tion.ro Web analytics

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, spune că dispoziția de primar pentru închiderea berăriei omului de afaceri Dan Dinu este, de fapt, o răzbunare și că Dominic Fritz a „închis afacerea” lui Dinu pentru că patronul a îndrăznit să critice administrația locală.
Reprezentanții Consiliului Județean Timiș și ai mediului de afaceri din județ au semnat, joi, un protocol prin care a luat ființă Consiliul Consultativ Economic, un organism care încearcă să devină o punte între mediul de afaceri și autorități. La semnarea protocolului a fost prezent și ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ștefan-Radu Oprea, care a plecat înapoi la București cu o serie de propuneri de modificări legislative, formulate de mediul de afaceri timișean.
Parcurile Industriale, clădirile de birouri bine dotate, dar şi investiţiile străine sunt atuurile Timişului în lupta economică susţinută cu alte regiuni ale României. Acestea au fost câteva dintre concluziile trase în urma evenimentului intitulat: „Dezbateri privind dezvoltarea mediului de afaceri din județul Timiș. Importanta asigurării afacerii si managementul riscului”, desfăşurată miercuri la Timişoara.
Câteva sute de oameni de afaceri s-au reunit la Timişoara în cadrul unei noi ediţii a unuia dintre cele mai importante evenimente economice organizate în zona de vest a României. Miercuri şi joi, la Expovest – Complex Senator, are loc o nouă ediţie a Timişoara Business Days.

Ştiri din Timiș

PROGRAM. U*NIGHT - Noaptea Cercetătorilor la UVT: dezbateri și experimente interactive
Vineri, pe tot parcursul zilei, se va derula evenimentul Noaptea Cercetătorilor, la UVT, sub genericul U*NIGHT. Noaptea Cercetătorilor este un eveniment anual care se organizează în aceeași zi, simultan, în peste 25 de țări europene.

Angajari TION

S.C TERMOREGOLATORI CAMPINI COREL SRL angajeaza:

Angajari TION

FIRMA DE CONSTRUCȚII ANGAJEAZĂ:

Angajari TION

ZF Group angajează Operatori Producție

Angajari TION

Hotel Boavista te vrea în echipă!

Angajari TION

Angajam inginer constructor/instalații, devizier, dulgheri
Angajam inginer constructor/instalații, devizier, dulgheri.

Eveniment

Indivizi condamnați cu executare, prinși de polițiști în Timiș și duși la închisoare
Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de polițiști în cazul a trei bărbați din Timiș. Ei au fost duși în penitenciar după ce au fost condamnați pentru infracțiuni rutiere sau furt.

Angajari TION

TELCO-PE SRL, profil PRODUCTIE ELECTRONICA, angajeaza

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici