tion.ro Web analytics

IT-istul maratonist Remus Sime va alerga 200 de km pentru a ajuta elevi silitori

Reactualizat la:
Reactualizat la:
La un an de la finalizarea primei ediții Alerg Pentru O Cauză, inițiatorul acesteia, inginerul IT Remus Sime se lansează într-o nouă campanie caritabilă. El va alerga 200 de km, pornind de la Timişoara, pentru a-i ajuta, cu banii strânşi, pe elevii silitori din oraşul său natal, Beiuş.
Scris de S.P.D. - La un an de la finalizarea primei ediții Alerg Pentru O Cauză, inițiatorul acesteia, inginerul IT Remus Sime se lansează într-o nouă campanie caritabilă. El va alerga 200 de km, pornind de la Timişoara, pentru a-i ajuta, cu banii strânşi, pe elevii silitori din oraşul său natal, Beiuş.

Peste o lună, între 15 și 18 mai, va porni într-o alergare de 200 de kilometri, între orașele Timișoara și Beiuș (Bihor), cu scopul de a colecta fonduri pentru acordarea de burse elevilor buni la învățătură din Colegiul Național Samuil Vulcan, din Beiuș, orașul natal al lui Remus Sime. Vor beneficia lunar de burse elevii care au cel puțin media 9.00 pe anul precedent și provin din familii cu venituri modeste.

Prin acest demers, maratonistul dorește să  îi încurajeze pe adolescenți să învețe cât mai bine și să îi motiveze să-și planifice viitorul prin muncă și perseverență. Așa cum, tot prin efort și perseverență, și inginerul IT a reușit să își atingă obiectivul propriu cu ocazia primei campanii caritabile – a finalizat maratonul de la Viena în aprilie 2013 – și va încheia cu succes și campania din acest an.

“Am început să alerg ca să mă dezmorțesc după statul la birou, pe scaun și între patru pereți. Am găsit un refugiu în alergare, iar acum e viciul care mă ajută să trăiesc frumos. Am simțit nevoia să dau sens părții sportive din viața mea și am hotărât să alerg cu un scop. Așa a apărut ideea de a alerga în scop caritabil. În 2012 am terminat maratonul din Viena, iar datorită donațiilor susținătorilor mei 8 elevi au primit burse anuale, iar alți 12 au primit premii speciale. Anul acesta mi-am propus să alerg 200 de kilometri, iar împreună cu toți cei care cred în demersul meu să ajutăm alți elevi buni la învățătură care provin din familii modeste. Cred că este datoria fiecăruia dintre noi să încercăm să dăm ceva înapoi comunității în care am crescut și care ne-a format. Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României”, declară Sime.

Toți banii colectați vor fi împărțiți pentru burse. Cei care doresc să se alăture cauzei promovate de Remus Sime sunt invitaţi să facă o donaţie în următorul cont: Sime Remus  IBAN: RO14RZBR0000060014437330 SWIFT: RZBRROBU Raiffeisen Bank, Agenţia Timişoara, Str. Coriolan Brediceanu, Nr. 10.

Iniţiativele de a populariza această cauză  în cercurile de prieteni şi cunoscuţi sunt, de asemenea, binevenite. Contribuţia fiecărei persoane sau firme va fi făcută cunoscută pe website-ul www.alergpentruocauza.ro.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Sănătate

  Peste 1 milion de euro pentru extinderea secției ATI a Spitalului Județean Timișoara

  Eveniment

  Tineri prinși că au furat paleți din curtea unei firme, la Dumbrăvița

  Ştiri din Timiș

  Crește din nou rata de infectare cu coronavirus la Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Se fac angajări la Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Kia EV6 este încoronată „Mașina Premium a anului 2022 în Germania”

  Eveniment

  Indolență? ISU Banat nu a avertizat timișorenii despre pericolul folosirii mijloacelor improvizate de încălzire, în criza Colterm

  Ştiri din Timiș

  Reacția lui Dominic Fritz după ce un om a murit în plină criză Colterm, încercând să se încălzească de la aragaz

  Sănătate

  UPDATE. Coronavirus, 28 octombrie: peste 13.000 de noi infectări și 415 decese în țară

  Ştiri din Timiș

  UPDATE. Se închide circulația între str. Coriolan Brediceanu și bd. Republicii

  Ştiri din Timiș

  Drumul dintre Pustiniș și Otelec a fost reparat „in situ”

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici