tion.ro Web analytics

SC Luco Cad SRL, cu sediul în Timişoara, Str. Divizia 9 Cavalerie bl.74, parter, judeţul Timiş, a finalizat proiectul cu titlul: „Achiziție Echipamente Tehnologice și IT în Scopul Retehnologizării și Modernizării Activității SC Luco Cad SRL”, cod SMIS 113522, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional (AM POR) şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională VEST (ADR Vest) în calitate de Organism Intermediar.
Studenţii timişoreni sunt din nou aşteptaţi să se întâlnească, într-un cadru organizat, cu reprezentanţii firmelor prezente în mediul de afaceri local. Ei vor putea să afle ce înseamnă un loc de muncă bun, să îşi găsească un loc de practică universitară sau să înveţe să se prezinte în faţa unui angajator, la o nouă ediţie a Zilelor Carierei.
E nevoie de șase șefi la Primăria Timișoara, inclusiv unul care să implementeze proiecte pentru Timișoara Capitală Culturală Europeană și alții care să lucreze la Direcția Edilitară. Cu toții trebuie să aibă studii superioare, masterat în administrația publică sau în specialitatea studiilor necesare funcției și minimum cinci ani experiență.
Salariul unui șofer STPT poate ajunge chiar și la 7.000 de lei. Acesta este salariul record luat de un angajat al societății care a muncit o grămadă de ore suplimentare și weekenduri. Campania de angajare începută de societate a adus 20 de conducători noi la STPT, chiar și interesați din Maramureș, Caraș-Severin și Gorj. Iar de anul viitor ar trebui să avem și mijloace de transport noi: între 40 și 50 de troleibuze, 44 de autobuze electrice și cel puțin 16 tramvaie.

Ştirile judeţului Timiş

Alin Nica este candidatul PNL la conducerea Consiliului Județean Timiș
Forumul Primarilor PNL Timiș și-a ales sâmbătă candidatul favorit pentru șefia Consiliului Județean Timiș. Acesta este Alin Nica, care a obținut aproape 70% dintre voturi.

Ştirile judeţului Timiş

Cod Galben de vânt în Timiș. În estul județului este Cod Portocaliu
În Timiș au fost emise două coduri de vânt: Galben și Portocaliu. Dacă Codul Galben vizează o mare parte a județului, Codul Portocaliu va avea efect doar în regiunea estică, conform meteorologilor.

Mapamond

Donald Trump Jr a primit permisiunea de a vâna un urs grizzly în Alaska. Cât a plătit
Fiul președintelui Statelor Unite, Donald Trump Jr, un vânător împătimit, a primit permisiunea de a vâna un urs grizzly în Alaska.

TION ITCom

Vedetele de pe TikTok ar putea câștiga chiar și 1 milion de dolari pentru o postare
Noua platformă de socializare TikTok devine din ce în ce mai preferată de tineri pentru că le oferă șanse egale de afirmare. Unii dintre aceștia primesc chiar și 200.000$ pentru a promova anumite produse, însă câștigurile ar putea crește până la 1 milion de dolari pentru o singură postare.

Ştirile judeţului Timiş

Bătaie pe contractul de furnizare de echipament și uniforme pentru polițiștii locali din Timișoara
Nu mai puțin de zece firme vor să pună mâna pe contractul de furnizare de articole vestimentare pentru polițiștii locali din Timișoara, estimat la 85.000 de euro.

România

Cei șase români care s-au întors de pe nava Diamond Princess sunt în stare bună, însă se află în carantină, într-o locație secretă
Primii români de pe nava de croazieră Diamond Princess au revenit în țară vineri noapte. Aceștia au fost transportați la un centru special din București, unde se află în carantină.

TION Cele mai tari party-uri

Strângere de fonduri pentru animale fără stăpân, muzică live și tombolă cu premii - toate la Paws & Party
Asociația Speranța Animalelor organizează un eveniment inedit, care îmbină distracția cu strângerea de fonduri pentru întreținerea unor animăluțe fără stăpân.

Târgul Imobiliar

City of Mara la Târgul Imobiliar Timișoara, ediția a 4-a
Ansamblul rezidențial City of Mara participă la Târgul Imobiliar Timișoara, între 7 și 8 martie 2020, la Congress Hall.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.