tion.ro Web analytics

În luna iulie s-a împlinit un an de când se lucrează pe bd. Sudului. Șantierul este aproape gata, iar circulația a fost redeschisă după realizarea marcajelor. Sensurile de circulație sunt despărțite de o linie continuă, astfel că cei care vor să facă stânga trebuie să ocolească până la capătul șoselei ca să întoarcă. Reprezentanții PMT spun că așa a fost proiectul.

Azi în Timișoara

Ce facem astăzi în Timișoara?
Unul dintre cele mai așteptate evenimente de joi, 11 august, este monodrama „Arta Pârțului”, bazată pe texte din „Jurnalul unui Geniu” de Salvador Dali.

Eveniment

VIDEO. Incendiu de vegetație uscată pe strada Ovidiu Cotruș din Timișoara
Incendiu de vegetație uscată, produs miercuri după-masă, pe strada Ovidiu Cotruș din Timișoara. 18 pompieri au intervenit la fața locului.

Ştiri din Timiș

Oameni de afaceri din Emirate, interesați să investească la Aeroportul din Timișoara
Vizită importantă, joi, la Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia”, unde reprezentanți ai Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi, însoțiți de ministrul Sorin Grindeanu s-au întâlnit cu cei din conducerea aeroportului.

Ştiri din Timiș

Peste 1 milion de euro pentru reabilitarea unor blocuri din Timișoara. Proiectul a stagnat 3 ani
Două contracte în valoare de peste 5,1 milioane de lei, fără TVA, au fost semnate, miercuri, de către viceprimarul Ruben Lațcău. Contractele vizează reabilitarea termică a blocurilor de pe strada Arieș nr. 20 și Splaiul Nicolae Titulescu nr.10 A.

Ştiri din Timiș

FOTO. Primăria Timișoara a făcut curățenie pe câteva străzi abia după ce a primit reclamații de la locatari
Serviciul Protecție Mediu, Management Deșeuri și Salubrizare, în colaborare cu Serviciul Guvernanță Participativă și Management Cartiere din cadrul municipalității a demarat ample acțiuni de curățenie după ce mai mulți locatari s-au plâns de mizeria de pe strada lor. 2

Ştiri din Timiș

Soluție inedită găsită de Primăria Timișoara pentru a lumina cele mai circulate străzi din Cetate
Cele mai intens folosite străzi pietonale din Centrul Istoric al Timișoarei, care nu dispun de iluminat stradal, acesta fiind asigurat de reclamele luminoase ale localurilor și magazinelor, au acum parte de ceea ce municipalitatea numește un „culoar de promenadă de lumină și culoare”.

Ştiri din Timiș

CJ Timiș va impune restricție de tonaj pe podul ce leagă Remetea Mare de Bucovăț
După restricțiile de tonaj impuse pe podul de la Parța, CJ Timiș va impune de săptămâna viitoare o restricție de tonaj și pe podul ce leagă Remetea Mare de Bucovăț. 1

Sănătate

Interes scăzut și în Timiș pentru comprimate de iodură de potasiu: doar 25 de tablete au fost ridicate
Interesul scăzut pentru procurarea iodurii de potasiu se vede și în Timiș, unde doar 25 de tablete au fost ridicate de timișeni cu prescripție medicală, fiind disponibile peste 1 milion de comprimate. 1

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici