facut Robu…nu poti sa tot pui probleme sub pres la nesfarsit fara repercusiuni…ce se intampla acum ii rezultatul domniei lui Robu…nu altceva

   • Jean says:

    Ho, brrr, brrr, hăis, frână! Robu nu mai este de mai bine de un an!

    • tibi says:

     cine a lasat coltermul cu datorii, ma, retardatule?

     • marius says:

      Dar cine l-a lasat fara datori?
      De la subventii se trage problema. Colosul trebuia desfintat de mult si inlocuit cu solutii locale (centrale de apartament, de scara, de bloc, de cvartal sau chiar de cartier) de la caz la caz. Pierderile erau mult mai mici, sustenabile si fiecare se adapta la pretul real. Inca mai exista geamuri de lemn, vechi de zeci de ani. Majoritatea blocurilor sunt neizolate, programele de finantare pentru asta au fost doar niste hotii, caci era mai scumpa contributia de 20% (si restul primaria) decat sa faci totul singur. Si mai sunt si alte cauze mai mult sau mai putin obiective.

     • Lore says:

      Daca stia Fritz ca nu e capabil, trebuia sa nu se candideze la primarie. Nimeni nu i-a promis o gradina cu trandafiri, in care el doar sa se plimbe si sa pozeze in mare primar. Dezastru ca in anul asta nu a mai avut Timisoara, de multi ani.

     • mike says:

      Cine i-a crescut in 6 luni datoriile cu 30% prin amenda einsteinule. hai sictir bai postac de partid. du-te inapoi in vizuina din care ai iesit

    • Daniel says:

     Iar datoriile de cand is? Acum te-ai prins? Nu cred ca iti trebuie multa scoala pentru asta

   • Bogdan says:

    Până una alta Robu are o creștere exponențială a capitalului de imagine, voi sunteți pe muchia prăpastiei.

 8. Eu says:

  Primarul asta trebuie dat afara…pai fa un calcul simplu 2 mil / zi, sa zicem ca sunt 100 k inca la sistemul centralizat, rezulta 20 lei pe zi, rezulta 600 lei aprox pe luna…cam atat am eu media pe luna …pai daca eu imi platesc cheltuielile, cum p… m… nu sunt bani, ne trebuie alti bani, etc etc etc…

  • Nu ai citit atent says:

   Tu plătești dupa o luna de consum, aia de la Eon, nu auzi, vor banii/ zi si in avans, iar iluminatii au acceptat conditia

 9. aoleu says:

  Asta e. Am vrut schimbarea. Schimbare avem. Texte, vrejeli, aburiada, ceata si nimic concret. Deja imi caut pe net, saci de dormit, costum de ski, calorifere electrice… si pana acum o luna-doua, astia ghinionistii, care nu aveau pe scara vecin debransat pana in 2007, trebuia sa stam legati de Colterm. Pariu ca in 2 ani, Colterm va fi oale si ulcele. Sper ca pana atunci nici Fritz sa nu mai fie la Primarie!

  • Daniel says:

   Documenteaza-te inainte de a arunca vorbe in vant…probleme de la Colterm au inceput de cand este Fritz primar presupun? Cat sa mai irosesti bani publici intr-o gaura neagra?

   • plex says:

    Pana il pui pe Latzcau sa restructureze gaura neagra, a zis fritz ca acest inginer meserias stie ce si cum, trebuie numa trezit la 3 noaptea. Bine ca orase din vest care n-au sistem centralizat se gandesc sa-si faca, noi in loc sa-l modernizam, reparam etc, vrem sa-l desfiintam. Fonduri europene pentru punerea la punct pot fi atrase? da, dar nu de catre unii de visau insolventa pentru a preda utilitatile unui privat prieten din vest, care sa aiba un venit constant de pe seama sclavetilor romani. Sa ne gandim la privatizarea din buc. a apei de ex… si sa ne uitam si in alte tzari, prin america latina cine sunt “administratorii” de utilitati… asa o sa ajungem si noi, sa olatim pentru tot unor proprietari din vest. cim stam cu petrolul, gazul, curentul electric, bine de cand au fost vandute? multi voteaza sloganuri mestesugite de niste hoti. Prostia se plateste.

 10. John says:

  D-le Fritz, de 20 de ani platesc subventii pentru cei racordati la Colterm, daca in madatul tau reusesti sa tai subventiile eu te votez. Vezi ca deja sunt mult mai multi cu incalzire proprie decat la Colterm.

  • cetatean says:

   Esti membru la USR ca vad ca nu gandesti prea mult. Abonatii colterm platesc dintotdeauna mult mai mult pentru energia pe care o primesc decat cei cu centrale. Asa ca primaria nu subventioneaza nici un cetatean ci isi subventioneaza propriile capuse. De un an Colterm nu mai e capusat de PNL ci de USR si de oamenii lui Fritz. Restul e cancan…

 11. Dan Coe says:

  USR este pe topogan iar Fritz a contribuit si el din plin. Alcool sa fie ca ala ne apara si de frig si de covid !?

 12. Cetatean fara partid says:

  La ce te poti astepta cand ai ales ca primar un canteret in corul bisericii?

 13. Ion says:

  Vai de voi…si de noi…avem 12-13 grade in apartamente pe motiv ca se executa lucrari…cu fonduri europene…de fapt s-au sapat zeci de transee si atata tot,iar pt asta stam in frig

 14. antiVrajeala says:

  Fritz asteapta, Fritz vorbeste… noroc ca-l avem pe Latzcau:
  citat din Fritz, cu vreun an in urma:
  “Ruben este un inginer ieșit din comun. A fost creierul care a construit, timp de un an și coordonând o echipă de aproape de 100 experți, programul meu de guvernare pentru Timișoara. Poți să-l trezești la ora 3 noaptea și să-l întrebi care sunt următorii pași pentru un nou plan de mobilitate urbană, sau cum trebuie să restructurăm COLTERM, sau ce se va întâmpla cu zona metropolitană ca să atragem mai mulți investitori – și va da un răspuns detaliat, dar mai ales pasionat. Cu Ruben lângă mine, Primăria Timișoara va câștiga un strateg și un manager care împreună cu mine va transforma această instituție”, a explicat Dominic Fritz.”

  Cred ca e timpul ca Fritz sa-l trezeasca pe Latzcau la 3 noaptea. Sau nu Fritz trebuia sa-l trezeasca? Stai, Latzcau e ocupat cu mobilitatea: pune taxe pe parcari rezidentiale, creste tarifele Timpark, are treaba multa.

 15. Cristi says:

  Daca nu mai pornim caldura putem inchide colterm-ul ? Am scapa de o groaza de datorii.

 16. Dan says:

  Cum le rotunjeste baiatu, numa sa iasa scuza mai bine, 2 milioane pe zi rezulta 1 milion de euro la 2 zile pt dansul. Cu euro la 4.95RON ramane un milion de lei pe dinafara odata la 2 zile, transparenta totala.

  Oricum nu conteaza asta, problema este ca sunt niste incompetenti, aceiasi poveste cu ne-a luat iarna prin surprindere la prima zapada din 20 Decembrie. Asa si acum, i-a luat incalzirea prin surprindere in Octombrie.

  In campanie se laudau ca au planuri mari cu Colterm, insusi Fritz zicea despre Latcau ca si trezit in miez de noapte iti recita planul pt retehnologizare Colterm si ca a studiat pana la ultimul detaliu toata compania.

  Si acum vin cu explicatii cu preturi si vrajeli ca le-a mancat catelul tema cand au fost prinsi cu ea nefacuta. DEZASTRU! noroc ca am centrala.

 17. Gogu says:

  La cati bani inghite mizeria aia de Colterm, cumparau centrale la toata Timisoara.

 18. doNIMIC Samuel says:

  EU zic sa mai pompez cateva milioane de euro in aceasta institutie falimentara numita colterm..de ce nu? nu de asta m-ati ales? :)) apropo..la multi ani mie…un an cu zero realizari :))

 19. Titus_steel says:

  nu trebuie sa ne spalam…pe frig nu se simte mirosu asa de tare

 20. usr am vrut... says:

  Frică Frig Foame.
  Vă tot explic de aproape 2 ani că singura soluție este vaccinarea și depopularea. Numai sunt resurse. Am mers pe fosili și nu am făcut bine.
  Vaccinati-va cu celeritate și ce rămâne să rămână elitelor.
  Domnule Fritz vă țineți plodul în frig așa cum o fac timișorenii?
  Furtuna perfectă este creată de voi să ne mânați ca pe vite la moarte. Nu mi-e frică de voi fiarelor, vreți să mă omorâți deși nu v-am făcut niciun rău. Oricum vom muri de mâna voastră deci de ce mi-ar mai fi frică?
  # rezist merge și la frig? Vin jocurile foamei în curând.
  Să traversați cu mare atenție strada. Hai sănătate!

  • Daniel says:

   Dumneavoastra sunteti cetateanul tipic care vrea totul sa arate ca in Germania dar fara sa contribuie cu nimic la asta. Colterm este o gaura neagra de pe vremea celorlalte partide aflate la putere iar noi, Timisorenii, nu cred ca mai dorim sa platim in fiecare an bani catre Colterm ca sa functioneze…mai ales acum cand toate utilitatile s-au scumpit (Coltermul neffind exclus de la scumpiri). Gandeste inainte sa scrii. Cu caldura, Daniel!

 21. IDM says:

  Pai da cei ce l-au votat pe FRitz au centrale termice.

  • Daniel says:

   Corect

  • IDP says:

   Si de ce nu iti pui si tu centrala. Cei care si-au pus au investit bani si au caldura si apa calda la discretie.

   • cox says:

    Asa e. Deci nu e nici o problema sa NU se plafoneze pretul la gaze, sa fie oricat de mare vrea furnizorul, cerere si oferta parca ii zice la teiria asta,si piata se regleaza singura. Asteptam opinia ta “pertinenta” mai spre primavara, cu speranta ca piatza gazului nu va fi doamne fereste reglementata la modul comunist prin interventia statului. Bafta!

 22. Cineva says:

  S-a umplut paharul…

 23. ai de pln says:

  “Poți să-l trezești la ora 3 noaptea și să-l întrebi care sunt următorii pași pentru un nou plan de mobilitate urbană, sau cum trebuie să restructurăm COLTERM”, zicea fritz despre latcau in noiembrie douazeci douazeci. observam ca l-a lasat sa doarma

 24. Cici says:

  Daca vreti comfort si sa intretineti gaurile negre!!! Daca nu ar mai fi abonati casnici ce ar face Fritz?

 25. Viorel says:

  Bai fraierilor, asa va trebe daca nu v-ati pus centrala, in 5 ani iti scoti investitia si iti faci cate grade vrei. Da romanu pârlit e invatat cu subventii si pomeni, asa ca nu va mai plangeti ca niste babe ramolite.

 26. Rockefeller says:

  Majoritatea climelor relativ noi au si pompa de caldura, la ce temperaturi avem afara e mult mai ieftin si ca centrala.

  • John says:

   O fi clima mai ieftina acuma, da sub zero grade consuma mai mult decat produce, plus ca nu te scuteste coltermu de plata ca tu folosesti alta sursa.

 27. citu says:

  Nu inteleg Treaba asstay
  IN 2014 A fost mai scump decat azi…si niemni nu a spus nimic.
  Ce bataie de joc e asta?

 28. Anti_vir says:

  Bataie de joc si delasare comibinata cu demagogie extrema. Asta este conducerea primariei din Timisoara. Absolut ridicol cum nu ai voie sa te debransezi de la sistemul de stat si esti nevoit sa stai in frig. Pe deasupra si energia electrica costa de rupe. Evident ca angajatii colterm si-au incasat salariile peste medie fara probleme cu tot cu sporuri iar directorii isi vor incasa si bonusuri. Absolut ridicol cum se perpetueaza acesta situatie din care efectiv nu este alta iesire decat de a rupe pisica.

 29. Ceasca says:

  Pai, Fritz arunca bani pe fereastra.
  Cu tot felul de noi si noi directori si centre fara rost, cu milioane aruncate lunar cu vaporasele, cu mizerii de membri in consilii de administratie de parca ar fi adus bani de acasa si ar fi cumparat actiuni. Cu noi angajati – gen consiliera plangacioasa de la USR samd.

 30. Unul oarecare says:

  Maine,poimaine o sa auzim ca prea stimatul nostru primar(ales)prin vointa poporului va cere ajutor de la Doamna Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene sau asteapta sa vina dansa in 2023 la Timisoara dupa afirmatile MAESTRULUI?.Pina atunci Timisorenilor descurcativa cum puteti.Ca nu sant bani pentru asemenea probleme minore ca incalzirea,scolii,gradinite,spitale,etc.Ca avem proiecte de mare urgenta,stadioane,turnuri de apa cu vedere panoramica,cinematografe,festivale si sa nu uitam ca avem de dat salari la peste 600 de suflete din primarie

 31. doNIMIC Samuel says:

  La ce va trebuie mah incalzire? o sa aveti facturi mai ieftine…:))

 32. Eugen says:

  Multumiri trotinetistilor care au votat niste lozinci pentru prescolari! V-ati luat puia inapoi!

 33. Laurean says:

  Gata cu audițiile, e vremea jurizării!

  3 de X, Fritz ești eliminat!

 34. Urinel says:

  Şi de asta ar trebui să renunţe oamenii la centralele de apartament, că poluează, e pericol, face infarct la corazon Greta etc…

 35. nelu says:

  Fritz atiu vrut Fritz aveti aveti si Iohanis nu disperati o sa aveti si Ciolosi si apa si caldura la sfantul VOTEAZA USR!

 36. MirceaN says:

  Informații despre șantierele din Timișoara de la Primărie ori Colterm?
  Se poate vedea cu ochiul liber… Câțiva muncitori care aleargă de la un punct de lucru la altul, doi trei indivizi ce își fac văzute fizicurile vorbind disperați la telefon, la primele ore (9-10)ale zilei după care… gata. Liniște. Și mult noroi. Ca pe șantier.
  Măcar de ar lucra cineva pe șantierele astea.
  Măcar de ar învăța timișorenii ceva din asta.
  Bine ca au votat un individ fără cetățenie, fără domiciliu conform legii, fără experienta necesara gestionarii problemelor unui oraș de dimensiunile Timișoarei care trebuia să știe la ce se înhamă nu să umilească, să supună batjocurii mii de timișoreni lăsați fără apă caldă și căldură acum în plina pandemie când și asa nimeni nu mai face diferența dintre guturai și COVID-19…
  Cine a aprobat deschiderea acestor șantiere, cine a aprobat graficul de lucrări a societăților respective ar trebui sa răspundă penal pentru toate necazurile pricinuite miilor de timișoreni lăsați în frig și umezeala rece a acestor zile.
  Ne meritam soarta de fapt dar nu învățăm nimic.

 37. Dinu says:

  Ce bataie de jooooc nemteasca fratilor/ ca mai prost ca romanul nu e niciunul.
  Poporul unic de retarzi de pe continentul asta de talhari zisi ‘civilizati’, care crede ca strainii vin la ei in tara sa le faca un bine si nu sa ii jefuiasca la os.
  Cum de fapt fac alde fritz, merkel, clotilda lui macron etcaetera

  • Clau says:

   Eu nu stiu daca Fritz va fi un primar bun sau rau(vorbim la sfarsitul mandatului).Stiu un lucru,ca sa pui lucrurile la punct ,ai nevoie de timp.Toti dau in Fritz ca nu-i caldura. Oare s-a uitat cine a strins aceste datorii uriase? Era clar ca mai devreme sau mai tirziu aici se va ajunge.Avem o mare problema noi Romanii,uitam repede ce a fost si dam vina pe cei care ne conduc pe moment.Daca am fi avut un primar bun in ultimii 10-15 ani,Colterm-ul nu ar fi avut datorii de zeci de milioane de euro.

 38. Ion says:

  Nu se poate furniza caldura,dar nici nu se lucreaza deloc la pompoasele lucrari pe fonduri europene…de fapt aceste lucrari sunt doar santuri si gropi sapate prin tot cartierul….nu stiu de ce pentru asta trebuie sa stam in frig la 12 grade in apartamente?In Germania dlui Fritz credeti ca si-ar fi permis cineva sa tina oamenii in frig?Numai la noi e permis orice…Toate strazile arata ca dupa bombardament si nici urma de muncitori…de parca fondurile s-au alocat doar pentru realizarea de transee peate tot…

 39. Ioana says:

  Eu nu poate sa înțeleagă… deci pe vremea lui robu era caldura și acum nu? Mda. Poate dacă va înțepați cu frizer o sa faceți o febra buna și va scăpați de frig. Ne-am prost de useristi naziști.

 40. Stefan says:

  sa vedem cine face ce trebuie impotriva lui Fritz si cine i-i ia mandatul! Nene, la noi e jungla strainilor! Parca Transilvania si Banatul ar fi in perioada conducerii directe de acum 200 de ani, prin guvernatori austrieci(nemti)!

 41. Simo says:

  Si ce daca slugile lui soros ocupa si iau Romania bucata cu bucata. Va luati traista in batz si pribegiti prin Europa.

 42. Luca says:

  S-au inchis scolile lin Timisoara din cauza neamtului care nu e capabil sa furnizeze si sa plateasca caldura pentru copii nostri !!!!!!!
  5000 ( CINCI MII ) de copii stau acasa din cauza frigului din scoli si panarama nemteasca e inca primar ?????
  Dat afara de urgenta !!!

 43. haha20210 says:

  Adevarul este ca daca timisenii l-ar fi ales pe Robulica primar Coltermul duduia acum , fara datorii , totul brici …ba mai mult se ieftinea si gazul. Probabil ca il puneau pe interlopul Nasleu sef acolo sa faca ordine . Coltermul este problema eterna a Timisoarei , pasata an de an mai departe .

 44. Eddy says:

  114.000.000 Euro!!! Subventie catre Colterm in ultimii 6 ani ( 5 cu Robu si 1 cu Fritz). La 50.000 de abonati vine cam 380 de eur pe an de abonat. Deci mai usor cu pianul pe scari astia care va plingeti ca inghetati de frig, pentru ca nu stiu citi dintre voi platiti impozite la valoarea asta pe an. Concluzie … astia cu centrale care isi platesc singuri factura la gaz fara subventii de la stat va platesc si voua o parte din incalzire

 45. tim says:

  Mă scuzați! Sunt timișorean și nu îngheț în casă! Am centrală! Nu sunt de gheață și le înțeleg suferința celor care nu au căldură, dar nu ne băgați în aceeași oală, vă rog! Eu am făcut efortul de a-mi cumpăra centrală, e nedrept că nu au căldură, dar nu vreau să le fie plătită din buzunarul meu subvenția la căldură. Parol!

  • timisorean says:

   Faptul ca esti timisorean (ca si mine) nu iti ridica si IQ-ul. Abonatii Colterm nu platesc sume mai mici decat tine pentru incalzire si apa calda, ci mult mai mari. In fapt, banii pe care zici ca ii platesti tu pe “subventie” sunt de fapt bani publici care se duc pe apa sambetei (sau mai precis direct in buzunarele unor clienti ai conducerii primariei), fiindca prin acesti bani se plateste capusarea Colterm. Intr-o tara civilizata, te informez ca cea mai ieftina si nepoluanta forma de incalzire a unei localitati este varianta centralizata. Nu e cazul nostru, insa tare m-ar bucura daca te-ai informa despre situatie si nu ai scrie impulsiv. In momentul de fata, noi toti platim incompetenta lui Fritz si Latcau. Si ca sa revin putin…te anunt ca in acest moment scolile si spitalele nu au caldura fiind racordate la Colterm.

  • cox says:

   Lucrez la o companie de gaz. Ani de zile statul a limitat din pix pretul la gaz. Seful mi a zis ca salariile nu pot fi marire atata timp cat populatia nu plateste pretul corect. Asadar ani de zile te-ai incalzit din banii mei, deoarece statul a plafonat preturile la gaz De-acum insa, mai merg si eu in concediu, nu numai voi! Hai cu liberalizarea pretului la gaz!!!
   Asa ca mai usor cu pianul pe scari (sau cu centrala ta termica)!
   Romanul obsedat de capra vecinului, vesnic victima a celorlati, vesnic nedreptatit… trebuie numai gasita categiria contra careia sa-l asmuti conform frustrarilor sale, si gata, ai castigat un vot de la un cap sec manipulat lejer.

 46. Adrian says:

  Frig in case, rezulta economie la curent (la cat s-a scumpit, spre binele nostru), scoatem frigiderul din priza. Ce n-ati inteles? Totul pentru patrie si partid.

 47. Ghiță says:

  În loc să merg sa votez mi-am pus centrală termica proprie și încălzirea în pardoseală

 48. Ionelush says:

  Tanar serios cu centrala termica, hartie igienica si Paracetamol. Nu caut nimic, doar ma laud 😘 Nu esti bucuros ca ai votat Fritz? Nu fi supi, asteapta sa treaca Fritzu si vine si caldura 🤣

 49. FMS says:

  Daca se continua in felul acesta, romanii vor vota psd+aur la urmatoarele alegeri…?!!

 50. noe says:

  Daca ar candida fie iertatul Ilie Matei, cel mai sinistru prim secretar din perioada cea mai sinistra, ar avea mai multe sanse decit orice vechi sau nou candidat al si mai sinistrei formatiuni USR, din care din fericire pina la alegeri nu va mai ramine decit trista amintire…

 51. dinu says:

  Sigur, mai Fritz, “Timisoara nu poate”, dar nu stiu cum se face ca, inainte sa vii tu, putea.

  Un politician care stie sa spuna doar de ce “nu poate” nu are ce cauta la conducerea unui oras ca Timisoara.

 52. Stefan says:

  Nici in int.tramvaiului nu va fi caldut.Rablele aduse de Conventia Democratica si de doctorul Robu sunt svitzer si pe deasupra un pericol iminent in circulatie. Mii de afaceri vor subcomba cu zeci de mii de someri si atunci Fritz va cauta bani sa plateasca datoriile pe care astazi le face fara sens Atunci va pleca in tara lui iar prostii vor ramane cu planurile de pre-fezabilitate

 53. DoNimic Samuiel Fritz says:

  Dragi tovarasi,

  Lucrurile sunt… simple.
  Iesiti in… strada. Strigati ,,demisia”.
  Faceti…haos. Bahaos!

  Heil Fritz!
  PS. AC RECAS N-A FOST POLI

 54. Donimic Fritz says:

  “Timișoara nu se va putea proteja împotriva acestei furtuni perfecte”Ma scuzati sant de origine si cetatenie germana.Asa ca mai fac greseli de exprimare am vrut sa spun IMPOTRIVA INCOMPETENTEI PERFECTE.Inca o data sa ma scuzati.Donimic Fritz

 55. Marius says:

  Tot furtună perfectă e și abonamentul de parcare de aproape 3.000 de lei pe lună? Parcă am fi oraș numai de Jeff Bezoși.

  • plex says:

   Saracii sa plece, cam asta e ideea acestor neomarxisti, adica proprietate privata doar pentru cativa, restul slugi ale acestora, sa se mute undeva la periferie, sa faca naveta de preferinta cu firmele lor private, si sa lucre’ pe 2 lei.
   Oameni categ 1, ei acesti vasnici salvatori, si restul, niste sub-umani, pot sa stea in frig si in casa, si in statiile de transport, pot sa manance parizer, pot sa mearga la scoli cu suplinitori in loc de profesori, sa se trateze in spitale subfinantate… Ce, nu pot? saraci, fiti solidari cu bogatii, ajutati-i sa si sporeasca averea! Cat mai putini sa aiba cat mai mult, cat mai multi sa aiba cat mai putin! Si saracilor, mai traiti si in grupuri, e mai ieftina chiria, utilitatile… zic sa va grupati mai multe “familii traditionale”, sa va inghesuiti prin noile ghetouri de la periferia orasului, si “totul va fi bine”, cam cum era sloganul cu oandemia, numa stati linistiti la locurile voastre. Iar locurile voastre, nu s alea care credeti, is la periferia societatii bai saracilor. Am zis bine, “dragi” #rezisti? O sa aveti si voi locul vostru de parcare cand va intoarceti la 8 seara de la corporatie, unde sunteti si voi niste supraveghetori de sclavi, sau sclavi categoria 1, si mancati firimiturile de la masa bogatilor.

  • Neultumitu' says:

   Carbunele este solutia dar nimeni nu face nimic! S-au facut investitii de 72 milioane de euro ca sa fie respectate normele europene de emisii la COLTERM. Si acum peste noapte s-a luat decizia sa se remunte la lignit! Unde sunt specialistii care sa dovedeasca ca functionarea pe carbune este salvatoare in situatia actuala? Timisoara are avantajul ca poate functiona pe carbune, combustbil stocabil care are ar da o independenta in plina iarna cand pot aparea limitari la gaz( presiune scazuta). Nu ar fi prima data cand furnizorul de gaz la presiuni scazute ar cere COLTERM- ului sa treaca pe combusibili alternativi. Nu ne lasati fara caldura!

 56. yurkovici says:

  faceti referendum pentru demiterea primarului, ca la Bucuresti cu frantuzoaica Clotilde. Linsati public acesti straini ce vor sa faca ordine in mizereia balcanica traditionala acestei tarisoare bisericoase. USL 2 si UDMR trebuie sa revina la butoanele puterii cat mai repede. Hastagistii rezist trebuie trimisi in Siberia la reeducare.

 57. Mary says:

  Centrala, ce se tot depinde de institutiile statului atat.
  In 30ani puteai sa iti pui centrala daca nu vrei baie la lighean in 2021.

  • cox says:

   da da da! centrala, dar fara limitarea pretului la gaz de catre stat! piatza sa se regleze singura!!!! vedem atunci cat esti dispusa sa dai pt caldura. si o sa dai maxim,stai linistita, stim ca nu te loti lipsi de caldura si apa calda, o sa dai pana o sa zici ca e prea scump si o sa faci baie cu apa maxim calaie si o stai si in frig! Furnizorii de gaz sa fie liberi sa-si seteze pretul conform cererii si ofertei! oferta mai mica decat cererea? pret mare. ghinion.

 58. eu says:

  trebuia inchis coltermul, ca si la Deva. sa se descurce cei fara centrale sa stea in frig daca nu au bani de resouri si centrala, si sa stea toti copii in frig in scoli si gradinite. sau sa stea acasa ca oricum e pandemie si abia asteapta astia sa inchida scolile pentru ca nu sunt in stare sa testeze copii.

 59. John says:

  Si ce treaba am eu cu voi, capusati-va intre voi, nu luati bani din bugetul primariei la care contribui si eu cu centrala proprie🤪

 60. Trotinetist says:

  Nu imi pasa ca inghet in casa. Sunt fericit ca am votat administratie USR si asta imi da caldura sufleteasca si lapte de soia in inima. Multumesc ambasadelor! Multumesc DNA! Multumesc Codruta <3

 61. gaga says:

  Tinerii frumosi si liberi nu se tem de frig! ei infrunta frigul, aglomeratia si trotineta stricata. ei sitiu bine: ue pesede@

 62. sofer says:

  Am vrut Fritz , ne spalam in lighean . L-am votat , ca am vrut o tara ca afara , avem wc in fundul gradinii . Au inceput din nou sa apara fanariotii . Credeam ca este Carol I .

 63. Sss says:

  Sa iesim in strada sa il dam jos si sa il punem pe Robu.

 64. ceghe says:

  E bine. Se poate si mai rau.

 65. Maria says:

  De ce Compania nu analizează și sa cuantifice cât înseamnă pierderile pe care le suporta ptr. furnizarea căldurii și apei calde la Asociațiile de proprietari din zonele de case Iosefin, Balcescu, zona pta Maria, unde din 20 de consumatori mai exista doar 1 sau 2 și aceea doar la căldură sunt legati. Coloanele de căldură trec prin diferite spatii și traseele sunt foarte lungi și pierderile sunt importante aici. Este ca și când ar mai fi încă câțiva consumatori pe aceste trasee care nu sunt înregistrate, mai mult în clădire fiind un singur consumator, restul fiind pe încălzire cu centrale pe gaz. De ce nu s-a făcut o evaluare economica și acești unici consumatori sa fie debranșați deoarece ei nu plătesc pierderile adiacente datorita menținerii lor ca clienți. Acest lucru nu este sesizat, de ce sa plătească primăria Timișoara, implicit cetățenii aceasta lipsa de management economic și TEHNIC. Sumele suportate de colterm inn aceste cazuri ptr. un consumator sunt de ordinul echivalent cât pentru 6 consumatori.

 66. Cele mai noi știri

  România

  Trei noi cazuri de variola maimuţei în România

  Ştiri din Timiș

  Fritz s-a ținut de cuvânt. I-a luat din atribuții lui Tabără

  Ştiri din Timiș

  Reprezentanți ai Ministerului Sănătății și ai Băncii Mondiale, în vizită la Spitalul Județean Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Deputatul liberal Marilen Pirtea: „Majoritatea opiniei publice românești susține politicile către direcția Vest"

  Eveniment

  Bicicliștii și trotinetiștii luați la ochi de poliția rutieră, la Timișoara. Zeci de amenzi în câteva ore

  Eveniment

  FOTO. Peste 600 de mașini abandonate au fost ridicate de polițiștii locali, de la începutul anului

  Ştiri din Timiș

  FOTO. Primăria măsoară străzile pentru viitorul contract de salubrizare

  Mapamond

  Încă două decese cauzate de variola maimuţei. Trei oameni au murit, de la începutul anului

  Sănătate

  Focar de COVID-19 la Spitalul Județean din Timișoara

  Capitală Culturală

  FOTO. Timișoara – Capitală Culturală Europeană, promovată în rândul ambasadorilor la București

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici