Vrei o gradina frumoasa? Pregateste-te din timp pentru lucrarile din primavara (P)

Vrei o gradina frumoasa? Pregateste-te din timp pentru lucrarile din primavara (P)
Cine are norocul să locuiască la casă îşi va dori întotdeauna o grădină cât mai frumoasă. Aceasta presupune îngrijire permanentă, iar un sistem de irigaţii de calitate, proiectat de specialişti şi achiziţionat de la o firmă de specialitate.


Un gazon mereu verde, un strat de flori frumos colorate sau un gard viu de calitate sunt o plăcere pentru orice proprietar al unei curţi. Dar, obţinerea unei asemenea imagini plăcute presupune o îngrijire de calitate. În perioadele de secetă sau excesiv de călduroase plantele necesită un aport sporit de apă. Cum se obţine cel mai bun efect în acest domeniu? Printr-o irigare de calitate.

Un sistem de irigare bine pus la punct va presupune un efort minim din partea proprietarului pentru că va funcţiona automat, va oferi o răspândire eficientă a apei pe toată suprafaţa de irigat, realizându-se reducerea consumului de apă, irigarea având loc la ore la care evaporarea este minimă. Sistemul funcţionează foarte simplu, prin simpla programare a timpilor de udare.

Un asemenea sistem îl puteţi achiziţiona de la societatea timişoreană Gardensis. Produsele recomandate şi comercializate de firmă se pot achiziţiona online la adresa de internet magazinirigatii.ro. Programatoare, senzori de ploaie, aspersoare, ţeavă de polietilenă, pompe de apă, dar şi seminţele cele mai bune seminţe de gazon pot fi cumpărate în cadrul magazinului electronic. De asemenea, specialiştii Gardensis stau la dispoziţia clienţilor cu consultanţă de specialitate pentru proiectarea grădinii mult vizate. Societatea deţine o vechime de 9 ani, ceea ce oferă garanţia celor mai bune oferte.

Magazinirigatii este un magazin online specializat în vânzarea de sisteme de irigații. Produsele oferite sunt utilizate în udarea gazonului, a florilor, dar şi a ghivecelor şi a spaţiilor verzi din centrele comerciale şi pe terenuri de sport. În cadrul magazinului sunt disponibile componente realizate de cei mai importanţi producători mondiali din domeniu: Rainbird, Hunter, Irritrol, Toro, Oase, Everris, Eurogreen.

Ofertele disponibile includ controlere-programatoare, electrovane de 9V si 24 V, aspersoare spray şi rotoare, senzori ploaie, fitinguri pentru instalaţii apă, sisteme de picurare, sisteme de irigare a serelor, dar şi îngrăşăminte pentru gazon.