Un nou trend lansat in premiera in Timisoara: scuterul electric

Un nou trend lansat in premiera in Timisoara: scuterul electric
© Un nou trend lansat în premieră în Timișoara: scuterul electric
ADVERTORIAL. Poate nu o dată v-ați gândit în ultimii ani să lăsați mașina acasă și să plecați „altfel” către serviciu, dar lipsa alternativelor v-a împiedicat să faceți acest lucru. Acum e-scutere.ro a lansat pe piața din Romania acel produs care să vă ușureze deplasările urbane: scuterul electric.

Scuterul electric este noul trend în mobilitatea urbană. Într-o vreme în care emisiile de noxe sunt tot mai mult sub lupa autorităților, când locurile de parcare sunt tot mai puține și când cozile în trafic sunt tot mai mari, este nevoie să facem o schimbare. E-scutere.ro vine cu alternativa: scuterul electric Niu M1 Pro.

Niu M1 Pro nu este un simplu scuter, nu este acel produs pe care îl găsești la o cautare pe Aliexpress, este un concept, un studiu pus în practică. Niu a conceput primul scuter electric în anul 2015, acesta a fost Niu N1. Un produs care a schimbat totul prin caracteristicile sale revoluționare: motor Bosch conceput special pentru acest scuter, baterii Litiu Ion marca Panasonic, faruri și stopuri LED, cruise control, poziționare și urmărire prin GPS, alarmă, bluetooth, toate acele funcții pe care astăzi le folosim tot mai des. Să nu uităm însă cel mai important aspect: autonomia. Folosind baterii de calitate, Niu N1 a atins o autonomie de 100km, un lucru deloc de neglijat.

niu-m1-08

Niu M1 Pro duce calitățile lui N1 mai departe, le finisează și le dă o altă formă. M1 Pro a fost lansat anul trecut și a câștigat instant premiul reddot pentru design. M1 Pro este un scuter pentru o persoană care continuă în același trend și oferă aceleași funcționalități ca predecesorul său, dar uimește prin design. Nu degeaba a fost numit “iPhoneul scuterelor electrice”.

Pentru a conduce scuterele Niu pe drumurile publice este nevoie de carnet de conducere din orice categorie. Conform reglementărilor privind circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, cei care deţin deja un permis de conducere, indiferent de categorie, pot conduce şi scutere. Conform Art.24.1, litera d), „permisele de conducere eliberate pentru orice categorie sunt valabile pentru vehiculele din categoria AM”.

Vă invităm pe www.e-scutere.ro pentru a vedea mai multe detalii despre scuterele Niu, a consulta ultima ofertă de prețuri, iar ulterior a programa un test-drive cu noua revoluție urbană.

(37560)
Regulament de plasare a anunturilor