Universitatea de Stiinte Agricole prezinta primul program de studiu cu frecventa redusa

De M.S.
Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului Timisoara
Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului Timisoara - © Sursa foto: usab-tm.ro
Toate persoanele care vor să se specializeze în domeniul agriculturii, dar nu au timp suficient să se înscrie la un program de studiu la zi, au posibilitatea să studieze la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului Timişoara (USAMVBT) cu frecvenţă redusă. Informaţiile despre acest proiect, finanţat din fonduri europe, vor fi prezentate vineri la USAMVBT, la Ziua e-Porţilor Deschise.

Vineri, de la ora 12 ,la USAMVBT cei intresaţi să-şi definitiveze studiile în domeniul agriculturii vor afla detalii despre proiectul “Excelenţă academică în învăţământul la distanţă şi învăţământul cu frecvenţă redusă – un demers pentru calitate”, un proiect finanţat din fonduri europene. “Proiectul se adresează tuturor persoanelor interesate în definitivarea unor studii vizavi de domeniul agricultură, prelucrarea produselor, management agricol. Orice fermier, orice producător care doreşte să îşi aprofundeze studiile în oricare din aceste domenii poate participa la întâlnirea respectivă, mai ales ţinându-se cont de faptul că toate proiectele pe fonduri structurale necesită şi o pregătire în domeniu pe care s-ar putea ca mulţi producători privaţi să nu o aibă”, ne-a spus prof. dr. Olimpia Iordănescu, şeful biroului de Relaţii cu Presa al USAMVB.

Cursurile vor începe din luna noiembrie şi durează patru ani, iar costurile unui an de studiu sunt de aproximativ 2000 de lei. „Noi am avut învăţământ la distanţă, dar sub altă formă pe alte pltaforme. Nu se lucra la standardele acestea de ultimă generaţie, online şi multe alte aplicaţii. Învăţământ cu frecvenţă redusă numai de anul acesta. Este exact ca şi învăţământul de la stat pe Programul Bologna. Programele de studii sunt similare cu cele de la zi. Studenţii se prezintă la sfârşit de săptămână şi refac cursurile şi lucrările practice pe care noi le desfăşurăm cu studenţii din ciclul de zi”, a mai adăugat profesoara Olimpia Iordănescu. În acest proiect sunt partenere patru universităţi din ţară, iar evenimentul Ziua e-Porţilor Deschise se va desfăşura în toate cele patru instituţii: Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Universitatea de Ştiinţe Agricole si Medicina Veterinara a Banatului Timişoara, Universitatea de Ştiinţe Agronomice si Medicina Veterinara Bucureşti şi Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor