tion.ro Web analytics

Ştirile judeţului Timiş

Dominic Fritz este învestit în funcția de primar al Timișoarei. Nicolae Robu îi predă ștafeta
Dominic Fritz devine și în mod oficial primar al Timișoarei, la mai bine de o lună de la alegerile locale pe care le-a câștigat detașat. Din motive de siguranță, ceremonia de învestire a acestuia în funcție, precum și a noului Consiliu Local, nu are loc la Primăria Timișoara, ci peste drum, la Filarmonica „Banatul”.

Sănătate

COVID-19, Timiș: Rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori în 27 de localități
Se înmulțesc infectările cu coronavirus în județul Timiș, în 27 de localități rata infectării depășind 3 la mia de locuitori, vineri, 30 octombrie. Care sunt aceste localități.

Angajari TION

Agil angajeaza muncitor/muncitoare
Agil angajeaza muncitor/muncitoare

Ştirile judeţului Timiş

Pachete cu produse de curățenie pentru sute de familii din comunități defavorizate din Timiș
Sute de familii din comunitățile defavorizate din Timiș au beneficiat de sprijin prin proiectul implementat cu asistența unei echipe de voluntari locali - „Acces la resurse de sănătate și educație pentru comunitățile de romi”, cofinanțat de Guvernul României prin Agenția Națională pentru Romi.

Angajari TION

Angajam personal pe pe platforma Incontro, Timișoara
Angajam personal pe pe platforma Incontro, Timișoara

Ştirile judeţului Timiş

Se întrerupe apa la Giarmata. Sunt programate lucrări de spălare a conductelor
Reprezentanții Aquatim transmit că în perioada 2-5 noiembrie, la Giarmata, vor avea loc lucrări de spălare a conductelor. Care este programul.

Angajari TION

BV Productions SRL angajeaza in conditii foarte avantajoase
BV Productions SRL angajeaza in conditii foarte avantajoase

Ştirile judeţului Timiş

Culorile spectaculoase ale toamnei, într-unul dintre cele mai frumoase parcuri din oraș
Într-un context care se schimbă de la o zi la alta, frumusețea naturii poate fi punctul de stabilitate, de care avem nevoie. Parcul din Iulius Town Timișoara este o explozie de nuanțe arămii, care te îndeamnă la relaxare și unde poți descoperi culorile toamnei, anotimp care a schimbat întreg peisajul într-unul de poveste. 1

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.