tion.ro Web analytics

Începând de sâmbătă, ora 10:00, o porțiune a mult-discutatului DJ 691, aflat încă în modernizare, va putea fi folosit de șoferi. Consiliul Județean Timiș (CJT) anunță că un sector de 2,2 kilometri, cel de la girația de la intrare în Giarmata, va fi deschis circulației, deși încă se lucrează la lărgirea la patru benzi a acestuia.
Lucrările la noua maternitate a Spitalului Județean din Timișoara se desfășoară într-un ritm de care Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, spune că este mulțumit. Viitorul spital de obstetrică și ginecologie, care va fi deservit de personalul Maternității Bega, trebuie să fie gata până la 1 septembrie 2023.
Doar 58% din lucrările care trebuiau efectuate pe Centura Timișoara Sud au fost realizate până la data rezilierii contractului cu firma italiană Tirrena Scavi. În cadrul licitației lansate de către CNAIR prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara, o firmă și patru asocieri de firme și-au exprimat dorința să ducă la bun sfârșit șoseaua care va scoate din Timișoara mii de mașini zilnic.
Reprezentanții Consiliului Județean Timiș au predat, miercuri dimineața, firmei Strabag, câștigătoarea licitației, șantierul drumului de legătură către autostrada A1. Lucrările trebuie finalizate în șase luni de la semnarea ordinului de începere. Organizarea de șantier și pregătirea demarării execuției lucrărilor durează aproximativ 2-3 săptămâni.

Azi în Timișoara

Ce facem astăzi, 4 iunie 2023, în Timișoara?
Duminică, 4 iunie, cei mici se pot bucura de teatrul de păpuși de la Iulius Town, iar în oraș au loc plimbări tip narațiuni sonore, expoziții inedite, spectacole de teatru și film.

Angajari TION

Locuri de muncă vacante în Timiș. Anunțurile din campania Tion
Cei interesați de ocuparea unui loc de muncă pot opta pentru unul din campania Tion. Sunt disponibile job-uri precum șofer distribuție pizza, operatori curățenie, dar se caută și muncitori calificați și necalificați.

Eveniment

VIDEO. Accident cu două victime, după ce un șofer nu a acordat prioritate în Calea Torontalului din Timișoara
Accident de circulație, sâmbătă, în Calea Torontalului din Timișoara, la ieșirea din oraș. Două persoane au fost rănite după ce un șofer nu a acordat prioritate.

Mapamond

Top 10 cele mai bine plătite roluri în filme, din toate timpurile
De-a lungul timpului, rolurile s-au remarcat fie prin actorul care le-a dat viață, fie prin popularitatea filmelor. 2

România

Incendiu la o mănăstire din România, din cauza unei lumânări aprinse
Trei anexe şi o chilie de la Mănăstirea Sihăstria Putnei au ars într-un incendiu izbucnit de la o lumânare lăsată nesupravegheată. 1

Turism

Ce trebuie să facă românii care merg în vacanță în străinătate și își pierd sau le sunt furate actele
Odată cu venirea verii, destinațiile turistice din întreaga lume sunt pregătite să întâmpine un număr mare de turiști. Toate bune și frumoase, până în momentul în care ne pierdem actele sau ne sunt furate. Ministerul Afacerilor Externe explică ce ar trebui să facă românii în aceste situații. 1

Mapamond

VIDEO. Studioul Disney, dezamăgit de încasările noului film „Mica Sirenă”
Deși noul film live-action „Mica Sirenă”, lansat recent de Disney, a debutat pe primul loc în clasamentul box office american, încasările din prima săptămână sunt mai mici decât cele prognozate. În plus, filmul nu pare să stârnească prea mult interesul publicului non-american. 3

Mapamond

Sfânta Biblie, interzisă în școlile din Utah din cauza „vulgarității și violenței”
Școlile primare și gimnaziale din Utah, Statele Unite ale Americii, interzic Biblia din cauza „vulgarității și violenței”. Decizia vine după ce părintele unui copil s-a plâns că Biblia King James conține materiale nepotrivite pentru cei mici. 4

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici