tion.ro Web analytics

Investițiile care sunt „în plan”, în 2020, la Spitalul Județean Timișoara

De Adrian Panduru

Investițiile care sunt „în plan”, în 2020, la Spitalul Județean Timișoara

Reactualizat la:
În 2020, Consiliul Județean Timiș investește milioane de lei la Spitalul Județean Timișoara. Conform președintelui CJ Timiș, Călin Dobra, au fost stabilite proiectele care vor beneficia, cu prioritate, de finanțare.
Scris de Adrian Panduru - În 2020, Consiliul Județean Timiș investește milioane de lei la Spitalul Județean Timișoara. Conform președintelui CJ Timiș, Călin Dobra, au fost stabilite proiectele care vor beneficia, cu prioritate, de finanțare.

La alcătuirea bugetului de la Consiliul Județean Timiș, reprezentanții administrației județene au stabilit proiectele care vor beneficia, cu prioritate, de fonduri, în acest an, în ceea ce privește Spitalul Județean Timișoara, deși nu toate aceste secțiuni sunt însoțite și de sumele aferente alocate investițiilor.

Conform reprezentanților CJ Timiș, vor beneficia de fonduri, cu prioritate, următoarele proiecte, la Spitalul Județean Timișoara, proiectul de reamenajare al Clinicii de Urologie și anestezie Intensivă, proiectul de reabilitare a două săli de operații și altele.

Investițiile pe care le au în plan reprezentanții CJ Timiș la Spitalul Județean, în 2020:

• Reamenajare secție Clinică de Urologie și ATI transplant renal, la etajul V, existentă în cadrul SCJUPBT – execuție / 5.465.000 lei
• RK farmacie SCJUPBT – execuție / 316.000 lei
• Sistem de detecție fum secții SCJUPBT
• Reabilitarea sălilor de operație nr. 9 și nr. 4 și refacerea instalațiilor electrice ale celor două săli
• Noua maternitate a Spitalului Clinic Județean de Urgență
• 2 lifturi pentru transport materiale
• Documentație privind obținerea autorizației de funcționare SCJUPBT / 750.000 lei
• RK – săli operație parter, corp B, Casa Austria – DALI + PT / 100.000 lei
• Modernizare și extindere la construcția existentă a clinicilor de ortopedie – actualizare DALI + PT + audit energetic / 200.000 lei
• Audit energetic Casa Austria – DALI + PT
• Reabilitare centrală termică SCJUPBT
• Documentație pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu mari arși, Casa Austria, corp A și B și intabulare în CF / 45.000 lei

Se iau în calcul și realizarea unui acces control secții ale spitalului județean, inclusiv ușă rotativă automatică, la intrare – proiectare și execuție – 500.000 lei și instalarea de jaluzele exterioare aluminiu, în aripa de Nord – 400.000 lei.

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Angajat judetean says:

  Patrascule arunci bani pe studii asta stiti sa faceti voi USR acum copilu din flori al PNL sa șifonat bani statului pe studii .Si spitalul nu are bani de medicamente și de aparate medicale.
  Patrascule esti pământ de flori ai fost pus în post pe usa din dos ca și luzari. Pleaca cadre medicale din spitale sau saturat sa ceara medicamente de la pacienți. Am ajuns ca pe vremea PDL ului .

 2. Ştirile judeţului Timiş

  Sirieni și călăuzele lor prinși de polițiștii de frontieră timișeni, în zona Vămii Moravița
  Acțiune a polițiștilor de frontieră timișeni pentru combaterea migrației ilegale, în zona Sectorului Poliției de Frontieră Moravița. Oamenii legii au depistat 16 sirieni care numai ce trecuseră ilegal granița din Serbia în România. Migranții erau împărțiți în două grupuri, fiecare cu câte o călăuză.

  Ştirile judeţului Timiş

  Nici Bruce Lee nu ar fi putut fi polițist local în Timișoara. Consilierii au schimbat criteriul de înălțime la admitere
  Nici marii maeștri ai artelor marțiale de pe marele ecran, precum Bruce Lee, Jackie Chan sau Jet Li nu ar fi trecut condițiile draconice impuse la examenul de admitere în rândul polițiștilor locali din Timișoara. ANFP a cerut Poliției Locale să schimbe criteriul de înălțime cu unul mai permisiv, iar acum cei care vor să fie polițiști locali vor trebui să aibă detentă.

  România

  CCR: vânzarea cartelelor prepay numai în baza buletinului este neconstituțională
  Curtea Constituțională Română a decis, în unanimitate de voturi, că Ordonanța de Urgență privind vânzarea cartelelor telefonice de tip prepay numai în baza buletinului este neconstituțională.

  Ştirile judeţului Timiş

  Un secol de la înființarea Universității Politehnica din Timișoara. „Nu zidurile fac o școală, ci spiritul care domnește într-însa”
  „Nu zidurile fac o școală, ci spiritul care domnește într-însa”, au fost cuvintele rostite de Ferdinand I, cel care a semnat decretul de înființare a Școlii Politehnice din Timișoara și care, mai apoi, au devenit motto-ul acestei instituții, care, marți, a serbat un secol de activitate și inovare.

  Ştirile judeţului Timiş

  Harababura Vintage Fair 2020 invită timișorenii la trei zile de design românesc și modă vintage
  Puteți vedea piese vestimentare specifice anilor ’70, ’80 și ’90, colecții de muzică pe vinil și CD, dar și produse de design la Harababura Vintage Fair.

  TION Cele mai tari party-uri

  Back to the Roots: motto-ul ediției din acest an a festivalului Embargo Fest
  Kal (SRB), ROA, Pero Defformero (SRB), Hiroko Yamamura (SUA), Sokol Orchestra (PL), Țapinarii, Drvo Truo (SRB) sunt printre artiștii ce vor urca pe cele 5 scene Embargo Fest 2020.

  Ştirile judeţului Timiş

  Fonduri europene de milioane de lei pentru zece firme din Timiș. Au fost semnate contractele
  La Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest au fost semnate marți primele contracte din țară pentru finanțarea microîntreprinderilor, în cadrul apelului 2 de proiecte prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Valoarea totală a celor zece proiecte finanțate din bani europeni este de 11,88 milioane lei, bani pentru noi utilaje și echipamente moderne și crearea de noi locuri de muncă.

  Ştirile judeţului Timiş

  Camion răsturnat în intersecție, la Timișoara
  Circulație dată peste cap, marți, la intersecția străzilor Avroam Imbroane și Gheorghe Adam din Timișoara. Totul după ce un camion plin cu fier vechi s-a răsturnat. 2

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.