tion.ro Web analytics

Azi în Timișoara

Ce facem astăzi, 3 iunie 2023, în Timișoara?
Sâmbătă, pe lângă spectacole, filme și expoziții în oraș, vă puteți bucura de o petrecere și excursie cu vaporul Pelicanul, dar și de Festivalul Luminii care are loc în parcul Anton Scudier.

România

Regele Charles al III-lea, în România: admirație pentru țară și a recitat din Mihai Eminescu
Regele Charles al III-lea se află pentru cinci zile în România, iar vineri a ajuns la Palatul Cotroceni, unde a lăudat țara și a citat din poezia lui Mihai Eminescu:"Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie".

Ştiri din Timiș

Festival-concurs pentru copii talentați, la Chevereșu Mare
La Căminul Cultural din comuna Chevereșu Mare va avea loc sâmbătă, 3 iunie, de la ora 12:00, ediția a V-a a Festivalului Concurs pentru Copii „Viorica Ghercea”. Concursul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani, soliști vocali de muzică populară și recitatori de poezie dialectală.

Ştiri din Timiș

Lumea dinozaurilor, la Iulius Town. Andra Gogan concertează în Iulius Gardens în weekend
Dinozaurii au revenit în Iulius Town. Astfel, vizitatorii au șansa să afle cele mai captivante, interesante și educative informații, dar și să interacționeze cu 26 de specii preistorice, reproduse în mărime naturală, animatronici. Intrarea în „Lumea dinozaurilor” este liberă și te așteaptă și o mulțime de surprize. Mai mult decât atât, duminică, 4 iunie, Andra Gogan va avea un super concert tot în Iulius Gardens. 1

Ştiri din Timiș

Ateliere și jonglerii cu foc la Festivalul Luminii. Mii de gulguțe vor fi ridicate spre cer
Ateliere și activități menite să surprindă și să le placă tuturor, indiferent de vârstă, mii de gulguțe (cutii de hârtie cu o lumânare înăuntru) și spectacol de jonglerii cu foc reprezintă principalele atracții ale Festivalului Luminii. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 3 iunie, în Parcul Central.

Ştiri din Timiș

Sindicatele din Educație continuă greva. În Timiș, se reia numărătoarea participanților
Vacanța prelungită de la începutul lunii iunie nu pare să aducă încetarea grevei din Educație. Guvernul a dat o ordonanță de urgență cu anumite majorări, însă liderii federațiilor sindicale au anunțat că refuză oferta. În acest zile se strâng opinii din teritoriu, iar marți vor fi formulate decizii certe. Și în Timiș, potrivit liderilor de sindicate, se dorește continuare grevei. 5

Ştiri din Timiș

Aproape 30 de licee din Timișoara, dotate cu laboratoare inteligente
28 de licee din Timișoara vor primi finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru a fi dotate cu laboratoare inteligente. Totul face parte din proiectul „SmartLabs”.

Ştiri din Timiș

Se redeschide granița cu Serbia pentru bicicliști
Timișenii sunt invitați la pedalare chiar de Ziua Mondială a Bicicletei. Granița cu Serbia din zona comunei Otelec se deschide din nou sâmbătă și duminică. Astfel, bicicliștii vor putea ajunge în țara vecină pe două roți.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici