tion.ro Web analytics

UPDATE. Căldura ajunge greu în casele timișorenilor. Directorul Colterm explică de ce nu s-au încălzit caloriferele

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:

UPDATE. Căldura ajunge greu în casele timișorenilor. Directorul Colterm explică de ce nu s-au încălzit caloriferele

Reactualizat la:
A trecut și a treia noapte de frig pentru timișoreni. Deși s-a găsit un furnizor de gaz și Colterm a început să dea căldură de joi seară, caloriferele sunt în continuare reci. Doar în spitale s-au încălzit. Robinetul de gaz a fost deschis ceva mai târziu decât era calculat și au fost prioritare spitalele, astfel că durează până când se încălzește toată rețeaua, explică directorul societății de termoficare. UPDATE. Precizări de la Colterm: În cursul zilei, toți timișorenii vor avea apă caldă și căldură. UPDATE 2. Colterm vine cu noi explicații: 12 ore până când se încălzește rețeaua
Scris de Roxana Deaconescu - A trecut și a treia noapte de frig pentru timișoreni. Deși s-a găsit un furnizor de gaz și Colterm a început să dea căldură de joi seară, caloriferele sunt în continuare reci. Doar în spitale s-au încălzit. Robinetul de gaz a fost deschis ceva mai târziu decât era calculat și au fost prioritare spitalele, astfel că durează până când se încălzește toată rețeaua, explică directorul societății de termoficare. UPDATE. Precizări de la Colterm: În cursul zilei, toți timișorenii vor avea apă caldă și căldură. UPDATE 2. Colterm vine cu noi explicații: 12 ore până când se încălzește rețeaua

În cele aproximativ 56.000 de locuințe racordate la Colterm este în continuare frig. Timișorenii s-au încălzit cu ce au putut și a treia noapte la rând, deși primarul Dominic Fritz a anunțat, joi după-amiază, că s-a semnat contractul cu un nou furnizor de gaz. El preciza că „din motive tehnice, va dura câteva ore până se va simți în calorifere”. Oricum, noul furnizor, Tinmar Energy, a încheiat un contract în valoare de aproape 2,3 milioane de lei, potrivit primăriei, valabil doar până luni, 1 noiembrie, la ora 7, iar cantitatea de gaz este limitată, astfel că sistemul va funcționa doar la un nivel minim.

„Rog înțelegere, pentru că în următoarele zile sistemul nu va funcționa ca un sistem normal. Ne asigurăm că spitalele să primească căldură, asta e prioritatea zero, spitalele vor primi căldură 24 de ore. Pentru toți ceilalți o să variem temperatura în funcție de vremea de afară, ca să facem economie. Apă caldă va fi”, a explicat Dominic Fritz, joi după-amiază.

A durat însă câteva ore și o noapte întreagă și încă durează, pentru că timișorenii se plâng în continuare că n-au nici apă caldă și nici căldură. Căldura a ajuns doar la spitalele racordate la sistemul centralizat de încălzire.

Căldura vine de la nord la sud

Explicația vine de la directorul interimar al Colterm, Cristian Mîțu, care spune că gazul a ajuns la CET Sud cu o întârziere de câteva ore și că rețeaua s-a răcit mai repede decât era așteptat. În plus, planul Colterm este să înceapă să dea căldură în nordul orașului, iar apoi în sud. Și lucrează doar cu CET Sud.

„Apa din conducte s-a răcit mai mult decât am crezut din cauza temperaturilor exterioare și creștem ușor parametrii. Noi trebuie să încălzim toată rețeaua ca să furnizăm peste tot, ne-am axat să punem în funcțiune spitalele și creștem ușor pe punctele termice dinspre nord spre sud, pentru că trebuie să ajungem la punctul cel mai îndepărtat.

Dacă dădeam direct în sud, nu mai ajungea până la capăt, în nordul orașului. Față de ceea ce am prognozat noi, a venit dispoziția și s-au deschis centralele la ora 18, a fost o întârziere de patru ore față de ce ne-am propus inițial. Știm că este greu să mai cerem răbdare, noi continuăm să încărcăm, să punem în funcțiune punctele termice dinspre nord spre sud. Sperăm să meargă cât mai repede, dar rețeaua este foarte mare, volumul de apă este foarte mare. Pe la prânz estimăm că se va simți”, ne-a declarat Cristian Mîțu, directorul interimar al Colterm.

Mai mulți cititori, cărora le mulțumim, ne-au trimis imagini cu modalitățile la care au recurs să se încălzească. Oamenii spun că au încercat să sune vineri dimineață la dispeceratul Colterm, dar nu a mai răspuns nimeni. Redăm câteva dintre mesajele timișorenilor, ca să ajungă și la autorități:

„Suntem și noi din păcate conectați la Colterm. Cu un copil mic de șapte luni în casă ne încălzim cu un calorifer electric ce a costat 500 de lei la care mai adaugăm și factura de curent. Nu putem face o temperatură constantă și să-l ținem toată noaptea în priză din motive lesne de înțeles (să încercăm să evităm o tragedie). La asta se mai adaugă și un bebe care acum învață să meargă și trebuie să ne focusăm atenția exclusiv pe bebe să nu atingă caloriferul. De apă caldă nici nu mai vorbesc, ca în evul mediu încălzim apa în oale pe aragaz”.

„În zona Soarelui nici acum (vineri dimineață – n.r.) nu este apă caldă sau căldură. Iar la Colterm nu se mai răspunde la telefon. A mai trecut o noapte în frig și fără apă caldă. Două zile consecutive de minciuni”.

„Ne încălzim cu clima dată pe căldură, nu tocmai eficient. Și ne spălăm ca în vremurile «bune», cu apa încălzită pe aragaz. Și tocmai am ieșit pozitivă Covid. Nu e foarte plăcut să ai febră, frisoane și toate cele în condiții de frig”.

„Unde s-a pierdut căldura? Am înțeles că de la ora 15 a reînceput alimentarea Colterm. Noi și acum stăm în frig cu aragazul pornit și oala cu apă pe foc să nu murim ca domnul de miercuri seară…”

„Îmi încălzesc apa pe aragaz să-mi spăl copilașii de 2 ani, respectiv 6 luni, iar pentru încălzirea locuinței am achiziționat două calorifere electrice”.

UPDATE. Precizări de la Colterm: În cursul zilei, toți timișorenii vor avea apă caldă și căldură

Reprezentanții societății de termoficare vin cu explicații și spun că temperatura la care se furnizează căldură este una scăzută, de 35 de grade la plecarea din punctele termice. Ei dau însă asigurări că, în cursul zilei de vineri, „toate punctele termice vor fi alimentate și toți timișorenii vor avea căldură și apă caldă”.

„Începând din seara de joi, 28 octombrie, Colterm a reînceput furnizarea agentului termic pentru clienții sistemului centralizat de încălzire. Din păcate, distribuitorul de gaz a întârziat livrarea acestuia cu 4-5 ore, motiv pentru care nu am reușit să repunem în funcțiune sistemul de încălzire în timpul în care estimăm că se va întâmpla, instalațiile fiind repornite aseară, după ora 18.

Prioritare la alimentare au fost spitalele din Timișoara racordate la Colterm, motiv pentru care alimentarea celorlalte puncte termice a întârziat peste estimările noastre. Ne cerem scuze timișorenilor cărora le-am prelungit acest disconfort și îi asigurăm că, în cursul acestei zile, toate punctele termice vor fi alimentate și toți timișorenii vor avea căldură și apă caldă”, transmit oficialii societății de termoficare.

Există însă și o avarie în zona de nord a orașului, astfel că la punctele termice 13, 50 și Diana ar urma să se facă alimentarea cu agent termic „până cel târziu la ora 20”.

„Așa cum s-a anunțat în toată această perioadă, temperatura la care vom furniza căldură va fi scăzută, de 35 de grade la plecarea din punctele termice. Ne cerem scuze timișorenilor și îi asigurăm că, în continuare, se fac eforturi din partea noastră și a executivului primăriei pentru ca situația furnizării de agent termic să fie remediată”, mai spun cei de la Colterm.

UPDATE. Colterm vine cu noi explicații: 12 ore până când se încălzește rețeaua

Dacă încă aveți caloriferele reci și nu curge apa caldă la robinete, reprezentanții Colterm s-au gândit să vină cu noi explicații.

„Repornirea sistemului centralizat de termoficare, după mai bine de 48 de ore de nefuncționare, necesită un timp de peste 12 ore până când întreaga rețea se încălzește la parametrii de funcționare și până când timișorenii vor simți efectiv căldură în calorifere și apă caldă la robinete”, explică cei de la societatea de termoficare.

Deocamdată, apă caldă și căldură au doar timișorenii care locuiesc pe traseele punctelor termice la care sunt arondate spitalele racordate la Colterm, dar de vineri, de la ora 18, ar trebui să se încălzească și caloriferele celorlalți abonați.

„Având în vedere că rețeaua termică a municipiului Timișoara (primară și secundară) măsoară 310 kilometri, aducerea agentului termic la parametrii de temperatură care să se simtă efectiv în locuințe poate dura și peste 12 ore. Suntem conștienți că este o situație mai mult decât neplăcută pentru toți clienții noștri, dar îi asigurăm că se lucrează intens pentru ca, până în seara acestei zile, toate punctele termice să fie pornite și să ajungă la parametrii optimi”, mai informează Colterm.

editor Amalia Kui

Pe aceeași temă:

Colterm pornește căldura. A semnat contractul cu un furnizor temporar de gaz, până la 1 noiembrie

62 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. radu says:

  Da sistemul functioneaza la parametri minimi , adica avem zero caldura si zero apa calda
  Multumim din inima partidului pentru privatizarea companiei nationale de gaze.

 2. barbu says:

  Ca la iresponsabili… Exista o societate care de ani de zile are contract cu cetatenii, acumuleaza datorii…se stie de ce, si acum e de vina primarul…Ca sa nu mai spun ca de ani de zile era o adevarata aventura sa incerci sa te debransezi de la retea…daca nu aveai suficient timp si relatii, ramaneai tot la ei…

  • fritz donimic says:

   E de vina primarul fiindca aceasta companie este 100% in subordinea lui. El, primarul, a venit de peste un an si a numit un nou director, userist de-al lui, care apoi s-a dovedit ca e infractor. Apoi a numit pe altul, tot userist. Nu a achizitionat carbuni din timp, nu a platit conform legii certificatele verzi, a luat amenda, a adancit cu peste 200 de milioane datoria Colterm, a bagat Coltermul in insolventa si apoi se plange ca nu vrea nimeni sa ii livreze gaz (care ar fi tampitul sa o faca in aceste conditii?) si mai mult decat atat a incasat banii timisorenilor in avans pentru caldura fara sa le dea acuma nimic. Din tot ceea ce am insiruit mai sus, un procuror adevarat ar gasi cel putin vreo patru infractiuni pe care sa-l ia pe garoiul asta de fritz macar la intrebari.

  • Ionut says:

   Da, primarul e de vina ca el gospodărește orașul. Cu datorii cu tot. Mai terminați cu retorica asta de doi bani ca sunteți penibili. Habar nu aveți cum se conduce un oraș.

   • Hotii de la USR says:

    Am vazut cum se conduce bine un oras cand era Robu si nu aveam situatii din astea penale. Pana la urma am gresit ca nu l-am mai votat pe Robu. nu-i nimic…va aruncam afara din primarie pe toti useristii incepand de sambata. Hotilor!

  • Sprituletz says:

   Toata primavara si vara ce a facut????

 3. asa ceva numai in filmele cu prosti says:

  Nici nu ajunge bine apa calda in calorifere ca o sa si trebuiasca sa plece inapoi luni. 😂😂😂

 4. Florina says:

  Alta minciuna….. Treziți va…

 5. Matrix says:

  “reteaua s-a racit mai repede decat era de asteptat” – asta nu are notiuni elementare de termodinamica. Ce cauta in fruntea Colterm???

  • cet says:

   Regula de baza a capitalismului salbatic din romanistan:

   ca sa ajungi director sau orice sef,sefut musai sa fii tampit!

   la care se mai adauga multe alte defecte!

 6. xyz says:

  Deci, reteaua se incalzeste greu, probabil in 3 zile. Avem gaz ptr 3 zile. Concluzia este ca ciuciu incalzire si apa cald. Dar avem Fritz si haita USR la primarie pe salarii grase din impozitele fraierilor carora nu le asigura incalzire si apa calda.
  P.S. reevaluand situatia, da’ cu Ceasca ce am avut de fapt? Nu cumva il putem reabilita daca pe Fritz nu-l putem condamna, desi amandoi ne-au lasat in frig.

 7. Alin says:

  Eu nu cred ca va mai fi caldura sau apa calda pentru gospodariile din Timisoara. Probabil ca doar pentru spitate va mai palpaii caldura. Multumim din inima lui Robu cel hot si Fritz cel prost.

 8. afara cu comunistii de la primarie says:

  Nu este nici acum nici urma de caldura si apa calda!
  Cat puteti minti mai animalelor ca oameni nu sunteti? Sambata ora 18 sunt in piata operei indiferent de situatie. Voi trebuie sa plecati!

  • Misto says:

   Te astept, vreau sa iti vad fața manjita cu maro, prea mult din robu ti-a ramas printre dinți, acuma te plangi ca nu ai apa calda sa te speli? 😂😂😂

 9. Donimic Frig says:

  Vai doamne ce sau potrivit doi mincinosi de talie mondiala primarul Dominic Fritz si Cristian Mîțu, directorul interimar al Colterm.Da poi dupa teoria asta a lor pina incarca instalatia care nu a fost cuminte si sa racit prea repede al de sus este de vina nu ei in nici un caz.Pina termina toate operatiunila astea de mare avengura uite ca am ajuns la ziua de luni ora 7 si baieti astia rai ne au oprit gazul.Asa ca Timisoreni va cerem scuze,sa aveti rabdare si nu uitati va rog sa platiti taxele si impozitele

 10. Nelu says:

  Bravo USR. Si cu banii dati si fara caldura! Deci voi asta intelegeti prin: “Revolutia bunei guvernari.

 11. Eu says:

  Lasa ca vine caldura duminica noapte si luni o taie iar. Macar vin 17 grade..noroc.cu incalzirea globala…sa va mai aud cu reciclarea…prefer sa mor de cald decat de frig in casa in 2021…gunoair infecte imbracate la costum ajunse pe pozitii de conducere…asa ceva..

 12. popadenis says:

  Cat ai salariul Domnule Director? Pentru ce iei undeva la 10 mii Ron net? Esti un adevarat incompetent, alaturi de Donimic si Viceprimar. A-ti lasat ,, Capitala Europeana ” 3 zile si 3 nopti fara apa calda, caldura, cu toate ca oamenii v-au platit facturile la timp. Ce sistem de management de 2 lei aveti? Salarii de mii de lei, si va plangeti ca sunteti in faliment, cu datorii?

 13. DoNimic Frig says:

  Îmi amintesc cum maimuțoiu’ ăsta agasa și împărțea pliante în plină campanie electorală și un bătrânel l-a întrebat: “ce știi tu să faci?”…iaca-tă și răspunsul, pe care îl vedem de un an de zile, NIMIC!

 14. Drs says:

  Timisoara a vrut schimbare din pacate ….. !!! Ati ales schimbare….nu a fost bun Robu ca a fost îngâmfat…. vezi doamne :)) timisoara a vrut alt primar , mulțumiți domnului primar pentru tot ce nu va face in cei 3 ani care cu siguranta vor fi ultimi ca primar 😉 ! TRIST ce se intampla….

  • Nick Robu says:

   Pai ati ales pe Fritz, copil din flori facut de Ciuhandu cu Helda din Karlsruhe. Ati fost destepti foc. Ciuhandu ride in barba si va da cu flit. Asta o sa va falimente,e orasul si o sa aduca afganezi in zonele limitrofe. O sa vedeti.

 15. Virus says:

  Miniciuni peste minciuni!!! Sunteti doar niste gunoaie politice. RUSINE sa va fie pentru, bolnavii in stare grava, copiii si familiile care au platit caldura la zi sau chiar in avans pe tot parcursul anului. Nu dati 2 bani pe oamenii care va platesc viata de politicieni care va asigura un fotoliu cald. Dar nu uitati, voi poate aveti centrale si va incalziti, dar acelasi aer poluat din TIMISOARA il respira si copiii nostri, dar si copiii vostri, iar boala nu tine cont ca esti gunoi sau om cinstit!

 16. baba_cloanta says:

  Nu știu unde e nordul pe harta Lui Fritz, dar căldură nu a fost. Deloc. Restul e vrăjeală.

 17. Ovidiu Merean says:

  Dragi timisoreni, deplangem situatia actuala si va asiguram de intreaga noastra compasiune. Noi USR suntem constienti de situatia actuala insa vina este in totalitate a fostelor administratii ale orasului, din ultimii 30 de ani. Din pacate oricate eforturi ar face domnul Primar Fritz si domnul Viceprimar Latcau, ma tem ca in aceasta iarna nu va puteti astepta sa primiti caldura si apa calda, insa cu rabdare si intelegere o sa trecem cu bine iarna. Sa speram ca ne va ajuta si vremea de afara. Va doresc sanatate si toate cele bune!

  • Un Timisorean says:

   LOL

  • Virus says:

   Plecati repede de la conducere ca oamenii din Timisoara au mai pornit o revolutie in 89 si nu vor ezita sa o porneasca si pe urmatoarea daca le sunt incalcate drepturile la o viata decenta.
   Nu va jucatii cu sanatatea copiiilor, batrnilor si a oamenilor bolnavi!
   USR cu Fritz in frunte au devenit de acum doua seri CRIMINALI, prin faptele si deciziile luate, practic prin actinile voastre ati obligat ca oameni sa improvizeze diferite metode pentru a se incalzi, metode care din pacate acum 2 seri au facut o victima.

   Toate deciziile pe care le-ati luat pana acum au fost gresite.

   Gunoiaelor! Suntem oameni nu sclavi si nici obiecte!

  • Dan says:

   Cand a preluat mandatul de Primar a facut audit !!! Nu a vazut atunci ca lipsesc bani de la Colterm ??? Aaaaaa a vrut doar functia!! Sa
   suporte consecintele!!! M**e USR Demisia!!!

 18. iulian says:

  Domnul Director are oare intelegere in noiembrie la facturarea caldurii.

 19. Sss says:

  Dar directorii colterm sper ca primesc salariul si sporurile complet.

 20. ceahlaul says:

  Fritzache vrea sa ajunga la recordul stabilit de colegul vladutz vaicarescu, 65 de morti în mandat (desi de 6 luni doar). Hai ca ieri deja a bifat unul, pas cu pas.

 21. Marcu says:

  ATENTIE !!!
  Anunt pentru timisoareni multumiti de situatia minunata de nu a avea apa calda si caldura si pentru toate lucrurile minunate oferite de guvernul mafioat USR+PNL si UDMR a lui JOHANNIS sunt asteptati Sambata 23.10.2021 sa strigam multumiri lui FRITZ si la USR+

 22. emilutz says:

  . Mergeti la Robu si faceti-i o …. mmmmm…lasa !
  . Multumita lui s-a ajuns la acesta problema !
  Toate datoriile au fost create ani la rand de administratia Robu, iar acum, de ciuda, PNL si ciuma rosie baga bete in roate noii administratii…..pe interese politice, logic ! Nasleu, Robu, Culita si toti hotii din Colterm sunt mana in mana. De unde atatea excursii in DUBAI si in NEW YORK impreuna? PE banii prostilor ! Iar acum analfabetii (in mare majoritate anti-vaxeri) il acuza pe Fritz pt problemele actuale . Aveti la un click distanta toate platile facute catre colterm. In ultimii 4 ani de mandat, Robu nu a dat aproape nici un leu la colterm. Fritz intr-un an a platit facturi cat pt 6 ani !
  Treziti-va si ganditi cu capul nu cu dosul. Nu va mai lasati manipulati de penelei si pesedei. Cascati ochii !

 23. Ronald says:

  dambovitza încă nici o încălzire și apă caldă

 24. Tolomacu says:

  Fratilor dar i-a spus cineva lu Fritz verde in fata ca este idiot ? De cate ori e intrebat ceva da drumul la aceeasi poezie ca un cretin. Gata bha. du-te drq acasa si lasa-ne in pace.

 25. cristi says:

  Unde este apa calda?Nu exista deloc la robinet si nici incalzire nu este….sa va fie rusine penalilor de la conducere

 26. Virus says:

  Plecati repede de la conducere ca oamenii din Timisoara au mai pornit o revolutie in 89 si nu vor ezita sa o porneasca si pe urmatoarea daca le sunt incalcate drepturile la o viata decenta.
  Nu va jucatii cu sanatatea copiiilor, batrnilor si a oamenilor bolnavi!
  USR cu Fritz in frunte au devenit de acum doua seri CRIMINALI, prin faptele si deciziile luate, practic prin actinile voastre ati obligat ca oameni sa improvizeze diferite metode pentru a se incalzi, metode care din pacate acum 2 seri au facut o victima.

  Toate deciziile pe care le-ati luat pana acum au fost gresite.

  Gunoiaelor! Suntem oameni nu sclavi si nici obiecte!

 27. Mihai says:

  Cum adică să fim întelegători….Am plătit încălzirea pe care ar fi trebuit să o primit ….în lunile mai, iunie, iulie, august şi septembri deci bani au stiut să ia.Să vă fie rusine!

 28. Luci says:

  Dragi USR-isti, inteleg perfect ca trebuie sa-i luati apararea incompetentului de Fritz, dar pana una alta Timisoara moare de frig si este vitregita de apa calda. Nu ne intereseaza deloc de greaua mostenire, tot ce vrem de la voi sunt solutii concrete pentru iesirea din criza. Fapte nu vorbe! De vorbe suntem satui. Cand vom avea caldura si apa calda?

 29. Farkas says:

  Dupa atatea declaratii si promisiuni necincretizate in fapte, mai are oare cineva incredere in ceea ce ziceti???
  Doar spitalele sunt prioritatea dvs.???? La copii nu va ganditi? Credeti ca toti sunt in spitale????
  “Multumim” pentru grija pentru ei!

 30. Madlen says:

  Pe Str. Bradul nu a ajuns caldura sau apa calda. Ma indoiesc ca o sa avem prea curand. In casa e mai frig ca afara

 31. Alina says:

  Si de luni incolo ce facem? Revenim la radiatoare electrice si la boilere? Ne debransam de la Colterm si ne punem centrala pe gaz?

 32. Gigi says:

  vrajelii vrajeli , apa calda nici macar nu curge ca sa nu vorbim de caldura

 33. Ronald says:

  Dambovita 18.33 tot nu are caldura si apa calda !!!!

 34. Grig says:

  Calea aradului apa calde este caloriferele nick macar nu au presiunea care o aveau inainte… ce sa mai vorbim de caldura

 35. Alexandru says:

  Frunză verde de Dudău,
  O să fie și mai… bine !

 36. Mircea says:

  Este deja vineri aproape ora 12 noaptea si tot nu avem apa cald si caldura…

 37. Ionel says:

  Ora 11:41 Inca nu avem caldura, e un frig de clantane dintii.
  Lumea nu Mai moare de COVID CA ne-a congelat guvernu
  Asa-mi vine sa ies si eu in piata Operei la protest…..

  P.s Imi spun parintii ca Mai bn era pe timpul Lui Ceausescu decat acum.
  Primeau apa calda cu Portia dar macar primeau nu ca acum deloc
  Cica pe timpul Lui Ceausescu nimeni nu a murit de frig.

 38. Cetățean says:

  Sâmbăta 30.10.2021 ora 09.20 nu sunt calde caloriferele, speranța de căldură în week-end-ul acesta?

 39. Gabi alexandru says:

  Mai terminați cu criticile,că nu sunteți buni de nimic.saraciilor

 40. Cele mai noi știri

  Azi în Timișoara

  Ce facem astăzi în Timișoara?

  România

  O carte de Mihai Eminescu, în ediție princeps, scoasă la licitație. 7.000 de euro, prețul de pornire

  România

  Regulament nou pentru roaming în țările membre ale UE, din 1 iulie

  România

  Trenurile CFR ar putea circula (și) mai încet dacă temperatura în șine va depăși 50 de grade

  Ştiri din Timiș

  Admitere la Universitatea de Vest din Timișoara: 11 facultăți și peste 160 de programe de studii

  Ştiri sportive

  Un polițist de penitenciare antrenează mici boxeri, la Lovrin. După patru luni au câștigat și primele meciuri

  România

  Tabără anti-bullying pentru tineri

  Ştiri din Timiș

  O singură ofertă primită de Primăria Timișoara pentru proiectarea Traseului Revoluției din 1989

  România

  Până la 15 ani de închisoare pentru cei care abuzează sexual minori

  Ştiri din Timiș

  Arad Open Air - cel mai mare festival de muzică electronică din vestul țării își deschide porțile în curând

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici