Sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 14, în Parcul Central din fața Căminului Cultural „Jaku Ronkov” din comuna Dudeștii Vechi, se va desfășura ediția cu numărul 13 a concursului gastronomic „Ukadénotu Kutélče” – Ceaunul afumat. În acest an, tema de concurs este „Varză la cazan cu carne”.
Este vorba despre un concurs de gătit, un eveniment cu voie bună, decoruri de toamnă și distracție, care este organizat în fiecare an de Primăria Comunei Dudeștii Vechi.
Primăria Comunei Dudeștii Vechi va oferi echipelor participante carne.
Anul trecut, tema a fost gulaș, în urmă cu doi ani s-au pregătit sarmale la ceaun, iar în urmă cu trei ani ciorbă de pește.
Înscrierile se fac până în data de 30 septembrie la Pavel Velciov, număr de telefon 0731 333 532.
După startul concursului culinar și până la jurizare, pompierii voluntari vor face demonstrații de luptă împotriva incendiilor.
Trimite articolul
Xvarza la cazan cu carne sau varza cu carne la cazan?