Posturi de directori, sefi de servicii si de birouri scoase la concurs la Primaria Timisoara

De A.S.
Reactualizat la:
5Comentarii
Posturi de directori, sefi de servicii si de birouri scoase la concurs la Primaria Timisoara
© TION: Posturi de directori, sefi de servicii si de birouri scoase la concurs la Primaria Timisoara
Primăria Timişoara organizează în sfârşit concurs pentru ocuparea mai multor posturi care au fost ocupate interimar până acum. Se caută doi directori – la Direcţia de Mediu şi la Direcţia de Comunicare, doi şefi de servicii, la Serviciul Juridic şi la Serviciul Achiziţii Publice, şi trei şefi de birouri.

Reprezentanţii municipalităţii timişorene au anunţat, luni, scoaterea la concurs a mai multor posturi: director executiv la Direcţia Mediu Urban, director executiv la Direcţia Comunicare, şefi de servicii la Serviciul Juridic şi Serviciul Achiziţii Publice, şef la Biroul Consultanţă Juridică, şef la Biroul Locuinţe şi şef la Biroul Autorizare Activităţi Comerciale.

„Funcțiile de conducere au fost ocupate pe perioadă determinată, fără concurs. Conform procedurilor legale, acum, acestea sunt scoase la concurs, urmând ca în 10 septembrie să aibă loc prima probă, cea scrisă”, a explicat purtătoarea de cuvânt a Primăriei Timişoara, Alina Pintilie. Ea este şi cea care conduce Direcţia de Comunicare şi unul dintre candidaţi la viitorul concurs pentru postul de director.

Şeful Direcţiei de Mediu, Adrian Bere, spune că nu… ştie dacă mai vrea să fie sau nu director. El a preluat conducerea acestei direcţii după ce fostul director de la Mediu, Vasile Ciupa, a decis să se pensioneze la finele anului 2012, după ce a fost sancţionat disciplinar în legătură cu anumite nereguli constatate în Parcul Copiilor în urma lucrărilor de modernizare. Bere a afirmat că urmează să studieze condiţiile de participare la concurs şi, în funcţie de acestea, va lua o decizie.

„O să mă uit şi eu ce înseamnă acel anunţ. Nu ştiu în ce condiţii a fost dat anunţul. Eu sunt interimar pe post. Nu ştiu dacă îndeplinesc condiţiile, nu m-am uitat peste anunţ, aşa că nu pot să fac nicio afirmaţie acum”, ne-a declarat şeful Direcţiei de Mediu.

Pentru postul de director executiv la Mediu se cer doar studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, şi o vechime în specialitatea studiilor de minim 3 ani.

Pentru postul de director al Direcţiei Comunicare, condiţiile sunt aceleaşi, dar se cer măcar studii de specialitate – Jurnalistică.

 5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor