tion.ro Web analytics

Un bărbat din Timiș, depistat cu COVID-19, a murit. A fost diagnosticat cu pneumonie și a decedat acasă UPDATE

De Adrian Panduru
Reactualizat la:

Un bărbat din Timiș, depistat cu COVID-19, a murit. A fost diagnosticat cu pneumonie și a decedat acasă UPDATE

Foto: Dani Amariei
Reactualizat la:
Un bărbat de 49 de ani din Timiș a murit chiar în ziua în care a fost confirmat cu COVID-19. Omul s-a dus la spital în urmă cu 6 zile, dar a fost lăsat acasă. A decedat acolo, la două zile după ce a chemat o ambulanță, fix când a fost confirmat cu COVID-19. UPDATE Managerul Spitalului Județean Timișoara: „Pacientul era în izolare la domiciliu, dar când a ajuns la spitalul nostru a negat în scris acest lucru, când a fost întrebat”
Scris de Adrian Panduru - Un bărbat de 49 de ani din Timiș a murit chiar în ziua în care a fost confirmat cu COVID-19. Omul s-a dus la spital în urmă cu 6 zile, dar a fost lăsat acasă. A decedat acolo, la două zile după ce a chemat o ambulanță, fix când a fost confirmat cu COVID-19. UPDATE Managerul Spitalului Județean Timișoara: „Pacientul era în izolare la domiciliu, dar când a ajuns la spitalul nostru a negat în scris acest lucru, când a fost întrebat”

Bărbatul din Timiș avea 49 de ani și, conform Grupului de Comunicare Strategică, nu a fost internat în spital.

„S-a prezentat în data 20.03.2020 la UPU a Spitalului Județean de Urgență Timișoara, unde a fost diagnosticat cu pneumonie acută (clinic si radiologic). I s-a recomandat consult de specialitate la spitalul de boli infecțioase. Conform pacientului, acesta nu a călătorit în străinătate și nici nu a fost contact al unei persoane pozitive. În 21.03.2020 s-a prezentat si la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, neinternat, diagnosticat cu pneumonie acută. În 24.03.2020, stare deteriorată, solicită ambulanță, i se recoltează proba de exudat pentru COVID si este lăsat la domiciliu. Confirmat pe data de 26.03.2020, decedat în aceeași dată. Pacientul avea boli cronice preexistente (poliartrită reumatoidă și hipertensiune arterială)”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

UPDATE Managerul Spitalului Județean Timișoara: „Pacientul era în izolare la domiciliu, dar când a ajuns la spitalul nostru a negat în scris acest lucru, când a fost întrebat”

Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara, transmite că pacientul de 49 de ani din Timiș era în izolare la domiciliu, cu familia, iar doctorilor de la Unitatea de Primiri Urgențe le-ar fi declarat, sub semnătură, că nu este în autoizolare și nu s-ar fi întors din străinătate. Practic, spune Pătrașcu, pacientul nu se afla în definiția de caz pentru a fi testat de coronavirus – adică (conform declarației semnată de pacientul decedat, din câte spune Pătrașcu) nu s-a întors din străinătate, nu era în izolare (implicit) și nu avea SARS (Sindrom Respirator Acut Sever) – condițiile pentru a fi testat de COVID-19.

„Pacientul era în izolare la domiciliu, dar când a ajuns la spitalul nostru a negat acest lucru, în scris, când a fost întrebat. S-a prezentat în 21 martie, la ora 8, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara, cu mijloc propriu de transport. A negat izolarea, a negat că a călătorit, că ar fi avut contact cu persoane posibil infectate. A semnat formularele pe propria răspundere. Doctorii de la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Timișoara au pus diagnostic de pneumonie acută (clinic și radiologic) și l-au trimis la <<Victor Babeș>> pentru consult de specialitate și tratament. La insistențele pacientului, acesta a plecat cu mijlocul propriu de transport. Doctorii de la Spitalul <<Victor Babeș>> au confirmat diagnosticul și i-au prescris tratamentul. În 24 martie, pacientul a venit cu ambulanța la Urgențe, la Spitalul Județean, la 4 dimineața, acuzând dispnee. I s-a administrat tratament și i s-a crescut doza de antibiotic, iar la ora 6 a plecat ameliorat. Nu avea criterii de internare, coform medicilor UPU. În data de 25 martie a sunat la 112, ambulanța a recoltat probe pentru COVID-19 și l-a lăsat la domiciliu. În 26 martie, testul a iești pozitiv, și când reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) au sunat să-l interneze, familia a comunicat decesul. S-a prezentat ambulanța, care a constatat decesul. Comunicatul Grupului de Comunicare Strategică ar fi trebuit să conțină informația de izolare la domiciliu, deoarece, conform DSP Timiș, raportul de izolare la domiciliu a fost transmis o dată cu raportul cazului. Pacientul nu se încadra în definiția de caz la data când s-a prezentat la Județean, adică 21 martie (adică ne-a declarat că nu venit din străinătate și nu era diagnosticat cu SARS), deci nu aveam voie să-l testăm, conform regulamentului de la nivel central. S-ar fi încadrat dacă am fi știut că era în izolare la domiciliu, dar pacientul a negat în scris acest lucru”, a declarat Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara, pentru TION.

Un alt bărbat, de 45 de ani, din județul Arad, confirmat cu COVID-19 în data 25 martie, a decedat în aceeași zi, în ambulanță, în timpul transferului în Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara.

A murit și un bărbat de 56 de ani, din județul Dâmbovița, hemodializat la un centru de dializă, internat inițial la Spitalul de Urgență București Floreasca, transferat în data de 23.03.2020, atunci când a fost confirmat pozitiv cu noul corinavirus la Spitalul de Boli Infecțioase V. Babeș – ATI.

Și o femeie de 70 de ani, din județul Neamt, internată în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamt-Nefrologie pentru hemodializă a decedat.

„Stare agravată din 25.03.2020, cand se suspectează infecție cu coronavirus și se recoltează proba. Deces in 25.03.2020. Confirmată pozitiv în data de 26.03.2020”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

UPDATE Încă o persoană cu COVID-19 a decedat: un bărbat de 75 de ani din Iași

A fost înregistrat încă un deces al unei persoane confirmată cu noul coronavirus, numărul total la nivel național ajungând la 23.

Este vorba despre un bărbat de 75 de ani, din județul Iași, internat si confirmat cu COVID-19 în data 22 martie, care a decedat in 26 martie. Conform Grupului de Comunicare Strategică, bărbatul avea comorbidități – „diabet zaharat complicat”.

Articole pe aceeași temă:

Șefa DSP Timiș face apel la umanitate: Suntem depășiți de situație din cauza unor orgolii mărunte, din pricina faptului că pasăm responsabilități de la unul la celălalt

[relatedArticles]

71 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Marcel says:

  Adica sa inteleg ca a fost trimis la plimbare de 2 spitale si nimeni nu l-a testat de COVID chiar daca avea simptome apropiate – pneumonie? Ca a umblat de colo-colo cu virusul la el? Vai, vai, vai…

  • rica says:

   Criterii liberale in sanatate. Nimic mai mult.

  • arhi says:

   De colo-colo a umblat analfabetul cind a venit din italia in romania, cu virus cu tot.

   • leacu says:

    De ce nu au INCHIS FRONTIERELE oamenii sasului ????? de ce lasa si acum sa se imbolnaveasca romanii de aia din diaspora ?

    • Laura says:

     Pentru ca nu e legal sa inchizi granitele propriilor cetateni. Asa e in toate tarile civilizate. Uita-te la stirile cu Ungaria. Si ei au inchis doar pentru straini. Asa ca lasa revolta

  • Zaris says:

   Sa plece si liberalii si slugile lor de aici !!

  • Miscan says:

   Tara asta are nevoie de o mina de fier comandata de o gindire nationalist-crestina luminata. Bordelul politic bruxelez actual trebuie inchis cu totul, ca la vreme de ciuma. Sau, ma rog, coronavirus.

   • Demetra says:

    De ce in Romania este cel mai mare procent din lume, al medicilor infectati cu covid 19?
    Ce preventie s-a facut pentru a proteja sanatatea si viata medicilor in primul rind?
    Domnilor liberali, daca virusul nu va ocoleste, v-ar placea sa va trateze un medic fara costum de protectie, fara masca si manusi, epuizat de munca si infectat la rindul sau?
    Amintiti-va ca, la incheierea juramintul de investire, spuneti :” Asa sa-mi ajute D-zeu!”

 2. andrei says:

  Deci virusul a intrat si in Spitalul Judetean Timisoara,cei de la UPU si radilogie aveau echipament de protectie?ii va testa cineva acum?

 3. Ina says:

  Sa inteleg ca spitalele din Timis urla ca vor numai pacientii din Timis in timp ce refuza sa interneze pacientii din Timis desi mai sunt paturi libere in spitale?!

  Trist…

  • Insider says:

   Combinatia cea mai letala este acest Coronavirus suprapus pe epidemia cronica de incompetenta acuta produsa de corupția din politic care a promovat exclusiv lacheii de partid.
   Sistemul medical romanesc este preaslăvit tot de niste agiamii din presa ori de niste ticalosi precum Diaconu și Robu, strict din motive electorale. Iar noi cetatenii suntem la mila sorții sau a Domnului…

  • vik says:

   Nu intelegi nimic. Mai da o tura pe afara sa uite mama trec soldatii.
   Sau, mama sint beata …

 4. Ahtum says:

  de unde era tipul?

 5. cornel says:

  Deci 6 zile a primit tratament pentru pneumonie, probabil antibiotice. Mai bine sa ne comunice ce medicamente trebuie sa luam pentru coronavirus sa ne tratam singuri ca avem mai multe sanse asa. Si veniti odata cu testele ca lipsa lor l-au omorat.

  • realism says:

   nu vine nimeni cu teste…sunt povesti. Teste fac altii, peste 10000-12000 pe zi, nu noi. Odata ce esti diagnosticat iti vor spune sa te izolezi in casa, iti vor prescrie un tratament aiurit scris pe capota ambulantei si Dumnezeu cu mila, scapi sau mori acasa…la spital ITI GARANTEZ ca nu vei ajunge daca nu ai niste pile babane…doar bugetarii de lux, neamurile apropiate si acolitii de top in furacini vor beneficia de tratamente. Tu nu vezi ca au testat primarii inaintea medicilor si asistentelor? De exemplu primarul Iasului s-a testat de 3-4 ori! Medicii sunt atat de rahati incat vor acorda prioritate exact astora care se pisha pah ei…ca asa-i romanu, slugoi inainte de toate!

  • Ion says:

   Ignoranta, prostia si nesimtirea lui l-au omorat!

 6. realism says:

  Pe 20 e diagnosticat gresit la Judetean, pe 21 diagnosticat gresit la Babes…pe 24 i se recolteaza proba…pe 26 primeste diagnosticul si dupa cateva ore moare! “Ghinion” cum ar zice 6 Case!
  Moartea acestui om reflecta cum sunt tratati oamenii de rand…primarul Devei sau sefu ISU Hunedoara cum au scapat un partz umed imediat au fost transportati la TM , internati de urgenta si ingrijiti regeste, primeau si biletele cu incurajari de la staff…nu fac misto! Alora, culmea, nu le-a pus nimeni gresit diagnosticul! Omul asta la 49 de ani poate avea o sansa daca il testau de la bun inceput, dar cum statul mafiot nu poate testa decat vreo 700 cazuri pe zi…zeci mii de oameni vor plati cu viata pentru ca iata nu sunt nici macar diagnosticati, ce sa mai disctam de ingrijiti!
  Mi-e scarba de medicii astia lipsiti de caracter,majoritatea dintre ei au fost, sunt si vor ramane niste lingai ordinari! Criza asta arata caracterul medicilor si asistentelor, cei care mai dispun de curaj si integritate morala au iesit in fatza si spun adevarul…restul potailor se conformeaza la directivele venite “de sus”.

  • Pt realism says:

   *Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara, transmite că pacientul de 49 de ani din Timiș era în izolare la domiciliu, cu familia, iar doctorilor de la Unitatea de Primiri Urgențe le-ar fi declarat, sub semnătură, că nu este în autoizolare și nu s-ar fi întors din străinătate. Practic, spune Pătrașcu, pacientul nu se afla în definiția de caz pentru a fi testat de coronavirus – adică (conform declarației semnată de pacientul decedat, din câte spune Pătrașcu) nu s-a întors din străinătate, nu era în izolare (implicit) și nu avea SARS (Sindrom Respirator Acut Sever) – condițiile pentru a fi testat de COVID-19.*
   Asta nu se citeste din articol? Daca nu incerca sa fenteze sistemul poate era cazul o mie si era tratat de covid. Acum avem si Spitalul Judetean posibil infectat. Pt ca a mintit, pt ca a fentat.

   • realism says:

    ca intodeauna “mortul e de vina”. Nu conteaza ce a declarat el, trebuia testat in primul rand pentru siguranta cadrelor medicale si a celorlalti pacienti, plus pentru diagnisticarea corecta.
    Maine ma duc si eu si zic ca acum 3 ore am aterizat dupa 8 luni petrecute izolat pe planeta Marte…ma vor crede aia la spital?

  • Arthur says:

   Orice deces este trist, dar omul acesta impreuna cu rudele si-a cautat-o cu lumanarea, au mintit cu buna stiinta si posibil a infectat si pe altii chiar personal medical atat de necesar in aceasta perioada.
   Autoritatile sa aplice legea si sa pedepseasca toate persoanele care cunosteau situatia si au mintit cu nerusinare.
   Sper ca si incompetentii din ministerul sanatatii sa inteleaga ca daca nu testeaza fiecare persoana care intra in UPU risca sa infecteze toate spitalele. E chiar asa de greu de inteles ca unii sunt idioti si nu constientizeaza impactul minciunilor? Cum sa crezi pe cuvant orice ametit care ajunge la UPU? Cu ce-i ajuta acum ca au hartia semnata de raposat pe proprie raspundere? Se autodezinfecteaza spitalul?

  • Carla says:

   Asta cu diagnosticatul si tratatul gresit e sport national la voi.Toti va pricepeti la diagnostic si tratament medical…asta daca stiti sa cititi pe google…
   Ca idiotul a mintit si nu a declarat de unde a venit si ca ar trebui sa fie in carantina asta nu e o problema? A fost diagnosticat cu pneumonie.Ce e gresit aici?

 7. Dan says:

  Îmi amintesc de filmul “Moartea domnului Lăzărescu” și din păcate o mare parte dintre noi va avea aceeași soartă. Nu exista empatie, simțul datoriei, grija fata de pacient din partea cadrelor medicale nici înainte de această pandemie, iar acum, de frica vor face tot ce le stă în putință să nu ne trateze, sa nu fie solidari. Nu au echipamente de protecție, ghinion, nici noi nu avem medici în adevăratul sens al cuvântului, dar tot la ei vom apela. De ce au tăcut, de ce nu au atras atenția șefilor, managerilor, ministrului ?!? Pentru că toți sunt angajați pe pile, pentru că nu au coloana vertebrala, pentru că nu au vrut să supere pe vreun sefut? Scapă cine poate!

 8. Gicutza says:

  Era un cetatean roman de etnie din liebling, care trebuia sa stea in carantina si care si-a infectat tot stolul. Stati departe de liebling si sper ca autoritatile sa gandeasca si sa inchidara rapid satul.

 9. Cosmin says:

  Închideți Livingul,decedatul de 49 de ani e de acolo și e de etnie romă.E jale

 10. iorgovan says:

  Cum comenteaza domn` primar, faptul ca ,,spitalul primariei,, a gresit in acest caz? De ce tace? De ce nu vine cu un punct de vedere? Rusine domnule primar robu (cu r mic)

 11. Cosmin says:

  Decedatul de 49 de ani e de etnie romă,e din Libling și a venit recent din Germania,e jale

  • Adrian says:

   De ce minti … ca sa-i scoti pe diasporistii rumanii ???
   Copii lui au venit din Germania, nu el.
   Si … da … rumania este infectata de diasporistii rumani nu cum vreti voi sa insinuati (ca cica rumanii nu au venit in tara ci doar tiganii).

 12. rewq says:

  Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa se întâmple la Județean,Dsp de ce nu a dat lista nominală cu toti cei aflați în izolare la fiecare spital?e groasă fratilor,doamne ajuta@

  • Mishu says:

   Locurile de la ATI sunt păstrate pentru ” aleșii” noștri și rubedeniile lor, nu ajunge oricine la un aparat de oxigenare a funcției pulmonare.

 13. xxxxx says:

  o isterie generala
  provocata de interes economic politic
  izolare generala ? ce rahat ? oprit tot ?
  unde sant medicamentele luate preventiv , tratament, vaccin ?
  acum se inventeaza gaura la macaroana dupa 3 luni de China ?
  acum fac teste ?
  se cumpara manusi si echipament pt dezinfectie ???
  asta nu se poate !
  unde sant medicamentele pentru TBC, SIDA, cele care dau rezultate ???
  ce faceti cu ele ?
  de ce nu le dati ca preventie sa ia toata lumea si se termina isteria ?
  nu rezolvati nimic prin izolare, ciclul de infectare se va relua la nesfarsit
  MEDICAMENTE , unde sant ???
  natiunea lui peste prajit, vrea exemple si apoi laude

  • Goia says:

   Nici acum nu exista ce trebuie. Trimit liberalii personal medical la lucru cu miinile goale aproape. Cine o sa ne mai ingrijeasca daca se imbolnavesc ??

 14. StarDust says:

  Ce inseamna sa fii prost , ce iti faci cu mana ta se numeste lucru manual , care a fost logica sa nu spui la spital ca esti in izoalare?????/ca eu nu o vad , inca se plimba lumea pe strada inconstienta maxima , care aveti izolare data de DSP stati acasa BAAAA ce nu intelegeti ????? trebuie sa va si deseneze careva ce trebuie sa faceti?

 15. Timisorean says:

  Nah buuuun, asta e clar eroare medicala si eroare de sistem. Poate avem o a 2-a suceava la noi.
  Cand ii aud pe unii cu: doctorii eroii nostri…. Iacata ca doctorii dau kixuri dupa kixuri si li se rupe de pacienti ca intotdeauna. Te poarta din stanga in dreapta, asa cum au facut ani si ani si ani.
  Si dupa auzi pe unii: sa ii aplaudam….. Nu bai busole pierdute, ca isi fac treaba pentru care sunt platiti si sunt bine platiti. Si nici macar acum in ceasul al 12-lea nu isi fac inca 100% treaba cum ar trebui.
  Unii doctori isi fac treaba cu varf si indesat, dar nu “doctorii”, ci doctorul X si Y si Z. Restul tot ar fi in stare sa ia spaga sa te interneze cu coronavirus!

 16. Timisorean says:

  Oameni buni, daca noi nu am calatorit in strainatate si nu avem de unde sa stim daca am avut contact cu vreo persoana pozitiva noi in cazul in care prezentam simptomele acestei boli covid nu o sa avem nicio sansa sa fim testati / tratati ???

 17. Alin says:

  21 martie trimis de la județean la victor babeș pt consult de specialitate….ciudat cat timp din data de 16 martie cei de la victor babeș au spus ca nu mai primesc decât persoane cu covid19.

 18. Ziegler Harald says:

  Mincati USTUROI zilnic de 3 ori pe zi. Cel mai bun antidot : usturoi.
  Tchuss

 19. Karla says:

  Sper ca acum se justifica testarea TUTUTOR ce au venit in contact cu el: din spital, din sat! Si in carantina institutionalizata cu ei! Nu poti lua de buna declaratia mincinosilor, au simptome, au febra, ii testezi si gata!

 20. romanul says:

  Tot ceea ce inteleg eu din acest articol este faptul ca daca nu ai calatorit in tarile cu risc de infectare si daca nu ai avut contact cu o persoana pozitiva (nu ai de unde sa stii cu cine te-ai intersectat …cand..unde..etc..) nu ai nicio sansa sa faci testul pentru covid 19 ? chiar daca prezintitoate simptomele covid 19 ??? e strigatur la cer !!! normal ca daca esti trimis acasa o sa ajungi in ultima faza a bolii !!! spuneti-mi va rog daca am interpretat gresit acest articol . va multumesc !

  • SabinA says:

   prostii de romani au considerat ca in Germania, Belgia, Olanda si Austria nu este Covid-19 au avut incredere in tarile respective. Pe sanatatea noastra!

  • cornel says:

   Gresesti. Poti face cate teste vrei, unii politicieni isi fac saptamanal de ex.

  • realism says:

   ai inteles pefect dragule. Totusi, mentionez ca daca esti bugetar de lux tu si apropiatii va puteti face testul oricand doriti. Daca sa zicem primarul sau prefectul Timisoarei au chef de o testare, cand scriu fiind spre ora 12…in maxim 4 ore vor avea rezultatul si daca sunt pozitivi vor ajunge de urgenta la spital intr-un salon de lux, rezervat special pentru “personalitati”. Daca nu ma crezi cauta articole despre primarul Devei, odata cu mancarea primea inclusiv biletele de dragoste, incurajare si admiratie din partea personalulu medical. Tu daca indraznesti se te apropii la 100m de poarta spitalului probabil iti fte Jandarmeria niste pulane pe spinare

 21. aris says:

  adevarul este ca toti acesti tigani ignoranti care se repatriaza merg pe premiza ca………mie nu mi se intampla !!! in acest caz va ganditi ca apartinatorii si ceilalti cu care apartinatorii au intrat in contact sunt intr-un real pericol .tu ca primar cand sti ca se repatriaza zburatoare la tine in comunitate i-i pui in izolarea cel putin 20 de zile….fa un saivan pe pasunea comunala in pana mea…mai bine se imbolnaveste o comunitate intreaga ? pt ca la tigani daca le spui sa respecte legi si reguli tipa de le crapa bojocii …discriminare !!!!!!!!!

 22. cititor says:

  Daca ar fi informat medicii ca a venit din Germania sigur atitudinea acestora fata de bolnav ar fi fost alta. Dar na, tiganu a crezut ca fenteaza si de data asta. Cine stie cati or mai fi infectati din cauza lui. In rest, D-zeu sa-l ierte , a platit cam scump pt. ca nu a spus adevarul.

 23. SabinA says:

  Nici o activitate din partea DNA privitor la Dosarul Covi-19. Suntem la inceputul epidemiei romanesti si nu am auzit, vazut, gasit actiuni din partea DNA. Media a relatat cazuri concrete. Parchetul General deasemenea fara activitate.

 24. Alin Dulgescu says:

  Si a meritat soarta…a mintit, a platit……asta merita tiganii care umbla sa imbolnaveasca pe alti, nu respecta sa se duca macar mai scapam de ei…raman casele si palatele de ei….

 25. max says:

  Indreptati-va spre cimitire cit mai sunt locuri…

 26. Apolitic says:

  Se testeaza oamenii dupa un protocol scris de niste idioti. Nu poti testa in afara protocolului care pare scris de un oligofren “daca ai calatorit in strainatate si daca ai avut contact cu cineva infectat”. De parca cei infectati au o insigna sa ii recunosti pe strada. Un doctor rezident al unui doctor CONFIRMAT cu coronavirus nu este testat desi are simptome si a stat zi de zi langa cel infectat,nu se incadreaza in definitia de caz.

 27. Emil says:

  Metodologia este urmatoarea: daca nu te incadrezi in definitia de caz esti liber sa mori. Ca de testat sau de internat nu te vor interna, oricate simptome vei avea.

 28. Marius says:

  Multi profita de ocazie sa critice liberalii si pe Iohanis. Dar incercati sa va imaginati ce era cu Dragnea sau cu Veorica si cu Ciuma Rosie la conducere.
  Au stat rosii la carma 7 ani si au plecat cu o luna doua inainte de aparitia virusului. Acuma urla ca de ce e sistemul medical asa, ca de ce se intorc o parte (destul de mica din cei 5-6 milioane de romani de dincolo), ca de ce sunt prosti unii, etc.
  Sistemul e asa pt. ca asa la-ti facut voi, romanii de dincolo se intorc pentru ca au EXACT aceleasi drepturi ca si voi.
  Unul plecat de la Timisoara la Viena (550km) e “diasporean” dar unul plecat de la Iasi la Timisoara (650km) e bastinas?
  Dar oltenii plecat spre vest? Daca s-au oprit dupa 3-400km (la Timisoara) sunt “de-ai locului”, dar daca au mai mers devin diasporeni?
  Mai oameni buni, tiganul a mintit ca nu a venit din strainatate, iar doctorii au respectat protocoalele. Daca nu o faceau ar fi fost caz penal de zadarnicire a combaterii bolilor si abuz. Ar fi fost acuzati de spaga. Nu au cum sa testeze pe toata lumea. Pur si simplu nu exista destule teste. Ca vor veni … candva, e alta treaba. Deocamdata asta e situatia.
  Tiganul a mintit pentru ca asta e “educatia” lui. Si de asta nu a fost testat si a murit. Daca recunostea poate scapa sau poate nu. Dar daca cineva isi inchipuie ca a avut cea mai mica grija ca face rau la altii este un tampit. Acesti indivizi (nu neaparat tigani, sa fim cinstiti) sunt asemenea fiarelor de prada, iar prada suntem noi ceilalti.
  Vorbiti de inchiderea granitelor in fata semenilor nostrii, dar uitati ca infractorii au fost primii care s-au intors. La fel cum au fost primii care au plecat. Acum mai vin cei care au ramas fara servici si nu mai pot sta pe acolo. Borfasii sunt deja aici de o luna.

 29. petrica says:

  Azi, citi medici lureaza in Timisoara pe testele de COVIND-19?
  Cite aparate avem, citi medici lucreaza pe ele, care e capacitatea aparatului si cite teste se fac in realitate?

 30. pacientul englez says:

  in Reanasterea scrie ca doctorii de familie din liebling au intrat in contact cu pacientul decedat. Nici o informatie despre asta, ? stie cineva amanunte, izolare, contaminari colaterale, asta ii grav, mortul sa fie sanatos pe unde o fi

 31. S-amar says:

  ” pacientul nu se afla în definiția de caz pentru a fi testat de coronavirus ”
  Deci cam asta ne astepta pe toti …

 32. ubor says:

  In Romania nici evidenta nr de victime nu le pot tine cum trebuie darmite sa te trateze medical

 33. Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Rata de infectare cu Covid, sub 3 la mie în Timișoara. Situația în localități

  Sănătate

  Coronavirus, 29 noiembrie: peste 1.000 de infectări și 107 decese în România. 57 de cazuri în Timiș

  Ştiri din Timiș

  Taxele și impozitele pe 2022, din nou la vot. Propunerea e tot de scumpire, pentru servicii de calitate

  Ştiri din Timiș

  Pregătiri pentru iarnă, la Timișoara. Societățile care se ocupă de deszăpezire „vor interveni imediat ce este nevoie”

  Eveniment

  Razie în traficul din Timișoara. Au fost aplicate peste 100 de amenzi

  Eveniment

  Bărbat prins drogat la volan, într-o localitate din Timiș. Consumase și alcool

  Ştiri din Timiș

  Avertizare a meteorologilor: vântul va sufla cu putere în toată țara. La munte va ninge

  Eveniment

  O femeie a intrat cu mașina într-un copac, între Sânnicolau Mare și Lovrin

  Ştiri din Timiș

  Magazinele Enel din Timiș, închise timp de două zile

  Ştiri din Timiș

  Ajută persoanele cu dizabilități intelectuale de la Fundația „Pentru Voi”. Cumpără decorațiuni de Crăciun

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici