tion.ro Web analytics

În recepția clădirii de birouri United Business Center 3 au răsărit copaci! Cei care lucrează în imobilul office sau cei care vin doar în vizită au o surpriză atunci când trec pragul clădirii. Imaginea din lobby pare desprinsă dintr-un tablou de inspirație mediteraneană, ale cărui „vedete” sunt cei trei măslini negri. De jur împrejurul copacilor au fost amenajate canapele, astfel că cei care lucrează în spațiile office se pot bucura de o pauză în mijlocul „naturii”, fără să iasă din clădire. Tabloul natural este completat de alți 25 de arțari, carpeni și ginkgo biloba, care împrejmuiesc terasele exterioare ale clădirii, de la etajele 1 și 2.
Recent, la etajul 1 Iulius Mall au fost inaugurate magazinul de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii multibrand, VGeneration, și cel de șepci, accesorii și îmbrăcăminte, New Era. În cele două locații pot fi găsite articole pentru stilul urban-casual, pentru outfit-uri care inspiră autenticitate și originalitate.
În acest sfârșit de săptămână, cel mai mare ansamblu mixt din urbea de pe Bega vine în întâmpinarea clienților cu o multitudine de evenimente care îi vor face pe timișoreni să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Corurile de colindători vor asigura coloana sonoră pentru cei ce caută propuneri de cadouri de la târgurile de Crăciun.

Ştiri din Timiș

PROGRAM. U*NIGHT - Noaptea Cercetătorilor la UVT: dezbateri și experimente interactive
Vineri, pe tot parcursul zilei, se va derula evenimentul Noaptea Cercetătorilor, la UVT, sub genericul U*NIGHT. Noaptea Cercetătorilor este un eveniment anual care se organizează în aceeași zi, simultan, în peste 25 de țări europene.

Angajari TION

S.C TERMOREGOLATORI CAMPINI COREL SRL angajeaza:

Angajari TION

FIRMA DE CONSTRUCȚII ANGAJEAZĂ:

Angajari TION

ZF Group angajează Operatori Producție

Angajari TION

Hotel Boavista te vrea în echipă!

Angajari TION

Angajam inginer constructor/instalații, devizier, dulgheri
Angajam inginer constructor/instalații, devizier, dulgheri.

Eveniment

Indivizi condamnați cu executare, prinși de polițiști în Timiș și duși la închisoare
Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de polițiști în cazul a trei bărbați din Timiș. Ei au fost duși în penitenciar după ce au fost condamnați pentru infracțiuni rutiere sau furt.

Angajari TION

TELCO-PE SRL, profil PRODUCTIE ELECTRONICA, angajeaza

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici