tion.ro Web analytics

Evenimentul „Itinerarii de reCunoaștere” marchează ultima săptămână a Bienalei Art Encounters 2019

Evenimentul „Itinerarii de reCunoaștere” marchează ultima săptămână a Bienalei Art Encounters 2019

<p>foto: Art Encounters</p>
Itinerarii de reCunoaștere/Ways of Knowing, din cadrul Bienalei Art Encounters 2019, adică ateliere, vizite, tururi, evenimente și dialog cu arta contemporană și cu orașul, a ajuns în ultima săptămână.
Scris de A. M. A. - Itinerarii de reCunoaștere/Ways of Knowing, din cadrul Bienalei Art Encounters 2019, adică ateliere, vizite, tururi, evenimente și dialog cu arta contemporană și cu orașul, a ajuns în ultima săptămână.

Itinerarii de reCunoaștere/Ways of Knowing, programul de mediere culturală pregătit de Asociația Culturală Contrasens pentru Bienala Art Encounters 2019, invită timișorenii la ultima săptămână de ateliere, vizite, tururi, evenimente și dialog cu arta contemporană și cu orașul. Programul este zilnic între orele 10:00 – 18:00 până duminică, 27 octombrie.

Miercuri, 23 octombrie, de la ora 18:00, la Muzeul Corneliu Mikloși, are loc întâlnirea Afterwork Art & Drinks, o discuție despre arta contemporană, la un pahar de vin, dedicată oamenilor din companii, dar nu numai.

Joi, 24 octombrie, vor avea loc două tururi în spațiile bienalei, unul despre natură și ecologie în artă, de la ora 18.00, la Muzeul Corneliu Mikloși, iar cel de-al doilea va fi în prezența unui artist, care va împărtăși cu publicul perspectiva lui asupra bienalei, care va începe tot la ora 18.00, la Bastion Theresia, corp D.

Vineri, 25 octombrie, de la ora 15.00, liceeni sunt așteptați în holul Universității de Vest din Timișoara, la o sesiune de lecturi colective, iar începând cu ora 18.00, la Casa Tineretului va avea loc ultimul atelier de artă și gândire critică.

Sâmbătă, 26 octombrie va avea loc un tur ghidat al lucrărilor din spațiul public, de la ora 11.00, punctul de întâlnire fiind în față la magazinul Optilux din Piața Operei.

Participarea la toate evenimentele este gratuită. Programul complet poate fi găsit pe site-ul Asociației Culturale Contrasens sau pe paginile de Facebook alte proiectului: Ways of Knowing – Itinerarii de Recunoaștere sau Asociația Culturală Contrasens. Pentru a participa la activități, formularul de înscriere poate fi găsit aici.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  A început Bega Bulevard! Parada ambarcațiunilor, teatru, spectacole și Cursa Rățuștelor

  Ştiri din Timiș

  6 sfaturi esențiale privind siguranța la volan pe timpul iernii

  Eveniment

  Proprietari de câini periculoși chemați la poliție după o acțiune a Protecției Animalelor

  Ştiri din Timiș

  15 asociații sportive primesc finanțare de la Centrul de Proiecte, pe Apelul 4

  Ştiri din Timiș

  Trafic închis pe unele străzi din Timișoara

  Ştiri din Timiș

  CJSU: Masca obligatorie până la 50 de metri de unitățile de învățământ. Carantină de noapte pentru localități din Timiș

  Sănătate

  Coronavirus, 17 septembrie: Peste 4.000 de infectări în România. 316 cazuri în Timiș, dintre care 53 de minori

  Eveniment

  Restricții de trafic, sâmbătă, în zona lacului Surduc, între Surducul Mic și Fârdea

  Ştiri din Timiș

  Sistemul de emitere a rovinietelor s-ar putea întrerupe. Alte modalități de plată

  Ştiri din Timiș

  Caravana medicală ATI și Caravana cinematografică ROD, din nou în Timișoara, pe strada Polonă

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici