tion.ro Web analytics

Primăria Timișoara a reușit să pună mâna pe clădirile STPT de pe Bd. Take Ionescu și se pregătește de cel mai mare proiect pentru anul 2021: MultipleXity, centrul de artă de 12 milioane de euro asumat prin dosarul de candidatură. Licitația demarată de primărie are câștigător, OAR, care s-a luptat pentru contract cu firma Rheinbrucke, societate abonată la contractele primăriei.
ADVERTORIAL. Primăria Orașului Recaș, alături de partenerul său de proiect, Primăria Orașului Žagubica, Serbia, anunță că în data de 23.05.2019, la ora 14.00, în sala de ședințe a Primăriei Orașului Recaș, va avea loc Conferința de presă organizată cu ocazia încheierii implementării proiectului european „Pompierii și managementul situațiilor de urgență Recaș –Žagubica”.
ADVERTORIAL. SC MIXTURY BETON SRL, cu sediul în sat Găvojdia, comuna Găvojdia, nr. 34, Județul Timiș, România, a derulat, începând cu data de 05.02.2018 și având ca termen de finalizare data de 31.03.2019, proiectul „ACHIZIȚIE DE UTILAJE ȘI ECHIPAMENTE DE PRODUS BETON LA MIXTURY BETON SRL”, cod SMIS 109972, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1045/05.02.2018.
Proiectul „Ce FACI, Te FACE!” este dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani și își propune să ofere un cadru non-formal, de descoperire și dezvoltare personală, ca alternativă de petrecere a timpului liber în mod plăcut.
Modul în care se aplicau tratamentele medicale „băbești” și cum „reparau” acestea sănătatea locuitorilor din zona de graniță dintre România și Ungaria vor fi subiectul unui proiect demarat în februarie de Universitatea de Vest Timișoara. Specialiștii vor căuta în mai multe localități din zona de graniță rețetele medicale tradiționale, dar și rețete culinare folosite de secole în gospodăriile oamenilor.
ADVERTORIAL. SC TRIM FINANCE SRL, cu sediul în localitatea Giroc, Str. Orhideea, nr. 34, Mansardă, Camera 1, Ap. 11, Județul Timiș, România, a derulat, începând cu data de 14.03.2018 și având ca termen de finalizare data de 28.02.2019, proiectul „ACHIZIȚIE DE UTILAJE LA SC TRIM FINANCE SRL”, cod SMIS 111864, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1253 / 14.03.2018.
ADVERTORIAL. SC BIROU DE PROIECTARE BLUM SRL, cu sediul în Municipiul Timișoara, Str. Chișodei, nr. 79/A, cam. 2, Județul Timiș, România, a derulat, începând cu data de 30.03.2018 și având ca termen de finalizare data de 31.12.2018, proiectul „ACHIZIȚIE DE UTILAJ LA SC BIROU DE PROIECTARE BLUM SRL”, cod SMIS 113736, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1468/30.03.2018.

Ştirile judeţului Timiş

Cod Galben de vânt în Timiș. În estul județului este Cod Portocaliu
În Timiș au fost emise două coduri de vânt: Galben și Portocaliu. Dacă Codul Galben vizează o mare parte a județului, Codul Portocaliu va avea efect doar în regiunea estică, conform meteorologilor.

Mapamond

Donald Trump Jr a primit permisiunea de a vâna un urs grizzly în Alaska. Cât a plătit
Fiul președintelui Statelor Unite, Donald Trump Jr, un vânător împătimit, a primit permisiunea de a vâna un urs grizzly în Alaska.

TION ITCom

Vedetele de pe TikTok ar putea câștiga chiar și 1 milion de dolari pentru o postare
Noua platformă de socializare TikTok devine din ce în ce mai preferată de tineri pentru că le oferă șanse egale de afirmare. Unii dintre aceștia primesc chiar și 200.000$ pentru a promova anumite produse, însă câștigurile ar putea crește până la 1 milion de dolari pentru o singură postare.

Ştirile judeţului Timiş

Bătaie pe contractul de furnizare de echipament și uniforme pentru polițiștii locali din Timișoara
Nu mai puțin de zece firme vor să pună mâna pe contractul de furnizare de articole vestimentare pentru polițiștii locali din Timișoara, estimat la 85.000 de euro.

România

Cei șase români care s-au întors de pe nava Diamond Princess sunt în stare bună, însă se află în carantină, într-o locație secretă
Primii români de pe nava de croazieră Diamond Princess au revenit în țară vineri noapte. Aceștia au fost transportați la un centru special din București, unde se află în carantină.

TION Cele mai tari party-uri

Strângere de fonduri pentru animale fără stăpân, muzică live și tombolă cu premii - toate la Paws & Party
Asociația Speranța Animalelor organizează un eveniment inedit, care îmbină distracția cu strângerea de fonduri pentru întreținerea unor animăluțe fără stăpân.

Târgul Imobiliar

City of Mara la Târgul Imobiliar Timișoara, ediția a 4-a
Ansamblul rezidențial City of Mara participă la Târgul Imobiliar Timișoara, între 7 și 8 martie 2020, la Congress Hall.

Ştirile judeţului Timiş

Robu: Dacă cetățenii mă agreează așa, mă votează. Dacă nu, nu e nenorocire. PNL are candidați și la CL și la CJ
Primarul Nicolae Robu e încrezător în șansele sale la alegerile locale din vară, el simțind o „favorabilitate” care-l va propulsa peste scorul din 2016 și 2012, deși între primele două mandate a pierdut în jur de 14.000 de voturi. Între timp, nu mai puțin de 75 de liberali s-au arătat dornici să facă parte din Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș. Lista completă a acestora. 8

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.