tion.ro Web analytics

Au început cursurile la Wendy School în Iulius Town! Creativitate, implicare și dăruire, puse „în ghiozdan” alături de siguranță!

De T.Ex
Reactualizat la:

Au început cursurile la Wendy School în Iulius Town! Creativitate, implicare și dăruire, puse „în ghiozdan” alături de siguranță!

Reactualizat la:
Timișoara, 16 septembrie 2020: Anul acesta este altfel, cu provocări, dar cu aceeași dorință de a învăța lucruri noi. Așadar, clopoțelul s-a auzit și la Wendy School din Iulius Town, unde cursurile au început în regim normal și în deplină siguranță. Aici funcționează grădinița cu predare exclusiv în limba engleză, dar și școala primară în care elevii studiază după curriculum românesc.
Scris de T.Ex - Timișoara, 16 septembrie 2020: Anul acesta este altfel, cu provocări, dar cu aceeași dorință de a învăța lucruri noi. Așadar, clopoțelul s-a auzit și la Wendy School din Iulius Town, unde cursurile au început în regim normal și în deplină siguranță. Aici funcționează grădinița cu predare exclusiv în limba engleză, dar și școala primară în care elevii studiază după curriculum românesc.

Este cel de al doilea an în care, în cadrul Iulius Town, activează Wendy School, unitate de învățământ pentru ciclurile preșcolar și primar. Atât cursurile, cât și numeroasele activităţi opţionale, precum cele de pictură, dezvoltare personală, limba engleză intensiv, sport, se desfășoară în spații mari, aerisite și în grupuri mici. De asemenea, orele de studiu, dar și pauzele de relaxare se pot desfășura în aer liber, în locurile special amenajate. „Credem că și în aceste vremuri în care unele lucruri poate s-au schimbat, entuziasmul revederii la început de an școlar a rămas același. Bucuria din ochii copiilor ne-a confirmat faptul că învățarea trebuie să continue, chiar și într-o perioadă mai altfel. Wendy School este gândit cu acces rapid și ușor pentru toți copiii și personalul aferent, la toate facilitățile necesare, acestea fiind adaptate pe vârste și nevoi”, a declarat Larisa Sporea, Development Director la Wendy School.

Evident, siguranța copiilor este pe primul loc, astfel că toate spațiile sunt dezinfectate periodic, iar temperatura copiilor și a personalului este monitorizată zilnic. Activitățile se desfășoară în număr restrâns, iar dezinfectarea mâinilor este obligatorie după fiecare dintre acestea. Pentru părinți a fost creată o zonă de așteptare în exterior, astfel încât să se limiteze interacțiunea. Iar pentru că spațiul educațional este generos și locurile limitate, cursurile pot fi susținute zilnic cu toți copiii, atât la grădiniță, cât și la școala primară.

Părinții care doresc să-și înscrie copiii la Wendy School pot programa o vizită, pentru a primi răspunsul la toate întrebările. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile. Mai multe informații se găsesc pe site-ul wendyschool.ro/home-iulius-town.

Wendy School își desfășoară activitatea într-un corp de clădire cu o suprafaţă de 1.000 mp special construit pentru a se adapta necesităților copiilor, în zona terasei Iulius Mall. Săli de clasă spațioase, dotate cu mobilier ergonomic, loc de joacă generos, sală de sport, cabinet medical, bibliotecă, sală de mese și sală IT sunt doar câteva dintre beneficiile copiilor care studiază la Wendy School. Iar pentru că este integrată într-un proiect mixt, cum este Iulius Town, orele de studiu, dar și timpul liber, pot fi mai distractive și interactive în parcul de aproape 5 hectare, unde natura poate fi descoperită direct. Tot aici, cei mici au parte de numeroase atracții, de la plimbări în caruselul venețian sau în trenuleț, până la evenimente dedicate lor.

Wendy School din Timişoara a înființat prima grădiniţă în anul 2009, cu clase de predare intensiv în limba engleză sau germană, iar în anul 2014, conceptul a fost extins şi pentru o şcoală primară particulară. De asemenea, instituţia a fost autorizată şi pentru nivelul gimnazial.

(21)

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Ştirile judeţului Timiş

  Timiș: 40 de amenzi, într-o singură zi, pentru cei care nu respectă măsurile de protecție antiCovid
  Polițiștii, împreună cu reprezentanți ai altor instituții, au desfășurat controale antiCovid în Timiș, pentru verificarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului. Au aplicat 40 de amenzi în 24 de ore. 2

  Sănătate

  Focarele de Covid-19 din Timiș
  În Timiș sunt 10 focare de coronavirus, duminică, 20 septembrie, conform Direcției de Sănătate Publică (DSP).

  Sănătate

  Liceul Teologic Penticostal Logos Timișoara va funcționa în scenariul roșu. Cinci cadre didactice au Covid-19
  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit duminică la Prefectura Timiș, a luat Hotărârea privind schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timișoara, după ce aici au fost depistate, acum două zile, cinci cadre didactice cu coronavirus. Elevii vor învăța online.

  Sănătate

  Localitățile din Timiș unde au fost depistate noi cazuri de Covid-19
  În Timiș, 57 de persoane au fost depistate cu coronavirus în ultimele 24 de ore, cele mai multe în Timișoara – 32.

  Sănătate

  România, Covid-19: peste 1.200 de cazuri noi și 33 de decese. Timiș: 57 de persoane depistate cu SARS-Cov2, în 24 de ore
  Peste 1.200 de cazuri noi de Covid-19 au fost depistate în România, în ultimele 24 de ore, în urma prelucrării a 13.391 teste. În Timiș au fost depistate 57 de cazuri noi și a avut loc un deces al unei persoane infectate cu Covid-19. În România au murit, de sâmbătă până duminică, 33 de oameni infectați cu Covid-19.

  Ştirile judeţului Timiş

  Peste 300 de voluntari au zugrăvit 30 de case dintr-o localitate din Timiș, în trei zile
  Nu mai puțin de 30 de case au fost zugrăvite, în doar 3 zile, de peste 300 de voluntari din Timiș. A doua ediția a Color the Village (Colorează Satul) a adus la Racovița sute de voluntari, care au răspuns apelului asociației Acasă în Banat și au dat culoare acestui sat. 4

  Eveniment

  Două anexe ale unei case din Timișoara, cuprinse de flăcări. Pompierii încă lucrează la stingerea incendiului
  Intervenție a pompierilor în dimineața zilei de duminică, pe strada Mărginenilor din Timișoara. Două anexe gospodărești au fost cuprinse de flăcări. 3

  Ştirile judeţului Timiş

  Redescoperiți gustul Banatului de altădată cu rețete online: supă de varză cu costiță, gogoși, colăcei cu mere
  Puteți redescoperi gustul Banatului de altădată, cu rețete vechi, de la „Kraut Suppe mit Speck” la „krumpli leves”. Rețetele sunt recuperate printr-un proiect gastronomic care are loc online. Le puteți prepara. Sunt la un click distanță... 1

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.