tion.ro Web analytics

FOTO. Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru cel de-al patrulea bloc Denya Forest din Timișoara

De T. Ex.
Reactualizat la:

FOTO. Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru cel de-al patrulea bloc Denya Forest din Timișoara

Reactualizat la:
ADVERTORIAL. Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a patra faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apartamentelor, ca și în fazele anterioare, se va ocupa Hitch&Mosher, agentul exclusiv al proiectului.
Scris de T. Ex. - ADVERTORIAL. Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a patra faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apartamentelor, ca și în fazele anterioare, se va ocupa Hitch&Mosher, agentul exclusiv al proiectului.

Cea de-a patra etapă de dezvoltare a complexului rezidențial este reprezentată de un bloc cu regim de înălțime D+P+10E+11retras, cu 116 apartamente, cu finisaje de calitate superioară și sistem de încălzire în pardoseală. Blocul IV Denya Forest va cuprinde apartamente cu 1.5, 2, 2.5 și 3 camere, precum și apartamente de tip penthouse, diverse ca și compartimentare și spațiu, pentru a se plia pe nevoile și posibilitățile diferite ale viitorilor locatari.

„O dată cu dezvoltarea celei de-a treia faze din cadrul proiectului, am hotărât ca Adora Forest by Danya Cebus să devină Denya Forest. Ne-am dorit ca ansamblul să ocupe un loc de cinste în portofoliul nostru de proiecte imobiliare dezvoltate și să facă parte din familia Danya Cebus. Suntem mândri să fim parte din acest proiect și că putem construi viitoarele voastre locuințe în inima verde a Timișoarei, într-o locație atât de specială”, a declarat Shlomi Mintzer, CEO Danya Cebus.

Pentru faza de lansare a proiectului, prețurile promoționale pornesc de la 1.350 Euro / metru pătrat util, preț la care se adaugă TVA de 5%. Denya Forest are cel mai bun raport preț – suprafață – calitate pentru apartamentele cu 2.5 camere, care oferă o extra-cameră inclusă în preț. Această cameră poate avea funcţionalităţi multiple, de la o cameră pentru copii sau o cameră de joacă până la birou sau atelier pentru practicarea hobby-urilor, atât de necesare în această perioadă.

„Ne așteptăm ca faza a patra a complexului rezidențial Denya Forest să se bucure de interes din partea potențialilor clienți. Am pregătit oferte speciale, valabile în perioada de lansare a proiectului. Suntem deja în discuții avansate pentru semnarea primelor contracte de rezervare și ne dorim să le îndeplinim clienților noștri așteptările în privința viitoarei lor locuințe”, a declarat Mihaela Matei, consultant Hitch&Mosher, agent exclusiv Denya Forest.

Ansamblul rezidențial Denya Forest oferă toate avantajele locuirii în vecinătatea Pădurii Verzi, propunând un stil de viață activ iubitorilor de natură. Proiectul Denya Forest Timișoara a fost demarat în anul 2013 și cuprinde, până în prezent, trei blocuri, dintre care primele două sunt date în folosință și ocupate integral, iar cel de-al treilea urmează să fie predat în vara anului 2022. Lucrările de edificare a blocului IV au fost deja demarate, în prezent lucrându-se la nivelul subsolului. Termenul estimativ de predare este aprilie 2023.

(1343)

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Sănătate

  Coronavirus, 2 decembrie: 1.149 de infectări și 66 de morți. Aproape 100 de cazuri și un deces în Timiș

  Ştiri din Timiș

  Rata de infectare cu Covid-19, aproape de 2,5 la mie în Timișoara. Situația în localități

  Eveniment

  Patru autotrenuri și o mașină, implicate într-un accident aproape de Lugoj. Mai multe persoane au fost rănite

  Sănătate

  Peste 300.000 de oameni sunt vaccinați cu schema completă în Timiș

  Ştiri din Timiș

  Librăria „La Două Bufnițe” aniversează 5 ani de la deschidere. Cinci zile de evenimente online și offline

  Ştiri din Timiș

  Câte un fruct și un sandviș pentru elevii de la Liceul Ortodox „Sf. Antim Ivireanul”, de la Primăria Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Dăruiește bucurie de Crăciun. „Și anul acesta poți fi rază de speranță pentru un copil!”

  Ştiri din Timiș

  FOTO. Înghesuială la Târgul de Crăciun de la Timișoara. Accesul se face cu certificat verde

  Ştiri din Timiș

  Echipa de la Spitalul Militar din Timișoara decorată cu Ordinul „Meritul Sanitar” de președintele României

  Ştiri din Timiș

  Expoziție de fotojurnalism la Parcul Crăciunului. „Deschiderea unor uși mentale către un alt fel de fotografie”

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici