tion.ro Web analytics

M. City – Prima galerie comercială din Moșnița Nouă, jud. Timiș

De T. Ex.
Reactualizat la:

M. City – Prima galerie comercială din Moșnița Nouă, jud. Timiș

Reactualizat la:
ADVERTORIAL. Joi, 13 august 2020, va avea loc deschiderea galeriei comerciale M. City din Moșnița Nouă, județul Timiș. Dezvoltat de Dimitrie Popovici - antreprenor local, cu un palmares notabil și în dezvoltarea de proiecte rezidențiale, și Massimo Giampetruzzi, în parteneriat cu OTP Bank, proiectul va cuprinde, în prima fază, o suprafață totală edificată de 7.000 mp. Faza a doua va fi dezvoltată pe o suprafață adițională de 7.000 mp.
Scris de T. Ex. - ADVERTORIAL. Joi, 13 august 2020, va avea loc deschiderea galeriei comerciale M. City din Moșnița Nouă, județul Timiș. Dezvoltat de Dimitrie Popovici - antreprenor local, cu un palmares notabil și în dezvoltarea de proiecte rezidențiale, și Massimo Giampetruzzi, în parteneriat cu OTP Bank, proiectul va cuprinde, în prima fază, o suprafață totală edificată de 7.000 mp. Faza a doua va fi dezvoltată pe o suprafață adițională de 7.000 mp.

Galeria comercială a fost dezvoltată sub ancora Mega Image pe partea de food, retailer-ul beneficiind de o suprafață de 1.000 mp. În cadrul M. City vor mai fi prezente și alte branduri cunoscute: Jysk – 1.350 mp, Kik Textilien – 700 mp, Pepco – 500 mp, Profi – 700 mp, Agroland Pet & Garden– 416 mp, HelpNet, Prospero, 3F, Senneville și alții.

„Timișoara și localitățile limitrofe au cunoscut o dezvoltare impresionantă în ultimii ani, în special pe segmentul rezidențial. Consider că este foarte important ca rezidenții să aibă acces și la servicii de primă necesitate în zona în care locuiesc, pentru a le oferi facilități specifice unei bune calități a vieții. De aici și oportunitatea dezvoltării galeriei M. City, Moșnița Nouă. Inaugurăm acum prima fază a proiectului și sunt mulțumit de cum a decurs întregul proces, precum și de rezultatul final. A fost un efort de echipă și le mulțumesc tuturor celor implicați”, a declarat Dimitrie Popovici, dezvoltatorul galeriei comerciale.

„Deschiderea galeriei din Moșnița Nouă vine în întâmpinarea nevoilor locuitorilor zonei; era o necesitate. Cu un design adaptat cerințelor retail-ului modern, galeria oferă clienților posibilitatea alegerii dintr-o gamă variată de produse și servicii, în aceeași locație, economisind timp petrecut în trafic. Noi, ca și agenție, ne implicăm doar în proiectele în care credem și ne bucurăm când activitatea noastră are un impact pozitiv asupra calității vieții comunității locale”, a declarat Marius Șchiopotă, Managing Partner Hitch&Mosher, agenția exclusivă a proiectului.

În săptămâna dedicată deschiderii galeriei, retailerii au pregătit oferte promoționale. M. City este situată în Moșnița Nouă, jud. Timiș, pe strada Principală, nr. 2, iar programul de funcționare al galeriei este Luni – Sâmbătă în intervalul orar 08-22, iar Duminica între 08-21. Magazinele prezente în cadrul galeriei au următorul program de funcționare: Kik Textilien, Pepco și farmacia HelpNet, Luni – Duminică în intervalul orar 09-21, Profi este deschis Luni – Sâmbătă în intervalul orar 07–23 și Duminica între 08-23, Agroland Pet & Garden funcționează după programul Luni – Vineri în intervalul 08-20, iar Sâmbăta și Duminica între 09-18, iar magazinul Jysk este deschis Luni – Sâmbătă în intervalul orar 10-20, iar Duminica între 10-18.

(135)

 

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Ştirile judeţului Timiş

  Timiș: 40 de amenzi, într-o singură zi, pentru cei care nu respectă măsurile de protecție antiCovid
  Polițiștii, împreună cu reprezentanți ai altor instituții, au desfășurat controale antiCovid în Timiș, pentru verificarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului. Au aplicat 40 de amenzi în 24 de ore. 2

  Sănătate

  Focarele de Covid-19 din Timiș
  În Timiș sunt 10 focare de coronavirus, duminică, 20 septembrie, conform Direcției de Sănătate Publică (DSP).

  Sănătate

  Liceul Teologic Penticostal Logos Timișoara va funcționa în scenariul roșu. Cinci cadre didactice au Covid-19
  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit duminică la Prefectura Timiș, a luat Hotărârea privind schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timișoara, după ce aici au fost depistate, acum două zile, cinci cadre didactice cu coronavirus. Elevii vor învăța online.

  Sănătate

  Localitățile din Timiș unde au fost depistate noi cazuri de Covid-19
  În Timiș, 57 de persoane au fost depistate cu coronavirus în ultimele 24 de ore, cele mai multe în Timișoara – 32.

  Sănătate

  România, Covid-19: peste 1.200 de cazuri noi și 33 de decese. Timiș: 57 de persoane depistate cu SARS-Cov2, în 24 de ore
  Peste 1.200 de cazuri noi de Covid-19 au fost depistate în România, în ultimele 24 de ore, în urma prelucrării a 13.391 teste. În Timiș au fost depistate 57 de cazuri noi și a avut loc un deces al unei persoane infectate cu Covid-19. În România au murit, de sâmbătă până duminică, 33 de oameni infectați cu Covid-19.

  Ştirile judeţului Timiş

  Peste 300 de voluntari au zugrăvit 30 de case dintr-o localitate din Timiș, în trei zile
  Nu mai puțin de 30 de case au fost zugrăvite, în doar 3 zile, de peste 300 de voluntari din Timiș. A doua ediția a Color the Village (Colorează Satul) a adus la Racovița sute de voluntari, care au răspuns apelului asociației Acasă în Banat și au dat culoare acestui sat. 4

  Eveniment

  Două anexe ale unei case din Timișoara, cuprinse de flăcări. Pompierii încă lucrează la stingerea incendiului
  Intervenție a pompierilor în dimineața zilei de duminică, pe strada Mărginenilor din Timișoara. Două anexe gospodărești au fost cuprinse de flăcări. 3

  Ştirile judeţului Timiş

  Redescoperiți gustul Banatului de altădată cu rețete online: supă de varză cu costiță, gogoși, colăcei cu mere
  Puteți redescoperi gustul Banatului de altădată, cu rețete vechi, de la „Kraut Suppe mit Speck” la „krumpli leves”. Rețetele sunt recuperate printr-un proiect gastronomic care are loc online. Le puteți prepara. Sunt la un click distanță... 1

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.