tion.ro Web analytics

UPDATE. O timișoreancă găsește prezervative folosite în fața casei: „Prostituatele își aduc clienții racolați de pe Aradului”. Ce spune Poliția Locală

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:

UPDATE. O timișoreancă găsește prezervative folosite în fața casei: „Prostituatele își aduc clienții racolați de pe Aradului”. Ce spune Poliția Locală

Reactualizat la:
O cititoare TION care locuiește în nordul Timișoarei spune că în fața casei sale se află un adevărat focar de infecție. Găsește în special prezervative folosite și șervețele umede. Susține că gunoaiele sunt lăsate de femeile de moravuri ușoare care își racolează clienții de pe Calea Aradului. UPDATE. Sesizări la Poliția Locală încă din 2019
Scris de Roxana Deaconescu - O cititoare TION care locuiește în nordul Timișoarei spune că în fața casei sale se află un adevărat focar de infecție. Găsește în special prezervative folosite și șervețele umede. Susține că gunoaiele sunt lăsate de femeile de moravuri ușoare care își racolează clienții de pe Calea Aradului. UPDATE. Sesizări la Poliția Locală încă din 2019

În 20 octombrie 2020, Adina a făcut o sesizare Poliției Locale Timișoara. A trimis și dovezi care să îi susțină plângerea, dar nu a reușit să primească răspuns la timp. A decis să ceară ajutorul nostru și ne-a povestit că nu se mai simte în siguranță în fața propriei locuințe.

„În Calea Aradului, pe str. Martir Dan Carpin, în fiecare noapte prostituatele își aduc clienții racolați de pe Calea Aradului, de la colțul Hanul Miresei. Locul a devenit un focar de infecție, plin de prezervative și șervețele umede. Mai mult, gardul casei noastre (…) a fost rupt din sudură! Am trei copii cu care nu mai pot să ies nici în propria curte, din cauza focarului existent. Fetele mele se joacă de-a v-ați ascunselea și obișnuiesc să se ascundă chiar pe lângă gardul pe care, astăzi, iarăși am găsit, de data asta puse ostentativ, un prezervativ și șervețele umede”, ne-a scris cititoarea noastră.

Femeia spune că părinții ei le-au abordat pe „doamnele” în cauză, dar de atunci situația s-a agravat.

„Uneori, noaptea, mai sună la poartă și pleacă. Mă gândesc că șicanele astea tot de aici ni se trag. Văd că Poliția Locală nu ia nicio măsură în favoarea noastră”, ne-a mai povestit timișoreanca.

Între timp a venit și un răspuns de la Poliția Locală, dar oamenii legii nu o ajută prea mult pe femeia revoltată.

„Vă comunicăm faptul că zona la care faceți referire este avută în vedere de polițiștii locali, cu ocazia executării serviciului de patrulare persoanele depistate încălcând normele de conviețuire socială, ordinea și liniștea publică, fiind sancționate contravențional și îndepărtate. De asemenea, vă aducem la cunoștință că, de la începutul anului în curs, polițiștii locali au aplicat 111 sancțiuni pentru nerespectarea Legii 61/1991 cu privire la atragerea de persoane în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale”, se arată în răspunsul formulat de Poliția Locală Timișoara.

Oamenii legii i-au mai spus timișorencei că, pentru distrugerile produse, se poate adresa Secției 5 Poliție, iar pentru recuperarea daunelor inclusiv instanței de judecată. Iar dacă mai constată încălcarea legii, să apeleze în timp util Dispeceratul Poliției Locale, la numerele 0256/968 sau 0256/246112, iar un echipaj va merge la fața locului pentru a constata fapta și a lua măsuri.

 

UPDATE. O vecină a femeii confirmă povestea. A sesizat poliția încă din 2019

O altă cititoare TION care locuiește în zonă spune că a făcut și ea plângere la Poliția Locală în urmă cu mai bine de un an, în 18 octombrie 2019, „când erau mai puține prezervative pe lângă case și blocul din zonă”, dar mai multe pe un teren viran aflat în fața unui bloc.

„Între timp, situația s-a agravat. În spatele blocului nostru se ascundeau și nu puteai păși de prezervative, am pus ușă care să restricționeze accesul (se poate observa în pozele din articolul dumneavoastră)”, ne-a scris Nicoleta.

Ea povestește că a și văzut o femeie și un bărbat chiar când se îndreptau spre terenul viran din fața blocului în care locuiește. A crezut că îi prinde în fapt, împreună cu poliția. Așa că a pus mâna pe telefon și a sunat la Secția 5.

„Domnul de la telefon mi-a spus că e plecat echipajul într-o misiune pe la Covaci (dacă îmi aduc bine aminte). Am întrebat dacă au doar o mașină, mi-a răspuns că au două, dar că ambele sunt plecate. Am întrebat cum rezolvăm, că e țigănie, am povestit mai multe. Mi-a spus «mai multe sesizări, că dacă vor fi mai multe se vor discuta într-o ședință și se vor lua ceva măsuri». Na, eu acum două zile am reușit să fac iar poze și mă pun pe scris iar sesizări. Cine are timp să meargă toată toată ziua la secție, să facă plângeri, când situația e clară și veche”, ne-a scris cititoarea noastră.

Ce spunea Poliția Locală acum un an

În zonă sunt și alte probleme, iar femeia spune că oamenii legii le cunosc. Peste drum de blocul de pe str. Martir Dan Carpin se află un container, susține cititoarea TION, folosit de obicei pentru cazarea unor muncitori.

„Pe strada Martir Dan Carpin nr. 7 (…) se desfășoară activități sexuale după cum se vede ce lasă în urma lor. Este ceva de neimaginat. Acel container locuit de lângă teren și prostituatele de la capătul străzii pe Aradului sunt sursă constantă de gălăgie, vorbe murdare, mizerie peste tot. Cei care locuiesc în container (pe care ii suspectez și de activități sexuale pe terenul din imagini, dar nu i-am văzut explicit), vin până și în fata scării pe băncile ce aparțin blocului, poartă conversații pe speaker, înjură, beau și lasă mizerii pe bancă, în spatiile verzi, în arbuști. Lumea nu își mai lasă copiii sa stea în fata blocului de frică. Cele doua probleme sunt strâns legate de terenul neîngrijit transformat în spațiu de activități sexuale și de acel container locuit cu oameni de toate felurile și lipsiți, marea majoritate, de bun simt și educație. Aș ruga Politia Locala sa ne ajute în rezolvarea problemelor din zonă, în aducerea liniștii și curățeniei de odinioară (de până acum 2-3 ani)”, le-a scris Nicoleta polițiștilor locali, în 18 octombrie 2019.

Pe vremea aceea director al Poliției Locale Timișoara, Dorel Cojan îi răspundea în scris timișorencei care cerea ajutorul oamenilor legii că „pe strada Martir Dan Carpin se află un teren neîmprejmuit și cu vegetație necosită”.

„În interiorul terenului sunt parcate autoturisme, în jurul cărora sunt abandonate deșeuri de hârtie, cel mai probabil rezultate în urma activităților descrise de dumneavoastră. Pentru identificarea proprietarului și luarea măsurilor legale privind neîntreținerea terenului, lucrătorii Serviciului Protecția Mediului au transmis adresă Primăriei Timișoara. În urma acțiunilor organizate pe linie de ordine și liniște publică, polițiștii locali au aplicat un număr de 15 sancțiuni contravenționale, pentru fapte prevăzute de Legea 61/91”, se arată în răspunsul semnat de Cojan în urmă cu mai bine de un an.

UPDATE 2. Încă un timișorean reclamă situația din zonă

O a treia persoană care locuiește în zona străzii Martir Dan Carpin reclamă problemele din zonă.

„Același teren, la un an distanță, după ce, în primăvară, locatarii din bloc au strâns toate mizeriile adunate peste iarnă”, ne-a scris cititorul nostru.

Imaginile au fost surprinse în 16 octombrie 2020.

 

67 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Alex says:

  Simplu, pune camere de filmat si iti faci canal de filmulete pe site-urile porno, in caz ca politia nu ia masuri.

  • emilut says:

   Asta e #RomaniaNormala sau #Romanialucruluibinefacut.
   Sa-i multumiti lui Vela, cel care a lucrat puternic la imaginea politiei in ultimul an. Au ajuns politistii sa fie paza gratuita a tiganilor.
   Traiasca #RomaniaNormala !

   • roman normal says:

    Romania asta este rezultatul luptei partidului tau iubit cu justitia. Coruptia si hotia va caracterizeaza. De asemenea PCR (Pile, cunostinte si relatii) este motorul promovarii in partidul tau iubit, astfel incat oameni fara nici o noima ajung in pozitii cheie, iar restul, noi, “Romanii normali” avem de suferit, deoarece acele persoane incompetente nu sunt in stare sa gestioneze nimic. Ba mai mult sunt partase la diferite ilegalitati. Mi-ar fi rusine in locul tau sa tot comentez. Tu ce faci este ceva de genul “Hotii striga hotii!!!”.

    • viorica says:

     Astazi dimineata la stirile Pro TV: la perchezitia efectuata la Dan Tudorache acasa a fost gasita si retinuta suma de 5000 euro.

     La Strehaia politia a identificat autorii furtului de monede din aur in valoare de 400000 euro. Monedele au fost recuperate si predate pagubitilor,o familie instarita din Strehaia.

     Asa ca pentru romanii normali.

    • emilut says:

     Despre care justiție vorbești ? Cea care face dosare la comandă și apoi constată că nu sunt probe ? Vezi cazul cu “Ponta penalul” care a fost achitat după toate tâmpeniile care s-au vehiculat prin presă. Atunci trebuia să iasă iohanus să-și ceară scuze public, dar de la un #romannormal și #educat ca el n-ai să vezi așa ceva.
     Iar cu oamenii fără noimă care ajung în poziții cheie eu zic să o lași mai moale și să te uiți în ograda celor aflați la guvernare de un an de zile. Se potrivesc perfect descrierii tale: incompetenți, nu sunt în stare să gestioneze nimic și sunt părtașe la contracte de milioane de euro cu măști care nu sunt conforme, dezinfectanți contrafăcuți, teste, aparatură medicală care nu funcționează etc..
     Trăiască #romanianormalășieducată !

 2. Un timisoarean says:

  SOLUTIE: camere vide de supraveghere. Imagini date la politie si factue si publice.
  Recomandat in masura posibilitatilor si unele pentru capturare nr. de inmatriculare auto. Daca prostituatele nu se rusineaza .. sunt sigur ca unii clienti/ amatori o vor face

 3. Fraier says:

  Fraiera, mai bine tacea si vindea. Asa deja si-a scazut valoarea casei, politia nu o sa faca nimic ptr ca au comision de la pesti si poate mai o si viziteaza baietii bronzati.

 4. Timișoreanul says:

  Apropo de gesturi și moravuri ușoare: să zică bodaproste că nu stă în spatele unui cămin studențesc din campus!

 5. Andrei Mihail says:

  Toata Calea Aradului e plina de parasute, la fiecare colt incepand cu intersectia Aradului / Miresei si pana dupa iesirea din Timisoara. As intelege daca ar fi pe ceva strazi laturalnice sau in zone mai industriale, dar chiar asa pe artera principala si politia trece pe langa ele cred ca seara de seara, mai legitimeaza, mai glumesc cu ele, mai amenda, mai un barter poate.

 6. mike says:

  un proiector cu senzor de miscare pus sa bata direct pe trotuar…

 7. Olivia says:

  Ei se ocupa cu maștile de pe fata nu cu maștile de protecție de la organele adiacente.

 8. MarcelL says:

  Îi e ciuda doamnei ca la ea nu vine nimeni …..

 9. Laura says:

  Acum sincer ce vrea paza la poarta de la politia locala ? la 112 de ce nu suna sa vada ce raspuns ii dau aia ))

  • aileen says:

   Pai a sunat si erau masinile in deplasare.

  • Punct says:

   Pt cei care nu citesc pe diagonala:
   1) Am sunat seara undeva între 22:30-23 la secția 5 de politie. Când eu am ajuns în fata blocului și parcam, domnișoara ofertanta de relații sexuale se îndrepta cu un bărbat spre terenul viran. Între timp, neavând echipaj disponibil la secția 5 (care e în apropiere), am cautat politia locala, dar ei nu lucrează noaptea. Pana am discutat eu cu domnul de la secția 5, care ma îndemna sa fac mai multe plângeri (nu o zic musai in sens rău, probabil știe el ca nu se iau cine știe ce acțiuni cu 1-2 plângeri), cei doi și-au terminat treaba. Pe când coboram eu din mașină și ei ieșeau de pe terenul viran. La ferestrele containerului de lângă teren vreo 2 fețe zâmbitoare și curioase se retrăgeau înăuntru.
   2) Plângere la politia locala am făcut acum 1 an pt mizerie, gălăgie. Erau cazați în container asiatici care apelau și ei la serviciile acestor femei. Avem prostituție, mizerie, gălăgie în fata blocului. Dacă prostituția își avea sursa pe Calea Aradului, mizeria și gălăgia proveneau de la cei cazați în container.
   Acel container și-a pierdut, pt scurt timp, obișnuiții locatari când, în aprilie, containerul s-a transformat în unitate de izolare pt covid-19 a celor întorși de pe peste hotare. Aici “se turna video-ul” cu jandarmul care împingea femeia de etnie romă.

   Așadar:
   Problema e ca secția 5 știe de problemele din zona ca doar pe lângă prostituate trece în fiecare seara. Nu e ca și când doar într-o zi pe an se prostituează lumea.
   Politia locala a luat ceva acțiuni (sancțiuni probabil) acum un an, dar cumva pt foarte scurt timp, neavând efect pe termen lung. Proprietarul terenului, se pare, tot nu a fost găsit, asa ca terenul neîngrădit tot loc de prostituție este. Mizeriile au fost adunate în primăvara de locuitorii blocului, între timp “s-au asternut” altele. Din primăvară pana în toamna e țigănie seara pe strada noastră, în mare parte de la locuitorii acelui container (care ma întreb cum funcționează legal asa “la capacitate maxima de cazare”). Aici cred ca politia locala ar putea interveni mai mult, sa găsească proprietarul terenului și al containerului.
   Iar politia națională, în special de la secția 5, ar putea lua masuri împotriva prostituției.

   Între timp, ieri, am reușit sa fac sesizare și pe pagina primăriei (ceva nu a funcționat la prima încercare, cu câteva săptămâni în urma).

   Politia locala și-a făcut apariția aseară (în treacăt), astăzi au poposit mai mult în zona, chiar au discutat cu un vecin…
   Acum așteptăm… Sper la acțiuni pe termen lung…

   Nu cred ca era un sex de infarct…

 10. Realism says:

  se poate si mai scarbos..,de exemplu sa gaseasca pliante electorale in loc de prezervative folosite…

 11. George says:

  Ehei dragii moșului e veche treaba pe Aradului!

  Poveste de când vajnica poliție română avea Dacii 1310

  Într-o noapte de vară am plecat după bunul meu prieten Laci ce stătea pe Aradului chiar la capăt unde e acuma benzinaria Aral (atunci era Shell) ca să mergem la pescuit. Atunci pe Aradului era plin de fete noaptea și chiar cînd am ajuns la blocul prietenului meu am vazut că e parcată o Dacie de poliție cu portiera deschisă. Când m-am dat jos din mașina mea am văzut că lângă mașina lu nenea polițistu era o fată în o fustă scurtă și un top strîmt ce stătea în genunchi și îl ajuta să caute ceva în buzunar sau în pantaloni foarte concentrată. I-am speriat, polițistul a trântit ușa, a pornit mașina și a plecat, eu am zis scuze, fata a zâmbit foarte ștrengărește, eu am înghițit în sec și am urcat în bloc.

 12. Crocodilul says:

  Un bec cu senzori si cântec în megafon cu plânset de copil si sigur ii piere cheful clientului sau “doamnei”.

 13. Vecina says:

  Poliția nu face nimic. Si ei beneficiază de serviciile fetelor, iar grav e ca fac asta cu uniforma pe ei……sa vada toata lumea ca polițistul e cu parasuta in masina.

 14. BUBAHUBA says:

  i-as uda cu furtunul daca ar face la mine asa ceva

  • TMEUTM says:

   Mai glumim, mai glumim, dar asta arata ce face politia sa rezolve:amenzi, adica nimic pentru ca sunt convins ca nu isi platesc amenzile. Platim taxe si impozite, iar statul nu ne protejeaza.

 15. andreivladpopa says:

  1. Militia locala e inutila, toti elefantii de 100kg+ sunt agenti de teren.
  2. Pentru doamna proprietar: iesiti cu benzina si dati-le foc.

 16. Markus says:

  Idee de afacere pt proprietară: vinde prezervative, închiriază camere cu ora/minute și fă reduceri la clienții fideli. Iesi din pandemie cu câștig. Pa!

  • Record says:

   Ar fi simplu sa legalizeze meseria si sa elibereze domeniul public. In europa toate fetele noastre sunt inregistrate, cu analizele la zi si verificate atent pentru a nu fi exploatate de traficanti de carne vie!Dar la noi se pare ca parlamentul protejeaza retelele de traficanti! Politia nu poate misca mai nimic, poate face Fritz ceva!

 17. falosi says:

  a…cum asa ceva? in scumpa zona Aradului ? unde o casa costa cat in Franta?
  poate va mai treziti la realitate si constientizati in ce mizerie traiti?

 18. Cristi brancovenescu says:

  Treaba e simpla. Fetele îs aduse în fiecare seara de aceleași mașini, “cinciare” mai noi sau mai vechi cu numere de GL, GJ. Dacă s-ar vrea s-ar face o investigație și s-ar descoperi întreaga rețea de crima organizata, dar na ăștia is procurorii din Ro.
  Fetele alea nu is de capu lor acolo, au pești, care la rândul lor au pești și asa mai departe.
  Nu cu mult timp în urmă tot pe calea Aradului fiul nu știu cărui “cămătar” l-a tăiat pe unu în clubul ala infect de manele, Crystal. Coincidență sau nu, clubul asta e la 500m de locul descris în articol.
  Pierdut oraș, țară și popor. Le declar nule!

  • Devos says:

   E treaba Politiei Romane pt a destructura retelele de prostitutie, degeaba faceti articol cu Politia Locala care siba facut treaba in limitele legale ,deocamdata atat permite legea sa ii dai amenda la prostituata

   • Petru says:

    Niste gunoaie și unii și alții. Faci o sesizare și te pasează de la unul la altul iar când văd că nu mai au replici te trimit să rezolvi problema în instanță. Le-am dus fotografii cu tipii din troleu care fură din buzunare și atâta m-au purtat pe drumuri până am renunțat. Asta fac incompetenții din ambele tabere menționate.

 19. flo says:

  E rusinos faptul ca nu se face nimic de atata vreme, pe langa asta mai sint si situatiile din apartamente, unde locatariii trebuie sa suporte aceleasi mizerii ba mai rau, e un flagel absolut gretos, nimeni se pare ca nu vrea sa schimbe aceste lucruri….o gramada de paraziti traiesc din aceasta industrie, iar politia, justitia nu face absolut nimic…oare de ce.?…bine ca avem pandemie acum ca sa ne mai abata de la adevaratele probleme….

 20. Brancoveanu says:

  Politia locala nu este in slujba cetateanului.

 21. WEST says:

  E DOAR O PENSIONARA PSD ISTA GELOASA !

 22. dan says:

  cristi miclaus e un mare amator de centuriste

 23. Contribuabilul says:

  10 milioane de euro papa anual politia locala , de zece milioane de euro nu sunt în stare sa împrăștie prostituatele și cerșetorii din Timișoara…atunci nu merita desființată iar de acești bani sa facem centre de reeducare, de integrare sociala, de meserii sau chiar scoli

 24. banatean fudul says:

  Politia Locala trebuie desfiintata. De ce nu scrie la inspectorat?????????????????????????????????????????? Apropo, dupa ce ani buni de zile n-au mai avut prostituate, acum suntem ca Clujul. Dar o sa fim mai rau, ca Aradul. Ce sa mai, Clujul e oras frumos, dar Timisoara e infect si pe langa Arad!

 25. Superman says:

  Pe bune ? Asta este știre ?
  Sa votat legea prostituției și eu nu știu ?
  Aveam pretenții de la voi … reclamație ptr, prezervative folosite … omg .

 26. Stefan says:

  Salubritatea ce face? Locul acela nu a vazut matura de cand pe.na.lii au castigat pt ca “vinovat este pe.se.de si Dragnea

 27. ZORRO says:

  Cei care trebuie sa se ocupe de aceste probleme deranjante nu fac absolut nimic de cand a inceput aceasta activitate in acea zona!!! Fac un zgomot de nedescris, claxoane batai si degeaba nimeni nu face absolut nimic! Eventual niste amenzi care nu se platesc niciodata! Rusine celor care trebuie sa se ocupe de linistea cetatenilor!!

 28. Bijou says:

  Asta i legea in ROMANIA, daca nu o schimba , nu se poate face NIMIC ,,,,,,, numai cu :…. Corectia ;,, se poate rezolva !

 29. Carbon says:

  Legalizati bordelurile comunistilor!!

 30. Realism says:

  camere video si proiectoare de lumina cu senzor de miscare…sigur curvele dar mai ales clientii nu ar accepta asemenea conditii.

  Politia in afara de mazgalit amenzi inutile nu va face absolut nimic pentru ca sunt mituiti de curve si cei care le scot la produs…traficul de persoane si prostitutia au tacit sustinerea, inlesnirea si protectia aproape totala a “autoritatilor”. Deci locatarii sa stranga niste bani pentru cateva camere wireless de calitate peste medie, biste proiectoare de lumina cu senzori de miscare (LED, minim minim 30W)…si se rezolva.
  Plus noaptea luati hainele puse la uscat pe gard si aruncati-le la tomberonul de gunoi…oltenii sa investeasca intr-o funie ca la muica acasa sau sa cumpere un suport de rufe.

  Deci cetatenii sunt pe cont propriu…ca in oricare alta situatie.

 31. Daniel says:

  Politia trece doar sa isi ia dreptul. Ii vad de fiecare data cu vin sa stea de vorba cu ele. Si politia nationala si cea locala.

 32. cristi-x says:

  Ramai socat cand vezi cum opreste Loganul cu doi garcea la bord si parasuta merge la ei toata un zambet, schimba 2-3 vorbe, apoi fiecare isi vede de drumul sau.
  Am locuit pe Rasaritului, de cate ori mergeam dimineata in spate, la garaj sa iau masina si sa duc copiii la gradinita, imi era pur si simlpu greatza. Plin de prezervative si servetele chiar in fata garajelor.

 33. vasi says:

  sesizare la Frtiz pe pagina de internet a primariei

 34. Marisa says:

  E mai simplu decit crede lumea…aici unde locuiesc eu,toate ouale clocite ,trecute,din curte au rezolvat problema…bio ….

 35. Bananat says:

  Banatence fierbinti!

 36. Dorel din Buchin says:

  Cine e proprietarul terenului din pozele de mai sus ? Nu poate pune un gard cu sarma ghimpata sus ? si o poarta de access inchisa cu lacat ? Daca proprietarul e orasul Timisoara atunci sa faca cerere la primarie sa curete locul sa sa il securizeze.

 37. Maria says:

  La mine a mers cu oua clocite ,care au un parfum unic …

 38. Ike says:

  Sexul este santos deschideti bordeluri legale ca si in west avem nevoie de sex nu este o rusine sa faci sex comunsti preistorici

 39. Ale says:

  Nu iti recomand sectia 5,mergi direct la IPJ pentru o plangere. Aia de la sectia 5 sunt toti niste scarbe,se cunosc cu prostituatele,le protejeaza. Cum ii protejeaza si pe unii care stau in Giarmata Vii langa lac.

 40. Ale says:

  Sau puteti sa va luati un caine de talie mare,si sa ii latre de sa se sature. Si sprayuri lacrimogene,si bata telescopica. Si sa iesiti sa le da-ti cu spray in nas si sa chemati politia.

 41. Andrei Stirbu says:

  Poliția e mână-n mână cu prostituatele. Nu numai că le lasă în pace în schimbul beneficierii de servicii gratuite, dar au tot felul de șmenuri în comun.

  Nu o să vezi vreodată o prostituată arestată.

  Pe Calea Șagului, la giratoriul de la Auchan, sunt zi și noapte prostituate și trec mașinile de poliție pe lângă ele fără să le bage în seamă.

 42. Cele mai noi știri

  Sănătate

  Pacienții cu hepatită, rugați să nu-și neglijeze problemele în pandemie. Cum îi ajută autoritățile

  Ştiri din Timiș

  Cumperi o carte veche și oferi o masă caldă nevoiașilor din Timișoara

  Eveniment

  UPDATE. Ca-n filme. Aventura unui tânăr de 17 ani beat, lovit de mașină în timp ce fugea de polițiști, la Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Scenariu schimbat la 134 de școli din Timiș. Cele din localitățile aflate în carantină, online

  Ştiri din Timiș

  FOTO/VIDEO. La plimbare prin centrul Timișoarei, în weekendul de dinainte de carantină

  Ştiri din Timiș

  Modelul declarației pentru deplasare în carantină, la Timișoara, Moșnița, Giroc, Dumbrăvița și Ghiroda

  Ştiri din Timiș

  UPDATE. E oficial: Timișoara intră în carantină, cu alte comune periurbane. E nevoie de declarație

  Ştiri din Timiș

  Antreprenor din Timișoara, apel către Fritz să ajute mediul de afaceri: „La alegeri virusul nu se transmitea?”

  Sănătate

  A scăzut rata de infectare cu Covid-19 la Timișoara. Cea mai mare e la Moșnița

  Ştiri din Timiș

  Timiș, în topul infectărilor. DSP nu dă cazurile pe localități în ziua în care CJSU decide carantina sau nu

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici