tion.ro Web analytics

Ana Munteanu, suspendată un an din USR. Rămâne în Consiliul Local Timișoara

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:

Ana Munteanu, suspendată un an din USR. Rămâne în Consiliul Local Timișoara

Reactualizat la:
Sancțiune și nu prea pentru consiliera USRPLUS care „a descins” cu jandarmii în restaurantul unui hotel din Timișoara, weekendul trecut. Ana Munteanu a fost suspendată un an din partid, dar rămâne consilier local, adică poate lua, în continuare, decizii pentru Timișoara. Reprezentanții USR Timiș îi critică mai întâi pe cei care au jignit-o pe Facebook.
Scris de Roxana Deaconescu - Sancțiune și nu prea pentru consiliera USRPLUS care „a descins” cu jandarmii în restaurantul unui hotel din Timișoara, weekendul trecut. Ana Munteanu a fost suspendată un an din partid, dar rămâne consilier local, adică poate lua, în continuare, decizii pentru Timișoara. Reprezentanții USR Timiș îi critică mai întâi pe cei care au jignit-o pe Facebook.

Judecata Anei Munteanu a început sâmbăta trecută, în urma unui live făcut pe pagina ei de Facebook. Consiliera locală USR „a descins” cu jandarmii în restaurantul unui hotel din Timișoara. A explicat că a vrut să arate că patronul, omul de afaceri Dan Dinu, care ceruse renegocierea chiriei pentru un alt spațiu închiriat de la primărie, nu respectă restricțiile în pandemie și carantină. Prietenii de pe Facebook ai tinerei Munteanu s-au întrebat în ce calitate a mers aceasta cu jandarmii, iar ea a replicat că a făcut uz de legitimația de consilier local. S-a aflat apoi că cei care s-au dus să își facă rezervare au mers tocmai ca să arate că se încalcă legea. Consiliera USR PLUS a explicat ulterior că cel care a sesizat Jandarmeria a fost prefectul de Timiș, care știa de „operațiune”.

Reacția primarului Timișoarei, coleg de partid cu Ana Munteanu, a venit abia joi. Dominic Fritz a spus că Ana Munteanu a făcut „o eroare de judecată” și că întâmplarea „este o lecție pentru tinerii politicieni”.

Despre știrile false

Nimeni din USR nu a scos o vorbă vreme de cinci zile. Joi seară, la USR Timiș s-a stat mai bine de două ore în ședință pentru cazul Ana Munteanu. Iar concluzia a venit aproape de miezul nopții, pe Facebook.

„(…) Condamnăm cu fermitate violența verbală din mediul online, elementele de limbaj suburban și amenințările proferate la adresa colegei noastre în urma întâmplărilor de sâmbătă, 20 martie 2021. Indiferent de greșelile pe care le-a făcut, nimeni nu merită să fie supus unui astfel de tratament.

Condamnăm, de asemenea, știrile false fabricate și promovate în jurul acestui subiect. În special pe cele care relativizează suferința victimelor regimului comunist. Considerăm că societatea în ansamblul ei are nevoie să respingă astfel de practici și să încurajeze propagarea adevărului. Știrile false sunt un flagel al lumii moderne, iar el trebuie combătut în toate formele sale”, au transmis cei din USR Timiș.

„Manieră neinspirată și inadecvată”

Reprezentanții USR Timiș au folosit aceeași expresie scoasă la înaintare de primarul Timișoarei: „eroare de judecată”. În traducere liberă, consiliera USR nu a gândit logic și nu a fost rațională.

„Colega noastră a făcut o eroare de judecată și a acționat într-o manieră neinspirată și inadecvată poziției de consilier local pe care o deține. Rolul ei, ca membru al Consiliului Local Timișoara, nu este să încerce să se substituie instituțiilor executive ale statului. Există organe competente pentru a urmări și a sancționa încălcarea regulilor. Trebuie să apelăm la acestea ori de câte ori aflăm de o nerespectare a prevederilor legale și să avem încredere că ele vor acționa potrivit legii”, au explicat gestul colegei lor.

Munteanu poate vota pentru Timișoara, nu și pentru USR

Cei din USR Timiș se delimitează cumva de activismul Anei Munteanu și anunță că s-a votat, joi, „în unanimitate”, suspendarea Anei Munteanu din calitatea de membru al partidului pentru un an, începând de vineri, 26 martie.

„Întrucât modul în care colega noastră a înțeles să acționeze nu reflectă voința noastră, ca organizație, și nici valorile pe care USR le promovează, s-a hotărât suspendarea Anei Munteanu din calitatea de membru al partidului pentru un an de zile începând cu data de 26 martie 2021, cu titlu de sancțiune”, au mai transmis cei din partid.

Dacă Ana Munteanu nu poate lua decizii în USR în urma întâmplărilor din ultimele zile, ea poate lua lejer decizii pentru Timișoara, pentru că rămâne în consiliul local. Conform Codului Administrativ, Ana Munteanu poate rămâne consilier local. Ea își poate pierde mandatul doar în urma „pierderii calității de membru al partidului politic (…) pe a cărei listă a fost ales”. Sau în caz de demisie. Iar suspendarea nu înseamnă pierderea calității de membru.

Articole pe aceeași temă:

[relatedArticles]

Primarul Fritz, despre „descinderea” Anei Munteanu: O eroare de judecată, e o lecție pentru tinerii politicieni

VIDEO. Un consilier local USR ar putea fi sancționat. Ana Munteanu „a descins” cu jandarmii la un restaurant, în carantină

61 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Paul says:

  Rusine sa va fie, USR! Mergeti pe aceleasi principii PSD-PNL. Nici o diferenta! Sunt dezamagit.

  • Blitz says:

   LUME, N-AȚI ÎNȚELES NIMIC CĂCI NU ȘTIȚI SĂ JUDECAȚI SINGURI 🙂
   PRESĂ + GLOATĂ + FRITZ + ȘOȘOACE, LUAȚI DE AICI REPERELE CORECTE ȘI REALE:

   —–

   1. Pro-Fritzii și Anti-Fritzii au spus că: “Există organe competente pentru a urmări și a sancționa încălcarea regulilor.” Zău?

   În plină pandemie urlă cârciumele de chefuri dar poliția și jandarmeria NU ÎȘI FAC DATORIA DECÂT TRAȘI DE MÂNECI PRIN SESIZĂRI ȘI RECLAMAȚII DE LA CETĂȚENI!

   Aceste organe de tip Onești și Caracal NU ÎȘI FAC TREABA! Nici în pandemie, nici în societate!

   Fie se ascund în birouri, fie sunt incompetente, fie acționează incredibil de prost sau cu un disproporționat exces de zel când se leagă de babe care vând pătrunjel sau de amărășteni ghinioniști, singuri și fără apărare care sunt luați de fraieri DARRR când e vorba de acțiuni concrete, exemplu = manifestațiile șoșociste antimască, ei dau amenzi simbolice, în schimb, tot aceiași indolenți au bătut cu bestialitate și au gazat lumea pe 10 august! Când vom vedea poliție și jandarmerie care descinde în magazine sau birturi pentru controlul respectării regulilor antipandemie, ABIA ATUNCI ANA MUNTEANU + noi ceilalți putem sta liniștiți și neimplicați, căci autoritățile își fac treaba de la sine așa cum trebuie!

   2. Personalul din restaurant NU trebuia să-i servească pe cei 4 care NU erau turiști aterizați din Taiwan și cazați la hotel CĂCI ei erau tocmai cei care au facut parte din flagrant! Faptul că ei ar fi apărut in documentele birtului că ar fi fost cazați la hotel DEMONSTREAZA MÂNĂRIA CARE SE PRACTICA ACOLO => faci rezervare fictivă la hotel ca să mănânci și să bei pe timp de pandemie la restaurant dupa care poți anula rezervarea ca să nu mai plătești cazarea fictivă. Patronul multimilionar al birtului + marele filantrop al orașului s-a haloșit să ceară miloagă de scutire de la autoritățile locale în timp ce el practica găinăria de șmecher valah demascată de Ana Munteanu de care toți v-ați bătut joc cu sadism și descreierare. Rușine să vă fie tuturor, vouă românilor fără caracter + lui Fritz + USR-iștilor + șoșoacelor!

   3. In țările civilizate “delațiunea” ilegalităților (și nu a bancurilor politice anticeaușiste) este o practică responsabilă, civilizată și normală prin care cetățenii informează/anunță autoritățile despre neregulile/suspiciunile observate! De aceea societățile din EU, SUA sau Canada sunt normale si igienizate de infractori și șmecheri IAR societatea a noastra este haotică, putredă și coruptă ca în America Latină.

   4. În SUA poliția face exact ce contestă românii + presa + Fritz + AtiFritz, adică lasă în parcări mașini descuiate pe post de momeală în care pică în plasă hoții de mașini => metoda înscenării este eficientă fiindcă pescuiește infractorii evitându-se elegant spargerea mașinilor oamenilor expuși hoțiilor.

   5. Detest ciuma roșie + șoșoacele + naționalist-ceaușiștii DARRR FRITZ, CEL PUȚIN ÎN OCHII MEI, A DAT DOVADĂ DE MARE LAȘITATE! SĂ-I FIE RUȘINE LUI FRITZ + COLEGILOR DIN USR + VOUĂ CITITORILOR TIMIȘORENI PASIVI ȘI LASCIVI CARE N-AȚI LUAT ATITUDINE fermă și în masă în comentariile presei centrale și locale PENTRU A APĂRA PRINCIPII ȘI NU PARTIDFE ORI PĂRERI ȘI INTERESE PERSONALE!

   Quod erat demonstrandum!

   • Anonim says:

    Din câte știu eu nu este legal să încerci să aplici legea singur! Deci oricum o dai la întors tanti a călcat pe bec și trebuie să suporte consecințele, altfel ne trezim mâine că fiecare merge pe stradă și îi dă în cap la altul că să își facă singur dreptate aia aplice vre-o lege pe care visează că a încălcat-o celălalt!
    Suspendare din partid egal cu zero! Așteptăm amendarea și posibil încarcerarea pentru faptele penale cumulate săvârșite de infractoare și dovedite cu filmarea realizată tot de ea!

  • emilut says:

   Mă așteptam să se prindă lumea încă de la început de treaba asta.
   Cam mulți naivi au mușcat-o la vrăjeala ussr-ului.
   Mai grav e că toți trebuie să suporte acum prostia acestor naivi.

   • uie_fritz says:

    hei, niste multi oameni au votat usere si mai ales FRITZZ, 55%, vai de capul vostru…4 ani stati in case…programul 2023 adopta un ghei in debara

  • Un biciclist. says:

   Vai nu… te rog reevaluazati rationamentul…..daca pleaca usr de la guvernare voi deveni foarte trist….de ce ai vrea asta!

 2. tibi says:

  nas mare.

 3. tanar says:

  o mai tine mult mos in brate? la gropa de gunoi a istoriei cu ea, s-au cam dus sperantele de viitor politician, nu-i asa ana?

 4. Dandan says:

  Dna Munteanu , daca tot vreti sa investigati , investigati cum hotelul del Corso a fost edificat de dl ex city manager Iacob Sorin Dragoi , vânzând ulterior acest hotel pe mukte milioane , pe cand la carma orasului era prea maritul Robu , fara un puz sau pud ,este strigator la cer cum au realizat aceasta constructie fara anumite avize si acorduri , neavând nici macar acordul vecinilor , acest domn Dinu are multe bube impreuna cu ex city manager Sorin Iacob .

 5. Anubis says:

  USR ar trebui sa posteze anunt: Se cauta barbati, organizatia locala are numai femei.

  Lasand gluma la o parte, mi se pare ca USR si-a inlaturat al doi-lea vector de imagine (primul a fost Dominic) cu o usurinta fantastica. Nu incerc sa o apar sau sa ii ascund sub pres greseala, DAR se pare ca s-a trecut fantastic de repede cu vederea peste restul personajelor implicate incepand cu PREFECTUL care mai e si avocat :). S-a vazut cat de bun avocat este la aceasta actiune. Sper sa fie mai bun PREFECT decat e membru de partid sau avocat.

  Aveam pretentia de la persoanele purtatoare de sex masculin din USR sa dea dovada de unitate si sa-ti utilizeze mai mult tartacuta, dar am avut pretentii prea mari.

  Nu-i nimic, vin alegerile.

 6. NuMeritaAsta says:

  Ar fii trebuit sa fie recompensata ca a aratat cum un cocalar nu tine cont de lege.
  Oamenii cinstiti sunt pedepsiti si hotii infloresc… asa e in Romania…

  • Useremui says:

   Ai dreptate, usr e o mizerie, conduce nașpa partidul nu poate nu știe mai mult, i-am votat credeam ca șanț meseriași nu comunisti

 7. Arthur says:

  Pentru o persoana cu coloana vertebrala, ar fi trebuit sa urmeze o demisie de onoare din functia de consilier local.
  Dar odata prins gustul ciolanului e mai greu sa renunti.
  Fiecare partid cu sosoaca lui.

 8. Ra says:

  Suparati ca a fost comparata cu Ana Pauker? Au dreptate, nu se ridica la nivelul ei, dar ideologia este “spot-on”.

  Prefectul trimite oameni care instiga la nerespectarea legii, o trimite si pe duduie, apoi “mustra cetateanul” pentru ca s-a adresat “politic incorect”. Comunisti de joasa speta deghizati in haine “europene”.

 9. Cristian says:

  Mie tot nu imi e clar daca a facut ceva ilegal.
  Imi e in schimb clar ca din cauza unor oameni pe care-i stim toti si sunt foarte agresivi in momentul de fata pe FB suntem inca inchisi in casa, ca ei nu stiu sa aiba grija de semenii lor doar sa isi apere interesul.
  Poate ar trebui sa renuntam de tot la restrictii, scapa cine poate si asta e

  • Plimbare says:

   Cine te tine in casa ???nu ai o hartie mergi si iti cumperi , vrei mila???

  • NicusorDanutz says:

   Cristian, nu sunt nici eu jurist, dar ma intreb, nu este o speta penala ? Ma refer la faptul ca cei 4 figurati la inscenare au fost absolviti de controlul jandarmilor prin interventia doamnei. Prefectul USR de Timis cum explica lucrul acesta?

 10. usr pnl psd aceeasi mizerie says:

  adica ramane cu postu de consilier si nu mai e nevoie sa plateasca cotizatia un an de zile, pentru domu prefect si ceilalti patru smecheri de partid care au incercat inscenarea nimic

 11. sicman says:

  Deci cand incerci sa faci dreptate esti suspendat din functie? nice! juuuust nice!

 12. Riky says:

  Suspendarea pe 1 an din USR este = 0. Daca nu e demisa din functia de consilier local practic inseamna ca USR si Fritz o sustine si sunt de acord cu actiunea ei de comunista, ceea ce nu ma mira deloc, SPIONUL Fritz asta are la baza… da, Fritz e spion, daca are cineva vreun dubiu. stiu, pare hilar si de ras acum, dar veti vedea. inclusiv Iohannis stie asta si il vrea scos din joc, repet asteptati si veti vedea.

 13. Oare cum ar fii says:

  Ce masuta “FOARTE DURA SI GREA”o va influenta pe saraca membta toata viata Citez deci Dacă Ana Munteanu nu poate lua decizii în USR în urma întâmplărilor din ultimele zile, ea poate lua lejer decizii pentru Timișoara, pentru că rămâne în consiliul local.Deci la CASCAVAL ramine in continuare

 14. tibi says:

  Politicieni din toate partidele, voi nu pricepeti ca toata tara va vrea spanzurati urgent pe toti?

 15. Mihaela Pupaza says:

  Sa vina doamna senatoare Sosoaca sa faca ordine in orasul asta!

  • marius says:

   Ma pupazo, tu nu pricepi ca sosoaca nu e doamna? Si la alte articole tot bagi mizeria asta de replica. Doamna e ultimul apelativ din lume pe care sa-l folosesti la adresa unui astfel de specimen.
   Daca tu esti mai intarziata mintal si o apreciezi asa mult pe individa aia, du-te si prezinta-i “pupaturile in dos” personal, nu ne ingretosa pe noi aici pe tion.

 16. Cristian says:

  Deci poate lua inca decizii pentru Timisoara. Beton :)) Anul asta cat e independenta s-ar putea inscrie in PCR sa nu isi piarda antrenamentul. Cand sunt suspendati si restu’ de userei care au participat la actiunea asta NKVDista? 90% din userei sunt de acord cu ea. Doar si-a luat ea teapa. Partid de facebook

 17. pardon says:

  Uraaaaa! Bravo Ana! Bravo USR! Le-ati tras-o celor ce v-au votat. Sustinand-o pe Ana “Pauker” Muntean v-ati dovedit caracterul neomarxist de care se tot vorbeste. Ana si prefectul trebuiau dati instantaneu afara pentru ce au facut.
  Credeti ca daca incercati sa o “ascundeti” un an noi vom uita? Timisoara nu uita si nu iarta!

  • Arthur says:

   Chiar exagerezi cu “caracterul neomarxist”.
   Anuta este pur si simplu o prostuta care a vrut si ea sa iasa in fata, sperand intr-un castig de imagine in fata sefilor. Atat.
   N-a auzit de o veche vorba romaneasca: daca te bagi in laturi te mananca porcii.
   “Pedeapsa” este penibila fata de ce s-ar fi impus in cazul de fata, dar este ceva obisnuit in politica romaneasca. Sa nu spuna lumea ca n-au facut nimic.
   Excluderea un an din partid este apa de ploaie atata vreme cat ramane consilier si ia decizii pentru oras.
   Cu siguranta dedesubturile intregii telenovele sunt mult mai complicate pentru ca USR sa aiba curaj sa ia masuri radicale.

 18. aCID says:

  Conform zicalei: nici o faptă bună nu rămîne nepedepsită!

 19. Timisoara says:

  Sa ramana membru USR si sa plece din Consiliul Local! Nu ma intereseaza ce decid partidele la ei in casa, sunt apolitic!

 20. John says:

  Roxana deaconescu, eu zic ca tipa asta ar trebui decazuta din drepturile cetatenesti. Expulzata din tara pur si simplu. Nu?
  Pai cum si-a permis ea sa faca public faptul ca un patron din timisoara nu respecta regulile? Doamne fereste ce tupeu.
  De urmarile controlului ala nu esti curioasa? Daca la hotelul ala nu cumva au fost cazati fictiv o gramada de oameni doar ca sa poata manca la restaurant nu esti curioasa? Am inteles ca aia e consilier local si nu are voie sa faca genu asta de investigatii. Dar pe voi ce va opreste? Nu e pacat sa fii jurnalist si sa nu faci altceva decat sa copiezi niste cuvinte de pe facebook aici pe site?

 21. Gelu says:

  TRAIASCA REZIDOCRATIA!!! In marea Lupta din Al Treilea Razboi Mondial noi defilam cu rebuturile ce ai intemeiat noul regim al REZIDOCRATIEI!!!

 22. Parerea mes says:

  Ce comunicat de presa abject si comunist/fascist …care incita la cenzurarea opiniei publice. Cred vs 80% dintre reactiile online starnite apartin unor oameni care au trait sub regimul comunist…carora Ana “Pauker” Mubteanu le-a reamintit de ororloile comunistilor…de fanatism, ura, dispret, turnatorie, înscenări, razbunari, abuzuri…exact ceea ce reprezinta si promovează actuala clasa politica in frunte cu USR…partid care iata sare in apararea sinistrei Aba Munteanu care s-a asociat singura cu comunustii prin acțiuni, inclusiv purtand mandra un tricou cu chipul Anei Pauker

  • Aspacardin says:

   Alooo boss, nu a facut singura nimic. Toata operatiunea s-a desfasurat sub stricta supraveghere a prefectului. Intereseaza-te inainte cine a sunat sa faca rezervarile si vorbim dupa…

 23. Ion says:

  Hai si cu dosarul penal. Daca pentru Micula se poate si aici se poate. Ea are dreptul sa descinda la ea acasa nu altundeva.

 24. N-am says:

  N- a facut nici o fapta buna, nu va mai agitati atata, linsi pe creier ce sunteti.

  Este o tuta super infatuata ce s- a vazut salvatoare. La ce, moartea stie. Sa chemee politia si sa denunte data viitoare, ca ce- a facut ea, este circ ieftin. Iar primarul, trebuia sa- i ceara cel putin formal demisia. Este de- un prost gust si un taranism ce a facut ea, de doar prin Holtenia mai vezi. Dar tinand cont ca vicele e vice, un parvenit infect, nu este de mirare.

 25. Mihai says:

  Adica noi inca ii platim salariul?

 26. gogu says:

  totuși ce a făcut atâta de ilegal ?

  • sss says:

   “atata de ilegal”, ori e legal ori nu.
   In primul rand Zoltan Nemeth a trimis jandarmii cu dedicatie la un singur restaurant in baza “unei reclamatii”.
   Prefectul infectul ar trebui sa ceara seful politiei sa faca razii peste tot nu sa targheteze un restaurant anume.
   Ana a trimis niste prieteni la restaurant sa aiba jandarmii ce amenda si s-a dus acolo sa se asigure ca prietenii ei nu primesc amenda. „OUG 57 / 2019 nu permite niciun consilier local să desfășoare activități de aplicare în concret a legii”

  • GoguMic says:

   A organizat impreuna cu prefectul( din spusele dansei) o inscenare, care a vrut sa fie un flagant la o societate comerciala. Conform separatiei puterilor in stat( executiva, legislativ…etc) nu un politiician putea sa faca acest lucru. Flagrantul se relaizeaza de catre politie, procuratura; institutii abilitate.

  • ilegal says:

   ana munteanu a organizat un flagrant, trimitand niste prieteni la restaurantul unui domn cu influenta in Timisoara sa faca o rezervare ilegala. Apoi a luat niste jandarmi si a dovedit ca se poate face rezervari ilegale in perioada carantinei si ca politia / jandarmeria nu fac controale si nu amendeaza. Asta am inteles eu. A facut pr micul Sherlock

  • Gica says:

   L-a demascat pe unul care tinea restaurantul deschis in carantina. Si pentru asta a fost aspru pedepsita de catre USR 🙂

  • Gogu says:

   În altă ordine de idei, dacă organizarea era făcută de un cetățean simplu, era ok ? Fiind ploitician, numai poate.

  • Misto says:

   Pai a demonstrat ca horeca și implicit omul de afaceri Dan Dinu nu sunt deloc asa curați cum urla pe la demonstrații. Se face multă evaziune și bătaie de joc pe față

 27. Prefectul a planificat si a organizat ,trebuie demis says:

  Dar Ana Munteanu nu poate sa meargă cu jandarmi , a fost ajutat sau a fost trimisa cu jandarmi de către cineva care are puterea de ordonare a jandarmilor.
  Tot cineva din USR a trimis pe Ana Munteanu cu jandarmi cine are puterea asta este prefectul Nemeth .
  Nemeth de ce nu este demis din functia de prefect.

 28. Ionescu says:

  De vina sunt cei care se afla in spatele unor asemenea persoane pe care le imping in fata. Voi nu vedeti ca aceasta fetita se poate juca cu papusile si nu si-a terminat inca de papat punga cu pufuleti …. Este complet imatura. Ea acum isi traieste copilaria de care a fost frustrata datorita internetului… are o gandire infantila si este complet necoapta. Fara nici un fel de experienta de viata, fara nici o lupta sau o realizare notabila. Consilier local … Vai de staeaua ei… Ce exemplu ne da? Cu privire la ce ne consiliaza biata de ea pe noi cetatenii sau pe cine o mai fi … Mi-a mila de ea. Lasati-o in pace. Intotdeauna sa va uitati la cei din spatele unor asemenea persoane.

 29. timisoreanul napastuit says:

  Pe mine ma frapeaza cum toata lumea a muscat momeala si uita ca de fapt restaurantul functiona ilegal…

  • sss says:

   Ce e mai grav? Ca un restaurant a incalcat legea sau ca prefectul + un consilier alocat fac un abuz si nu respecta legea?
   Restaurantul a primit amenda.
   Prietenii lui Ana de ce nu? ca asa a ordonat ea jandarmeriei?
   Din ce functie poate ea organiza flagrant si sa ordone jandermeriei sa nu ii amendeze prietenii? Prefectul Nemeth are voie sa ordone jandermeriei sa hartuiasca un singur restaurant? Trebuie verificate TOATE fara exceptii.
   Sa nu uitam ca Nemeth isi protejeaza prietenii, exista deja precedent. CU alte cuvinte daca nu faci ce trebuie trimit controlul peste tine.

  • Donimic says:

   Lasa frapajul bai fanaticule si citeste legea. Restaurantele hotelurilor pot functiona insa numai pentru cei cazati la hotel. Ne-ati pacalit cu mizerabilul vostru partid dar acuma gata. La urmatoarele alegeri veti fi istorie. Nu exista pentru usr cuvinte sufiecient de urate in limba romana pentru a ii caracteriza exact cum sunt: niste scursori ale societatii.

 30. Nemeth Atila says:

  Draga USR+,
  Daca in urma scandalului generat de această femeie, ați lăsat impresia că va pasă de noi, să știți că nu ați făcut altceva decât să salasot DOAR impresia.

  1. Demisia era cuvântul potrivit in urma acestui scandal.
  2. Suspendarea e o frecție la piciorul de lemn a democrației.
  3. Prezentarea unor scuze nu sunt suficiente. Poate și o diminuare a indemnizației de consilier local
  4. Disciplină de partid în USR+ nu e punctul vostru forte.

 31. Prefectul a planificat si a organizat ,trebuie demis says:

  Ana Munteanu nu poate sa meargă cu jandarmi după dansa.Nu are putere legala , a fost ajutat sau a fost trimisa cu jandarmi de către cineva care are puterea de putere asupra jandarmilor.
  Tot cineva din USR mai exact prefectul Nemeth a trimis pe Ana Munteanu cu jandarmi .
  FRITZ nu cere demisia din funcția de consilier ?
  Nemeth de ce nu este demis din functia de prefect?

 32. Anais says:

  Praf in ochii fraierilor. Unde sunteti voi votantii usr…..

 33. Timisoara2020 says:

  Rusine USR , v am votat insa aveti aceleasi principii ca si celelalte partide 🙁 sunt uluit cat de naiv am fost crezand ca veti face mai mult decat ceilalti. Din pacate doar interese si atat. Dumnezeu sa aibe mila de noi.

  • @Timisoara 2020 says:

   @Timisoara2020: Cand votezi, o faci uitandu-te la trecutul candidatilor, la ce au facut ei la viata lor ca sa merite votul tau. Din pacate prea multi oameni au votat USR doar in baza promisiunilor iar acum constata cat s-au inselat. Ghinion !……

 34. No offense! says:

  Nu înțeleg de ce trebuie pedepsită persoana care demască o ilegelitate. Poate și alți patroni de restaurant aveau nevoie de clienți, dar au respectat legea. De ce atâta lume vrea să arunce cu pietre în cea care a arătat cum stau lucrurile în realitate?

  • Despre separatia puterilor says:

   Poate trebuie sa-ti explice cineva cum este cu separatia puterilor. Ca nu poti fi si Consilier si Jandarm in acelasi timp… Asa ceva au mai facut doar comunistii pe vremea Anei Puker si au sfarsit-o prost, eliminati de ai lor…..

 35. Timisorenilor cu drag says:

  Foarte rau pentru Timisoara dar….ce-si face omul cu votul lui……
  Acum timisorenii vor trebui sa suporte pana la capat experimentul USR. Si nu este decat inceputul !

 36. Cele mai noi știri

  Sănătate

  Coronavirus, 22 septembrie: peste 7.000 de cazuri noi în țară. 376 de infectări din Timiș

  Ştiri din Timiș

  Oficial: Carantină de noapte în weekend în Timișoara, Dumbrăvița, Giroc și totală în două localități din Timiș

  Ştiri din Timiș

  Focar de coronavirus la o creșă din Timișoara. Alte 120 de clase din Timiș, în sistem online

  Ştiri din Timiș

  Posibilă carantină de noapte în weekend, la Timișoara, Giroc, Dumbrăvița și Ghiroda

  Eveniment

  Avertizarea meteorologică de vreme rece în toată țara

  Ştiri din Timiș

  Dezbatere publică pentru noul serviciu de parcare al primăriei. S-ar putea discuta și reforma Timpark

  Eveniment

  Migranți fără acte, descoperiți la o pensiune din Timișoara

  Eveniment

  Un șofer drogat și unul fără permis prinși de polițiști în trafic, în Timișoara și Cenei

  Ştiri din Timiș

  Protocol anti-gunoaie la Timișoara. Primăria vrea un parteneriat cu Garda de Mediu și Poliția Locală

  Ştiri din Timiș

  Schimbă PET-ul cu biletul! Călătoriți gratis cu STPT în schimbul deșeurilor reciclabile

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici