Vanzari record in Nordic Residence Park! Aproape 50% din case vandute in doar 3 luni!

Vanzari record in Nordic Residence Park! Aproape 50% din case vandute in doar 3 luni!
ADVERTORIAL. “Atunci când construiești cu responsabilitate și dedicare, rezultatele nu întârzie să apară”, spune Sorin Drăghici, CEO Albedra. “Am lansat Nordic Residence Park în 15 decembrie și iată că încheiem primul trimestru din 2016 cu rezultate semnificative. Aproape 50% din casele construite în prima etapă de dezvoltare au fost deja vândute”, continuă acesta.


Totuși această reușită reprezintă doar vârful icebergului. La mijlocul lunii martie au fost finalizate lucrările de introducere a rețelelor de apă și canalizare, pe toată suprafața cartierului (și este vorba despre o suprafață de peste 70.000 mp). De asemenea, luna aprilie va începe la fel de susținut, departamentul tehnic al dezvoltatorului anunțând asfaltarea primei străzi plus lucrări de amenajare a parcului din incinta cartierului, un spațiu verde de peste 5,000 mp care va fi prevăzut cu locuri de joacă, alei pietonale sau pentru jogging, zone de relaxare și socializare, dedicate tuturor rezidenților.

“Acest parc reprezintă un semn de prețuire al nostru, ca și dezvoltator, pentru toți cei care aleg să locuiască aici. Este un spațiu natural care ne dorim să devină parte a comunității, o oază de relaxare, socializare și bună dispoziție . Totodată, dorim să transmitem mulțumirea și aprecierea noastră tuturor celor care au avut încredere în noi și au făcut o importantă schimbare in viața lor. Le dorim să se bucure deplin de noile case, iar Nordic Residence Park să reprezinte cu adevărat un cămin pentru familiile lor”, a declarat Sorin Drăghici, CEO Albedra.

Xenia+ Insiruit

Casa Xenia+, casa lunii în Nordic Residence Park

Întreg proiectul rezidențial va cuprinde circa 170 de case, dezvoltate în mai multe etape de execuție. Cele 8 modele disponibile reprezintă abordări arhitecturale diferite, în compartimentări diverse, astfel încât, fiecare familie să se regăsească într-una dintre acestea. Luna aceasta, dezvoltatorul a dedicat-o modelului Xenia+, fiind o casă specială, un upgrade al modelului anterior Xenia, din primul proiect Nordic Residence. Cu o suprafață de 117,13 mp utili, Casa Xenia+ se remarcă printr-o divizare optimă a spațiului, astfel: 3 dormitoare, 3 băi, living room și dining room, bucătărie, vestibul și spatiu pentru depozitare. Dormitorul matrimonial este prevăzut cu baie proprie, plus propriul balcon. Mai mult, la o valoare a investiției de 93.000 euro, teren și TVA inclus, Casa Xenia+ este accesibilă pentru cei care doresc să cumpere o casă la un preț apropiat de cel al unui apartament.

06
Localizare Nordic Residence Park

Cartierul Nordic Residence Park este localizat în partea de nord a Timișoarei, cu acces facil de pe Calea Aradului, din sensul giratoriu dintre Selgros și Decathlon, în imediata apropiere a acestora. Este o locație foarte frumoasă și de prestigiu pentru timișoreni, în plină dezvoltare și cu multiple facilități. Celor interesați să programeze o vizionare, departamentul de de vânzări le stă la dispoziție, zilnic, de luni până sâmbătă, prin: Alexandra Păzăran: 0730 022 945 și Mădălin Surugiu: 0725 349 303. Toate modelele de case precum și alte noutăți despre poiect, pot fi urmărite și pe www.nordic-residence.ro.
Regulament de plasare a anunturilor