tion.ro Web analytics

Bulevardul Liviu Rebreanu a fost refăcut. Aşa consideră primăria!

Chiar dacă nu prea arată a arteră recent modernizată ţinând cont de câte cârpeli a suferit, reprezentanţii Primăriei Timişoara au hotărât să pună capăt epopeei legate de refacerea bulevardului Liviu Rebreanu şi au fost de acord cu semnarea recepţiei pentru acest obiectiv de investiţii.
Scris de IM:TIMIS_ONLINE - Chiar dacă nu prea arată a arteră recent modernizată ţinând cont de câte cârpeli a suferit, reprezentanţii Primăriei Timişoara au hotărât să pună capăt epopeei legate de refacerea bulevardului Liviu Rebreanu şi au fost de acord cu semnarea recepţiei pentru acest obiectiv de investiţii.

Lucrările de modernizare a bulevardului Liviu Rebreanu din Timişoara au fost teoretic finalizate în vara anului trecut, dar, de atunci, constructorul, societatea Confort, a primit mai multe termene pentru a reface strada, pentru că s-au descoperit mai multe probleme: fisuri în asfalt, denivelări, guri de canal care nu sunt la acelaşi nivel cu carosabilul.

Comisia de recepţie s-a întrunit de două ori în cursul săptămânii trecute, pentru a lua o decizie în privinţa acestei lucrări de modernizare, iar membrii acestui for au fost pe teren pentru a vedea cum se prezintă situaţia şi dacă s-au făcut toate reparaţiile cerute.

Oficialii primăriei au concluzionat apoi că poate fi semnată recepţia: „Pe baza punctului de vedere exprimat de către consultant, reprezentantul Inspecţiei de Stat în Construcţii, proiectantului general şi al reprezentantului societăţii Aquatim, s-a ajuns la concluzia că se poate admite recepţia la terminarea lucrării pentru acest obiectiv, fiind remediate până la data stabilită toate neconformităţile din teren. Conform contractului de execuţie cu nr. SC2006-23013/15.11.2006, de la data recepţiei lucrării, pe o perioadă de şase ani, executantul răspunde potrivit obligaţiilor care îi revin pentru viciile ascunse ale construcţiei”, a arătat, luni, şeful Direcţiei de Drumuri şi Transporturi a municipalităţii, Culiţă Chiş. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Timişoara, Flavius Boncea, societăţii Confort i s-au reţinut penalităţi de întârziere în valoare de 1,4 milioane lei.

Iată ce declara primarul Gheorghe Ciuhandu în şedinţa de consiliu local de la finele lunii septembrie, în ceea ce priveşte bulevardul Rebreanu, ca răspuns la o interpelare a unui consilier local: „Legat de lucrarea de pe bulevardul Rebreanu, nu am recepţionat-o şi nici nu o voi recepţiona dacă nu se va face ca lumea. (…) Eu nu voi iscăli această recepţie pentru că acolo şi-au bătut joc de banul public şi cei care şi-au bătut joc, indiferent de ce funcţie au, filiaţii politice sau relaţii, cred că ar trebui să răspundă”, spunea Ciuhandu. Iată că, după circa o lună, primarul a constatat că nu mai sunt probleme pe Rebreanu, din moment ce a fost de acord cu recepţia lucrărilor.

Primăria spune stop joc: ultimul termen pentru refacerea bulevardului Liviu Rebreanu!

A expirat termenul pentru refacerea bulevardului Liviu Rebreanu! Bulevardul Liviu Rebreanu 15.09.2009 | Video

DisConfortul continuă! Bulevardul Liviu Rebreanu intră din nou în lucrări

Bulevardul Rebreanu nu e gata… din cauza căldurii

Constructorii trebuie să refacă bulevardul Liviu Rebreanu Rebreanu 18.08.2008

Lucrări de zeci de milioane în bătaie de joc la Timişoara

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Lucrările la rețeaua de apă din zona C-tin Prezan, reprogramate pentru vineri. Apa va fi întreruptă

  Mapamond

  Rusia transmite că a interceptat trei avioane militare ale Franței deasupra Mării Negre

  România

  VIDEO. Guvernul a aprobat măsurile de relaxare de sărbătorile de iarnă

  Eveniment

  Fost polițist de frontieră, extrădat din Germania. A fost condamnat pentru luare de mită și trafic de influență

  Eveniment

  Pistol cu aer comprimat și droguri, găsite în locuințele a doi bărbați din Timiș

  Ştiri din Timiș

  Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș vor 11,5 milioane de lei de la guvern

  Ştiri din Timiș

  Costi Bleja, președintele Alianței Pentru Patrie Timiș: Românii au dreptul să fie liberi

  Ştiri din Timiș

  Centura Timișoara Vest. A fost ales traseul, prin Săcălaz și Utvin, cu patru noduri rutiere

  Ştiri din Timiș

  Noul serviciu public de parcare al Primăriei Timișoara, înființat cu circ. Și câteva semne de întrebare

  Sănătate

  Coronavirus, 8 decembrie: 84 de cazuri noi în Timiș, un deces. Incidența se apropie de 2 la Timișoara

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici