tion.ro Web analytics

Anunț de presă

De T. Ex.

Anunț de presă

Reactualizat la:
Mai 2020. Începe implementarea proiectului „Construire clădire în regim de înălțime P+1E - Unitate sanitară cu paturi (clinică medicală) și împrejmuire teren”
Scris de T. Ex. - Mai 2020. Începe implementarea proiectului „Construire clădire în regim de înălțime P+1E - Unitate sanitară cu paturi (clinică medicală) și împrejmuire teren”

ROCORDIS SRL anunță începerea implementării proiectului „Construire clădire în regim de înălțime P+1E – Unitate sanitară cu paturi (clinică medicală) și împrejmuire teren” – cu codul SMIS 110245.

Proiectul este finanțat prin intermediul Regio – Programul Operațional Regional 2014 – 2020 – Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, prioritatea de investiții 2.2 – ”Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”, și are o valoare totală 13.100.037,23 lei. Valoarea finanțării nerambursabile pentru acest proiect este de 4.437.175,35 lei din care 665.576,31 lei reprezintă finanțarea din bugetul național iar 3.771.599,04 lei reprezintă finanțarea din Fondul European de Dezvoltare Regională.

Contractul de finanțare a fost semnat de către ROCORDIS SRL, în calitate de beneficiar, de către Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 la nivelul Regiunii Vest, și de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Adminsitrației în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional (AM POR).

Data începerii proiectului este 29.03.2018, și este prevăzut a se finaliza în 28.02.2021. Proiectul are ca obiectiv crearea unor servicii medicale cu un grad mare de competență, prin angajarea unor medici specialiști și doatrea cu aparatură de înaltă performanță. Proiectul își propune să obțină realizarea unor servicii specializate noi cu tehnologie avansată prin operații minim invazive în domeniul cardiologiei, creșterea veniturilor societății precum și crearea de noi locuri de muncă.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați – persoana de contact: d-nul Gabriel IVĂNICĂ, telefon: 0723 982 564, e-mail: rocordis@gmail.com.

(348206)

Macheta – Anunt de presa 2

 

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Ştirile judeţului Timiş

  Directorul DRDP Timișoara despre centura Timișoara Sud: Până la finalul anului, stadiul de realizare va depăși 20 la sută
  Directorul DRDP Timișoara, Horațiu Simion, susține că până la finalul anului stadiul de realizare al centurii Timișoara Sud va depăși 20 la sută.

  TION Cele mai tari party-uri

  Tânăra timișoreancă Cara Andrada Bianca debutează pe scena muzicii locale cu piesa DeepInto
  Născută și crescută în Timișoara, Cara Andrada Bianca, adică KARA, pasionată de poezie, rap, R&B, Soul și Hip Hop, stilurile care i-au marcat copilăria și definit identitatea pe parcursul anilor, debutează pe scena muzicală timișoreană cu piesa DeepInto.

  Eveniment

  Amenzi de zeci de mii de lei pentru cei care nu au respectat normele de protecție sanitară, în județul Timiș
  Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor timișeni, în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus. Oamenii legii le-au dat amenzi de zeci de mii de lei celor care nu au purtat mască sau nu au respectat restricțiile de deplasare. 5

  Ştirile judeţului Timiş

  Primăria Timișoara își asumă cazarea și o parte din costurile de mâncare pentru refugiații care au dormit pe stradă
  Primăria Timișoara va suporta costurile de cazare și, parțial, de hrană, a refugiaților care sunt nevoiți să stea în carantină în România. Printre aceștia se numără și cele câteva zeci de migranți din Afganistan, care au dormit, recent, pe stradă, la Timișoara. Un consilier a propus ca mâncarea să le fie servită în farfurii de ceramică, din motive... ecologice. 19

  Sănătate

  Focarele active de coronavirus din județul Timiș
  Sâmbătă, 28 noiembrie, 27 de focare de coronavirus sunt active în cel mai vestic județ al țării. Au apărut două focare noi.

  Sănătate

  COVID-19 în Timiș: Record pozitiv. Rata de infectare a scăzut sub 5 la mia de locuitori. Distribuția noilor cazuri pe localități
  Potrivit Instituției Prefectului Timiș, pentru prima dată în ultima perioadă, în județul nostru, rata de infectare cu coronavirus este mai mică de 5/1000 de locuitori. În ce localități au fost depistate cele 278 de noi cazuri. 5

  Sănătate

  Coronavirus în România: 8134 de cazuri noi în ultimele 24 de ore. Aproape 300 de noi infectări în Timiș
  În România, în ultimele 24 de ore, au fost depistate 8134 de cazuri noi de COVID-19, 278 dintre acestea fiind din Timiș. Peste 13.000 de pacienți cu COVID-19 sunt internați în spital.

  Capitala Culturala

  Povestea TiFT continuă – ce ne mai așteaptă în program
  Aflat la prima ediție, TiFT a debutat în 21 noiembrie, cu un spectacol oferit de Teatrul Merlin din Timișoara, dedicat celor mici, dar și celor mari. ”Cufărul celor 7 pitici” s-a văzut online, ”participarea” la evenimente fiind gratuită.

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici