tion.ro Web analytics

Eveniment sportiv organizat de voluntari pentru zeci de copii din familii nevoiașe la Partoș

Reactualizat la:

Eveniment sportiv organizat de voluntari pentru zeci de copii din familii nevoiașe la Partoș

<p>foto: organizatori eveniment</p>
Reactualizat la:
Specialiști în mișcare au fost vineri la Partoș, acolo unde au organizat un eveniment sportiv pentru zeci de copii din familii nevoiașe care iau masa la mănăstirea din zonă și sunt ajutați de voluntari la teme. Acum, voluntari de la Timișoara, specialiști în fitness, au venit pentru a le oferi o zi de mișcare, relaxare și joacă...
Scris de Adrian Panduru - Specialiști în mișcare au fost vineri la Partoș, acolo unde au organizat un eveniment sportiv pentru zeci de copii din familii nevoiașe care iau masa la mănăstirea din zonă și sunt ajutați de voluntari la teme. Acum, voluntari de la Timișoara, specialiști în fitness, au venit pentru a le oferi o zi de mișcare, relaxare și joacă...

Copiii au făcut exerciții realizate de specialiști, diferite probe, în timpul acestui concurs unde toți au ieșit câștigători. Au făcut mișcare și s-au jucat. Exercițiile au fost gândite pentru vârsta lor. Cei peste 40 de copii care au participat la eveniment fie au alergat printre jaloane, fie au realizat sărituri cu sacul, iar la final fiecare copil a fost premiat pentru participare.

Evenimentul sportiv de la Partoș a fost organizat de antrenorul de fitness Alex Miu (master trainer), împreună cu absolvenți ai cursului Fitness Scandinavia, alături de Almăjanu Cristian Varlaam, preotul mănăstiri din Partoș unde copiii iau masa și sunt ajutați la teme de voluntari, și Luminița Mengher. Pentru organizarea acestei activități au contribuit fiecare cu o sumă modică din care au fost cumpărate echipamente sportive care i-au ajutat să organizeze aceste jocuri și probe.

„Exercițiile au fost gândite în funcție de capacitățile motrice și nivelul de dezvoltare ale copiilor. La concurs au participat peste 40 de copii cu diferite vârste din localitatea Partoș și din împrejurimile localității. Prin acțiunea noastră ne-am dorit să promovăm mișcarea, fair-play-ul, și să atragem copiii către aria sportivă. Dorința noastră este de a îndemna cât mai multă lume să apeleze la simțul solidarități. Din ceea ce avem să dăruim puțin și altora”, a spus Alex Miu, cel care nu este la prima „ispravă” de acest gen. Recent, Alex a strâns pachete cu produse alimentare pentru masa acestor copii.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  TION Cele mai tari party-uri

  Îndrăgita trupă Blazzaj lansează un nou single, intitulat „Spre Stele”
  În caz că vă era dor să vedeți live cunoscuta trupă Blazzaj, sunteți așteptați la concertul de lansare a celui mai nou single.

  TION ITCom

  Nokia Timișoara pol de dezvoltare al tehnologiei 5G
  ADVERTORIAL. Ultimele decenii au arătat o continuă evoluție a sistemelor de comunicații mobile. Numărul de utilizatori, numărul de dispozitive, traficul de date și aplicațiile au crescut într-un mod exploziv în ultimii ani. 5G (Fifth Generation) este următoarea generație de sistem de comunicații mobile și se așteaptă să revoluționeze societatea noastră, viețile noastre și economia.

  Ştirile judeţului Timiş

  Premieră pentru Timișoara - British International School of Timișoara a primit prestigioasa acreditare COBIS
  British International School of Timișoara, prima școală cu curriculum britanic din partea de vest a României, deschisă în septembrie 2019, a obținut acreditarea COBIS - Council of British International Schools. Școala devine prima instituție de învățământ din vestul țării acreditată de prestigioasa instituție britanică. În acest moment, 240 de copii cu vârstele cuprinse între 4 și 14 ani studiază la British International School of Timișoara , capacitatea urmând să crească începând din anul școlar următor.

  Ştirile judeţului Timiş

  Robu anunță un aer foarte bun în Timișoara, ministrul Mediului cere rapid un plan de reducere a poluării
  Timișoara are un aer foarte bun, se laudă primarul Nicolae Robu pe Facebook, în timp ce ministrul Mediului cere rapid un plan de reducere a poluării pentru capitala Banatului, dar și pentru alte nouă orașe din România. 4

  Ştirile judeţului Timiş

  Trei pacienți cu suspiciune de gripă au fost internați în spital, la Timișoara
  Trei pacienți, suspecți de gripă, se află internați, la începutul acestei săptămâni, în Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” Timișoara. Printre aceștia se regăsește și un copil.

  Ştirile judeţului Timiş

  Razie în trafic, pe mai multe drumuri care leagă localități din Timiș. Sute de amenzi au fost acordate
  Razie pe drumurile care leagă mai multe localități din Timiș, duminică, efecutată de polițiști. Oamenii legii au acționat în Sânnicolau Mare, Jimbolia, Deta și Ciacova, în două etape. Într-o singură zi, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 120.000 de lei. 1

  Ştirile judeţului Timiş

  Polițiștii lansează spoturi video pentru promovarea noilor obligații și drepturi ale cetățenilor în relația cu ei
  Campanie de informare demarată de IGPR pentru promovarea noilor obligații și drepturi pe care cetățenii le au în relația cu polițiștii. Oamenii legii atrag atenția că a fost publicată legea care stabilește clar cum trebuie să răspundă și cum trebuie să se comporte cetățenii în cazul în care sunt somați de un polițist.

  Ştirile judeţului Timiş

  Se caută „părinți de profesie”. Cursuri gratuite la Timișoara
  Puteți fi „părinți de profesie” pentru copiii care vă vor fi încredințați în plasament, dacă doriți să deveniți asistent maternal profesionist. DGASPC (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului) Timiș caută asistenți maternali profesioniști, care să aibă grijă de copiii care nu au cui să-i spună „mamă” și „tată”.

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.