tion.ro Web analytics

Documentația de 125.000 de euro a drumului Moșnița Veche - Giroc, fără ofertant. Licitația va fi reluată

De Oana Bocănici

Documentația de 125.000 de euro a drumului Moșnița Veche - Giroc, fără ofertant. Licitația va fi reluată

Modernizarea drumului de 12 km dintre Moșnița Veche și Urseni stă pe loc momentan, după ce prima licitație lansată de Consiliul Județean Timiș pentru documentație a fost anulată pentru că nu s-a prezentat niciun ofertant.
Scris de Oana Bocănici - Modernizarea drumului de 12 km dintre Moșnița Veche și Urseni stă pe loc momentan, după ce prima licitație lansată de Consiliul Județean Timiș pentru documentație a fost anulată pentru că nu s-a prezentat niciun ofertant.

Licitația publică pentru documentația drumului dintre Moșnița Veche, Urseni și Giroc a fost lansată la începutul acestei luni de Consiliul Județean Timiș. Se caută servicii de elaborare a studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic, care să includă și autorizația de construire, serviciile fiind estimate la o valoare de cel mult 618.000 de lei, cu TVA inclus. Până la termenul limită nimeni nu a depus vreo ofertă, așa că licitația a fost anulată și va fi reluată în cel mai scurt timp, conform reprezentanților CJ Timiș.

Tronsonul de drum ce urmează a fi modernizat se află pe DJ 595D, între km 4+000 în Moșnița Veche și sensul giratoriu din fața Primăriei Comunei Giroc, măsoară cca. 12.5 km și traversează și localitățile Moșnița Nouă și Urseni.

În localitățile vizate, drumul județean ce urmează să fie modernizat cuprinde Str. Mare, str. Bistrei – în Moșnița Veche, Calea Moșnița Veche, Calea Medveș – în Moșnița Nouă, Str. Morii, str. Nicolae Botoca – în Urseni și Str. Muncitorilor, str. Bârzava, str. Semenic – în Giroc. Tronsonul care va fi modernizat este în mare parte deja asfaltat, cu excepția sectorului cuprins între str. Nicolae Botoca din Urseni și comuna Giroc, unde drumul este din pământ, pe o lungime de aproximativ 4.4 km. Șoseaua traversează în Urseni o linie de cale ferată, iar în extravilanul comunei Giroc un canal peste care trebuie construit un pod de o lungime de cca. 20 de metri.

Modernizarea DJ 595D face parte din strategia Consiliului Județean de realizare a unei centuri exterioare de ocolire a municipiului Timișoara formată din sectoare de drumuri județene.

editor Dan Oancia

4 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. fotbal1 says:

  Pacat va fii un drum de legatura bun mai ales dupa ce se va face si centura

 2. tionbase says:

  suma pentru proiectare este mult sub-evaluata, iar termenii de realizare a aserviciilor foarte scurti ,mai scurt decat termenii de eliberare a avizelor de la statul roman
  nu se incurca nimeni

 3. Idiocracy says:

  Majoritatea firmelor mici evita să lucreze cu “statul”.

 4. Timisorean says:

  Bravo, ce sa zicem! Smen probabil ca sa umfle pretul la urmatoarea licitatie si sa o ia cine trebuie!

 5. Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  A murit „Primarul Nopții”, unul dintre cele mai pitorești personaje ale Timișoarei

  Eveniment

  Micii luptători din Ghiroda și Moșnița Nouă se pregătesc de Campionatul Mondial XFC de la Roma

  Eveniment

  Ștafeta Veteranilor ia startul de la Timișoara pentru a marca Ziua Armatei României

  Mica publicitate

  Proprietar, închiriez în vilă etajul I, suprafață 100 mp, decomandat, mobilat, utilat, încălzire central proprie, garaj, 500 euro, zona Bogdănești, 0724512119

  Mica publicitate

  Închiriez casă, 2 camere, baie, bucătărie, utilată, curte separată, intrare comună, renovată complet + internet, 300 E + garanție în zona Lipovei- UMT 0744764955

  Mica publicitate

  Proprietar, închiriez casă cu 3 camere, bucătărie, baie, încălzire pe gaz, central proprie în str Iuliu Maniu 0745679108

  Mica publicitate

  Acum am de închiriat apartament 3 camere, mobilat, utilat, în Circumvalațiunii, urgent, 0721226990

  Mica publicitate

  Închiriez ap 3 camere decomandat zona Modern, climă, mobilat complet, etj 1, 0755816596

  Mica publicitate

  Acum am de închiriat apartament 2 camere, mobilat, utilat, în Pța 700 și în S. Bărnuțiu 0721226990

  Mica publicitate

  Acum am de închiriat apartament 2 camere, cu totul nou, modern, centrală, climă, Buziașului, urgent 0721226990

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici