tion.ro Web analytics

Ministrul maghiar de Externe, Peter Szijjarto, aflat vineri la București, spune că, cel puțin pentru moment, Ungaria nu construiește un gard la frontiera cu România. Totuși, această decizie ar putea fi reconsiderată pe viitor, în funcție de modul în care evoluează situația refugiaților, a atenționat oficialul maghiar.
Uniunea Europeană se teme că traficanții de migranți ar putea deschide o nouă rută spre Italia, din Albania, dacă țările din Balcani își vor închide granițele. Un număr de 11 țări din Europa s-au reunit, duminică, la Bruxelles, pentru a găsi noi soluții la criza migrației. Reprezentanții acestor state au convenit să coopereze încă de luni pentru a încetini afluxul de migranţi către Europa pe ”ruta din Balcani".
Criza refugiaţilor s-ar putea să cuprindă în curând şi partea de vest a României, având în vedere că ungurii termină azi-mâine gardul menit să-i țină pe migranţi la distanță, iar aceştia vor trebui să treacă pe undeva spre vestul Europei. Totuși, deşi surse oficiale spun că, deocamdată, nu există nicio informaţie în acest sens legată de Timiş, un consilier judeţean a vizitat zona pe unde s-ar putea să treacă refugiaţii.
Studenţii duc lipsă de locuri de cazare și totuși Guvernul vrea ca universităţile să ”doneze” din puţinele camere existente pentru eventualii refugiaţi din zona arabă. Un sfert dintre tinerii studioşi care ar avea nevoie de un pat în cămin nu au norocul să şi beneficieze de acesta. Astfel, decizia Executivului este una nefericită şi pripită, acuză Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), federație națională studențească din care face parte și Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT).

Ştiri din Timiș

În curând, timișorenii vor putea arunca gunoiul cu cartela
Cererea de finanțare pentru accesarea fondurilor din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) privind implementarea unui sistem modern de colectare a deșeurilor, pentru blocuri și cvartale de blocuri a fost pregătită de municipalitate. Vineri, proiectul a fost aprobat de consilierii locali.

Ştiri din Timiș

FOTO. Supermarket Profi din Peciu Nou, închis de Protecția Consumatorilor
Comisarii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș au revenit în comuna Peciu Nou, unde la începutul lunii august au găsit acolo o situație inacceptabilă.

Ştiri din Timiș

Administrația USR, o viziune ambițioasă și europeană asupra Primăriei Municipiului Timișoara
Primăria Municipiului Timișoara, condusă de Dominic Fritz, și-a propus să urmeze o viziune ambițioasă și europeană, printre proiectele importante numărându-se și regenerarea cartierului Fabric.

Ştiri din Timiș

Primăria Timișoara achiziționează prin PNRR o instalație de eficiență mare care va genera curent și energie termică
Consilierii locali au aprobat, vineri, în cadrul unei ședințe în plen, un proiect ce prevede achiziționarea a unei instalații de cogenerare de înaltă eficiență. Instalația va fi folosită în sistemul centralizat de termoficare și va ajuta la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu aproape 71.400 de tone anual, dar va face și economii la buget.

Angajari TION

Companie multinatională specializată în producția componentelor electronice angajează Operatori Producție în Timișoara

Ştiri din Timiș

PROGRAM. U*NIGHT - Noaptea Cercetătorilor la UVT: dezbateri și experimente interactive
Vineri, pe tot parcursul zilei, se va derula evenimentul Noaptea Cercetătorilor, la UVT, sub genericul U*NIGHT. Noaptea Cercetătorilor este un eveniment anual care se organizează în aceeași zi, simultan, în peste 25 de țări europene.

Angajari TION

S.C TERMOREGOLATORI CAMPINI COREL SRL angajeaza:

Angajari TION

FIRMA DE CONSTRUCȚII ANGAJEAZĂ:

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici