tion.ro Web analytics

IT-istul maratonist Remus Sime va alerga 200 de km pentru a ajuta elevi silitori

Reactualizat la:
Reactualizat la:
La un an de la finalizarea primei ediții Alerg Pentru O Cauză, inițiatorul acesteia, inginerul IT Remus Sime se lansează într-o nouă campanie caritabilă. El va alerga 200 de km, pornind de la Timişoara, pentru a-i ajuta, cu banii strânşi, pe elevii silitori din oraşul său natal, Beiuş.
Scris de S.P.D. - La un an de la finalizarea primei ediții Alerg Pentru O Cauză, inițiatorul acesteia, inginerul IT Remus Sime se lansează într-o nouă campanie caritabilă. El va alerga 200 de km, pornind de la Timişoara, pentru a-i ajuta, cu banii strânşi, pe elevii silitori din oraşul său natal, Beiuş.

Peste o lună, între 15 și 18 mai, va porni într-o alergare de 200 de kilometri, între orașele Timișoara și Beiuș (Bihor), cu scopul de a colecta fonduri pentru acordarea de burse elevilor buni la învățătură din Colegiul Național Samuil Vulcan, din Beiuș, orașul natal al lui Remus Sime. Vor beneficia lunar de burse elevii care au cel puțin media 9.00 pe anul precedent și provin din familii cu venituri modeste.

Prin acest demers, maratonistul dorește să  îi încurajeze pe adolescenți să învețe cât mai bine și să îi motiveze să-și planifice viitorul prin muncă și perseverență. Așa cum, tot prin efort și perseverență, și inginerul IT a reușit să își atingă obiectivul propriu cu ocazia primei campanii caritabile – a finalizat maratonul de la Viena în aprilie 2013 – și va încheia cu succes și campania din acest an.

“Am început să alerg ca să mă dezmorțesc după statul la birou, pe scaun și între patru pereți. Am găsit un refugiu în alergare, iar acum e viciul care mă ajută să trăiesc frumos. Am simțit nevoia să dau sens părții sportive din viața mea și am hotărât să alerg cu un scop. Așa a apărut ideea de a alerga în scop caritabil. În 2012 am terminat maratonul din Viena, iar datorită donațiilor susținătorilor mei 8 elevi au primit burse anuale, iar alți 12 au primit premii speciale. Anul acesta mi-am propus să alerg 200 de kilometri, iar împreună cu toți cei care cred în demersul meu să ajutăm alți elevi buni la învățătură care provin din familii modeste. Cred că este datoria fiecăruia dintre noi să încercăm să dăm ceva înapoi comunității în care am crescut și care ne-a format. Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României”, declară Sime.

Toți banii colectați vor fi împărțiți pentru burse. Cei care doresc să se alăture cauzei promovate de Remus Sime sunt invitaţi să facă o donaţie în următorul cont: Sime Remus  IBAN: RO14RZBR0000060014437330 SWIFT: RZBRROBU Raiffeisen Bank, Agenţia Timişoara, Str. Coriolan Brediceanu, Nr. 10.

Iniţiativele de a populariza această cauză  în cercurile de prieteni şi cunoscuţi sunt, de asemenea, binevenite. Contribuţia fiecărei persoane sau firme va fi făcută cunoscută pe website-ul www.alergpentruocauza.ro.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Noi anunțuri de angajare din campania Tion

  Ştiri din Timiș

  Enel: întreruperile de curent din Timișoara și județ în perioada 6 - 10 decembrie

  Ştiri din Timiș

  Franța și Portugalia, în zona roșie pe lista țărilor cu risc epidemiologic crescut

  Ştiri din Timiș

  „Și tu poți fi Socio Claus”. Donează sânge și oferă tichetele copiilor cu dizabilități

  Ştiri din Timiș

  Peste 500 de limitatoare de viteză noi, în fiecare an, pe străzile Timișoarei. Costă peste 20.000 de euro

  Ştiri din Timiș

  Biciclete furate din scara unui bloc din Calea Circumvalațiunii, în Timișoara

  Ştiri din Timiș

  FOTO. Noul Campus Lenau s-a scumpit și va fi gata prin 2022. Va costa peste 13 milioane de euro

  Ştiri din Timiș

  Rata de infectare cu Covid-19, tot în scădere în județ și la Timișoara

  Sănătate

  Coronavirus, 5 decembrie: 916 cazuri și 78 de decese în România. 123 de infectări în Timiș

  Eveniment

  Marocan rămas blocat pe o insulă a Mureșului, salvat de polițiștii de frontieră din Timiș

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici