tion.ro Web analytics

Răspunsul Prefecturii la sesizarea unui liberal care a cerut încetarea mandatului primarului Fritz, pe motiv de domiciliu

De Roxana Deaconescu

Răspunsul Prefecturii la sesizarea unui liberal care a cerut încetarea mandatului primarului Fritz, pe motiv de domiciliu

Prefectura Timiș a terminat investigația cerută de un cetățean care a reclamat că primarul Dominic Fritz nu are domiciliul legal în Timișoara și a cerut încetarea mandatului de edil. Concluzia instituției este clară: biroul electoral stabilește dacă un cetățean străin poate candida la alegeri în România, iar Fritz nu este în afara legii, pentru că „nu a existat o schimbare a locuinței avută în vedere la validarea candidaturii și a mandatului”.
Scris de Roxana Deaconescu - Prefectura Timiș a terminat investigația cerută de un cetățean care a reclamat că primarul Dominic Fritz nu are domiciliul legal în Timișoara și a cerut încetarea mandatului de edil. Concluzia instituției este clară: biroul electoral stabilește dacă un cetățean străin poate candida la alegeri în România, iar Fritz nu este în afara legii, pentru că „nu a existat o schimbare a locuinței avută în vedere la validarea candidaturii și a mandatului”.

Vă reamintim, un reclamant a cerut Prefecturii Timiș, în 23 iunie, „să se constate încetarea de drept a mandatului, încă de la numire”, pentru primarul Dominic Fritz. Cetățeanul a invocat art. 160, alin. 1, lit. c din OUG 57/2019 privind Codul Administrativ, care face referire la „încetarea de drept a mandatului primarului”, la „schimbarea domiciliului într-o altă unitate administrativ-teritorială”.

„Se solicită, de asemenea, să se ceară primarului Dominic Fritz să facă publică dovada domiciliului pe raza UAT Timișoara și, totodată, ca Instituția Prefectului să solicite, printr-o adresă către IGI, documentele doveditoare ale statutului reședinței primarului”, spuneau reprezentanții Prefecturii Timiș, în 28 iunie.

Sesizarea, depusă de un liberal

Sesizarea timișoreanului, un om de afaceri care a candidat la alegerile parlamentare din 2020 pe lista PNL pentru Senat, a ajuns la Serviciul Juridic al Instituției Prefectului, care a avut la dispoziție 30 de zile să răspundă. Iar concluzia Prefecturii este clară.

„Având în vedere sesizarea domnului Gaiță Ionuț Sorinel prin care a solicitat Prefectului Județului Timiș să constate încetarea de drept a mandatului Primarului Municipiului Timișoara, Fritz Dominic Samuel, întrucât susține că acesta nu îndeplinește unul dintre criteriile de eligibilitate, respectiv acela al domiciliului în Timișoara, Instituția Prefectului a comunicat acestuia următoarele:

Entitatea care stabilește dacă candidatul îndeplinește condițiile de eligibilitate este Biroul Electoral de Circumscripție.

Raportat la acceptarea candidaturii lui Fritz Dominic Samuel de către Biroul Electoral de Circumscripție, aceasta s-a făcut în baza Certificatului de înregistrare temporar emis de Inspectoratul General pentru Imigrări, și putea fi contestată în termen de 48 de ore de la data afișării candidaturii, motiv pentru care Tribunalul Timiș, prin Decizia civilă nr. 296/A/28.10.2020, pronunțată în Dosarul nr.25174/325/2020, a decis că nu se mai poate pronunța asupra hotărârii de acceptare a candidaturii, reținând că: «…dacă s-ar lua în considerare obligația instanței ca, în cadrul validării să reanalizeze de plano, toate condițiile de eligibilitate, s-ar ajunge la situația absurdă în care hotărârea de acceptare a candidaturii, care este supusă controlului judecătoresc, să nu mai aibă nici o valoare, oferindu-se o cale de atac «de rezervă» persoanelor care au omis sau au neglijat la acel moment contestarea actului unei autorități electorale»”, se arată în răspunsul Prefecturii Timiș.

Primarul nu și-a schimbat locuința

Dacă ar fi încălcat Codul Administrativ, încetarea mandatului s-ar dispune prin ordin al prefectului. Astfel că prefectul de Timiș a verificat dacă s-a schimbat situația avută în vedere la validarea candidaturii și a mandatului, „motiv pentru care s-a formulat o adresă la Inspectoratul General pentru Imigrări, pentru a comunica dacă există schimbări cu privire la actele avute în vedere de către entitățile mai sus menționate la validarea candidaturii și a mandatului”.

„(…) această instituție ne-a comunicat că primarul municipiului Timișoara, Dominic Samuel Fritz, figurează în prezent cu aceeași adresă avută în vedere și anterior.

În aceste condiții, nu sunt îndeplinite condițiile prevăzute de art. 160 alin. 1 lit. c) din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ invocate de către petent, deoarece nu a existat o schimbare a locuinței avută în vedere la validarea candidaturii și a mandatului”, se mai arată în răspunsul Prefecturii Timiș.

Fritz, obligat să-și facă public domiciliul pe site-ul PMT

Vă reamintim, nu este prima dată când cineva se leagă de domiciliul primarului Timișoarei. Imediat după alegerile locale, trei persoane au contestat validarea lui Fritz ca primar, pentru că acesta nu este cetățean român și are doar reședința în România. Tribunalul Timiș a respins cele trei acțiuni în instanță, după cum spunea chiar primarul Dominic Fritz, după alegeri.

Mai mult, fostul primar liberal al Timișoarei, Nicolae Robu, a început un „festival” pe Facebook cu privire la domiciliul lui Dominic Fritz.

Iar consilierii locali au adoptat recent, la propunerea alesului Marius Craina de la Pro România, ca primarul să fie obligat să își facă public domiciliul pe site-ul primăriei, precum și diplomele de studii. Hotărârea privind domiciliul se aplică și consilierilor locali și viceprimarilor. La momentul votului, edilul-șef a răbufnit în Consiliul Local Timișoara, care a spus că oamenii au așteptări de la aleși, iar aceștia își risipesc timpul cu „ipocrizii”.

„Biroul Electoral al județului Timiș și Biroul Electoral al României și-au făcut treaba și au stabilit cine a câștigat alegerile. (…) Nu este vorba de transparență aici, este vorba despre un război politic penibil al unor persoane care nu pot accepta că timișorenii au făcut o alegere”, spunea atunci Fritz.

Hotărârile de consiliu local adoptate în 13 iulie au ajuns la Prefectura Timiș în cursul acestei săptămâni și au intrat în atenția Serviciului Juridic, care va decide dacă sunt legale sau nu.

editor Dan Oancia

Pe aceeași temă:

Dominic Fritz a răbufnit în consiliul local. Au trecut proiectele care-l obligă să-și publice dovada domiciliului și diplomele de studii

Domiciliul lui Dominic Fritz, subiect de investigație la Prefectura Timiș, după o sesizare făcută de un cetățean

44 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. AdevartulProfet says:

  Din nou, cei din PNL tin sa ne faca cunoscut ca sunt penibili….De parca nu ar fi atat de multe alte probleme care ar trebui rezolvate si nu numai….

  • fotbal1 says:

   Nu conteaza: unde stai, ce culoare ai sau de unde vii, conteaza ce faci. Din pacate la noi rasizmul este la mare cautare. Pana si biblia condamna ceea ce cei din PNL cer… Dar na la noi totul e super: avem cele mai bune drumuri, conditii… Mai bine ar asfalta drumuri, ar face canalizari si ar aduce apa la cei nevoiasi decat sa faca sesizarii aiure. In loc sa sesizeze problemele zilnice din Timisoara, unii au timp de sesizari de genul…Ne meritam soarta.
   Intr-o tara civilizata acest domn era dat afara din partid…

   • Le este frica de orice DIASPOREZI. says:

    Minte de comunisti securiști… După logica lui Robu, NICIUN Timisorean din Diaspora NU poate candida.
    Nici HOLLENDER, nici Hertha Muller, nici BRINCUSI dacă mai era în viață, nu putea candida nici măcar la Tg. Jiu

  • emilutz says:

   Și USSR vrea să le rezolve dar nu poate din cauza PNL ?

  • gabriela borcsi says:

   problema e ca sunt atea de multe probleme si slitz nu face nimic si pe langa asta e si un impostor, daca nu are nimic de ascuns de ce nu isi face public odata studiile si domiciliul?

   • boss says:

    da tu de ce nu le faci publice? sa se vada public ca toti comentatorii politici, simpatizanti PeNaLi, au mai putine clase decat cfr.

   • George says:

    Nu vrei sa incepi tu? Hai, aici si acum.

   • Goppo says:

    Si tu de ce folosesti un “pseudonim” cand postezi?

    Daca tu nu ai nimic de ascuns fa si tu publice cel putin urmatoarele: ultumul “mug shot”, CNPul – poza cartii de identitate, ADN si amprentele, adresa – extras de carte funciara sau contract de inchiriere, declaratiile de avere si ANAF pe ultimi 5 ani, numarul si marca autoturismului, locul unde sta parcat noaptea, numarul de telefon si adresa de email…. 🙂

   • cet says:

    poti si tu, daca ai putina minte, sa cauti pe site-ul Univaersitat Konstanz si sa afli detalii privind studiile lui; daca de asta nu poti trai!

    • Gimy says:

     Pai poate ne lasi un link direct catre aceste detalii ( studiile pe care Fritz le-a absolvit la Univaersitat Konstanz), pentru noi, cei care nu stim sa folosim internetul si pe care nu ne duce mintea. Nu are nimeni nimic personal cu Fritz dar, totusi, dupa 9 luni sa nu misti nimic…..
     Mie nu imi vine sa cred ca inca mai are simpatizanti, legati la ochi care spun:
     – sa avem rabdare
     – sa nu fim rasisti
     – este un razboi politic
     Alooooo……, desteptarea fratilor. Se vede din Germania cat este de incompetent cu postul pe care il ocupa.

  • Chira says:

   Politicieni ai zis? Unde se ascund ăştia că vreau să-i văd? Penibil este puţin spus! Cum îi priveşte în ochi familia? (dacă au!)

  • Pandemic says:

   Cei din USR daca aveau parghia asta o foloseau fara dar si poate isi eliminau adversarul in secunda 2 pacat ca nu ati fost atenti cand si-a depus candidatura

 2. Un USR-ist says:

  Alo, robulache, se aude ???

 3. Cetatean says:

  Nu sunt fan Fritz, m-a dezamagit destul de rau. Clar a doua oara nu-l mai votez (paranteza: am votat si Iliescu ca sa nu iasa Vadim Tudor, deci DoNimic Fritzik o sa dispara si el, nu am nici o grija legat de asta…)

  Dar liberalii sunt niste curve absolut penibile, cu jocuri a la PSD! As vrea sa cred ca au fost candva un partid integru (daca exista asa ceva), insa la ce manevre si lupte duc acum, extern dar si intern, sunt sub absolut orice critica, la nivel de jeguri politice! Zici PSD, AUR sau PNL, cam tot aia zici (din pacate).

  P.S. Nu am zis aici nimic de bine de USR, sa nu se inteleaga asta
  PS2: Prin curve ma refeream la figurat, la cei care te injunghie pe la spate, nu la practicantii/practicantele meseriei… Ca acolo ar putea fi mai multa onoare.

  • ionel says:

   General vorbind, nu conteaza una si alta, cat timp cineva e cetatean particular. Cu limitele impuse de lege, desigur, adica nu te plimbi in pielea goala prin oras si nu conteaza, sa isi vada fiecare de hainele lui. Un exemplu. Dar – a fi reprezentant al statului si / sau functionar public genereaza alt statut. Esti in slujba publica si in slujba publicului. Chiar daca se alege sa se uite acest lucru,toti inghesuindu-se la buget ca neamul prost, pentru privilegii si avantaje, cum ar fi stabilitatea serviciului, regim protejat, responsabilitate difuzapana la deloc, salarizare, asigurari de sanatate, diverse scutiri si pensionare in regim special. Mai e un element – accesul. Functionarii publici si asimilatii lor, multi dintre ei, au acces la detalii confidentiale despre cetateni, unele care chiar se vand-cumpara pe piata neagra. Deci sunt datori cu o moralitate si o transparenta mai mare decat un oarecare, in ce ii priveste pe ei. Nu cere nimeni sa isi puna semne luminoase cu sageti catre unde locuiesc sau obiceiurile private, deoarece evitarea expunerii lor are o baza logica – sa nu fie santajabili, coruptibili sau expusi la atacuri. Daca este ridicata o problema de compatibilitate sau legalitate a unor elemente ce tin de viata functionarului public cu functia, se poate gasi o cale civilizata de a demostra ca acesta este ok, evitand eliberarea detaliilor inutile catre presa sau public. Ce nu se spune in toata galagia e ca se fac verificari inainte de accederea la functii, de catre factori ce nu pot iesi la conferinta de presa volens-nolens. Ei au dat ok-ul, probabil ramanand ca omul in cauza sa isi rezolve ulterior actele, sau nici macar, ca ok-ul nu a fost conditionat de asta. Acum hop adversarii scandalagii racaie cu batul in musuroi. Pai ei ar trebui deja sa stie ca avem o lege scrisa si o lege “practicata”, iar factorii legati de a doua au dat deja ok-ul. Stiu deja, de fapt. Acuma doar obiecteaza la chestii de care si ei au beneficiat la randul lor, ca na,sunt de partea care a pierdut. Ce sa zic, de obicei cetateanul obisnuit e marele perdant cand vede ca una e legea scrisa si alta e aia aplicata si ori crapa sau o duce foarte prost, ori “se descurca”cu aplicantii… deci au ocazia cei cu petitia sa se simta in pielea unui om de rand, pt scurta vreme.

 4. Jack says:

  Nu asta e motivul. Fritz trebuie sa plece pentru ca e un incapabil, un mincinos si un fricos. Zero rezultate in 10 luni!

  • apple says:

   fricos? :)) nu l-a scos pe nasleu de la piete? urmeaza si chis, si restul fosilelor.
   robu a fost un fatalau, i-a retras dreptul de semnatura la ravasila :)) dar salarul inca il primea, atat au putut outele lui. si se mai si lauda ca e cel mai corect om din lume.

   • Ion says:

    Putin imi pasa unde sta si ce scoala a facut. Ma doare ca dupa zece luni de zile:
    – nu a inceput PasajulSolventul;
    – nu a inceput nici un pod nou;
    – nu a inceput nici o parcare in centru, dimpotriva, a oprit licitatia la una;
    -nu a dat pe nimeni afara din Primaria Timidoara doar i-a rotit;
    – Coltermul e in faliment;
    – Gradina Zoologica a inchis-o.
    Fritz e un tepar!

    • unualtu says:

     mai tu panarama mica, robuletele tau iubit a stat 8 ani de zile si nua fost in stare sa faca proiectul solventul. Stii de ce? Pentru ca e un incompetent si pentru ca stia ca e un proiect pe termen lung unde nu castiga capital politic.
     Poduri? Vrei un pod la isho cumva?
     Sunt parcari goale in centru, trebuie sa dai banul si ai unde sa te parchezi.
     Cei rotiti vor pleca daca nu le convine noua pozitie. Daca ai avea minime cunostinte ai stii ca nu prea poti sa dai oameni afara asa usor, trebuie motive. Si ca e din PSD si PNL nu e un motiv, cum poate credeai 🙂
     Coltermul e in faliment de 20 de ani, poate acum o si rezolvam problema
     Gradina zoologica era o mizerie care trebuia inchisa de multa vreme. Stam sa alergam dupa animalele care se ineaca in iaz.

     inteleg ca ti-era bine cu pletosul? aveai ceva post caldut pe care il aperi sau pentru care vrei sa-ti platesti datoria? din convingere sigur nu scrii.

   • George says:

    👍👍👍👏👏👏

 5. sss says:

  Crapa rahatii de la PNL ca nu mai pot fura in liniste.
  Nu comentez performanta lui Fritz, vedem dupa 4 ani daca reuseste sau nu sa reformeze primaria, dar e clar ca e o campanie fpe toate fronturile impotriva lui, plin de fake news si asta pt ca deranjeaza interese cum ar fi cele a fratilor Cakati,
  Orasul asta a fost furat 30 ani timp in care primaria a fost umpluta de hoti si paraziti care nu pot fi dati afara ca vezi doamne au fost pusi prin concurs.

  • emilutz says:

   Tu chiar crezi că va reforma ceva ?
   Ești naiv rău de tot.

  • lupu says:

   Pe bune?

  • ioana says:

   La fel face si usr. Are niste penali in partid si in consiliu despre care s-a tot scris si atat a ramas.
   Concluzie: desfiintarea tuturor partidelor politice! Astea nu sunt partide politice ci clanuri oportuniste cu tente mafiotesti, dar cu pretentii de intelectuali rasati.

 6. rares says:

  Usr+ respecta legile și statul de drept doar când le convine când nu NU.
  La fel cu marele referendum pentru ordonanțe pe justiție și ce sa vezi tot USR+ a încălcat vointa poporului.
  USR+ clan mafiot de hoți cu pizda mare care urla hoți și ce sa vezi USR+sunt de fapt hoți.
  Exemplu clar Clotilde Armand hot cu diplome și doctorate la furat fonduri .

  USR+ era cu pizda mare

 7. cetatean says:

  Nu sunt si nu am fost implicat politic niciodata insa eu vad lucrurile foarte simplu: Fritz sa faca public dovada domiciliului la data participarii la alegeri si sa inchida gura la toti neavenitii astia. Eu daca as fi in locul lui asa as face si as intrerupe orice fel de discutii privitoare la acest subiect. Altfel, aceste incertitudini vor continua si nu fac bine nimanui, in special USR si Fritz. Domnule primar Fritz ca si simplu cetatean si in spiritul transparentei care va caracterizeaza, va rog insistent sa publicati dovada domiciliului si sa inchideti o data pentru totdeauna gura carcotasilor.

  • Anesty says:

   Stimate cetatean,

   Chiar nu vedeti o problema in a fi pulicat domiciliul unei persoane, in special daca aceasta este publica? Poate sunteti prea naiv, dar este atat o chestiune de intimitate, cat si de sigurata. Daca aceste informatii vor fi publice, oricine, indiferent de cat de stabil mental este, poate folosi aceste informatii, si cel mai probabil scopul nu va fi bun. Pana la urma, daca un judecator a analizat documentele (inclusiv resedinta) si s-a pronuntat ca este totul in regula, atunci nu inteleg de ce este asa de mare tamtam. De ce trebuie sa stie coana Leana de la scara C unde sta primarul? De ce trebuie sa stie adresa exacta? Cu ce o ajuta pe ea? Vrea sa ii trimita flori? Sau poate altceva mai ilegal?

 8. Marcel Anton says:

  Mi se pare penibil acest cetatean , care contesta alegerile!
  Dupa atata timp de la validarea primarului actual care s a “realizat” cu PNL la guvernare , sa mai apara unul care contesta votul timisorenilor!
  Sa nu uite Gaita, ca pe vremea cand PNL a mai fost la guvernare aliat cu PNTCD si au format CDR, ziceau ca aveau 20000 de specialist care vor salva Romania. L au pus prim ministru pe Ciorbea…care era cat pe ce sa bage tara in colaps financiaer…s au imprumutat de la populatie …rezultatul BANCOREX a falimentat.
  Macar Constantinescu a avut bunul simnt sa nu mai participe pt urmatorul mandat.
  Acum PNL se bazeaza pe crestere economica prin imprumuturi externe…nu prin stimularea economiei tarii!

 9. cetatean says:

  Prefectul e de la USR , primarul e de la USR. Chiar credeati ca prefectul o sa fie impotriva primarului ? Ati citi raspunsul ? Nici nu are legatura cu intrebarea. Prefectul a raspuns ca nu au fost facute modificari , nu a raspuns cu adevarat la intrebarea unde este domiciliul actualului primar. USR e la fel ca orice partid. Cand nu iti dai seama ca esti prostit, inseamna ca ai intrat pe mana profesionistilor. USR s-a transformat repede intr-un fel de PSD : tin de scaune cu dintii. Nu mai pleaca nici unul de pe vreo functie, s-au batut in cuie pe scaune.

 10. Giani says:

  Instanta s-a pronuntat previzibil si normal.

  Contestațiile si termenele au si ele rolul lor. Intr-adevar, Dominic Fritz a fentat legea, USR-ul nu-i ceea ce pare, majoritatea celor care au candidat de la USR Timiș sunt praf si pulbere, impostori, mincinosi nici prea destepti dar au pacalit publicul prin preseverența.

  Subiectul “domiciliul lui Fritz” e penibil, se vede micimea celor care tot il aduc in discutie, nici astia nu-s prea destepti altfel ar intelege ca legea e clara.

  Da, Fritz ne-a fraierit si nici treaba nu face, nu-i de vina doar el ci si echipa de rahat de langa el care nu face 2 bani, sunt si aia pe acolo sa ciuguleasca un pic.

  Daca maine ar fi alegeri cu aceiasi candidati, tot pe Fritz l-as vota, ca ceilalti sunt cel putin la fel de praf si echipele lor sunt si manjite si ahtiate dupa furtul banului public.

  Timisorenii nu vor alege in urmatorii ani PSD, deci lupta peste 3 ani va fi tot intre USR si PNL. La ce circ e acum in PNL si vazand ce combinagi vor sa taie si sa spanzure in PNL, GROZA si NICA, sanse mari sunt ca tot USR-ul sa castige oricat de tolomac este Fritz.

  Singura varianta, un partid local cu oameni onesti, transparenta (nu vrajeala USR-ului) si totul pe fata. (fara PSD-isti sau trompetisti din PNL, PMP, AUR sau PRO Romania)

 11. DedeTM says:

  Nu v-ati saturat de tampeniile astea, jegosilor ce sunteti? Nu aveti cu ce sa-l atacati pe Fritz dar gasiti chichite numai ca sa va aflati in treaba! Sa va fie rusine putorilor, dupa ce ca nu ati facut nimic pe fotoliul comod pe care stati, mai si comentati cand cineva NU din gasca voastra de hoti face treaba altfel!

 12. Ovidiu says:

  Ne trebuie un primar care sa-i uneasca pe oameni nu sa ii dezbine deocamdata Fritz nu a reusit decat sa semene zazanie intre oameni, nu a procedat intelept, el e german adica aproape singur in orasul asta, trebuia sa joace un rol de arbitru , nu sa incerce sa impuna o gasca in detrimentul alteia.

 13. Eni says:

  Daca erati pe faza il eliminati din start…….pe viitor sa verificati pe toti care candideaza la sange

 14. cetateanul turmentat says:

  Ba fratilor, i-ati dat lu Robu 8 ani de zile. Pe ăsta il luati la 11 metri de cand a avut 3 luni de mandat, zilnic!
  Nu știu nici eu ce face, nu stiu nici eu ce presupune reorganizarea organigramei din primarie și toate cele cate or mai fi dar știu că are 4 ani de zile la dispoziție să se vadă ce-a facut!
  Ca vom fi dezamăgiți sau surprinsi, asta vom afla dupa cativa ani da’ lasa-l, frate, sa-si faca treaba ca l-om trage pe roata dup-aia!
  Am vazut mai jos ca era unu’ nemulțumit că a inchis gradina zoo. Ce-ai frate? Gradina zoo era o închisoare de animale sălbatice fără nici cea mai vaga urmă de condiții decente!! Aia trebuia închisă de ani de zile!
  Și faza cu coltermul – pt ce naiba sa lase coltermul sa adune datorii la nesfârșit?

  • Oare cum ar fi says:

   Cetetene mai dute si ia una mica ca se pare ca nu iti ajunge.Vorbesti de Colterm la ce mama dracului trebuiau sa fie 7(sapte)directori?La ce le trebuie audit extern de mii de euro si mii de euro pentru banca mondiala?Si vorbesti de reorganizarea primariei dai afara 80 de persoane si angajezi 100 ??In aproape 11 luni de mandat ce realizari”EPOCALE”ai vazut?Ca lupta cu BALAURI cu GREAUA MOSTENIRE alt ceva ce mai stie?

  • Ovidiu says:

   Aprob desfiintarea gradinii zoologice, nu suntem in stare sa avem grija de animale atunci fara…un lucru bun facut de Fritz si repede…eu zic sa avem rabdare cu el un mandat 4 ani si apoi mai vedem…nu avem oameni mai buni…oamenii seriosi evita politica dupa ce unii au ajuns la inchisoare…astia sunt, astia suntem cu astia mergem inainte.

  • ion says:

   10 luni de la alegeri si zero rezultate are Fritz

 15. Oare cum ar fi says:

  Dar voi chiar nu cititi nimic din obiceiul pasarilor.Unde ati mai auzit ca corb la corb sa isi scoata ochi?Ca doar santem in coalitia de guvernare!!!

 16. Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Parc de Crăciun la Muzeul Satului din Timișoara, toată luna decembrie. Cu restricțiile impuse de pandemie

  Ştiri din Timiș

  VIDEO. Liceenii de la Colegiul Național C.D. Loga, pe locul II în finala europeană a Code Week, cu extensia contra știrilor false

  Eveniment

  Adolescentă căutată de poliție după ce a plecat dintr-un centru pentru minori și nu s-a mai întors, în Timiș

  Ştiri din Timiș

  Vrei un apartament modern?

  Ştiri din Timiș

  Calcule pentru creșterea prețului la gigacalorie încă de anul acesta. Fritz cere cărbune din rezerva de stat

  Eveniment

  Transportatori de marfă și persoane, amendați pentru viteză sau lipsa unor documente, în ultima săptămână, în Timiș

  Ştiri din Timiș

  Lugoj, Deta și Sânandrei, încă două săptămâni de carantină de noapte săptămânală. Noua hotărâre CJSU

  Eveniment

  Restricții de trafic pe A1 din cauza unor lucrări de reparație

  Ştiri din Timiș

  Rata de infectare cu Covid, în scădere în Timișoara și localitățile din apropiere. Cea mai mare incidență, la Moșnița Nouă

  Sănătate

  Coronavirus, 18 octombrie: peste 10.000 de infectări în România, 568 din Timiș. Printre decese, o tânără de 19 ani

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici