tion.ro Web analytics

Atenție, șoferi! Primăria Timișoara anunță restricții de trafic pe Calea Buziașului, începând de marți, 12 octombrie, de la ora 15. Anunțul a fost făcut o oră și jumătate mai târziu de la restricționarea circulației. Se lucrează deja de două luni pe șantierul primăriei de la ieșirea din oraș, iar primarul a estimat încă din septembrie că lucrările vor fi gata luna aceasta.
Primăria Timișoara nu mai caută o firmă care să lărgească la patru benzi Calea Buziașului. Lucrarea va fi încredințată direct către SDM, cu aviz de la ANAP, susține primarul Dominic Fritz, deși este estimată la o valoare destul de mare, peste 6 milioane de euro. Se va face oricum pe etape, așa cum s-a votat deja în consiliul local. Este prima lucrare atât de mare din Timișoara care se va face fără licitație, dacă își va da girul și Consiliul Local Timișoara.
Nu vor mai fi șase benzi de circulație pe toată Calea Buziașului, până la ieșirea din Timișoara, așa cum voia fosta administrație. Cel puțin nu acum. Pentru o perioadă, șoseaua va avea patru benzi. Calea Buziașului va fi modernizată pe bucăți: în opt luni va fi lărgit tronsonul care acum are două benzi – la patru benzi. Vor fi amenajate și piste de biciclete. Cele șase benzi mai așteaptă.

Ştiri din Timiș

A murit „Primarul Nopții”, unul dintre cele mai pitorești personaje ale Timișoarei
Marius Perian, cunoscut sub porecla „Periuță”, s-a stins din viață la începutul acestei săptămâni. Anunțul a fost făcut de un prieten al acestuia, pe Facebook. Zis și „Primarul Nopții”, Perian a fost unul dintre cele mai pitorești personaje din Timișoara.

Eveniment

Micii luptători din Ghiroda și Moșnița Nouă se pregătesc de Campionatul Mondial XFC de la Roma
Pregătiri pe ultima sută de metri pentru micii luptători de la CSC Moșnița Nouă și CSC Ghiroda. Sportivii mai au câteva zile până vor pleca la Roma pentru a participa la Campionatul Mondial XFC, care se va desfășura weekendul viitor.

Eveniment

Ștafeta Veteranilor ia startul de la Timișoara pentru a marca Ziua Armatei României
Ziua Armatei Române este marcată și printr-un eveniment sportiv, la Timișoara. Din Garnizoana Timișoara va pleca, vineri, Ștafeta Veteranilor, manifestare aflată la a VIII-a ediție. Participanții vor parcurge traseul Timișoara - Arad și vor opri la monumentele ridicate în cinstea eroilor.

Mica publicitate

Proprietar, închiriez în vilă etajul I, suprafață 100 mp, decomandat, mobilat, utilat, încălzire central proprie, garaj, 500 euro, zona Bogdănești, 0724512119

Mica publicitate

Închiriez casă, 2 camere, baie, bucătărie, utilată, curte separată, intrare comună, renovată complet + internet, 300 E + garanție în zona Lipovei- UMT 0744764955

Mica publicitate

Proprietar, închiriez casă cu 3 camere, bucătărie, baie, încălzire pe gaz, central proprie în str Iuliu Maniu 0745679108

Mica publicitate

Acum am de închiriat apartament 3 camere, mobilat, utilat, în Circumvalațiunii, urgent, 0721226990

Mica publicitate

Închiriez ap 3 camere decomandat zona Modern, climă, mobilat complet, etj 1, 0755816596

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici