tion.ro Web analytics

Șoseaua de mare viteză care va lega Lugojul de Craiova, prin Drobeta Turnu Severin, aprobată tacit în toamna anului trecut în Senat, ajunge la prima licitație. Se caută o firmă care să întocmească studiul de fezabilitate, pe bani mulți. Prima documentație va fi gata în mai bine de trei ani și va stabili clar dacă vorbim despre drum expres sau despre autostradă.
Ați fost în ultimul timp pe DN 68A, între Margina și Holdea, pe cei 13 kilometri unde trebuia să fie autostradă? Drumul este, în această perioadă, pur și simplu „bombardat”, cu gropi, denivelări și „tot tacâmul” unei șosele unde pur și simplu „plângi” la volan de „durerile” mașinii...
Anunț al autorităților în legătură cu lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva. Pe șoseaua de mare viteză se va circula fără restricții de viteză, după ce acestea au fost impuse încă de la inaugurare pe porțiunea de drum dintre Ilia și Holdea. Limitările sunt ridicate începând de astăzi, 30 decembrie, de la ora 18.
Asociația Pro Infrastructură transmite că „CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – n.r.) se pregătește să anuleze licitația pentru finalizarea Autostrăzii Lugoj-Deva”. Reprezentanții Pro Infrastructură spun că la aproape 10 ani de la lansarea proiectului suntem departe de finalizarea sa. Autostrada Lugoj-Deva are o „bucată” lipsă, de la Margina la Holdea – 13 kilometri, pe care se află tunelurile pentru urși.

Ştiri din Timiș

Președintele Bundesratului, vizită oficială la Primăria Timișoara
Bodo Ramelow, președintele Bundesratului, se află într-o vizită oficială la Timișoara. Este însoțit de o delegație de oameni de afaceri și de știință din landul Turingia.

Eveniment

Un bărbat amenință că se sinucide, în Calea Șagului din Timișoara. Un negociator discută cu el
Alertă, miercuri, pe strada Izlaz din Calea Șagului din Timișoara. Pompierii, jandarmii și polițiștii au fost chemați să intervină după ce un bărbat a amenințat că se sinucide. Individul se pare că suferă de afecțiuni psihice.

Ştiri din Timiș

Ruga Timișoarei revine la denumirea care a consacrat-o. Consilierii locali s-au contrazis din nou pe Agenda culturală
Consiliul Local Timișoara a aprobat, marți seara, Agenda culturală a Casei de Cultură a Municipiului, nu fără certuri și contraziceri.

Ştiri din Timiș

Platforma online de plăți și documente a Consiliului Județean Timiș, gata într-un an
Consiliul Județean Timiș își propune ca într-un an să ofere servicii cu publicul numai online, inclusiv în ceea ce presupune semnarea documentelor. Instituția a primit o finanțare europeană de 3 milioane de lei pentru a pune acest lucru în practică.

Ştiri din Timiș

Cum să alegi cele mai bune servicii beauty. Aspecte esențiale de care să ții cont când alegi un centru de înfrumusețare
ADVERTORIAL. Domeniul beauty este în continuă expansiune și numărul locațiilor care oferă astfel de servicii a crescut considerabil în ultimii ani. Deși oferta este mai variată, nu întotdeauna mai mult înseamnă implicit mai bun.

Ştiri din Timiș

Fă mișcare pentru o cauză nobilă! Serie de evenimente sportiv-caritabile, la Timișoara
Antrenorul de fitness Miu Alex a lansat un concept nou prin care își propune să îi motiveze pe timișoreni să facă mișcare, printr-o serie de evenimente caritabile. Are alături o echipă formată din cei mai buni antrenori de fitness-aerobic din oraș, la ora actuală.

Ştiri din Timiș

Restricții de trafic pe mai multe străzi din Timișoara pentru Timotion
În acest sfârșit de săptămână are loc Timotion, ediția a VIII-a, cel mai mare eveniment caritabil de alergare şi pedalare din vestul țării. Traficul va fi restricționat pe mai multe străzi din Timișoara. Liniile 16, E3, E7 și E8 nu vor putea circula pe tronsonul Bd. Pestalozzi - Bd. V. Pârvan.

Mapamond

Rusia le interzice străinilor să mai folosească mamele sale surogat
Parlamentarii ruși au votat marți interzicerea străinilor de a folosi serviciile mamelor surogat din Rusia, din cauza relațiilor Moscovei cu țările occidentale care continuă să se degradeze. 1

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici