tion.ro Web analytics

CJ Timis va aloca bani pentru dotarea cu echipamente a spitalelor din judet

CJ Timis va aloca bani pentru dotarea cu echipamente a spitalelor din judet

<p>Tion: CJ Timis aloca bani pentru dotarea cu echipamente a spitalelor din judet</p>
Reactualizat la:
Reprezentanții Consiliului Județean Timiș vor finanța achiziția de echipamente medicale pentru spitale din Timiș, prin schema de minimis. În viitoarea ședință din 30 august, pe masa consilierilor județeni se va afla un proiect de hotărâre privind aprobarea „Schemei de minimis pentru finanţarea spitalelor din subordinea autorităţilor publice locale din judeţul Timiş”.
Scris de Adrian Panduru - Reprezentanții Consiliului Județean Timiș vor finanța achiziția de echipamente medicale pentru spitale din Timiș, prin schema de minimis. În viitoarea ședință din 30 august, pe masa consilierilor județeni se va afla un proiect de hotărâre privind aprobarea „Schemei de minimis pentru finanţarea spitalelor din subordinea autorităţilor publice locale din judeţul Timiş”.

Prin această schemă de minimis se pot finanța spitalele publice locale cu sume destinate dotării cu echipamente medicale.

Valoarea maximă totală a ajutorului de minimis care va fi acordat în cadrul prezentei scheme, pe întreaga durată de aplicare a acesteia (anii 2019, 2020), este 3 milioane lei, respectiv 643.845,90 euro, pentru șapte spitale din cel mai vestic județ al țării.

„Ajutorul de minimis se acordă sub formă de finanţare în temeiul unei cereri de finanțare și doar pentru dotarea cu echipamente medicale a spitalelor publice locale aflate în subordinea autorităților administrației publice locale de pe raza administrativă a judeţului Timiş”, scrie în anexa proiectului de hotărâre.

Spitalul Municipal Lugoj este una dintre cele şapte unităţi spitaliceşti care poate beneficia de finanțare pentru dotarea cu noi echipamente.

„Spitalul Municipal «Dr.Teodor Andrei» din Lugoj, unitate a cărei management sanitar a fost preluat de către Consiliul Local al Municipiului Lugoj, este un spital de peste o sută de ani, funcţionând din punct de vedere constructiv în sistem pavilionar. În cadrul Planului de Management pentru îndeplinirea indicatorilor din cadrul activității de asigurare a asistenței medicale spitaliceşti se are în vedere: îmbunătăţirea indicatorilor realizaţi în anii precedenti, activităţi în domeniul investiţiilor prin reabilitare și reamenajare secţiilor şi achiziționarea de utilaje și aparate noi”, a scris pe Facebook consilierul județean Nicu Bădina.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Ştirile judeţului Timiş

  Trei persoane, la spital din cauza unei șoferițe care nu a acordat prioritate de dreapta, în Calea Lipovei din Timișoara
  Accident de circulație, luni seară, la intersecția Căii Sever Bocu cu strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Trei șoferi au ajuns la spital și trei mașini au fost avariate după ce o șoferiță a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate de dreapta.

  Ştirile judeţului Timiş

  Proiecție de film: Matthias et Maxime, de Xavier Dolan
  Cinefilii timișoreni sunt invitați la proiecția celui mai nou film a lui Xavier Dolan, intitulat „Matthias et Maxime”.

  Ştirile judeţului Timiş

  Luna Amară va concerta la Timișoara
  Luna Amară, una dintre cele mai tari și îndrăgite trupe de rock alternativ din România, vine la Timișoara, ca parte din turneul aniversar de la lansarea primului album „Asfalt”.

  Ştirile judeţului Timiş

  Puteți alerga și dona pentru realizarea rețelei de oxigen medicinal din noua aripă a Centrului OncoHelp Timișoara
  Asociația OncoHelp din Timișoara s-a înscris în cursa Timotion 2020. Reprezentanții asociației vor să adune banii necesari pentru proiectarea și montarea rețelei de oxigen medicinal în noua aripă a Centrului de Oncologie OncoHelp, la ambulatoriul de radioterapie. Puteți dona și alerga pentru acest proiect.

  Ştirile judeţului Timiş

  Reguli noi pentru cei care fac lucrări pe domeniul public, la Timișoara. Nu mai trebuie autorizație de construire
  Proceduri mai simple pentru cei care au de făcut lucrări pe domeniul public în Timișoara. Până nu demult, firmele sau persoanele fizice care aveau de executat lucrări pe domeniul public, inclusiv branșamente, aveau nevoie mai întâi de autorizație de construire de la Direcția de Urbanism, iar apoi de permis de spargere. 2

  Ştirile judeţului Timiş

  Bărbați prinși la furat de lemn, cu căruța. Au fost amendați de jandarmii timișoreni
  Acțiune a jandarmilor timișoreni, în Timiș și Caraș-Severin, în weekend. Oamenii legii au desfășurat mai multe controale pentru depistarea celor care taie sau transportă ilegal material lemnos. Au prins patru indivizi care transportau, cu căruța, lemn fără acte. 2

  Ştirile judeţului Timiş

  „Pădurea Mea”: elevi și profesori din Timiș – îndemnați să planteze pomi
  Au început înscrierile pentru Programul Național „Pădurea Mea", ediția 2020. EcoStuff România dă startul proiectului „Pădurea mea” prin care dorește să implice în principal copiii în acțiuni de protecție a mediului prin plantări de copaci. Se fac înscrieri. 1

  România

  Suspiciune de coronavirus, în România. Un tânăr a ajuns la spital
  Alertă la nivel național, în România, pentru o posibilă infectare cu coronavirus. Un tânăr care a venit recent din China, acolo unde a apărut virusul mortal, s-a prezentat cu simptome specifice coronavirsului la Secția de Urgențe a Spitalului din Bacău.

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.