tion.ro Web analytics

FOTO. Dominic Fritz, la protest în fața Primăriei Timișoara. Zeci de timișoreni au făcut „apel la civilitate”

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:

FOTO. Dominic Fritz, la protest în fața Primăriei Timișoara. Zeci de timișoreni au făcut „apel la civilitate”

Reactualizat la:
Protest anti-proteste, marți după-amiază, în fața Primăriei Timișoara. Sub 100 de manifestanți au ieșit să își exprime nemulțumirea față de protestele anti-carantină care au avut loc până acum în capitala Banatului. Spun că sunt împotriva xenofobiei și a antisemitismului. Printre protestatari s-a numărat și primarul Dominic Fritz.
Scris de Roxana Deaconescu - Protest anti-proteste, marți după-amiază, în fața Primăriei Timișoara. Sub 100 de manifestanți au ieșit să își exprime nemulțumirea față de protestele anti-carantină care au avut loc până acum în capitala Banatului. Spun că sunt împotriva xenofobiei și a antisemitismului. Printre protestatari s-a numărat și primarul Dominic Fritz.

Scriitori, medici, profesori au vorbit, marți după-amiază, la portavoce, în fața clădirii primăriei. Oamenii s-au adunat să arate că sunt împotriva celor care au ieșit în ultimele săptămâni la proteste pe străzile Timișoarei și chiar în fața casei primarului Dominic Fritz.

„În orașul nostru, în premieră, căci suntem orașul premierelor, în nopțile de de 28/29 (între orele 2 și 3 ale dimineții) și 29/30 (înainte și după miezul-nopții), un grup de câteva zeci de persoane au strigat lozinci violent-xenofobe în fața domiciliului primarului Timișoarei. (…) Aceste manifestații intimidante sunt demne de regimurile totalitare. Este momentul ca societatea civilă să dea încă o dată un exemplu de civilitate. (…) Condamnăm pașnic, dar hotărât, orice manifestare antisemită, anti-maghiară, anti-rroma etc. de natură a aduce atingere demnității umane, la care aspiră și are dreptul să aspire orice ființă umană, indiferent de culoarea pielii, religie sau cultură de pe pământ”, a transmis profesorul universitar Vasile Popovici.

Manifestanții de la primărie au purtat cu ei pancarte pe care au scris diverse mesaje, de la „Timișoara, oraș deschis”, „Cultură, nu ură”, „Respect pentru medicii aflați la datorie”, până la „Fobie la xenofobie” sau „Stop balaurului antisemit și șovin”.

Fritz, „flancat” de pancarte cu mesajul „Fobie la xenofobie”

Între două persoane care țineau afișe cu mesajele „Fobie la xenofobie” a stat și primarul Dominic Fritz, care a ținut să transmită că nu percepe protestul de marți ca o susținere a lui personală.

„Nu o percep ca o susținere a mea personală, o percep ca o susținere pentru timișoreni și pentru Timișoara și pentru a clarifica că Timișoara înseamnă deschidere, multiculturalitate, adică doar cultură, nu ură, acum citesc ce scrie pe aceste afișe, asta cred că este un semn de susținere pentru Timișoara ca oraș de valori și un mesaj ce se transmite în România și în lume că suntem în continuare acest oraș de care suntem mândri”, a declarat edilul-șef.

Revoluționarul Corneliu Vaida s-a numărat și el printre protestatari și le-a transmis „celorlalți” timișoreni că în urmă cu 32 de ani a ieșit și pentru ei în stradă.

„Libertatea pentru care am ieșit eu și mulți alții în stradă acum 32 de ani nu este libertatea prost înțeleasă și prost interpretată a celor care i-am văzut în ultimele seri și în ultimele nopți protestând pe străzi. Ei nu protestează pentru libertate, noi am protestat și am luptat pentru libertate, chiar și pentru libertatea lor de a înjura. Dar trebuie să fie foarte atenți pe cine înjură și în niciun caz personalul medical. Pot să înjure politicieni, e dreptul lor, dar oamenii care salvează vieți nu că nu merită să înjurați, este chiar o blasfemie să-i înjuri”, a spus Vaida, la portavoce.

Șeful Secției ATI de la Județean: Cred că am venit în scop terapeutic

Medicul Dorel Săndesc a fost și el prezent. Ne-a spus că a mers la primărie „în scop terapeutic” și ne-a vorbit despre lipsa de educație și despre lipsa de civilizație.

„Cred că am venit tot în scop terapeutic. Avem de-a face, pe lângă pandemie, și cu o altă molimă teribilă care afectează o bună parte din societatea românească, din păcate. Sunt mulți oameni care au ajuns să creadă niște orori și să le prolifereze (…). Sunt, de fapt, niște oameni care au fost manipulați, au fost infestați cu o maladie care le-a afectat judecata, le-a afectat sufletul, le-a afectat conștiința. Toată asta a prins pe un teren de lipsă de educație, de lipsă de cultură, de lipsă de civilizație care, din păcate, caracterizează o bună parte a societății românești. Și atunci, la acest asalt nu putem răspunde cu aceleași arme.

Noi am spus, dacă ar veni, Doamne ferește, dacă ar avea nevoie de noi și ar veni la noi și ar fi scris pe fruntea lor toate injuriile pe care le-au aruncat asupra noastră, «criminali, hoți, hoituri, escroci», să fie liniștiți, noi o să-i tratăm cât putem de bine, că asta e noblețea meseriei. Noi trebuie să răspundem tratând, trebuie să răspundem prevenind, și statul ar trebui să realizeze această molimă și să intervină. Ei au distrus, cu ura lor, podul care leagă medicul de pacientul său. A venit valul de ură și l-a luat. Dar noi vom face altul”, ne-a declarat șeful Secției ATI din cadrul Spitalului Județean Timișoara.

Protestul din fața Primăriei Timișoara a fost fără incidente și a durat mai puțin de o oră.

 

101 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. geronimo says:

  Primarul protesteaza in fata primariei alaturi de cativa useristi “de serviciu” in sprijinul primarului… Si-a uitat cheile de la biru acasa?

  • emilut says:

   Primarul și atârnătorii de servici nu prea au habar ce înseamnă regim totalitar.
   Regim totalitar e cel care conduce astăzi România.
   Mai jos e și explicația.

   Regimul politic totalitar este acela în care puterea politică în stat este deținută de un singur partid politic (PNL+USSR), iar acesta controlează toate domeniile societății. Ordinea în statele totalitare este bazată pe utilizarea forței, a terorii, dar și a dezinformării, prin intermediul organelor represive ale statului (armată, poliție, securitate)- cam ce se întâmplă în ultima perioadă de când cu covidul, adică n-ai voie să protestezi, n-ai voie să contești anumite măsuri pentru că iei amendă sau poți face și închisoare.
   Într‑un regim politic totalitar raportul cetățean‑stat presupune o subordonarea totală a cetățeanului față de stat, o mare parte din drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor fiind încălcate – a se vedea carantinările, izolările, distanțările etc.

   • George says:

    Geronimo si Emilut, daca ati fi fost participanti, in ’89, si ati fi postat idioteniile astea, v-as fi condamnat. Dar asa, tinand cont de faptul ca v-ati nascut si crescut IDIOTI, nu-mi ramane dacat sa va plang de mila. Pentru ce nu pot, in schimb, sa va iert, e faptul ca postati prostii pe avantaje, sunteti platiti (cum si in ce fel, e problema voastra)sa aruncati cu noroi.

    • geronimo says:

     Georgele… nu te-am vazut langa mine in decembrie ’89! Esti dor un gurist userist care asteapta ceva de pomana de la stapani. Hai, sictir!

     • Johnny_B says:

      Dar pe voi geronimo, emilut si ceilalti postaci de serviciu, cat va plateste gasca Robu + Nasleu, PSD, sau AUR sa umpleti paginile astea de insulte si ineptii? Sau e doar un hobby?

   • Hejmdall says:

    Saracul de tine, traiesti intr-o lume a ta in care se intampla toate lucrurile pe care le-ai descris. M-am distrat cand am vazut prima parte din explicatie: “puterea politică în stat este deținută de un singur partid politic (PNL+USSR)”. Pai sunt doua…nici sa numeri corect pana la 2 nu poti…
    M-am inselat, nu ai probleme psihice…esti doar prost.

   • TheMask says:

    Vai, vai, ce putin poti intelege.
    Ai bineinteles voie sa protestezi cat vrei si sa contesti ce vrei. Dar o faci cu masca pe fata, asa cum zic regulile si pana la ora maxima la care este permisa circulatia. E greu?
    Daca ies idiotii fara amsca noaptea, normal ca o sa incaseze amenzi, pentru regulile pe care le incalca, nu pentru ca protesteaza!
    Ei singuri isi fac imaginea asta de animale. Stateau fumos in timpul zilei cu masca si ziceau ce au de zis si iti garantez ca ar fi mai bine ascultati si intelesi.

  • Castor says:

   E oficial…Fritz e gay.

 2. asfrs says:

  N-are Fritz cwuru asa de mare cat ar putea sa lîngă unii dintre concitadinii nostri. UNUL dintre ei are o femeie pe constiinta. Parca pe la Giroc.
  Probabil ca si ceilalti au cate ceva pe suflet. Cine se aseamănă se aduna. Imi este jena de jena lor.
  Asa mitinguri de sustinere am vazut ultima data pe 20 decembrie 1989. Atunci le organizau comunistii. Acum le organizeaza neocomustii. Oameni noi, obiceiuri vechi.

 3. Baluba says:

  Recunostinta, Vaida!

 4. Realism says:

  Tion, nimic despre asta? “Peste 70 DE MEDICI ROMÂNI CONTRA DICTATURII COVID! Cadrele medicale cer autorităților, în 11 puncte, revenirea la normalitate și „încetarea stării de teroare” pentru „o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare gripei sezoniere”

  • George says:

   Inteleg ca astia 70 reprezinta MAJORITATEA? Stai jos, esti praf….

   • gheorghe says:

    pe acelasi criteriu:sa inteleg ca astia din fata primariei reprezinta MAJORITATEA oamenilor decenti,de cultura,ce au dreptul de a protesta fara sa fie facuti bombardieri,analfabeti sau cum ar zice scumpul nostru primar “pusi de grupuri de interese” din orasul nostru? tot cam 70 au fost(poate mai putini),in acest caz despre acest protest de ce sa se scrie si despre acela nu? eu una nu sunt de acord cu nimic din ceea ce au cerut la proteste,au cerut numai tampenii(si primi protestatari si cei auzi “anti-protest”),au invocat numai teorii conspirationiste dar cu toate astea de ce despre 2 proteste egale ca numar de oameni (si aparent statut social:cultii timisoarei si niste doctori) sa nu se vorbeasca in mod egal?!

  • Nelu says:

   70 de medici dintre care 60 dentisti isi dau cu parerea despre pandemie.

 5. Martinica says:

  Si uite asa a reusit Donimk scindarea timisorenilor in doua tabere.
  Divide et impera nu a murit.
  Sa le fie rusine celor care ati acceptat mascarada asta penibila.

 6. Wasile says:

  Nu am stiut de manifestatie, ca as fi mers si eu, sunt 100% de acord !

  • Un crestin says:

   Ba Wasalie, la mitingu ala nu era covid pt ca era Fritz? La astfel de ” miting ” nu iti e teama ca te ” infestezi “?

   • Johnny_B says:

    In poze se vede ca toti purtau masti, spre deosebire de animalele care rageau noaptea pe langa casa lui Fritz.

 7. CIRC says:

  Protest anti-protest?Aceștia sunt aceasi oameni care sunt pentru carantina, pentru măsuri,cei care cred în covid.Ironic.nu? Cum s-au strâns pentru un lucru “neesențial” Protesteaza împotriva xenofobiei și a antisemitismului în timpul unei pandemii…Acești critici ai societății,acestia ce protestează sunt niște culți și niște intelectuali…Nu sunt țigani, nu sunt oameni cu 8 clase sau amărâți ce și-au pierdut locurile de munca și nu mai au cum sa iei plătească chiriile, cheltuielile sau sa le ofere copiilor ce nici măcar nu merg la școală o viață normala…VIrusul bineînțeles ca astăzi nu a existat între orele 5-6 deoarece protestul a durat mai Putin de o ora așa cum nu a existat în toamna când am sărbătorit marea victorie..A luat o pauza mică…Sa ne mai anunțe și pe noi cineva, de preferat pe Facebook-ul personal al primarului când virusul nu exista.Am dori doar sa ne plimbam seara pe malul negai, sa mergem într-un parc fără sa purtam masca sau prostii de genul…Sa le mulțumim oamenilor Civilizați din Timișoara ca au ieșit în strada doar ca sa îl susțină pe fritz,cei ce au ieșit astăzi sa înfrunte xenofobia și antisemitismul care va fi eradicat de astăzi și sa speram ca de intelectuali și rafinați nu se atinge virusul.Bravo fritz ca i-a scos în strada pe amărâții ăștia în număr de “zeci” de persoane! Nu știu ce caută domul doctor Sandesc și nu știu de ce și-ar asocia imaginea cu Tocmai când credeam ca protestele cu arderea măștilor e o mascarada,s-a dovedit ca exista o mascarada mai mare…

  • Anonim says:

   Teatru ieftin! Le-a impus primatul să iasă în stradă și abată atenția de la imaginea zdrențuită care și-a făcut-o în ultima vreme…
   Sau el e evreu din Germania și s-a simțit atacat când i-au urat “de bine”?

 8. tibi. says:

  Asa arata niste oameni civilizati.

  In continuare, astept sa apara comentariile celorlati, pline cu ura, injurii, jigniri, si sa nu uitam ingredientele cheie care nu pot lipsi – minciuni si dezinformari.

 9. Ion says:

  Atat a inteles caricatura asta? Aia care zic de rau de el sunt xenofobi? Stai ma linistit, omule. Nu esti praf pentru ca esti neamt. Asa esti tu, pe persoana fizica.

  • TheMask says:

   Nu ai vazut / auzit ce s-a urlat in fata casei unde locuieste???

   • Dacian says:

    Adevărul supără, știm asta! Dar așa nu își spală păcatele… le demonstrează că au avut dreptate!

   • marius says:

    Dar ce legatura are? Sunt categoric impotriva ratatului asta de doNimic, dar nici cu boii aia nu sunt de acord deloc.
    Cand se cearta doi tampiti nu inseamna ca iei neaparat partea unuia.
    Asta nici nu a fost miting, a fost un circ de sustinere a incompetentului doNimic slitz. Ca ala atata stie, propaganda, astfel a si castigat alegerile. O data, ca alta data nu mai prosteste pe nimeni.

 10. Rareș says:

  Paradoxul este ca toți au dreptate și cei pro și cei contra. O tara care numai are o singura trăire și simțire, o tara în cre toți sunt împotriva tuturor, trist. Sănătate bună tuturor va doresc, încercați sa fiți civilizați în comunicare și sa dați dovada ca sunteți cetățeni europeni, jignirile nu ajuta la nimic.

 11. Dany says:

  Astia au avut autorizație? In carantină stiu ca nu se emit autorizații pentru adunări publice. Daca nu au autorizație sa vedem cine ii trag la raspundere … vor fi amendați? Daca au avut autorizație sa fie tras la raspundere cel care a emis-o.

  • Seba says:

   Timisoara nu este in carantina si se emit autorizatii pentru proteste atat timp cat organizatorii isi asuma ca nu vor fi mai mult de 100 de persoane.

 12. cornel says:

  Teatru. Nu poti sa ai un primar care nu este cetatean roman si sa vorbesti de discriminare.

  • N-am says:

   tu nu prea esti de prin tm

   • ares says:

    Nu prea conteaza de unde este, conteaza cum comunica. Si cel mai relevant este ca spune adevarul. In schimb tu nu spui nimic, doar jignesti.

    • N-am says:

     Prostea, Timisoara a crescut cel mai mult cu primari straini. Dar voi taranii de pus la jug, de und’ sa stiti d- astea?

     • marius says:

      Da, dar nu erau ca doNimic. Erau niste barbati adevarati, demni si competenti.
      Nu se ocupau cu mitinguri circ. Asta doar atata stie.

     • andi says:

      Ba N-am, se vede ca n-ai cu ce. N-are nimeni nimic cu faptul ca e neamt, poate doar o mana de oameni comenteaza ca e neamt. Poate sa fie si negru evreu gay daca lucreaza bine dar el este si incompetent si mincinos pe deasupra.

     • N-am says:

      mai sus puteti vedea taranul roman, bun de pus la jug, cu sistem de valori primitiv.
      Pe langa diferentierea de `a fi barbat` sau `a fi femeie` , mai are dogme religioase, homofobie, friica de inteligenta in general. Progresul este dificil, fiind obisnuit sa stea in mocirla si sa subexiste.
      Pe langa acest lucru, subexistenta sa a fost adusa ca un prag superior, migrand din locurile natale (din gauri in pamant) , la niste blocuri comuniste, cu un serviciu comunist (munca- n folosul nimanui) .
      Nu raspundeti prea multi, prea deodata acestui specimen, deoarece riscam sa ii scurcircuitam neuronul.

  • :)) iar ai venit cu lectiile nepregătite ? says:

   Primar poate fi orice cetățean al uniunii europene!
   Buna dimineata! Trezește te la realitate!

  • Dacian says:

   Ăștia ce ți-au comentat aiurea sunt analfabeți funcționali: nu au înțeles nimic din ce au citit!

 13. uie_fritz says:

  cu 55% doar 100 oameni s-au strans?!?!?!?!?!?!?!?! HHAHAHAHAHHAHAHAH

  MARS FRITZZZ MAAAAAAAAAAARRSSS

  • N-am says:

   Cei care l- au votat pe Fritz, muncesc. Deci, nu au mereu timp de chestii de genu in mijlocul saptamanii.
   Cei ce au protestat ca sunt linsi pe creier (anti carantina) , n- au de munca, sunt ciorditori, cioflingari, buni de pus la jug. Toata ziua este `libera` . De aceea au si mers sa- si tipe goliciunea capului pana noaptea tarziu.

   • marius says:

    S-au ahgajat dupa alegeri?
    Ca inainte aveau timp de manifestatii berechet.

    • N-am says:

     Boschete, cand era in timpul saptamanii muncitoare, toti boschetii ca voi, buni de pus la jug comentau cum ca `doar atatia` ? In weekend veneau cei mai multi. Oamenii muncesc, sustin economia, nu ca voi.

     • Misto says:

      @n-am,nu te stresa sa le explici la limbricii ăștia cum sta treaba cu munca, paraziții ăștia sunt oamenii lui robu si a lui nasleu, care nu mai pot sa fure în voie, de aia au timp de stat pe tion și sa comenteze. Sunt disperați săracii ca va trebui sa își caute ceva de lucru

   • alexa says:

    Da, ai dreptate, o parte din cei care l-au votat si sustinut pe Fritz muncesc pe facebook, pe tion si pe opinia timisoarei, scriind comentarii in favoarea lui Fritz chiar si cand acesta spune si face numai tampenii.

 14. Andrei says:

  Chiar nu parea atat de prost acum doar jumatate de an. Cum sa protestezi impotriva altor proteste?

 15. iorgovan says:

  Fritz doar atat poti???
  las-o jos cu xenofobia ca nu tine in Timisoara vrajeala asta

 16. addy says:

  8 marxisti. Imbucurator ca astia s toti. A inceput sa inteleaga lumea ce se intampla.

 17. gabriela borcsi says:

  ce gunoaie useristii astia jegosi, 100 de persoane? na slitz stai sa vezi cand venim la noi la proteste, cariera ta sa terminat de mult , de fapt sa terminat in momentul in care a inceput

 18. Alex says:

  Domnul sa va de-a putere și înțelepciune și multă sănătate tuturor celor care faceți bine și luptați pt viața tuturor oamenilor !

 19. Jack says:

  Fritz, ba pampalaule, lasa protestele si fa treaba. Sase luni de la alegeri si zero rezultate.

 20. jhon marascu says:

  de unde a-ti strans atatia boschetari ? cu cat i-ati platit?

  • Spritzz says:

   Nu cu faina,ulei,zahar sau ce mai dadeau psedeii… I-au platit in cripto monede, mai ales pe pensionarii ce erau acolo

 21. hah89 says:

  a gresit orasul , aici prostie e la putere

 22. Luciana says:

  Oameni care au venit probabil la comanda sau din obligatie de partid :)) JALNIC! nu se compara cu protestele spontane din tara ….sincer astia stau asezati parca sa pozeze , ca primar sa te ocupi de lucruri dinastea slabe sincer…..

  • Jos Lucica says:

   Protestul de noapte din Timisoara nu se compara cu protestele din tara. A fost protest anti Fritz, nu anti carantina. Deci…mai ia o gura de fan.

 23. Nicu says:

  Adica tocmai Fritz, un neamt votat primar in Timisoara, ii face pe timisoreni xenofobi?! (atunci cum de l-au votat?!) Si a uitat deja cum spunea in campanie cat de mult iubeste el orasul asta pt.ca aici traiesc in buna intelegere tot felul de etnii, un model de toleranta inter-etnica?! Dar ce repede s-a sucit!

 24. Ana says:

  Deci un inalt functionar (adica nu secretara / grefier) NU ARE DREPTUL LA PROTEST , scrie si in contractul de munca , si mi se pare normal.
  Adica : Primarul, Prefectul , Parlamentarii, Ministrii , Prim ministrul si Presedintele NU AU CE PROTESTA !!!
  Ei trebuie sa faca legea ! Maxim daca sunt in opozitie pot protesta acolo in parlament , dar NICIDECUM NU AU VOIE SA IASA IN STRADA sa INSTIGE LA URA , sa sustina ca propriul lor sistem nu merge (wow) !

 25. Rumburak says:

  daca nu era protestul asta, samuiel era acasa privind seriale si filme pe netflix. cam absent Herr Bürgermeister …

 26. Wwertuio says:

  Sustinere si respect pentru cei care se sacrifica pentru noi toti pe timpu asta !! Felicitari !! O adunatura de extremisti pro-rusi rasisti nu reprezinta Romania ! Si da , asta inseamna un protest !! Nu cu scandal si injuraturi !

 27. Detour says:

  Se numește deturnare, e in manualul de manipulare, pp 102-105.

  Scopul protestelor de nopțile trecute, împotriva cărora protestează primarele, nu avea nici o legătură cu lozincile useriste, ritos afișate pe piept de activiștii de serviciu.

  Bă, ăsta nu are treabă de făcut prin și pentru oraș?… Întreb pentru un prieten.

 28. marius says:

  Penibil.
  Voiam un primar care sa faca treaba, nu un prapadit care la jumate de an de la alegeri se tine de mitinguri.
  El si cativa prapaditi, floarea USR-ului. Vai noua!

  • Marius pe bune says:

   Imi e rusine ca avem acelasi nume. Dar vad ca tu nu ti-l meriti, ca nu esti in stare nici macar sa folosesti litera mare.

 29. bean says:

  Ca de obicei cand e vorba de ratiune si bun simt retardatii se inghesuie cu comentarii tampite.

 30. d.muntean says:

  Daca toti astia care “comenteaza” sunt timisoreni, inseamna ca s-a cam dus naibii spiritul acestei urbe!
  Eu ma intreb doar cum anume s-ar manifesta respectivii in absenta platformelor mass-media? Ar iesii in piata sa injure sau ar ramane in “cercul lor ingust” sa-si strige nimicnicia?

 31. fotbal1 says:

  Din nou doar comentarii de doi lei pe aici, iata si motivele:
  1. Daca in alte orase se striga jos guvernul la noi s-a strigat jos Frit, oare de ce, simplu o gloata cu mai multe interese politice locale si mai putine impotriva carantinei…
  2. Tot doar la aceste protestele s-au dus catre casa primarului, in alte localitati nu a fost asa…
  3. Tot aici sau folosit de pretextul revolutiei si au atacat nationalitatea primarului (xenofobie), dar nu am vazut un protest in Timisoara unde sa strige careva dupa problemele legate de limba si nationalitate din Harghita sau Covasna sau remarcile facute de alte tari la adresa romanilor. Dece xenofobie doar cu scop politic…
  4. Sa faci un protest la dupa ora 00:00 este egal cu a iesi pe strada cu ganduri de bine dupa aceeasi ora (noapte se fac multe hotii, smecherii…). Asta pe langa respectul fata de altii cetateni care la ora aceea incearca sa se odihneasca.
  5. FOARTE IMPORTANTA: spuneti ce a facut el rau de cand este la conducere ? Ca nu am vazut pe nimeni sa iasa in strada cand Ciuhandu a vandut o gramada din Timisoara si daca tin minte si Nicolae Robu este inculpat in acest dosar, deci partas si tot asa. Sa inteleg ca romanii pot sa faca orice, iar cand vine un strain la putere hop ca nu e bun, doar pentru ca e strain deci XENOFOBIE.

  • AntiRetarzi says:

   Marea majoritate a comentariilor de 2 lei sunt scrise de acelasi lingau. Se vede clar in modul de exprimare. E un pupincurist care latra la ordin.

  • marius says:

   Pai sa-ti spun eu cel putin la intrebarea 5, pe care ai calificat-o drept “FOARTE IMPORTANTA”.
   N-a facut nimic. De aia i se spune doNimic. Si promitea marea cu sarea. Minciuna este rau. Neputinta, dupa ce te-ai angajat si ti-ai asumat, este rau. Promovarea unor nulitati (adevarat, in locul altor nulitati), este rau. Faptul ca lasa orasul sa ramana “de caruta”, si depasit de alte urbe din tara, este rau. Ar mai fi, dar cugeta deocamdata la astea.

  • Johnny_B says:

   Pai daca te uiti la fetzele celor care au iesit noaptea la protestele anti-primar, vezi numai cefe late si smecheri de cartier. Nu ca as fi eu mare userist, dar se cam cunoaste cine e impotrival primarului si a partidului sau…

 32. Q says:

  Vai vai vai, ce se mai bat ei singuri pe umar. Nobilii de ei, vai vai vai

 33. xenofilia says:

  Romania este una dintre cea mai iubitoare de straini tara si asta ne-a cam costat enorm de-a lungul istoriei.
  Dovada este ca presedintele este sas, primarul un neamt, prefectul un ungur si pot sa tot continui.
  Cartea proasta cu xenofobia pe care o jucati este o cacialma. Dati-ne voie sa lucram, luati restrictiile aberante si incetati sa mai faceti presiuni ca sa ne vaccinam cu serurile mortii si o sa o duceti bine in Romania.
  Altfel, cu sau fara circul asta o sa intrati singuri in blesteme grele.
  Chiar si IIsus spune sa intorci si celalalt obraz. Doua palme le acceptam insa a treia, nu. Sa nu va asteptati sa vreti sa ucideti acest neam si noi sa va iubim. Lepre mici si viclene ce sunteti.

 34. fritzkoola says:

  Asa-i la ferma, porcii sunt mai egali ca restul animalelor. Sau poate o fi vazut ca a scazut rata de infectare, probabil de la toate prostestele si durere in fund de toate restrictiile.

 35. Ioan says:

  Cata impocrizie , nu-l credeam in stare chiar de asa mizerie p Fritz, pe zi ce trece imi confirma ca a fost si este o mare EROARE alegerea lui pentru functia de primar al orasului MEU !!!!

 36. antiprosti says:

  Denimic ,porecla perfecta, ii descrie si activitatea si caracterul.

 37. FRITZ DEMISIA ! says:

  Se vede cum niște ofiteri acoperiti din servici si din USR+ mimeaza un miting spontan unde nu este picior de jandarm !
  Ce ciudat NU !!
  Sunt curios cate amenzi au luat sau cati au fost legitimați de jandarmi ?????
  Se vede de la o posta cand este un miting adevarat si cand este un miting regizat de către SRI pentru comunistul FRITZ .
  Asa este in comunist cultul personalități .
  Fritz ești un jeg ordinal pana cand vrei sa faci de rușine pe evrei din Timisoara cu apucăturile tale comuniste ca si Ana Pauker ???
  FRITZ DEMISIA!!!!

 38. Frit ești o rușine pentru neamul tau ! says:

  Mam uitat la poze ce fete au toti, se vede ca au fost pusi cu forța .
  Se citește pe fetele lor scarba si rusinea pe care trebuie sa îndure pentru emigrantului libidinos FRIRZ !!!!!
  Fritz ești un dictator comunis.
  Inca ceva rușinos unde era jandarmeria prezenta la toate mitingurile ????

  • Rusinea esti tu! says:

   Pe tine te bate rau de tot limba romana si tot iti permiti sa comentezi? Erau mai frumosi infractorii din protestul anti Fritz? Te regasesti in oamenii de nivelul tau.

  • Johnny_B says:

   Ce poze au? Oare nu-s asa de frumosi ca cei de la protestul anti-primar, unde se vedeau numai boschetari, cefe late si smecherasi de cartier?

 39. Gelu says:

  Da’ cum de nu erau Romanii xenofobi cand Pfirtz asta si (alde Klaun Sparangle Bostan Ciolanus de Dabuleni0 era doar agent trimis la post dar fara post sa isi ia doar femeie dintre iobagi?!
  E tare asta ca astia din neamul baiatului ala cu mustacioara care au bagat spaima in toata Europa cu ura lor viscerala de orice altceva ce nu era teuton….vin sa ne dea lectii, da ne dau lectii cand au ajuns ei la fraiele tzarisoarei in care ei sunt boierii si autohtonii iabagii …din nou ionagii lor a teutonilor…si cand autohtonii se razvratesc impotriva abuzurilor lor a Grofilor din import Teuton atunci sunt acuzati iobagii de xenofobie.

 40. IDM says:

  Da s-au gasit 50 de indivizi care se cred net superiori si invincibili la cat sunt ei de buni in meseria lor sa protesteze. Va lipseste empatia si compasiunea fata de oamenii in special cu probleme sociale.

 41. Ana says:

  In Romania nu exista extremism mai mare decat sa fii antiroman.
  OPRITI invazia si distrugerea natiunii romane.

 42. Tim says:

  Fritzule, iti spun cat se poate de civilizat si fara urma de xenofobie: amice, esti idiot! Adica protestezi impotriva protestelor? Nu va place ce va spune lumea? E greu fara demonstratiile lui Marian Ceausescu, Angi si gasca?

  • N-am says:

   Prostea, tu si cei ca tine sunteti dovada vie ca boii sunt buni de pus la jug si cam atata.
   Idiotii ca tine (sigur si tu) au fost in fata casei omului care nu a putut schimba ori influenta cu nimic LUAREA deciziei (el trebuind doar sa o implementeze) , sa protestati o masura decenta, dovedita eficienta (chiar 100 la 100 in unele tari) in a stopa raspandirea virusului (se vede pe cifre si la noi) , carantinarea.
   Ati fost ca bsochetii alcoolisto, hoti, infecti, buni de pusi la jug, sa tipati pe strada omului, pe persoana fizica. Ati scandat prostii, chestii ilogice si mai mult, rasisme.
   Sunteti gunoaie, habar n- aveti istoria orasului, sunteti pleava societatii si nimic din ce faceti voi acuma, nu va va ridica statutul acesta, chiar din contra.
   Asa ca da, s- a protestat impotriva rasismului prezentat la proteste asupra unui om (adresa omului este pe persoana fizica; acasa este cetatean al orasului, nu primar) .

 43. flo_tm says:

  Dacă ăștia sunt toți intelectualii Timișoarei, e grav dacă ăștia sunt toți intelectualii usr-iști, m-am liniștit.

 44. Marius says:

  Sunt de acord că trebuie să fim o nație primitoare pt toate țările lumii și nu trebuie sa judecăm pe nimeni din pct de vedere al naționalității sau religiei de care aparține,atâta vreme cât ne respectă tradiția,cultură și steagul României.

  • N-am says:

   Muuuulta traditie are natia asta, care este un amalgam de alte natii. Oh da, aceste traditii importate de peste tot si acest steag nesimnificativ pe plan mondial. Uh, da.

   • Ve De says:

    Nu îți mai suport atitudinea și ma simt dator sa îți răspund.
    Dacă ție îți e rușine de tine, de familia ta și de nația ta, te rog sa taci și sa nu îmi denigreze mie nația, familia, istoria.

    • N-am says:

     Taaci drac.Cu istoria ta de natie de tranzitie, cucerita pentru vin, aur si fomei. Unicele lucruri ce le- am dat pe plan mondial au fost ajutate de tari cu adevarat improtante (stiinta, arta, etc. ) , scoliti sau adoptati.

     Taaaci naibii cu istoria ta de primtitiv ce in 2021 nu poate accepta un vaccin, un primar cu alta cetatenie, un cuplu de acelasi sex, etc. .

     Natie de maimute.

     Nu ma lepad de familia mea, ca ghici ce, niciunul nu iubea jegul asta de tara, din cauza celor ca voi.

     Mai raspunde- mi, sa mai rad.

 45. Zoli says:

  Slitz… Du-te acasă ca e mai….. Bine pt toți

 46. Cele mai noi știri

  Sănătate

  Covid-19, Timiș: trei decese și 110 cazuri noi. Scade numărul de pacienți de la ATI

  Ştiri din Timiș

  Rata de infectare cu coronavirus scade sub 4,3 la Timișoara

  Sănătate

  Coronavirus, România: peste 3.200 de noi infectări și aproape 140 de morți

  Eveniment

  Hotărârea de Guvern care a închis sălile de sport la o rată de peste 4 la mie, anulată de Curtea de Apel Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Comunicat de presă privind Măsura 2 ”Granturi pentru capital de lucru ”

  Ştiri din Timiș

  Sunteți de acord cu interdicția de hrănire a porumbeilor în Timișoara? Primăria vă cheamă la dezbatere

  Ştiri din Timiș

  Fritz și-a pus un consilier personal director la Centrul de Proiecte. Discuții finale pe regulamentul de finanțări

  România

  Vlad Voiculescu acuză: Există diferențe între datele raportate și cele reale privind decesele din cauza Covid-19

  Ştiri din Timiș

  Alin Nica militează pentru punctul de frontieră Beba Veche. Vrea să predea drumul de la Sânnicolau Mare la CNAIR

  Angajari TION

  Hausengel rundum versorgt angajeaza

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici