Visma România – 500 de angajați

Reactualizat la:
Visma România – 500 de angajați
© foto: Visma
În urmă cu câțiva ani, Visma România și-a dorit să construiască o comunitate frumoasă și puternică – comunitatea angajaților Visma. Deși am fost puțini la început, ne-am urmat visul cu perseverență deoarece am știut că putem călăuzi cariere și oameni. În luna iunie a acestui an, Visma Software România a atins pragul de 500 de angajați în România, continuându-și, astfel, expansiunea începută în urmă cu câțiva ani și transformând comunitatea angajaților Visma, în familie.

Menținând o cultură organizațională de tip norvegian, care pune accentul pe trei trăsături, respectiv curaj, încredere și inspirație, Visma încurajează angajații să își pună în practică ideile și să își dezvolte creativitatea, dobândind astfel încredere atât în ei înșiși, cât și în companie. Vrem ca fiecare angajat să fie mulțumit cu ceea ce face în cadrul firmei și să îi oferim siguranța că mâine vor exista noi experiențe care îl vor ajuta să se dezvolte pe plan profesional și personal.

Dezvoltarea personală și profesională sunt importante pentru brand, iar cei 500 de angajați din Timișoara și Sibiu se bucură, în fiecare zi, de susținere și de un mediu de lucru sănătos, axat pe particularitățile și nevoile fiecărui membru al echipei Visma. Fie că este vorba de nevoi personale sau profesionale, firma stă la dispoziția angajatului cu soluții personalizate pentru fiecare în parte.

Fiind o companie internațională, angajații pot să călătorească și să experimenteze noi culturi, iar spiritul de echipă, o altă valoare pe care o țin aproape, va fi prezent în toate activitățile. Considerăm că este important pentru dezvoltarea personală și profesională a angajaților noștri să călătorească și să experimenteze viața altor țări, să se destindă și să înțeleagă cum funcționează alte societăți.

Pentru că se pune accent pe starea de spirit și mediul de lucru al angajatului, anul acesta colegii din Timișoara și-au mutat sediul în Openville, iar cei din Sibiu își desfășoară activitatea în Clădirea Hattrick Offices. Astfel, membri echipei sunt în proximitatea punctelor importante din fiecare oraș, bucurându-se de funcționalitatea impecabilă a noilor locații, dar și de design-ul modern al acestora.

,,Obiectivul nostru pentru următorii ani este să consolidăm echipele de lucru, oferindu-le posibilitatea de a se dezvolta cât mai mult. Continuăm expansiunea pe care am început-o în ultimii ani și ținem cont de nevoile fiecărui membrul al echipei Visma Software România, încercând să facem lucrurile cu bun-simț și responsabilitate. Suntem mândri și foarte fericiți că echipa noastră a ajuns să aibă 500 de membri. Am crescut organic și la fel se va întâmpla și în viitor.”, spune Sorin Rotariu, Managing Director.

Visma România este o companie furnizoare de produse de software pentru automatizarea activităților dintr-o companie. Compania ocupă o poziție de lider de piața în Europa datorită diversității produselor, dar și calității acestora.

(198978)
Regulament de plasare a anunturilor