tion.ro Web analytics

Lista întreruperilor de curent din Timișoara și Timiș, în perioada 9-15 august

De Erika Iszlai
Reactualizat la:

Lista întreruperilor de curent din Timișoara și Timiș, în perioada 9-15 august

Reactualizat la:
Se ia curentul pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în unele localități din județul Timiș, în perioada 9-15 august.
Scris de Erika Iszlai - Se ia curentul pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în unele localități din județul Timiș, în perioada 9-15 august.

În săptămâna 9-15 august, vor rămâne fără curent locuitorii de pe mai multe artere ale Timișoarei, dar vor fi afectați și consumatori din alte localități ale județului. Reprezentanții e-distribuție Banat spun că sunt nevoiți să întrerupă alimentarea cu energie electrică, în anumite zone și intervale orare, pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Luni, 9 august

În intervalul orar 9-17 sunt programate întreruperi în Timișoara, pe Calea Șagului 86.

În localitatea Buziaș (str.Piața Bisericii, str.Libertății, str.Aurel Vlaicu) se va lua curentul în intervalul 8:30 – 16:30. Între 9-15 nu va fi curent în Gătaia, iar între 9:30-17:30 nici în Nădrag.

Marți, 10 august

În intervalul orar 9-17 sunt programate întreruperi, astfel:

 • în județ: Carani (Str.Principală, Poștei), Dumbrăvița (Str.Macilor), Giarmata Vii (str. Macilor, Sânzienelor, Zmeuriș, Fragilor, Cătinei, Aleea Pădurarilor, str. Viticultorilor, Conac, Viorelelor, Daliei, Ardeal, Naturii), Cenad
 • Timișoara: Str. Progresul, Musicesu, W. Shakespeare, V.Valcovici Vânătorilor, Aluniș, Pavlov, Ulpia Traiana, Arcidava, Drubeta, L. Von Ibl, Avântul, Anul 1848, Cehov, Muncitorilor, Dimineții, Traian Vuia, Mureș, I Miloia, Migdalului, Mangiuca, Lidia, Cehov, Fedra, Calea Martirilor, Anișoara Odeanu, Gospodarilor, Apicultorilor.

Între 9-15 nu va fi curent în Gătaia. Între 9:30 – 17:30 vor fi întreruperi în Belinț.

Timișorenii de pe Blv.Take Ionescu nr. 55 nu vor avea curent între orele 11-19.

Miercuri, 11 august

În intervalul orar 9-17 sunt programate întreruperi, astfel:

 • Timiș: Bogda, Sarlota, Buzad, Altringen, Comeat, Sintar, Giroc (str. Prunului, Mesteacănului, Pirului), Dumbrăvița (str. Silvana, Arțar, Crinului, Cedrului, Codrului, Kos Karoly, Marte, Trandafirilor, Piersicului, Vișinului, Cireșului, Creației, Părului, Lămâiului, Mihai Eminescu, I Attila, Mărului, Gutuiului, Făgăraș, Ghioceilor, P. Sandor, Piersicului, Szentes, Wagner, Sandor Falva, Mozart), Lovrin, Petroman

Sunt programate întreruperi ale energiei electrice și în Otelec și Gătaia, între 9 – 15, iar între 9:30-17:30 în Lugoj (Grupul de Pompieri – Calea Făgetului) și în Herendești și Pietroasa Mare. În Timișoara nu va fi curent pe Str.Daliei nr.18, între 11-19.

Joi, 12 august

În intervalul orar 9-17 sunt programate întreruperi, astfel:

 • Timiș: Săcălaz (zona Cimitir), Homojdia, Sânnicolau Mare (ARSAT AGRICULTURE SRL),
 • Timișoara: Aleea Ghirodei – SOCIETATEA DE TRANSPORT PUBLIC Timișoara SA

Între 9-15 nu va fi curent în Gătaia, iar între 9:30-17:30 în Belinț. Între 11-19 nu va fi curent nici în Timișoara, pe Blv. Take Ionescu 73.

Vineri, 13 august

În intervalul orar 9-17 sunt programate întreruperi, astfel:

 • Timișoara: str. Cetatea Alba, Ion Popovici Bănățeanul, Moga Marius, Milos Cirneanski, Pop Aurel, Aleea Viilor, Ion Hobana
 • Timiș: Fârdea, Moșnița Veche (Str.Platanului), Bucovăț (zona ieșire spre Remetea Mare – cartier vile)

Între 8:30-16:30 se ia curentul în Buziaș, pe str. Andrei Șaguna, Principală, Matei Corvin, Mărăști, iar între 9-15 în Gătaia. În Herendești, Pietroasa Mare, Coșteiu și Lugoj (ferma POHALMA, ELCROM) nu va fi curent între 9:30-17:30.

Nu vor avea curent între 11 – 19, cei din Dumbrăvița, de pe str. Ferventia, Baka, Arinului, Alunului, Gabor Aron, Valentina, Ariei, Iza, Tudor Vladimirescu, Superba, Ștefan Luchian, Grigorescu, Tarnava, Sirius, Iaspic, Simplex, Științei, Ferenczes, Dorului, Platinei, Centaur, Jiul, Zorilor.

Sâmbătă, 14 august

Se ia curentul în Timișoara, pe str E. Quinet, Mureș, Pius Brânzeu, E. Pamfil, Preot Alexandru Balas, Nicolae Ivan, în intervalul 9-17.

4 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Petre says:

  Ce se intampla in Gătaia, acolo sunt anuntate intreruperi in fiecare zi?

 2. unromanscirbit says:

  Taie curentul cind vor si cum vor in ultimul timp au fost o groaza de intreruperi de la citeva minute la citeva ore , nici o autoritate din domeniu nu ii sanctioneaza,legislatia ii obliga sa acorde despagubiri consumatorilor pentru fiecare intrerupere de curent electric chiar de citeva secunde .
  Bineinteles ca ii doare in cot .
  Dar invers functioneaza asa : nu ai platit te debranseaza urgent.
  Cit despre valoarea tensiunii furnizate aceasta fluctueaza in permanenta.
  Si pentru acest aspect legislatia prevede despagubiri.
  Acum cind avem temperaturi de 40 de grade la umbra isi permit sa intrerupa curentul electric de la ora 9 la ora 17 , adica vreo 8 ore,sa spuna ei ca sint ,, specialisti ,, in cit timp se topeste gheata intr un congelator.
  Ce lucrari fac timp de 8 ore ?
  Sa faca lucrari in mai multe zile cu intreruperi de curent mai scurte de citeva ore pe,zi,dar ii doare in cot de consumatori,adica de cei care platesc.
  Factura de curent in proportie de aproximativ 30 la suta nu reprezinta consumul inregistrat de contor ci alte avioane.
  Romanii sint un popor sarac si neinstruit,daca ar avea ceva capital si putina minte cu vreo 4000 de euro pot sa instaleze un sistem fotovoltaic in jur de 3 kilowati destul de suficient pentru o casa medie si cel putin din aprilie pina prin octombrie ar fi aproape independenti de acest furnizor.
  Aici ar trebui sa intervina statul,sa ii sprijine pe romani,dar nu o face,dar ce face in schimb,ii sprijina total pe furnizori de curent electric.

  Ca sa se stie cum sprijina statul pe acesti furnizori daca dai curent in retea enel ul iti plateste kilowatul cu 20 de bani si ti l vinde cu 70 de bani,deci il vinde cu adaus comercial de peste 300 la suta.
  Foarte inteligent.
  GO WEST,unica solutie.

 3. Gabi says:

  Și cei care lucrează de acasă ce pot să facă?

 4. Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Încă o discuție pe tema Timpark. Ruben Lațcău, despre demolarea garajelor, parcări supraetajate și sistematizare

  Ştiri din Timiș

  A murit „Primarul Nopții”, unul dintre cele mai pitorești personaje ale Timișoarei

  Eveniment

  Micii luptători din Ghiroda și Moșnița Nouă se pregătesc de Campionatul Mondial XFC de la Roma

  Eveniment

  Ștafeta Veteranilor ia startul de la Timișoara pentru a marca Ziua Armatei României

  Mica publicitate

  Proprietar, închiriez în vilă etajul I, suprafață 100 mp, decomandat, mobilat, utilat, încălzire central proprie, garaj, 500 euro, zona Bogdănești, 0724512119

  Mica publicitate

  Închiriez casă, 2 camere, baie, bucătărie, utilată, curte separată, intrare comună, renovată complet + internet, 300 E + garanție în zona Lipovei- UMT 0744764955

  Mica publicitate

  Proprietar, închiriez casă cu 3 camere, bucătărie, baie, încălzire pe gaz, central proprie în str Iuliu Maniu 0745679108

  Mica publicitate

  Acum am de închiriat apartament 3 camere, mobilat, utilat, în Circumvalațiunii, urgent, 0721226990

  Mica publicitate

  Închiriez ap 3 camere decomandat zona Modern, climă, mobilat complet, etj 1, 0755816596

  Mica publicitate

  Acum am de închiriat apartament 2 camere, mobilat, utilat, în Pța 700 și în S. Bărnuțiu 0721226990

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici