tion.ro Web analytics

Nu mai avem campanie de curățenie de toamnă sau de primăvară și nu mai adună nimeni gunoaiele de pe străzile Timișoarei gratuit. Însă tot există oameni care aleg să scape de lucrurile de care nu mai au nevoie la colț de stradă. Atenție, e ilegal și au crescut amenzile, putând ajunge chiar și la 15.000 de lei în anumite condiții!

România

Bugetul de stat pentru 2021 a fost adoptat
Bugetul de stat pentru anul 2021 a fost adoptat de Parlament, în forma propusă de Guvern. Se mizează pe o scădere a deficitului la 80 de miliarde de lei, de la 102 miliarde de lei, în 2020. Economia României a scăzut, anul trecut, cu 3,9%, față de 2019.

Ştiri din Timiș

Curs gratuit pentru viitorii asistenți maternali profesioniști, la DGASPC Timiș
Îți dorești să fii asistent maternal? Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș organizează un curs gratuit de formare a asistenţilor maternali profesionişti. Doritorii trebuie să treacă o evaluare socială, una psihologică și să îndeplinească anumite condiții.

Ştiri din Timiș

Cum să economisești până la 60% când cumperi software second-hand, cu Forscope
ADVERTORIAL. Software-ul second-hand poate aduce o economie de până la 60%, iar acest lucru este practicat și în România. Este vorba, practic, despre o licență care a fost folosită anterior, dar care nu mai este utilizată de proprietar și poate fi folosită în continuare.

Ştiri din Timiș

Dan Vîrtosu de la PNL a fost ales viceprimar în Giroc, la cinci luni de la alegerile locale
Localitatea Giroc are în sfârșit viceprimar, la cinci luni de la alegeri. PNL și USRPLUS au propus fiecare câte un candidat. A fost votat liberalul Dan Vîrtosu.

Ştiri din Timiș

UPDATE. Dumbrăvița și Șandra, încă 7 zile în carantină. Plus Dudeștii Vechi. La Timișoara nu e cazul
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, miercuri, după analizele DSP Timiș și avizul INSP, că se va prelungi carantina pentru încă șapte zile în Dumbrăvița și Șandra. O nouă decizie de carantină s-a emis și pentru localitatea Dudeștii Vechi. Timișoara nu se află, momentan, în pericolul măsurii de carantină. UPDATE. Mircea Băcală spune că Timișoara nu se încadrează pentru o viitoare măsură de carantină. 3

Ştiri din Timiș

Fă rai din ce ai! O primărie din Timiș împarte femeilor semințe de flori de 1-8 martie
Femeile din Sânnicolau Mare sunt trimise la grădinărit chiar de primar. Edilul spune că a găsit „o soluție ecologică” în locul tradiționalelor flori. Le oferă femeilor din cel mai vestic oraș al țării un plic cu semințe, direct în cutia poștală, de 1-8 martie. Să facă rai din ce au.

Ştiri din Timiș

Cât de mult a scăzut numărul turiștilor în pandemie. Timișul, pe locul 10 la înnoptări în ianuarie 2021
Pandemia a scăzut cam cu 40% numărul turiștilor din România față de luna ianuarie a anului 2020, atât în ceea ce privește sosirile în hoteluri și pensiuni, cât și în ceea ce privește înnoptările. Județul Timiș se află la coada clasamentului la înnoptări în extrasezon, chiar înainte de Caraș-Severin. 1

Ştiri sportive

FOTO. Campioni ai României, profesori de sport pentru o zi, la LPS Banatul
Zeci de copii, elevi ai Liceului cu Program Sportiv „Banatul” din Timișoara, au avut parte de o zi plină de emoții, pe care cu greu o vor uita. În fața lor, în curtea liceului, au venit șapte personalități sportive, care au jucat rolul profesorilor de sport, pentru o zi. Copiii i-au ascultat pe campioni, au primit reviste cu autografe și au asistat la diverse demonstrații sportive.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici