tion.ro Web analytics

Primăria Timișoara își asumă cazarea și o parte din costurile de mâncare pentru refugiații care au dormit pe stradă

De Bogdan Marta

Primăria Timișoara își asumă cazarea și o parte din costurile de mâncare pentru refugiații care au dormit pe stradă

<p>Foto: Poliția Locală Timișoara</p>
Primăria Timișoara va suporta costurile de cazare și, parțial, de hrană, a refugiaților care sunt nevoiți să stea în carantină în România. Printre aceștia se numără și cele câteva zeci de migranți din Afganistan, care au dormit, recent, pe stradă, la Timișoara. Un consilier a propus ca mâncarea să le fie servită în farfurii de ceramică, din motive... ecologice.
Scris de Bogdan Marta - Primăria Timișoara va suporta costurile de cazare și, parțial, de hrană, a refugiaților care sunt nevoiți să stea în carantină în România. Printre aceștia se numără și cele câteva zeci de migranți din Afganistan, care au dormit, recent, pe stradă, la Timișoara. Un consilier a propus ca mâncarea să le fie servită în farfurii de ceramică, din motive... ecologice.

În cadrul ședinței de plen de vineri, consilierii locali au avut pe ordinea suplimentară și un punct referitor la problema refugiaților care ajung în România și care trebuie să fie duși în carantină. La Centrul de Tranzit pentru Refugiați de pe strada Armoniei nu există spații speciale pentru carantinarea acestora, așa că, săptămâna aceasta, 25 de migranți din Afganistan au dormit pe stradă pentru că nu au avut unde să se ducă. Până la urmă, aceștia au fost conduși la Liceul CFR, dar soluție trebuia să fie aprobată și de consilierii locali.

„Sunt mai multe probleme în privința asta, iar acest proiect de hotărâre este doar o parte a soluției (…) Persoanele care intră în România din Serbia, chiar și ilegal, trebuie să intre în carantină pentru două săptămâni. Cei care nu au unde, noi, ca autoritate locală, trebuie să oferim un spațiu. Există o lege din februarie în acest sens, din păcate guvernul nu a făcut norme metodologice. Până în ziua de azi nu avem o bază legală prin care să fie decontate aceste costuri, inclusiv cele de hrană, ceea ce ne pune într-o situație destul de proastă. Avem o factură neachitată încă din starea de urgență, pentru un hotel. Acum suntem din nou într-o situație, ca autoritate locală, să rezolvăm o problemă pe care guvernul nu a reușit să o rezolve în ultimele luni”, a afirmat primarul Dominic Fritz.

Între timp, a fost amenajat parterul de la Liceul CFR, de către cei de la Compartimentul pentru situații de urgență, acesta având și avizul DSP.

„Problema este că deja locurile sunt ocupate. Deci momentan, pentru cei care s-ar putea să fie nevoie de carantină în viitorul apropiat, momentan nu știm unde să-i cazăm. Lucrăm cu Prefectura la soluții. Dar asta este soluția pe care o avem acum”, a mai spus Fritz.

Aleșii locali au aprobat ca municipalitatea să suporte cheltuielile pentru igienizarea spațiului, operațiune care se va face după ce migranții vor ieși din carantină, dar și pentru săpun și măști care să le fie puse la dispoziție migranților. De asemenea, printr-un amendament, s-a aprobat și suportarea cheltuielilor cu hrana a celor carantinați, în limita a 16,60 lei/zi de persoană, mâncarea urmând să fie asigurată de Direcția de Asistență Socială a Primăriei Timișoara.

Toți banii alocați acum pentru igienizare, mâncare și materiale sanitare ar putea fi recuperați, în viitor, de la Guvern, după ce se vor publica și normele de aplicare a Legii carantinei.

Subiectul a fost dezbătut îndelung în ședința de plen, în special între directorul Direcției de Asistență Socială, Rodica Surducan și consilierul local USR Aida Szilagyi. Consilierul a cerut ca mâncarea migranților să nu le fie servită în recipiente de unică folosință, ci de ceramică, din motive… ecologice. Ea a explicat că Retim nu poate colecta aceste recipiente pentru reciclare, însă Surducan i-a replicat că municipalitatea are contract cu o altă firmă, care are un incinerator special pentru acest lucru. Totuși, Szilagyi a insistat ca mâncarea să le fie servită în farfurii de ceramică, vesela urmând să fie spălată după fiecare folosință. I s-a explicat că nu are cine să spele această veselă și nici unde, având în vedere că spațiul de cazare are condiții minimale. Însă argumentul final a fost că legea nu permite folosirea veselei de acest tip.

Zeci de migranți, cazați la Liceul CFR din Timișoara după ce au petrecut o noapte în frig, pe străzile orașului

[relatedArticles]

45 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Neo says:

  Realizati ca este vorba de oameni ?

  • Blitz says:

   Gloatele au uitat că până în ’89 românii umpleau “azilele” de refugiați din Iugoslavia după trecerea “frauduloasă” a Dunării cu ambarcațiuni improvizate, camere de mașină, înot, etc. Gloatele au uitat cum au năvălit românașii în UE după ’90 ascunși în camioane, trenuri, containere, acte false, etc. pentru a se face spălători de vase, salahori, șoferi, zugravi, muncitori în construcții, bucătari, îngrijitori la bătrâni, alții s-au specializat acolo în descurcăreală, șmechereală, furăciuni, alba-neagra, trafic de carne vie, cerșetorie, etc. și aici mă refer la români, nu la zigani.

   Țările din UE au eventual dreptul să comenteze contra valurilor de migranți. Românii ar trebui să tacă și să nu uite că și o parte din rudele lor au fost exact în situația acestor amărâți care doresc și ei o viață măcar liniștită sub un acoperiș modest pe care nu le pot avea acasă unde sunt zone de conflict necreate de ei.

   Nu spun că e o soluție deschiderea largă a granițelor pentru refugiați, ci spun să nu uităm că și sute de mii de românași au fost și au făcut la fel: năvălire tupeistă și frauduloasă în UE, șmecherii, zigănii, vagabondaj, muncă pe apucate, etc.

   • Ion says:

    Nu comparati emigrantii romani, albi, crestini cu arabetii astia care au demonstrat in zeci de randuri de ce sunt in stare in Europa prin actele lor de terorism. Daca nu reusesti, imagineaza-ti copilul tau cu gatul taiat.

   • Robert says:

    Ai dreptate, la fal ca tine am gandit si eu initial. Insa la o analiza mai atenta situatiile sunt diferite : 1 . Volumul de emigranti romani vs cei din Siria si alte zone era mult mai mic 2. Exista diferente ireconciliabile intre un european si persoanele din zona respectiva. Ei nu vin sa munceasca, sunt puturosi, doresc ajutoare sociale si maschei. Da normal nu poti sa ii lasi sa moara, ii un gest crestinesc. Insa criza se poate rezolva prin interventia …in tara lor de originie.

    • Blitz says:

     @ ion + @robert Toți au/avem dreptate. Asta încearcă și UE, rezolvarea sau stoparea la sursă, e idealul, dar greu realizabil. Referitor la musulmanizare, s-a întors roata/”karma”, ca în SUA. Africanii + orientalii au fost invadați + sclavagizați + mulși + colonizați + etc. Pe atunci albilor le-a convenit de minune. Acum ei plătesc facturile cu schimbarea demografică și religioasă care peste zeci de ani îi va da peste cap în marile orașe care vor deveni metisate și doar niște amintiri ale tradiției și culturii europene lustruite. Și-au făcut-o cu mâna lor. Acum zeci de ani în loc să primească migranți din estul europei, i-au ținut deoparte cu vize dar au lăsat fostele colonii să se stabilească masiv în cartiere care au devenit adevărate focare/enclave neasimilabile și impenetrabile cultural, etc.

     • robert says:

      Ce pot eu sa sper este ca nu vom deveni o platforma de colecatre a imigrantilor. Sigur sunt voci care vor spune ca ptintre ei sunt si persoane calificate gen medici,ingineri. Insa astia nu prea ajung in Romania aia merg direct in Vestul Europei.

     • dr. ciobanescu says:

      “Africanii + orientalii au fost invadați + sclavagizați + mulși + colonizați + etc” parca esti o parasuta roz in cap ce numai ce a terminat facultatea de arte liberale. Cei mai mari “vanzatori” de sclavi negrii au fost evreii si alti negrii, ce isi dadeau la schimb semenii pentru bunuri/arme etc. Albii nu au cotrabait junglele ca sa isi caute slugoi. Faptul ca in Africa si azi sunt tari cu un procent foarte mare de populatie insclavita dovedeste acest lucru. De orientali ce sa zic, numai cineva care habar nu are pic istorie poate spune ca albii i-au “sclavagizat”. Mai ales ca esti roman, cu o istorie lunga de asuprire otomana. Jihad-ul arabilor nici nu se compara cu cruciadele europenilor. Au ajuns arabii pana in peninsula Iberica, sudul Italiei si Frantei. Ce sa mai zic de Constantinopol, Grecia, Albania. Orientul Mijlociu si Nordul Africii, desi au o suprafata mai mare decat toata Europa, nu le va ajunge niciodata. Jihadul nu se termina niciodata pentru ei.
      Ei sunt tot aceeasi care au fost si acum 1000 de ani, numai noi ne-am pricopsit cu specimene ca tine care isi denigreaza originea.

     • dr. ciobanescu says:

      Inca ceva, cautati pe Youtube “Bill Warner, PhD: Jihad vs Crusades”. Pentru Blitz nu am sperate, dar cei care citesc vor fi surprinsi.

 2. Jenica says:

  Nu uitati, din motive de “igiena”, si tacâmurile de argint, o carte de credit pe numele institutiilor si, daca mai este disponibile fostul Mercedes a lui Robu.
  Dar lasând aceste detalii deoparte, ce-ar fi sa procedati IMEDIAT la singura masura legala si logica: reîntoarceti acest oameni acolo de unde au venit, adica Serbia? Exceptând pe cei care au fost invitati la Timisoara.

  • Nagy Zoltan says:

   @Jenica Nu poti returna in Serbia.. daca sarbii nu ii primesc inapoi (ceea ce se si intampla)

  • florin says:

   mi-a placut premierul Canadei acum cativa ani si cel al Elvetiei ( anul acesta). Emigrantii solicitau moschei si tot felul de interdictii pentru majoritari. Premierii celor doua tari au spus ca nu iei i-au invitat in tarile lor si ca daca au venit sa faca bine sa se adapteze.

 3. Paul says:

  Pai parca nu ajugeau banii nici de Colterm, acum fandoseli, pomeni cu farfurii de ceramica? Cand spuneti adevarul ma intreb? Nu trebuie sa fiti chiar lipsiti de empatie, dar voi astia de la conducere trebuie sa treceti peste niste preconceptii care fac rau in primul rand cetateanului de rand din bugetul caruia se decarteaza astfel de distractii. Vin alegerile, fiti fara grija…

 4. Giku says:

  Trimite-i la Freundin Merkel Fritz-e. Aici nu sunt bani nici macar de Colterm ai uitat?!?

  • Anonim says:

   Ce va mirati, baiatul trimis de merkel face ce i a spus mutti! Sper ca oaspetii de acum, si nu ma indpiesc, din cei ce vor veni, sa se simta cat mai bine.

 5. Jan says:

  Eu nu platesc impozite pentru ca statul roman sa intretina tigani de nisip. Astia trebuie optiti la granita. Daca nu cu un gard atunci cu gloante.Si Szilagyi asta de la Usr e o proasta. Auzi ce o macina pe ea-farguriile de plastic

  • emilut says:

   Oricum ăștia de la ussr sunt de pe altă planetă.
   Ei sunt cu egalitatea, cu toleranța, cu integrarea, dar nu a românilor, ci a migranților.
   Când vor începe să se manifeste ca în Franța și Germania, să apelați la ussr să vină să rezolve situația.

 6. creier verdi says:

  Aido te-ai interesat si daca sunt paziti sa nu iasa din liceul CFR? Sau pe tine asta te roade din ce manaca banii nostri?
  De unde au aparut caricaturile astea la conducerea orasului? Casa arde si baba se piaptana…

 7. Aprodu says:

  Nu are treaba primaria cu migrantii. Politia de frontiera se acupa de ei adica sa ii returneze inapoi la sarbi.

 8. Cetateanul Revoltat says:

  Farfurii de ceramica, mai votati USR dragi timisoreni, va meritati soarta, sunt mii de oameni cu locul de munca pierdut din cauza pandemiei, dar prioritara este servirea mancarii in boluri de ceramica. Bravos USR, hai sa vina postacii sa ma contrazica.

 9. VontantUSRlaCL says:

  Aida ce ai zice tu sa ne focusam resursele pentru rezolvarea unor probleme? Daca ne pierdem in detalii pierdem esenta.

  Din pacate imi reconfirmi prestatia pe care ai avut-o in ”Final 4 la USR”. Cel mai slab candidat, daca USR-ul mergea pe mana ta, Robu mai prindea un mandat. Cu astea spune… mandat de consilier local NOI ti l-am dat si iti solicitam o prestanta mai PRODUCTIVA pentru comunitate. OK?

  Multumesc.

 10. Nila says:

  Cum s-a vazut calicul roman cu ceva cheag, uita ca la fel faceam si noi acum 30 de ani cand bateam la portile occidentului, si nu din cauza razboiului ci a hotiei si prostiei semenilor nostri, ce l-au omorat pe Ceausescu pentru a putea fura in voie. Cred ca cei mai tari in gura de pe forum fac si cele mai multe cruci la biserica, si nu uita seara sa spuna Tatal nostru. Pentru biserica ortodoxa nu sunt oameni, pentru ca au alta religie, uitand ca pentru Isus eram toti la fel, evrei, samarineni sau romani, iar fatarnicia duplicitatea si putina cultura a unora din semenii nostri pripasiti pe meleagurile astea, te scoate din minti, si te face sa te intrebi ce s-a ales de spiritul acestui loc.

  • Leana says:

   16,7 lei pe zi de persoană adultă??? Să nu se îngrașe prea tare… Eu plăteam parcă 20 de lei pe zi la grădiniță, anul trecut, fără masă de seara. Între timp preturile bau crescut, iar oamenii ăia nu sunt copii mici.

  • Un_Cetatean says:

   Nila a lu Moromete, te rog las-o mai moale. Umanitatea nu are de a face cu prostia. Sunt lucruri total diferite ce s-a intamplat dupa 90. Daca erai baiat destept comparai situatia cu ce se intampla inainte de 90. Dar aici este alta problema. Unele institutii nu si-au cam facut treaba si ca sa nu se lase cu camete taiate Hei’l Fritz a incercat sa rezolve problema. Si na mai este si faptu ca are origini sanatoare. Hei’l Fritz.

  • Rahan says:

   Nila, tu ai dreptate, in principiu. As vrea sa te aud si dupa ce o decapiteaza unul din asta pe maica-ta. Problema lor e ca nu se pot adapta la obiceiurile noastre (as fi vrut sa spun cultura, dar in Ro asta e pretentios), asa ca ar fi mai bine sa fie ajutati la ei acasa.

 11. bonjovi says:

  USR o mare mizerie! Fritz sper ca ai o baza legala sa consumi banii publici pe acesti imigranti…
  Consilierii locali care au votat o sa plateasca din buzunare sumele inapoi atunci cand va veni curtea de conturi.

 12. derdiedas says:

  Ma mai uit de curiozitate la ce le mai merge mintea “Cimisorenilor” in aceste comentarii insa e pacat ca nu vad nici macar 1 comentariu de bun simt. In plus, nu vad nici o moderare a comentariilor rasiste ce incita la ura.
  Ma intreb daca e sa ne luam dupa comentariul celui cu gloantele, romanii ce fugeau peste granita inainte de ’90 trebuiau primiti tot asa cu gloante?
  Consilierul USR a cerut cred ca o chestie de bun simt: sa incercam sa fim ecologici. Dar Romanului nu i se pare ecologia ceva important – vezi starea drumurilor si a cailor ferate pline de PETuri de zici ca suntem in India. Ce aveau fratilor farfuriile de plastic ce si le puteau spala acesti refugiati in loc sa arunci sute de ambalaje la fiecare masa?
  Din pacate astia suntem …

  • derdiedas says:

   “farfuriile de plastic”=farfuriile de ceramica sau metal

  • dr. ciobanescu says:

   “Din pacate astia suntem …” Dar du-te frate in Orientul Mijlociu, ce mai cauti aici cu rasistii? Du-te sa vezi unde te cazeaza si ce iti dau de mancare si ce beneficii vei avea. E WOW! Nu dau nici cu hate musulmanii astia, sunt de bun simt. “vezi starea drumurilor si a cailor ferate pline de PETuri de zici ca suntem in India.” Ce faci frate esti RASIST? Ce vrei sa spui de Indieni, ca sunt murdari? Hahahaha ce fatarnici sunteti toti hipsterasii astia. Mi-e greatza.

 13. Mihai says:

  Aida Szilagy, consilier local Usr nu a gasit nimic altceva mai important de rezolvat in Timisoara decat farfuriile din care mananca emigrantii! Faptul ca unul din 10 copii romani merge flamand la culcare nu o preocupa. Importanti sunt emigrantii! Asta e un motiv pentru care nu voi mai vota Usr, desi imi pusesem minime sperante in ei

  • dr. ciobanescu says:

   Asta este femeia moderna prietene, importanti sunt copii africani si arabi, cei romani nu conteaza. Cum poti sa pleci in Africa sa ajuti sau sa faci pomana strainilor daca exista 1 singur copil in Romania care se culca flamand. Unul singur. Eu nu pot sa inteleg, este ca si cum ai da mancarea din casa altora cand ai tai mor de foame. Empatie patologica. Drept multumire, arabii si africanii ne despart capul de trunchi.

 14. Maria says:

  Aida Szilagy, nu vrei sa iei mai bine tu vreo trei emigranti la tine acasa sa ii hranesti cum sti mai bine?
  Si sa folosesti banii nostri platiti prin impozite la asfaltarea unui drum

 15. Timisorean says:

  Foarte tare: astora li se da mancare de 16 lei, iar la batranii cu probleme sociale a aprobat guvernul sa primeasca 6 lei pentru mancare pe zi!!!! Nu e fain aici la noi la romanica????
  Pentru cei ce plang dupa banii de mancare care se duc pe migrantii astia vreau sa ziceti ce ati facut cand robu cheltuia milioane de euro pe nimicuri sau pe proiecte proaste???

 16. Liviu says:

  Majoritatea comentatorilor acestui articol cred ca nu ati avut niciodata vreo problema grava in viata, deoarece voi chiar nu realizati ce inseamna sa pierzi asolut tot ce ai in razboaie si ideologii fara rost, sa iti moara parintii, copiii si prietenii.
  Incercati un exercitiu de imaginatie, macar pentru un minut, sa va puneti in pielea acestor oameni.
  Timisoara a fost si sper ca va ramane fruncea tarii in sensul ca inainte de toate, suntem oameni.

  • Lupu says:

   Scuza-ma dar cum de poti respira fara ajutor?Ca esti prea infantil cu gandirea asta.
   Zici ca au pierdut tot?Ai naibii,doar barbatii tineri pierd tot pe acolo.Si cand pierd tot,mai gasesc prin fundul buzunarelor 15000 de euro ca sa ajunga in Occident.
   Asa au gandit si aia din Occident.Si acum au terorism,violuri,batai si tot tacamul.
   Vrei sa ii ajuti?Frumos.Dar ajuta-i la ei acasa.Sau ia-i acasa.
   Rasa voastra de ipocriti tembeli ce sunteti.Un copil orfan nu ati ajuta,dar plangeti de mila viitorilor teroristi…
   tion,cat mai cenzurezi?

   • dr. ciobanescu says:

    Cand m-am dat jos in gara din Jimbolia, am vazut mai multe specimene “neajutorate” in trening, adidasi de firma si cu telefoane “smart”. Intr-adevar, saracii de ei. Sunt doar niste bieti refugiati de razboi. Si eu cand ma refugiez, nu ma opresc in prima tara in care ajung. Nu, ma duc unde am cele mai mari beneficii, Suedia/Germania etc. unde pot sa traiesc pe spatele altora cu ajutoare sociale si sa tai capete cu maceta dupa plac. Ce bine e in Europa! Trebuie sa luam exemplu de la greci, ii lasam pe “refugiati” sa intre, si drept multumire, dau foc la maslini, un arbore care traieste intre 300-600 de ani, este ingrijit din generatie in generatie, si este simbolul national al Greciei!

 17. Q says:

  Gazati. Si imigrantii, si consilierii

 18. Jack says:

  consiliera asta de la Usr a inlaturat orice dubiu ca e proasta prin faza asta cu farfuriile in conditiile in care romani sunt o gramada care fac foamea

 19. ionel says:

  O situatie deplorabila pe care o data cu ea in brate, esti obligat sa o rezolvi, ca autoritate, respectiv sa le dai cazare si mancare, mai dificil si pt ca e aproape iarna… Ca sunt oameni, na, indiferent de rasa si situatie. O data rezolvata punctual insa – ne putem intreba: unde naiba sunt ONG urile alea care au drept obiect de activitate fix situatii dinastea? Ca sigur sunt, si iau bani si de la stat si din donatii. Ca la nevoie, iata, sa fie invizibile. Plus banii UE pt acesti migranti – la cine se duc? Ca asa, pare ca unii papa fondurile la adapostul legilor strambe si al birocratiei, dar vai, sa nu ii deranjam… Cand e ceva, luam din banii oamenilor obisnuiti, oricum neglijati etern de autoritati. In rest, uman vorbind, putem simpatiza cu nefericitii respectivi, ca si cetatenii simpli ai Ro sunt tratati in tara lor ca nedoritii si neavenitii, e dezastru peste tot, fonduri nu sunt la nevoie, mereu apeluri la donatii peste donatii etc. Daca scheauna careva si nu crapa in liniste, vechea placa se reia, e vina victimei, de ce nu era antreprenor, de ce nu castiga, de ce avea nevoie de ajutorul societatii sau al semenilor. Am ajuns sa ne prefacem ca batranii nu au puterea scazuta, ca cei mai tineri sunt deprimati si disperati ca asa vor ei, ca copiii nu sunt neajutorati – cine sufera, gata, e vina proprie si personala, ne doare undeva. Asta inseamna o societate distrusa!

 20. Laurean says:

  Ati spus in campanie ca fiecare miscare/actiune va fi facuta doar cu consultarea timisorenilor in prealabil. Ups…

  Mai mult v-ati gandit daca, impreuna cu sotia mea, suntem de acord ca din cei 2000 de lei care ii lasam lunar din taxe si impozite, la fondul de pensii s.a.m.d. sa ne fie decartate in pe astfel de actiuni? Sau sa aflu ca din banii mei Vela cumpara iPAD-uri sinistratilor din Caras? Ma rog sa tabare Curtea de Conturi intr-o zi si sa desfasoare o inspectie la sange.

  Parnaie lunga agonizanta si rece va doresc

 21. sss says:

  Aida e de o inteligenta unica. Numai lucruri bune am auzit despre ea.

 22. sss says:

  Cat deseu poate produce ambalajul pt mancarea a 25 migranti?
  Chiar o platim pe Aida cu bani publici sa vina cu astfel de idei?
  Daca tot nu mai poate de grija mediului poate ar trebui sa isi foloseasca timpul cu CONTINENTAL CAUCIUCURI care otraveste incet tot orasul si care mai tarziu se va traduce prin boli (timisoara e pe locul 1 la cancere pe tara) a caror tratamente vor fi platite din bani publici.
  Foarte promitatoare aceasta doamna. Sunt absolut convins ca nu ii ultima oara cand o sa auzim de ideile ei geniale.
  O fi Fritz primar bun dar cu astfel de oameni in jur o sa iasa fix un cacat.

 23. Cele mai noi știri

  Azi în Timișoara

  Ce facem astăzi în Timișoara?

  România

  O carte de Mihai Eminescu, în ediție princeps, scoasă la licitație. 7.000 de euro, prețul de pornire

  România

  Regulament nou pentru roaming în țările membre ale UE, din 1 iulie

  România

  Trenurile CFR ar putea circula (și) mai încet dacă temperatura în șine va depăși 50 de grade

  Ştiri din Timiș

  Admitere la Universitatea de Vest din Timișoara: 11 facultăți și peste 160 de programe de studii

  Ştiri sportive

  Un polițist de penitenciare antrenează mici boxeri, la Lovrin. După patru luni au câștigat și primele meciuri

  România

  Tabără anti-bullying pentru tineri

  Ştiri din Timiș

  O singură ofertă primită de Primăria Timișoara pentru proiectarea Traseului Revoluției din 1989

  România

  Până la 15 ani de închisoare pentru cei care abuzează sexual minori

  Ştiri din Timiș

  Arad Open Air - cel mai mare festival de muzică electronică din vestul țării își deschide porțile în curând

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici