tion.ro Web analytics

Percheziții ale polițiștilor de la crimă organizată, miercuri, în 19 județe printre care și Timiș. Oamenii legii au descins la adresele unei rețele de crimă organizată care activa în domeniul jocurilor de noroc. Suspecții, spun procurorii, încercau să împiedice deschiderea unor săli de jocuri de noroc concurente și se luptau cu alți interlopi care voiau să le preia pe cele controlate de rețea.
Uțu Rohozneanu și alte cinci persoane au fost arestate preventiv vineri, 6 mai, în urma celor 16 percheziții domiciliare efectuate cu o zi înainte de DIICOT în județele Arad, Bihor și Vâlcea. Propunerea măsurii arestării preventive a fost înaintată de procurorii DIICOT – Structura Centrală, judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, iar acesta a admis-o.
Ies la iveală detalii șocante în urma perchezițiilor desfășurate de DIICOT, joi, la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara. Anchetatorii spun că un comisar-șef, conducătorul structurii pentru prevenirea și combaterea migrației ilegale, oferea de fapt protecție pentru o grupare de traficanți de migranți. Mai mult, lua jumătate din câștigurile rețelei și chiar a înregistrat unii dintre traficanți ca fiind colaboratori în unele cauze penale.
DIICOT și Poliția Română desfășoară, miercuri dimineață, o mega-acțiune pentru combaterea grupărilor infracționale organizate. Au avut loc 457 de percheziții și 367 de mandate de aducere în rândul grupărilor infracționale care acționează în mai multe domenii. Percheziții au avut loc și la Timișoara, la un bărbat suspect de pornografie infantilă.
Acțiune masivă a procurorilor DIICOT și a polițiștilor de la crimă organizată și DGA. Oamenii legii au reușit destructurarea unei rețele de contrabandă care avea rădăcini adânc înfipte în ITPF Timișoara – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți. 90 de persoane au fost duse la audieri, iar prejudiciul se ridică la aproape 4 milioane de lei.

Ştiri din Timiș

A murit scriitorul Daniel Vighi, Cetățean de Onoare al Timișoarei
Veste foarte tristă pentru timișoreni. A murit scriitorul şi profesorul universitar Daniel Vighi, fondator al Societăţii Timişoara şi al Alianţei Civice, sâmbătă dimineața, la Spitalul Județean din Timișoara. Joi, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Universitatea de Vest din Timișoara, însă de la care a lipsit, i-a fost acordat titlul de Cetățean de Onoare al Timișoarei.

Ştiri din Timiș

Criză de forță de muncă în Timiș. Cei mai mulți angajați, „importați” din Nepal
Județul Timiș se confruntă cu un deficit al forței de muncă. Unele firme aduc angajați chiar din Nepal, țară aflată în sudul Asiei, la mii de kilometri distanță. La Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Timiș sunt disponibile, în momentul de față, aproximativ 2.100 de locuri de muncă. Se caută mai ales muncitori pentru fabrici, dar și lucrători comerciali ori șoferi.

Azi în Timișoara

Ce facem astăzi, 26 noiembrie 2022, în Timișoara?
Sâmbătă, 26 noiembrie, se deschide Târgul Winter in MY TOWN la Iulius Town. Mai au loc spectacole de teatru, dans, concerte și lansări de carte.

Ştiri din Timiș

CJT oferă vouchere de inovare pentru antreprenori. Sunt vizați și studenții
Administrația județeană caută antreprenori inspirați, cu soluții inovatoare și de impact. Ei vor primi vouchere de inovare, prin intermediul programului Academia Acsell. Voucherul nu este oferit în bani, ci constă în zeci de ore de training și mentorat oferite de experții din cadrul parteneriatului.

Ştiri din Timiș

SC BLUESYS SRL anunţă intenţia de obţinere a autorizaţiei de mediu

Ştiri din Timiș

Teatrul Național din Timișoara, promotor al solidarității și civismului, în toate implicațiile sale
Teatrul Național din Timișoara se regăsește de peste 17 ani în principiile de solidaritate și civism pe care le promovează Capitala Europeană a Culturii. Sprijinul acordat dreptului oamenilor la exprimarea propriei individualități, indiferent de rasă, de gen sau de naționalitate, reprezintă un vector de direcție fundamental pentru acesta.

Ştiri din Timiș

VIDEO. Hărțuirea online, în creștere. Metode de prevenție pentru părinții copiilor din Timiș
În urma amplificării fenomenului de cyberbullying după perioada pandemiei, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistență Educațională Timiş CJRAE Timiș a realizat un videoclip care conține informații de prevenție pentru părinți. 2

Angajari TION

Angajam sef echipa si operator warehouse

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici