tion.ro Web analytics

Fara inghesuiala pe posturile de sefi scoase la concurs de Primaria Timisoara

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Nu sunt prea mulți doritori să ocupe un post de șef, fie că vorbim despre un post de director executiv, șef de serviciu sau de birou, în cadrul Primăriei Timișoara. Municipalitatea a scos la concurs recent mai multe astfel de posturi. Mediul a suscitat ceva interes, fiind trei candidați pe un loc la concursul pentru șefia Direcției de Mediu.
Scris de A.S. - Nu sunt prea mulți doritori să ocupe un post de șef, fie că vorbim despre un post de director executiv, șef de serviciu sau de birou, în cadrul Primăriei Timișoara. Municipalitatea a scos la concurs recent mai multe astfel de posturi. Mediul a suscitat ceva interes, fiind trei candidați pe un loc la concursul pentru șefia Direcției de Mediu.

Reprezentanții Primăriei Timişoara au anunțat în sfârșit, la începutul lunii august, scoaterea la concurs a mai multor posturi care au fost ocupate interimar până acum.

Astfel, au fost scoase la concurs două posturi de director executiv, la Direcţia Mediu Urban și Direcţia Comunicare, două de şef de serviciu, la Serviciul Juridic şi Serviciul Achiziţii Publice, și trei de şef de birou, la Biroul Consultanţă Juridică, Biroul Locuinţe şi Biroul Autorizare Activităţi Comerciale.

„Funcțiile de conducere au fost ocupate pe perioadă determinată, fără concurs. Conform procedurilor legale, acum, acestea sunt scoase la concurs, urmând ca în 10 septembrie să aibă loc prima probă, cea scrisă”, explica purtătoarea de cuvânt a Primăriei Timişoara, Alina Pintilie, cea care a condus până acum Direcţia de Comunicare şi care a decis să participe la concursul pentru postul de director, fiind singurul candidat înscris.

Perioada de depunere a dosarelor s-a încheiat vineri. Pentru postul de director executiv al Direcției de Mediu sunt trei candidați, printre care și actualul șef al acestei direcții, Adrian Bere, care se declara nehotărât atunci când s-a anunțat concursul.

Bere preluase conducerea Direcţiei de Mediu după ce fostul director, Vasile Ciupa, a decis să se pensioneze la finele anului 2012, după ce a fost sancţionat disciplinar în legătură cu anumite nereguli constatate în Parcul Copiilor în urma lucrărilor de modernizare.

Oricum, condițiile de participare la concurs sunt cât se poate de permisive. Pentru postul de director executiv la Mediu se cer doar studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, şi o vechime în specialitatea studiilor de minim 3 ani.

La concursurile de șefi de birouri la Locuințe și Autorizare Activităţi Comerciale s-au înscris câte doi candidați, iar în rest este un singur om pe post la celelalte.

Acum urmează să se verifice dosarele, iar cei care vor fi declarați apți se vor prezenta în continuare la proba scrisă din data de 10 septembrie.

Articole pe aceeași temă:

Posturi de directori, sefi de servicii si de birouri scoase la concurs la Primaria Timisoara

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Ziua Unirii Principatelor Române, marcată la Timișoara în fața sediului IPJ Timiș

  Ştiri din Timiș

  Cea mai crescută rată de infectare din Timiș, la Moșnița Nouă. Situația pe localități

  Sănătate

  Coronavirus, 24 ianuarie: 12.082 de cazuri în România. Peste 1.000 în Timiș

  Eveniment

  Șoferi cercetați penal în Dumbrăvița și Timișoara. Unul dintre ei conducea drogat, iar celălalt beat

  Eveniment

  Două case cuprinse de flăcări în numai câteva ore, în Timiș

  România

  George Simion, stropit cu cerneală la Iași, în Piața Unirii. Manifestanți cu pancarte „AUR și Șoșoacă nu reprezintă Iașiul”

  România

  Studiu: bullying-ul, accentuat de profesorii care îi ceartă pe elevi și părinții care își pedepsesc copiii

  Sănătate

  Peste 100.000 de oameni vaccinați anti-Covid cu trei doze, în Timiș

  România

  Arhiepiscopul Teodosie, amendat pentru că a oficiat o slujbă deși ar fi trebuit să se afle în carantină

  Ştiri din Timiș

  163 de ani de la Unirea Principatelor Române. „Cel dintâi pas important spre împlinirea năzuinței poporului nostru”

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici