tion.ro Web analytics

Azi în Timișoara

Ce facem astăzi, 18 aprilie 2024, în Timișoara?
Joi puteți merge la mai multe expoziții, spectacole și proiecții, în oraș.

Ştiri din Timiș

Frontieră mai sigură cu Serbia după o investiție de aproape 14 milioane de euro
La Moldova Veche va fi construit un ponton de andocare a navelor utilizate în patrulare pe Dunăre de către polițiștii de frontieră. Acesta este doar una dintre investițiile care vor securiza frontiera româno-sârbă prin intermediul fondurilor europene.

Ştiri din Timiș

Directorul Direcției Județene pentru Cultură Timiș, vechi liberal: „Robu nu are caracter”
Sorin Predescu, directorul Direcției Județene pentru Cultură Timiș, un vechi liberal, consideră că Nicolae Robu, fost primar și actual candidat din partea alianței PSD-PNL la alegerile locale din iunie, este un om „lipsit de caracter”.

Ştiri din Timiș

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în zona 1 Timiș
ADVERTORIAL. RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

Sănătate

Grevă japoneză în rândul medicilor specialiști din Timiș
Și medicii timișeni, care vor să își susțină colegii din capitală în misiunea de a cere mai mulți bani de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate, au intrat în grevă japoneză. Specialiștii poartă o banderolă roșie la braț, în semn de protest față de deconturile mult prea mici ale casei, dar și față de veniturile prea mici.

România

Trei din cinci părinți ucraineni, refugiați în România, nu au un loc de muncă
Din cei peste 21.600 de adulți ucraineni, înregistrați la Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă de la debutul războiului, puțin peste 2700 și-au găsit o slujbă. O anchetă Salvați Copiii arată că trei din cinci părinți ucraineni, majoritatea femei, nu au reușit să se integreze pe piața muncii din România. Principala piedică este necunoașterea limbii. Organizația Salvați Copiii dorește deschiderea unui centru de zi, pentru a sprijini educația copiilor, dar și facilitarea accesului pe piața muncii a mamelor acestora.

Ştiri din Timiș

Hramul Domului Sf. Gheorghe, celebrat în 23 aprilie, la Timișoara
Episcopia Romano-Catolică de Timişoara celebrează în data de 23 aprilie hramul Domului Sf. Gheorghe.

Ştiri din Timiș

Copiii pot învăța să încondeieze ouă, gratuit, la Muzeul Satului Bănățean
Activitate inedită pentru copii la Muzeul Satului Bănățean de la Pădurea Verde. În preajma Sărbătorilor Pascale, cei mici pot învăța să încondeieze ouă.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici