tion.ro Web analytics

Elevii din Timis cu 10 pe linie la BAC si Evaluarea Nationala au fost premiati

Elevii din Timis cu 10 pe linie la BAC si Evaluarea Nationala au fost premiati

<p>Tion: Elevii din Timis cu 10 pe linie la BAC si Evaluarea Nationala au fost premiati</p>
Reactualizat la:
Elevii de 10 din Timiș au fost premiați, la Inspectoratul Școlar Județean Timiș, cu banii alocați de Guvernul României pentru absolvenții care au luat media maximă la Bacalaureat și la Evaluarea Națională în acest an.
Scris de Adrian Panduru - Elevii de 10 din Timiș au fost premiați, la Inspectoratul Școlar Județean Timiș, cu banii alocați de Guvernul României pentru absolvenții care au luat media maximă la Bacalaureat și la Evaluarea Națională în acest an.

În Timiș sunt nouă elevi care au luat media 10 la Evaluarea Națională și cinci absolvenți care au luat zece pe linie la Bacalaureat. Aceștia au fost premiați, joi, la Inspectoratul Școlar Județean Timiș cu banii alocați de Guvern. Reprezentanții Guvernului au alocat câte 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la Evaluarea Națională, respectiv 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat 2018.

„Voi sunteți bucuria noastră, sunteți cei cu care ne putem mândri în orice moment. Vă felicit, felicit familiile și profesorii care v-au pregătit”, a spus inspectorul școlar general de Timiș, Aura Danielescu.

Elevii din Timiș cu media 10 la Evaluarea Națională:

Bogdan Alexia Ioana de la Colegiul Național „C.D. Loga”
Brândușoiu Bianca Iulia, de la Colegiul Național „C.D. Loga”
Traleș Marta Teodora, de la Colegiul Național „C.D. Loga”
Balint Timea Antonia de la Liceul „Grigore Moisil”
Bărbieru Crina de la Liceul „Grigore Moisil”
Iliescu Letiția Marta de la Liceul „Grigore Moisil”
Panaite Raluca de la Liceul „Grigore Moisil”
Mirea Mihaela Teodora de la Școala nr. 13
Marchiș Vlad Mihai de la Școala nr. 24

Elevii din Timiș cu media 10 la Bacalaureat:

Dobre Miriam – Liceul Tehnologic din Jimbolia
Ciortea Dragoș – Liceul „Nikolaus Lenau”
Dehelean Diana – Liceul „Nikolaus Lenau”
Pârje Ștefan – Liceul „Nikolaus Lenau”
Stroe Silvia Elena – Liceul „Nikolaus Lenau”

Dacă Silvia Stroe va studia în Germania, Ștefan Pârje a hotărât să rămână în țară.

„Deocamdată mă duc la Automatică și Calculatoare. Am hotărât să rămân în țară. Dacă ești atent la clasă nu ai nicio treabă”, a spus Ștefan Pârje.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  TION ITCom

  Nokia Timișoara pol de dezvoltare al tehnologiei 5G
  ADVERTORIAL. Ultimele decenii au arătat o continuă evoluție a sistemelor de comunicații mobile. Numărul de utilizatori, numărul de dispozitive, traficul de date și aplicațiile au crescut într-un mod exploziv în ultimii ani. 5G (Fifth Generation) este următoarea generație de sistem de comunicații mobile și se așteaptă să revoluționeze societatea noastră, viețile noastre și economia.

  Ştirile judeţului Timiş

  Premieră pentru Timișoara - British International School of Timișoara a primit prestigioasa acreditare COBIS
  British International School of Timișoara, prima școală cu curriculum britanic din partea de vest a României, deschisă în septembrie 2019, a obținut acreditarea COBIS - Council of British International Schools. Școala devine prima instituție de învățământ din vestul țării acreditată de prestigioasa instituție britanică. În acest moment, 240 de copii cu vârstele cuprinse între 4 și 14 ani studiază la British International School of Timișoara , capacitatea urmând să crească începând din anul școlar următor.

  Ştirile judeţului Timiş

  Robu anunță un aer foarte bun în Timișoara, ministrul Mediului cere rapid un plan de reducere a poluării
  Timișoara are un aer foarte bun, se laudă primarul Nicolae Robu pe Facebook, în timp ce ministrul Mediului cere rapid un plan de reducere a poluării pentru capitala Banatului, dar și pentru alte nouă orașe din România. 4

  Ştirile judeţului Timiş

  Trei pacienți cu suspiciune de gripă au fost internați în spital, la Timișoara
  Trei pacienți, suspecți de gripă, se află internați, la începutul acestei săptămâni, în Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” Timișoara. Printre aceștia se regăsește și un copil.

  Ştirile judeţului Timiş

  Razie în trafic, pe mai multe drumuri care leagă localități din Timiș. Sute de amenzi au fost acordate
  Razie pe drumurile care leagă mai multe localități din Timiș, duminică, efecutată de polițiști. Oamenii legii au acționat în Sânnicolau Mare, Jimbolia, Deta și Ciacova, în două etape. Într-o singură zi, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 120.000 de lei. 1

  Ştirile judeţului Timiş

  Polițiștii lansează spoturi video pentru promovarea noilor obligații și drepturi ale cetățenilor în relația cu ei
  Campanie de informare demarată de IGPR pentru promovarea noilor obligații și drepturi pe care cetățenii le au în relația cu polițiștii. Oamenii legii atrag atenția că a fost publicată legea care stabilește clar cum trebuie să răspundă și cum trebuie să se comporte cetățenii în cazul în care sunt somați de un polițist.

  Ştirile judeţului Timiş

  Se caută „părinți de profesie”. Cursuri gratuite la Timișoara
  Puteți fi „părinți de profesie” pentru copiii care vă vor fi încredințați în plasament, dacă doriți să deveniți asistent maternal profesionist. DGASPC (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului) Timiș caută asistenți maternali profesioniști, care să aibă grijă de copiii care nu au cui să-i spună „mamă” și „tată”.

  Ştirile judeţului Timiş

  Timișoara murdară! Amenzi de 5.000 de euro pentru gunoaie, într-o săptămână
  Amenzi de 5000 de euro într-o săptămână pentru cei care au aruncat gunoaie pe stradă, la Timișoara. Polițiștii locali au sancționat șapte persoane surprinse de camerele de supraveghere în timp ce aruncau gunoiul în diferite locații din oraș. 5

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.