tion.ro Web analytics

Premii de până la 300 de lei pentru copii de la Aquatim, la concursul de fotografie „Apa vieții, viața apei”

De Roxana Deaconescu

Premii de până la 300 de lei pentru copii de la Aquatim, la concursul de fotografie „Apa vieții, viața apei”

Copiii și tinerii cu vârste între 6 și 18 ani pot fi premiați cu sume între 100 și 300 de lei, în cadrul unui concurs de fotografie „Apa vieții, viața apei”. Cei de la Aquatim vor ca cei mici să conștientizeze importanța apei și numeroasele feluri în care este prezentă în viața de zi cu zi.
Scris de Roxana Deaconescu - Copiii și tinerii cu vârste între 6 și 18 ani pot fi premiați cu sume între 100 și 300 de lei, în cadrul unui concurs de fotografie „Apa vieții, viața apei”. Cei de la Aquatim vor ca cei mici să conștientizeze importanța apei și numeroasele feluri în care este prezentă în viața de zi cu zi.

Aquatim și Fundația Aquatim lansează, în luna august, un concurs de fotografie pentru copii și tineri. Competiția este deschisă copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani (inclusiv), fiind împărțit în două categorii: 6-12 ani și 13-18 ani.

Participanții trebuie să trimită pe adresa concursfoto@aquatim.ro, începând din 1 august până în 31 august, la ora 23, cel mult trei imagini, în format electronic. Fotografiile trebuie să respecte încadrarea în temă – apa și legătura ei cu viața.

„Copiii și tinerii sunt încurajați, așadar, să exploreze creativ toate aspectele apei ce au legătură cu viața: ciclul urban al apei, circuitul ei în natură, apa ca mediu de viață pentru plante și animale, dar și ca suport necesar activităților omului, apa ca sursă de energie și cale de transport, simbolistica apei, ritualuri și obiceiuri”, transmit reprezentanții societății de apă și canal.

Juriul este format din reprezentanți ai Fundației Aquatim, fotografi și/sau persoane cu cultură fotografică. Lucrările vor fi evaluate conform criteriilor fotografice: compoziție, cromatică, încadrare în temă, poveste și altele.

Sunt puse la bătaie premii cuprinse între 100 și 300 de lei: locul I – 300 de lei, locul II – 200 de lei și locul III – 100 de lei. Imaginile vor fi expuse într-o galerie virtuală.

„Ne dorim ca poveștile pe care le vom scoate la lumină în concursul «Apa vieții, viața apei» să inspire, tuturor generațiilor, un comportament responsabil față de resursele de apă existente și să genereze, în rândul tinerilor, în primul rând, o atitudine proactivă, de răspuns la problemele de mediu cu care ne confruntăm, printre care criza resurselor și schimbările climatice”, mai spun cei de la Aquatim.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul organizatorilor!

 

[relatedArticles]

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Mapamond

  Noua Zeelandă a vaccinat 2,5% din întreaga populație într-o singură zi

  România

  VIDEO. Boncănitul cerbilor, surprins de camerele de monitorizare din pădurile Parcului Național Piatra Craiului

  Mapamond

  Recompensă de la SUA pentru familiile a 10 afgani uciși din greșeală într-un atac cu drona

  Ştiri din Timiș

  A murit Coleta de Sabata, singura femeie rector al Universității Politehnica Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Peste 900 de locuri de muncă vacante prin AJOFM Timiș. Anunțurile din campania Tion

  Ştiri din Timiș

  Ana Munteanu, dată exemplu de RoVaccinare. Copilul ei de 8 săptămâni are anticorpi, s-a vaccinat când era însărcinată

  Economic

  La patru luni de la incendiul devastator, Frigoglass a reluat producția la Timișoara

  Ştiri din Timiș

  O comisie tehnică a Primăriei Timișoara „va analiza holistic” viitoarele investiții din Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Sanctuarul de la Parța devine punct muzeal până în 2022, cu peste 400.000 de euro

  Ştiri din Timiș

  Alfred Simonis, despre scandalul cu Dan Dinu: Oamenii de afaceri din Timișoara nu au un partener, ci un adversar în primarul orașului

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici